ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έκανα ένα πρόχειρο 7λογο της big-brother κατάστασης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Έκανα ένα πρόχειρο 7λογο της big-brother κατάστασης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trekker33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/03/2005, 20:17:26
Ορφεα, αυτες εννοουσα οταν μιλουσα για πλανα!-απλα εγραφα βιαστικα και κολλησε η προταση με τη διαπυστωση για τα κινητα με καμερες-
Ειμαι 8 χρονια στην αγγλικη πρωτευουσα και καθε χρονο παρατηρω αυξηση σε cctv.
Σε θεματα οδικης συμπεριφορας ειναι καλυτεροι πιστευω σε σχεση με Ελλαδα. Βοηθαει και το γεγονος οτι εχουν καλυτερο urban planning κι ας θεωρουν πως ειδικα το Λονδινο εξελιχθηκε σχετικα αναρχα. –που να δουν Αθηνα- Αλλα και γι’αυτους ηταν μια διαδικασια που πηρε χρονο, δεν εγιναν ευγενικοι ως οδηγοι η πεζοι μεσα σε μια μερα. Αλλα το θεμα ειναι πως εμαθαν και σε ορισμενα δυσκολα σημεια οι καμερες η καλυτερα ο φοβος της καμερας τους εκοψε καπως τις εγκληματικες ταχυτητες. Το βασικο ειναι οτι τους εγινε πλυση εγκεφαλου και δευτερη φυση ο σεβασμος στο δρομο. Και παλι η σημασια του infrastructure ειναι τεραστια. Δες τι γινεται αμα κλεισει το tube. Δηλαδη καταλαβαν πως για να δουλεψει σωστα αυτος ο τομεας ειναι συνησταμενη πολλων παραγοντων και πρεπει να συνεργαστουν πολλα departments και ο κοσμος να ενημερωνεται και να διδασκεται την οποια συμπεριφορα για να μην ειναι ζουγκλα.
Γιατι δεν κανουν κατι αντιστοιχο και στο θεμα της εγκληματικοτητας σε ζωνες με μπαρ και κλαμπ? Νομιζω πως οι καμερες ειναι λυση πυροσβεστικη. Γιατι οταν γκετοποιουν μια ζωνη ειναι λογικο να δημιουργησουν social malaise. Οταν τα πιτσιρικια τους τα αφηνουν ανεξελεγκτα και απο τα 16 ενω δεν μπορουν να ψηφιζουν μπορουν να μπεκροπινουν, να αγοραζουν τσιγαρα, να κανουν σεξ με οποιον θελουν και οι γονεις τους δεν εχουν λογο-νομικα στα 16 ειναι σεξουαλικα ενηλικες-και φυσικα να χασισοκαπνιζουν και να καταπινουν χαπια, οταν εχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα teenage pregnancies –και οταν λεμε teenager μιλαμε για 12-13-14, στα 15 εχουν ηδη 2-3 παιδια και ζουν με benefits και σε council houses-το ποτο θα τους ενοχλησει? Οταν οι παμπ σερβιρουν αλκοολ απο τις 10 το πρωι και πλεον δωσανε το οκ να παιρνουν αδεια και να λειτουργουν μεχρι τις 3, οι καμερες θα τους σωσουν? Η ειρωνια ειναι οτι το anti-smoking campaign εχει πιασει απο τα 80’s και το NHS το μαστιζει το αλκοολ. Οταν διαφημιζονται για multi-cultural society και βλεπεις τα ευτραπελα με τις ρατσιστικες συγκρουσεις αναμεσα σε πιτσιρικια, οι καμερες θα τα σωσουν? Οταν γυρνας μετα απο μια ατελειωτη μερα σπιτι σου και μεσα στον underground βρωμοκοπαει αλκοολ και αν αναψεις σπιρτο θα γινει μπαμ!, οι καμερες θα με σωσουν απο τον τρελο που βαζει σε κινδυνο τις ζωες μας? Οχι, το πιο πιθανο ειναι πως θα εχουν αποδεικτικα στοιχεια για το ποιος με σκοτωσε και σε ποιον ανηκει το πτωμα. Για να σταματησει η επιθεση και η εγκληματικη συμπεριφορα θελει πανω απο ολα παιδεια. Θελει αυτα τα πιτσιρικια που βλεπεις στο δρομο να μπλεκουν με το εγκλημα να μορφωθουν, να ασχοληθει καποιος μαζι τους, να βρουν διεξοδο σε δουλεια, σε αθλητισμο, σε οτιδηποτε τελοσπαντων θα τα κανει να αγαπουν τον κοσμο γυρω τους και να μην χρειαζονται καμερες.
Για μενα οι καμερες δεν αποτελουν λυση. Ισως να φοβιζουν μερικους και να τους αποτρεπουν απο το να εγκληματισουν. Αλλα αυτοι που πραγματικα ειναι αποφασισμενοι δεν σταματουν μπροστα στην καμερα, εχουν τετοια απογνωση και πωρωση απο τη ζωη τους και τετοια ελλειψη σεβασμου για τις δικες μας ζωες, που η καμερα δεν τους σταματαει με τιποτα. Και σας παρακαλω, σταματηστε με αυτο το Ελλαδισταν. Καμια κοινωνια δεν ειναι τελεια. Και καμια καμερα δεν μας σωζει.
orfeas7Μέλος
18/03/2005, 21:02:43
Αγαπητή φίλη το ξέρω ότι δεν θα σώσουν κανέναν οι κάμερες. Εγώ απλά έγραψα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ίσα ισα για να αναφέρω το γεγονός ότι αν θελουν να πάρουν φωτογραφία από κάποιον εκεί τριγύρω μπορούν να το κάνουν. Μην ξεχνάς ότι το θέμα είναι η big brother κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και με ποιό τρόπο μπορούν να κάνουν έλεγχο, αν θέλουν, στους ανθρώπους.

Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω με όσα λες. Και εγώ κάπου στην ευρύτερη περιοχή του yorkshire μένω τώρα.

orfeas7Μέλος
18/03/2005, 21:03:56
Vril πάλι καλά που δουλεύει και εκείνα τα πέντε λεπτά που το μερσεντε είναι παρών!
18/03/2005, 21:09:39
quote:

Vril πάλι καλά που δουλεύει και εκείνα τα πέντε λεπτά που το μερσεντε είναι παρών!

Πες τα χρυσόστομε ...!

18/03/2005, 21:50:00
Ορφεα, η οποια αναλυση εκανα δεν ηταν σε καμια περιπτωση για να διαφωνησω μαζι σου η για να σε θιξω.
Διαπυστωνω κι εγω με τη σειρα μου καποιους τροπους ελεγχου big brother στην πολη που ζω. Εκεινο που αναλυω ειναι ο τροπος με τον οποιο προσπαθουν να περασουν τη χρηση τετοιων μεσων με τη δικαιολογια και προφαση της παταξης της εγκληματικοτητας. Διοτι κανενας φορεας δεν βγαινει να πει, ολα γινονται για να σας πακεταρουμε σε ενα αρχειο και να εχουμε λογο στο πως ζειτε. Το κανουν υπουλα και εντεχνα χρησιμοποιωντας τις τεχνολογιες που εχουμε στη διαθεση μας για να βελτιωνουν-θεωρητικα τουλαχιστον-τις ζωες μας, για να μας επιβαλλουν lifestyles.
Ελπιζω-οπως γινεται με καθετι καινουριο και με καθε νεα γνωση-η εποχη της πληροφοριας στην οποια εχουμε για τα καλα μπει να μας προσφερει περισσοτερα απο αυτα που μας παιρνει. Η πληροφορια να γινει πηγη γνωσης και κατ’επεκταση σοφιας και οχι μεσο υποδουλωσης πνευματικης και ελεγχου.
orfeas7Μέλος
18/03/2005, 22:19:24
Παρεξήγησα αυτά που έγραψες και δεν σκεύτικα πιό βαθειά την ανάλυση που έκανες. Λάθος μου.
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Οι κάμερες πραγματικά περάστηκαν με δικαιολογία την καταστολη εγκληματικότητας και σε άλλες χώρες έλεγχο κυκλοφορίας αλλά δεν φαίνεται να βοήθησαν στην εγκληματικότητα στην αγγλία ούτε στην κυκλοφορία στην Αθήνα!
trekkerΝέο Μέλος
22/03/2005, 01:00:11
5.Παιδικό εμβόλιο(σημάδι-στάμπα) μπράτσου(ειδεικό πρωτεινικό υλικό).

