ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/01/2006, 14:19:57
Γειά παιδιά, εδώ είμαι και εγώ.

Λυπάμαι που έφυγε ο Γιάννης αλλά δεν αμφιβάλω για την χρησιμότητα κάποιων γεγονότων. Αποφάσισε αυτό που είναι το καλύτερο γι΄αυτόν.

Σχετικά με αυτό που ανέφερε η galazia sfaira & η nst, εγώ δεν ένοιωσα τίποτα. Δεν πιστεύω ότι αυτό που νοιώσατε ήταν λόγω της απουσίας του Μορφέα αλλά δεν είμαι και σίγουρη οπότε ας το αφήσουμε έτσι.

Unseen περιττό να το πω αλλά ας το αναφέρω, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φύγεις και δεν πιστεύω ότι ευθύνεται κάτι που έχει σχέση με εσένα.

Για τις ασπίδες δεν έχω πρόβλημα ότι αποφασίσουμε είμαι μέσα.

Για την ημέρα συνάντησης, μπορώ Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή μεσημέρι και Τρίτη από 16.00 και μετά. Εκτός από την Τρίτη 31-01-06 που πρέπει να πάω τον γιό μου στον ορθοδοντικό.

Μορφέα διαβάζοντας το post που έστειλες 17/01/2006, 10:19:58 νόμιζα ότι το έστειλε η Unseen, κατάλαβα ότι ήταν δικό σου από την φωτογραφία στην ψηφιακή υπογραφή σου. Ξανακοιτάζοντας άλλη μία φορά τα post πριν στείλω το μήνυμα την ξαναπάτησα, νόμιζα πάλι ότι ήταν της Unseen. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι ήμουν τόσο σίγουρη ποιός το έχει γράψει, ευτυχώς δεν έβαλα στοίχημα.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να γράψω αλλά πάντα διαβάζω οπότε εάν κανονιστεί κάτι θα το δω σίγουρα.

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 14:55:23
Από οτι φαίνεται ο συντονισμός καλά κρατεί. Λοιπόν εγώ μπορώ ολόκληρη την Κυριακή εκτός ίσως από βράδυ και κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Δεν μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα και η ιδέα της Ανσίν. Έλα από την Ανσίν και την Νστ περιμένουμε την πρωτοβουλία. Άβαλλον πες κι εσύ κάτι!

Ανσίν ήμουν τόσο σίγουρος οτι είχα περιγράψει την τεχνική αυτή... εν πάση περιπτώσει όπως τα λες την ξέρω κι εγώ. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

17/01/2006, 15:06:21
Λέτε να αλλάξω δουλειά και να προβλέπω βαρομετρικά...

Αν βρούμε τρόπο να βολέψουμε τούς νεοσούς μας εγώ μπορώ τα απογεύματα της Πέμπτης, νωρίς Παρασκευή και Σάββατο που μας έρχονται.
Οπου θέλετε, ακόμα και σε παιδότοπο...σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν παιδιά πως θα αντέξουν...
Αυτή την Κυριακή μπορώ το πρωϊ.

Παρατηρήστε τις ώρες που γράφουμε σήμερα...

Φιλιά

17/01/2006, 15:15:49
Υγ Προτείνω να ξαναδιαβάσουμε ολο το θέμα πρίν συναντηθούμε για να μην έχουμε πάρα πολλά κενά όσοι είμαστε ελαφρώς άσχετοι.
Εγώ αρχίζω απο τώρα...
toxotisΜέλος
17/01/2006, 16:40:56
Βρε βρε μια μέρα έλειψα κι εγώ και έγινε χαμός εδώ!

Τι καλά! Πετάει η ομάδα, αυτό είναι σίγουρο.
Ζηλεύω που θα βρεθείτε!
Θέλω κι εγώ....άλλα καλά δεν πειράζει, που θα πάει θα βρεθούμε και οι εκτός Αθηνών.

Λοιπόν προς το παρόν κατανοητά, ας δούμε και παρακάτω τώρα

Α! Έπεσα έξω σήμερα, τελευταία ο Μορφέας είχε γίνει βραδινός τύπος και δεν περίμενα νέα πρίν τις 2 το πρωί
Αλλά ήταν πολύ ευχάριστη η έκπληξη!

