- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Αν και θα βγω εκτος θεματος και σε παρακαλω μην το παρεις σαν παρατηρηση (περισσοτερο σαν προτροπη στο λεω).
Με αυτο το τροπο (γκρικλισχ) "βιαζεις" την γλωσσα σου/μας. Καλυτερα να γραφεις ανορθογραφα παρα με αυτον τον απαισιο τροπο.
Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η αληθεια.Συχναζω σε αρκετα φορουμ (και ξενα), συνηθως στους κανονισμους τους υπαρχει σημειωση οτι η χρηση (πχ) ρουσλισχ (ρωσσικα με λατινικους χαρακτηρες) τιμωρειτε.
Φίλε μου αν είναι ποτέ δυνατόν κάθησε ο άνθρωπος και έγραψε πράγματα που θα έπρεπε να είχε γίνει απίστευτη συζήτηση και αντί καν να πείτε την γνώμη σας για την άποψη του Νοσφεράτου γράφετε αυτό το σχόλειο, όσο καλοπροέρετο κι αν είναι να το βάζατε σαν υστερόγραφο, κάθεστε και ασχολείστε ΜΟΝΟ με τον τρόπο με τον οποίο έγραψε....δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Νοσφεράτου αγόρι μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες πραγματικά και χαίρομαι όταν βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν ίδια άποψη με μένα και ειδικά Έλληνες, που είναι πολύ θρήσκος λαός. Αυτό βέβαια είναι για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς είναι και η πλύση εγκεφάλου που έχουν επιχειρήσει να κάνουν σε όλους μας από όταν γενηθήκαμε.
Θα μεταφράσω στα ελληνικά ένα άρθρο που έχω γράψει στα αγγλικά και θα σας το δώσω να το διαβάσετε να μου πείτε την γνώμη σας αν ενδιαφέρεστε για μία έτσι ωραία συζήτηση σε αυτό το forum.
Προσωπικά αρνούμαι να κάτσω να διαβάσω τα greeklish κι ας γράφει το μυστικό της αθανασίας!!!
Αν θέλετε να γίνει συζήτηση, ξεκινάμε από τώρα.
Αναμένω...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Όπα, νέοι, το "κουράσατε" το θέμα... (κι εμείς κάναμε Αγγλία κι αλλού, δεν κάναμε έτσι)
Προσωπικά αρνούμαι να κάτσω να διαβάσω τα greeklish κι ας γράφει το μυστικό της αθανασίας!!!
Αναμένω...
Όπα νέοι λέει ο τύπος ρε, τι εννοείς και εμείς κάναμε Αγγλία δηλαδή, πώς κάνουμε δηλαδή για εξήγησέ μας. Αρνείσαι να διαβάσεις τα γκρίκλισ ακόμη και αν γράφει το μυστικό της αθανασίας ε....Δεν ξέρω αν η γνώμη σου αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία αυτού του forum άλλα αν ναι τότε πραγματικά είστε όλοι για λύπηση....στενόμυαλοι όσο δεν πάει άλλο. Βγάλτε τις παρωπίδες. Αντίο.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
---------------------------------------------------------------------------------------
Όπα, νέοι, το "κουράσατε" το θέμα... (κι εμείς κάναμε Αγγλία κι αλλού, δεν κάναμε έτσι)
---------------------------------------------------------------------------------------
Μαλλον οι 'γεροι' το κουρασατε το θεμα. Εγω την εκανα την προσπαθεια μου και οπως βλεπεις γραφω με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ πλεον χαρακτηρες. Οφειλες αν μη τι αλλο να το αναγνωρισεις!
το νεοι τι ειναι?Στο στρατο ειμαστε?Εξηγησε μου τι εννοεις σε παρακαλω.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Και επίσης: μ' αρέσει που το βλέπεις εσωτερικά το ζήτημα, αλλά είναι... "εσωτερικό";;;
--------------------------------------------------------------------------------
Τι εννοεις αν ειναι εσωτερικο το θεμα? Το 'μαντης ειμαι' το ειπα για χαβαλε-για οσους δεν καταλαβαν - γιατι δεν ηθελα να το δειτε σαν προσωπικη επιθεση προς εσας (τα ατομα του φορουμ)τεσπα. Αν προσπαθεις να 'πιανεσαι' απο λεξεις μου μην το κανεις, δεν υπαρχει λογος! Τι φταιει δεν ξερω. Μηπως επειδη δε συμφωνισα μαζι σου οσον αφορα το φοβο? Μπορει και να εχω λαθος εντυπωση αλλα νομιζω οτι εχουν αναψει τα αιματα μεσα σου. Αν κανω λαθος με διορθωνεις...συνηθισμενα τα βουνα απ'τα χιονια.
quote:
Αναμένω...
Αν δε θες να διαβασεις αυτα που εγραψα και να συμετεχεις στη συζητηση δικαιωμα σου.Αυτο το μονο που δειχνει ειναι πεισμα και εγωισμο. Η συζητηση εχει ξεκινισει ηδη παντος, οποιος θελει μιλαει.
Παλι αν ειπα κατι που σε πειραξε, στο επαναλαμβανω οτι δεν ηταν στις προθεσεις μου, ουτε καν σε ξερω, δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα. Στην τελικη απο τι στιγμη που γραφω πλεον ελληνικα και αφου εσυ δε θες να διαβασεις αυτα που εγραψα δεν εχουμε παρα να κλεισουμε την συγκεκριμενη συζητηση μαζι. Δεν εχει να μας προσφερει τιποτα. Συμφωνεις?
