- Alien Abduction - To Βίντεο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
MagicalDogΜέλος
Όπως σας είχα υποσχεθεί...βρήκα τρόπο και ενέβασα το βίντεο από την "ταινία" Alien Abduction που είχε προβληθεί πριν ένα χρόνο περίπου..Έχω ανεβάσει το σημείο που οι εξωγήινοι μπαίνουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας (το έχω μετατρέψει σε .wmv μορφή για να μπορείτε να το δείτε όλοι χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο κώδικα βίντεο). Το βίντεο είναι περίπου 4 ΜΒ και επειδή δεν μπόρεσα να το "ανεβάσω" ολόκληρο το έσπασα σε 4 κομμάτια. θα σας δώσω και οδηγίες σε περίπτωση που δεν ξέρετε πως να το δείτε.
Καταρχήν όσοι/όσες δεν έχετε το πρόγραμμα winRAR μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/aquarius_19/19136 γιατί χρειάζεται. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το WinRAR πατήστε εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/aquarius_19/19135 και κατεβάστε και τα 4 κομμάτια του βίντεο. Μετά αφού τα τοποθετήσετε όλα στον ίδιο φάκελο..ανοίγετε από τα βίντεο το part1 μόνο. Διαλέγετε Destination του βίντεο πατάτε Extract και έτοιμο. Τα σχόλια δικά σας. Φυσικά και φαίνεται πως είναι ψεύτικο... παρ'ολ'αυτά όμως είναι ανατριχιαστικό!
Υ.Γ. Η ποιότητα του βίντεο είναι η καλύτερη που μπορούσα να κάνω έτσι ώστε να φαίνονται όλα καθαρά... μέχρι και τα τηλέφωνα στο τέλος χεχε
Καταρχήν όσοι/όσες δεν έχετε το πρόγραμμα winRAR μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/aquarius_19/19136 γιατί χρειάζεται. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το WinRAR πατήστε εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/aquarius_19/19135 και κατεβάστε και τα 4 κομμάτια του βίντεο. Μετά αφού τα τοποθετήσετε όλα στον ίδιο φάκελο..ανοίγετε από τα βίντεο το part1 μόνο. Διαλέγετε Destination του βίντεο πατάτε Extract και έτοιμο. Τα σχόλια δικά σας. Φυσικά και φαίνεται πως είναι ψεύτικο... παρ'ολ'αυτά όμως είναι ανατριχιαστικό!
Υ.Γ. Η ποιότητα του βίντεο είναι η καλύτερη που μπορούσα να κάνω έτσι ώστε να φαίνονται όλα καθαρά... μέχρι και τα τηλέφωνα στο τέλος χεχε

ΠρίγκιπαςΜέλος
Εγώ γέλασα αγαπητέ...!
Προσπάθησα να κατεβάσω και τα 4 κομμάτια αλλά μόνο το ένα δείχνει...
Κάνω κάτι λάθος;
MagicalDogΜέλος
Κατεβάζεις και τα 4 κομμάτια αλλά μετά ανοίγεις μόνο το πρώτο... δεν είναι 4 διαφορετικά βίντεο αλλά μόνο ένα. Το ανέβασα γιατί κάποια άτομα εξέφρασαν την επιθυμία να το δουν 
StickmasterΜέλος
Kαλο καλο.Εμενα μου αρεσε.Σαν και αυτο που εδειξε ο Χαρδαβελας.Που μπορουμε να δουμε και αλλα τετοια βιντεακια?Ξερεις?
MistiriosΜέλος
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΕΝΑΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ
MistiriosΜέλος
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΕΝΑΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ
MagicalDogΜέλος
Το αν είναι αληθινό η όχι δεν ξερό ούτε εγώ όντως,
Πάντως σαν ταινία είναι αρκετά ανατριχιαστική !

Αυτό που με παραξένεψε περισσότερο ήταν η στάση του μικρού κοριτσιού !
Όπου κ από εκεί στηρίζω την μια άποψη μου πως είναι ψεύτικο αλλά απ την άλλη ποτέ δεν ξες !!

Πάντως σαν ταινία είναι αρκετά ανατριχιαστική !
MagicalDogΜέλος
StickMaster δεν γνωρίζω που έχει και άλλα τέτοια βιντεάκια 
Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπός που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.
GuessWhoΜέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ 2 ΦΟΡΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ.
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ 2 ΦΟΡΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 0909053450454 !!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!

SAUDiΜέλος
magicalDogπολυ καλη δουλεια!
παντος και στημενο να ηταν εγινε πολυ εξυπνα!
παντος και στημενο να ηταν εγινε πολυ εξυπνα!
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
katiaΜέλος
ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ?

MagicalDogΜέλος
Σ'ευχαριστώ SAUDi..
Κάτια υποτίθεται πως κάνει παράσιτα η εικόνα λόγω της εμάνισης των εξωγήινων
Κάτια υποτίθεται πως κάνει παράσιτα η εικόνα λόγω της εμάνισης των εξωγήινων
Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπός που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.
ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡΜέλος
ΒΕΒΕΟΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ .ΤΑ ΗΔΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΠΣΙΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!