ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
geraki10Νέο Μέλος
28/06/2004, 09:16:52
quote:

Ο λογαριασμός του "Νέου Μέλους" geraki10, απενεργοποιείται.

Προσωπικά, και όσον αφορά τα συγκεκριμένα συμβάντα, για ένα πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος:

Πως ήταν ένα "ΚΑΚΟ ΜΕΛΟΣ" !!

Θέλοντας να συμβάλλω στη Συζήτηση αυτή και παίρνοντας ως αφορμή τα πιο πρόσφατα γραφόμενα και τεκταινόμενα(κυρίως) θα έλεγά ότι κατ'εμέ δεν υφίσταται η περίπτωση του "Ενός και μοναδικού" Κακού Μέλους μίας Ομάδας.

Σε μία τέτοια υποθετική περίπτωση, η επίδραση του "Κακού Μέλους" δεν θα ήταν καν εμφανής(ουσιαστικά δεν θα υπήρχε...), αφού είτε θα αποβάλλονταν πολύ γρήγορα από την δράση της ίδιας της Ομάδας που θα είχε μία εννοιαία ταυτότητα και στόχο(και επομένως δεν θα "άφηνε" καν το περιθώριο για διασπαστικές/καταστροφικές ενέργειες), είτε δεν θα επένδυε καν τον χρόνο και την ενέργεια για τέτοιου είδους διαβήματα... απλά δεν θα επέλεγε να ενταχθεί και να συμμετέχει.

Αναπόφευκτα, όταν γίνεται εμφανής η ύπαρξη ενός "Κακού Μέλους" είναι αυταπόδεικτο ότι υπάρχουν και άλλα "Κακά Μέλη" - που κατά κάποιον τρόπο αποτελούν τουλάχιστον το "πρόσφορο έδαφος" - εν δυνάμει Κακά Μέλη ή/και ενεργά/πράττοντα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Στον admin
στον thoth
και σε ολα τα καθαρα και αγνα μελη συνεργατες του φορουμ
στη zezmperg
ζητω συγνωμη και φυσικα δεν προκειτε να σας ξαναενοχλησω

Ομως gretel, η ,οποια αλλη εισαι λυπαμαι γιατι εχεις μεγαλη γλωσσα και ψευτικη σαν αυτον που σε εχει διπλα του
κριμα στο εσωτερικα.τζαρ
κριμα σε οσους αγνους ανθρωπους θελουν να παρουν και να δωσουν μεσα απο εδω.
κριμα στους αληθινους τεκτονες και οχι σε εκεινους που ντιθικαν για το χρημα και τις θεσεις (κουνια που σας κουναγε σεχτιδες χτιστες)
συγνωμη σε καθε αγνο πνευμα που ηρθε ,η, θα ερθει στο μελλον.
alis
magna greca

28/06/2004, 11:06:27
quote:
---TO "TI KANEI" O ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟΝ".

Γλύψιμο?
Δεν ήξερα ότι ο ΤΗΟΤΗ μπορεί να μου βρει δουλειά στο δημόσιο ή ότι μπορεί να μου "κόψει" μισθό για την εδώ συμμετοχή μου

Λυπάμαι ειλικρινά!
- Για την μικροψυχία σου... (εξακολουθείς να προσβάλλεις με κάθε ευκαιρία...)

- Για την ανασφάλειά σου... (βλ."διαφημιστικό" τόπικ!)

- Για τις διαρκείς τάσεις επιβεβαίωσης...(τη φάση την πέρασα στα 14)

Ξέρεις...
οι κακία αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στο πρόσωπο...(βλ.ρυτίδες...) πρόσεξε λοιπόν μην ξυπνήσεις μια μέρα και δε σου αρέσει καθόλου αυτό που θα δεις στον καθρέπτη σου...

Τώρα μπορείς να με αποτελειώσεις...
Μόλις το κάνεις πήγαινε ρίξε και μερικά φέϊγ βολάν με τα θέματα που έχεις ανοίξει... κάνουν και αυτά δουλίτσα...εγώ φεύγω Πορτογαλία...

Αντμίν... απενεργοποίησε το λογαριασμό μου αν νομίζεις...
Δε νομίζω να το ξεκίνησα εγώ τούτο αλλά πάλι αίσθηση δικαιοσύνης δεν υπάρχει εδώ μέσα ... οπότε... Ciao!!

Gretel... τι να σου πω? Συγνώμη!

"Τάδε έφη Avallon"
28/06/2004, 15:41:01
"Ομως gretel, η ,οποια αλλη εισαι λυπαμαι γιατι εχεις μεγαλη γλωσσα και ψευτικη σαν αυτον που σε εχει διπλα του"

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΙΑ -ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ- ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΗ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΑΓΕΝΗΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
thothΙδρυτικό Μέλος
28/06/2004, 16:29:48
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Ramogloy. Ο Θεός να σε έχει καλά.