Φιλιά σε όλους

toxotisΜέλος
17/01/2006, 17:03:56
quote:
Εάν λοιπόν σε κάποιον κάτι τύχει και διακόψει την συγκέντρωσή του, απλά θα αποχωρήσει το νοητικό του σώμα προσωρινά αλλά θα παραμένει το αστρικό. να συνεχίζει την εργασία του.

Και στη συναίχεια?
Δηλαδή, όταν θελήσουμε να ξανασυγκεντρωθούμε, ώστε να επανέλθει και το νοητικό σώμα μας, κάνουμε την διαδικασία από την αρχή?
Εννοώ αυτή με το "γαλάζιο ανθρωπάκι"...

Αλήθεια εάν κάποιου η συγκέντρωση διακοπεί, τα άλλα μέλη θα μπορούν να το "αισθανθούν"?

SEHRAZADΝέο Μέλος
17/01/2006, 20:40:30
Μορφέα, Unseen
αναρωτιέμαι ισχίει αυτή η διαδικασία θεραπείας και για ψυχικές παθήσεις;;;
17/01/2006, 22:06:59
Unseen:
quote:
Avallon γράφαμε μαζί...

Moρφέας:

quote:
Γράψαμε όλοι μαζί, τρία άτομα ταυτόχρονα, πολύ καλό αυτό

Kαι για να τριτώσει το «καλό»…
Ιδού μια φωτογραφία από το αγαπημένο μου δωμάτιο στο οποίο περνάω πολλές ώρες…

το γραφείο όπου φιλοξενείται ο υπολογιστής μου και η βιβλιοθήκη μου το οποίο έχω βάψει σε λιλά χρώμα… Βέβαια ίσως δε φαίνεται καλά αλλά γι’αυτό φταίει το έντονο φλάς.
Για να καταλάβετε πόσο αγαπώ αυτό το χρώμα μέχρι και η μπαντάνα στον αρκούδο μου είναι μωβ.

Θέλετε κι άλλες ενδείξεις συντονισμού?

Unseen… μέσα είμαι για τον παιδικό σου σταθμό…Πόσο χρονών είναι ο γιός σου? Που μένεις?

Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτή την εφορία και ενεργητικότητα που νοιώθω? Πως εξηγείται? Λες και κάθε βράδυ κάποιος στο αστρικό με ποτίζει κάτι... Για γειώστε με λίγο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
toxotisΜέλος
17/01/2006, 22:52:06
quote:
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτή την εφορία και ενεργητικότητα που νοιώθω? Πως εξηγείται? Λες και κάθε βράδυ κάποιος στο αστρικό με ποτίζει κάτι... Για γειώστε με λίγο...

Καλά σοβαρά μιλάς Avallon?
Aμάν κάναμε να σε απογειώσουμε!

Καλά περνάμε έτσι

Άντε να δούμε πότε θα συναντηθείτε έκει κάτω να να "πιάσουμε δουλεία" κι εμείς απο 'δω...

Φιλιά πολλά

ΜορφέαςΜέλος
18/01/2006, 02:48:49
Αχ βρε Τοξοτίνα, είδες, από βραδυνό τύπο με έκαναν πρωινό. Όχι για να καταλάβεις τι δυνάμεις μου ασκούν και είμαι σκλαβωμένος.

Άβαλλον, πολύ χαίρομαι για το χρώμα αν και η φωτογραφία δεν εμφανίζεται στην οθόνη μου.

Αγαπητή Sehrazad, φυσικά και λειτουργεί και σε ψυχικές παθήσεις, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν θα έμπαινα σε μια τέτοια διαδικασία με αυτήν την μορφή θεραπείας. Θα ήταν καταστροφικό. Δεν μιλάω βέβαια για θέματα απλής κατάθλιψης, μιλάω για πιο προχωρημένα ζητήματα. Ενώ θεραπεύονται με αυτήν την τεχνική, από την άλλη επειδή οι ψυχικές παθήσεις έχουν να κάνουν και με διάφορες ενέργειες, συνήθως νοήμων, δνε θα ήθελα ποτέ να μπλέξω σε μία ενεργειακή μάχη με διάφορα όντα παίζοντας στην έδρα τους.

Είναι πολυσύνθετο το κομάτι των ψυχολογικών, και όχι ψυχικών, παθήσεων.

Την καληνύχτα μου κυρίες μου

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!