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
Ποιο είναι το ειδικό πρωτεϊνικό υλικό?

Χαίρομαι που ρώτησες...
Υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι μας μαρκάρουν με το γνωστό εμβόλιο προσθήκης ιού που κάνουμε όλοι παιδιά ώστε να αφήσει ένα είδος πρωτείνης για να μας ελέγχουν με κάποιο υπερτεχνολογικό τρόπο.Η θεωρεία αυτή αναφέρεται και σε επεισόδειο των Χ-Files(δεν θυμάμαι ποιο όμως).

Makis

trekkerΝέο Μέλος
22/03/2005, 01:18:06
Ναι.

Τα χρησιμοποιώ ΟΛΑ και σε ξέρω καλύτερα απ τον εαυτό σου !

Τότε παρακολουθήσε και αυτό ρε μάγκα...τα π***ρια μου κουνιούνται το ένα πλάι στο άλλο.

Makis

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

22/03/2005, 07:36:49
quote:

Τότε παρακολουθήσε και αυτό ρε μάγκα...τα π***ρια μου κουνιούνται το ένα πλάι στο άλλο.

Makis

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που ο καθένας δείχνει το πραγματικό του επίπεδο...

trekkerΝέο Μέλος
22/03/2005, 13:51:57
Ναι...παιξ'το και θύμα τώρα. Δεν ανέχομαι ειρωνίες και κοροιδίες απο κανένα γιαυτο απάντησα έτσι.

Makis

22/03/2005, 15:33:31
quote:

Ναι...παιξ'το και θύμα τώρα. Δεν ανέχομαι ειρωνίες και κοροιδίες απο κανένα γιαυτο απάντησα έτσι.

Makis

Και εγώ που δεν ανέχομαι κοροϊδίες και ειρωνίες, πώς θα ήθελες να αντιδράσω τώρα ???

Ύστερα, ο υπέρμετρος ζήλος σου να αμολάς βρισιές σε ένα φόρουμ που έχει δείξει οτι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές είναι αντιστρόφος ανάλογος της σοβαροφάνειας που θέλεις να δείξεις.

Πιθανόν να γνωρίζεις ο ίδιος και εκ των προτέρων, οτι τα επιχειρήματά σου και οι αναφορές σου είναι αστήρικτες, αστείες και φαντασιώδης. Κάτι μεταξύ "το είδα στην τηλεόραση" και "μου το είπε ένας γνωστός μου"

Τι έγινε, θα μας βρίσεις και τώρα ????

Edited by - Vril on 22/03/2005 15:40:42

Like BloodΝέο Μέλος
25/08/2005, 18:05:27
Αναρωτιώμουν πως μπορώ να εξασκήσω την τελεπάθια που έχω ;

Μου αρέση η Απολαύση

26/08/2005, 01:32:26
Γειά σου Like Blood.

Για την τηλεπάθεια μπορείς να διαβάσεις και να γράψεις σε κάποιο από τα παρακάτω παρόμοια θέματα:

Ένα ερώτημα σχετικό με την τηλεπάθεια...

Τι είναι η τηλεπάθεια για εσάς?

το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!