VIKING:
Για τον φοβο πιστευω οτι η θρησκεια προσπαθει να μας κανει να τον ξεπερασουμε κατ αρχην. Το πρωτο πραγμα που κανει δεν ειναι να προσπαθει να μας βαλει στο μυαλο οτι ο θανατος ειναι φυσιολογικο πραγμα. Απολυτα φυσιολογικο. Ακομα και ο Χριστος φοβηθικε αυτα που ειχε να περασει. Και ποιος τον βοηθησε να το ξεπερασει? Ο πατερας του, ο Θεος. Απο την αλλη ομος με το να μας μιλαει για παραδεισο και κολαση, μας βαζει εναν αλλο ποιο μεγαλο φοβο μεσα μας. Το φοβο του οτι μπορει να τιμωρηθουμε μετα θανατον αν δεν ειμαστε καλοι χριστιανοι.Ο φοβος φυλαει τα ερημα που λενε...
Αυτα βεβαια ειναι μονο μια απο τις πολλες πλευρες τις θρησκειας, τα συμπερασματα ειναι δικα μας...
Απορώ πώς δεν με πρόλαβε κάποιος συντονιστής/ρια. Αν κάνεις μία περιήγηση θα δεις πολλές τέτοιες επισημάνσεις.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά...
Τώρα που μπορούμε να διαβάσουμε τί γράφεις, θα τα πούμε...

quote:
Νομίζω ότι όταν κάνεις εγγραφή σε ένα Φόρουμ, N0sf3ratu, οφείλεις να διαβάζεις τουςκανόνες λειτουργίας κατ' αρχήν. Εσύ ή δεν τους διάβασες ή τους αγνόησες.
"Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr
συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς,
υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές,
παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες"
Αυτα λεει στους ορους εγγραφης του φορουμ. Μεταξυ αλλον βεβαια.
Οσον αφορα τα γρεεκλιση δεν εχει καμια αναφορα. Ουτε εκει αλλα και ουτε στις FAQ.
Αναρωτιεμαι εσυ κατα ποσο τα διαβασες?
quote:Απορώ πώς δεν με πρόλαβε κάποιος συντονιστής/ρια.
Μαλλον βιαστικες...
Ισως για αυτο δε σε προλαβανε.
quote:Αν κάνεις μία περιήγηση θα δεις πολλές τέτοιες επισημάνσεις.
Τωρα αν εννοεις οτι υπαρχουν αναφορες σε αλλα posts οσον αφορα τα
γρεενγλιση,ΣΥΜΦΩΝΟΙ αλλα αυτες ειναι προσωπικες προτιμισεις.Σεβαστες!!! Για αυτο το λογο
και συμορφωθηκα, (δεν θελω να βαλετε γυαλια εξαιτειας μου). Απορω γιατι το τραβας ακομα το
θεμα!!!
quote:Συχναζω σε αρκετα φορουμ (και ξενα), συνηθως στους κανονισμους τους υπαρχει σημειωση οτι
η χρηση (πχ) ρουσλισχ (ρωσσικα με λατινικους χαρακτηρες) τιμωρειτε.
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι τα λογια αυτα ειναι η αιτια του πειεχομενου του post σου...
Αυτα τα ειπε ο CyLight καλοπροαιρετα (φαινετε ασχημο αν το διαβασεις μονο του αλλα ειπε και
αλλα ο ανθρωπος)
...Να σου κατευθυνω λιγο την προσοχη στη λεξη συνηθως,OXI ΠΑΝΤΑ...
quote:Τα υπόλοιπα είναι περιττά...
και για να κλεισω χρησιμοποιοντας τα λογια σου...παλι (σε αλλο post λιγο πιο πανω).
quote:
Επέτρεψέ μου μία συμβουλή: η καθαρή σου νόηση μπορεί να βοηθήσει, η εμπάθεια κι οθυμός μόνον καταστρέφουν.
Αν έχω κάνει λάθος, απλά συγχώρεσέ με.
Η Zadok
quote:
Απορω γιατι το τραβας ακομα τοθεμα!!!
Μέχρι στιγμής εσύ το τραβάς και μάλιστα απ' τα μαλλιά!!!
Σύνελθε, άσε τα copy-paste άσχετων μηνυμάτων και προχώρα... Ξεκόλλα!!!

Αγαπητη μου φιλη Zadok απ'οτι φαινετε ο φιλος N0sf3ratu εχει αλλαξει, γραφει ελληνικα (με ελληνικους χαρακτηρες δηλαδη) οποτε ας μην δωσουμε συνεχεια.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Zadoc:
οτι και να γραψω οπως και να το γραψω δε θα σου αρεσει φαινετε...τωρα σε πειραξε το copy-paste! Μετα θα μου πεις να βαζω τονους!!!Για να δουμε...
CyLight:
thanks για τα καλα σου λογια. Παντως θα ηθελα να ξερω και το δικο σου τροπο σκεψης πανω στο θεμα, και ας μην εχεις τις απαντησεις που ψαχνεις. Οσο και να το ψαξεις συγκεκριμενη απαντηση δε θα βρεις σε αυτο το θεμα...αυτο ειναι και η ομορφια του!