Και με τη Νίκη

Θα παρακαλέσω, επειδή ακόμα δεν έχω εγκαταλείψει αυτό το φυσικό σώμα, ούτε έχω κάποια διανοητική ανεπάρκεια, να με αφήσετε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, μόνος μου.

Εάν κάποιος με εκτιμά γιατί νομίζει ότι κάτι έχω προσφέρει, ας το κρατήσει αυτό για τον εαυτό του ή ας μου το πει προσωπικά. Ακόμα περισσότερο δεν θα ήθελα αυτή η εκτίμηση να γίνει σημαία-λάβαρο σε κάποια προσωπική διαμάχη.

Μια πραγματική εκ-τίμηση είναι... ανεκ-τίμητη. Όταν μια εκ-τίμηση παίρνει τιμή γίνεται... εμπόρευμα.

Θέλω να είμαι έν-τιμος. Σας εκ-τιμώ, δεν σας υπο-τιμώ. Απλά αυτό το φαινόμενο προσπαθώ να απο-τιμώ.

Gretel μην ανησυχείς. Έστειλες το μήνυμά σου και ήταν πολύ εύστοχο και χρήσιμο και ταυτόχρονα, μέσα από το φαινομενικά "κακό" κατρακύλισμα του topic σου, είχες μια σημαντική ευκαιρία να μάθεις πολλά πράγματα για όλους μας και σίγουρα για τον εαυτό σου.

Το "κακό" είναι μεγαλύτερος δάσκαλος από το "καλό" και πρέπει να το σεβόμαστε και να μην το αποστρεφόμαστε.

Που να πάει και αυτό το έρμο το κακό; Έναν κοινό τόπο μοιράζονται τα πάντα. Εάν το αποφύγουμε, θα περάσει από δίπλα μας και σε κάποιον άλλο δύσμοιρο θα στρογγυλοκαθήσει. Ας μην είμαστε εγωιστές. Ας δεχτούμε όλοι το "κακό" που μας αναλογεί και ας το χρησιμοποιήσουμε για τον σκοπό για τον οποίον μας το στέλνει το Κάρμα μας, για... "δάσκαλο"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

28/06/2004, 19:01:05
σ'ευχαριστω.
αποτιμω λοιπον...κι εγω..αντι να υπερεκτιμω ...
μα ακομη κιαν μιλαω αληθινα μπροστα σε υπερβολες που εζησα τον τελευταιο καιρο και κυλησα...για να μην πω κατρακυλησα..(!) ηταν επειδη θεωρησα πως ειναι καιρος να περασω απεναντι/να πολεμησω με τον τροπο πουμε πολεμησαν>>χωρις να εχω την διαθεση >>θυμαται κανεις τι ελεγα περι μη βιας;
εξακολουθω λοιπον να μαθαινω απο το απεναντι που ειναι το κακο!
το κακο που καθε που αφηνω να εισβαλει μεσα μου..τεινει σαν φαρμακο ομοιοπαθητικο να με κανει δυνατοτερη και δεν πεθαινω πια.
ευχαριστω οσες ηρθαν σαν εχθροι και προσπαθησαν να βιασουν το απαραβιαστο μου...τελικα ηταν ευκολοτερο γι αυτους να μπουν αφου ανοιξα την πορτα!
να λοιπον ...τι συνεβει! καθρεφτηστηκε ο,τι ηρθε και αφησα να μπει....εμαθα πολλα και βοηθηθηκαν ...να ανελθουν.!

επιβεβαιωση; μονο βρε; αυτοεπιβεβαιωση θα ελεγα.
καθως περπατας στην ατραπο υπαρχουν σημεια που επιβεβαιωνεσαι.ειτε το λες δυνατα ειτε εντος σου....ποιος θα το κρινει εκτος απο τη στιγμη;;;

αφηνομαι παντα να μου συμβει η ζωη.
οσα σκεφτηκα για μενα ειμαι πια...και κανενας ερχομενος ως κακος δεν μπορει να παρει οσα ειμαι!
ειναι εντος μου.
μπορω μοναχα να γινω ο,τι θελεις.μπορω βεβαια να παραμεινω ως εχω...μα δεν αντεχεται....οσο κι εσυ δεν αντεχεις αυτο που εισαι...και ν'αποποιηθεις θελεις..

γινε λοιπον σαν εμενα αφου αυτο θες >>>>.δηλαδη αξιοποιησε οσα ηρθαν μαζι σου καθως εκπορευτηκες στη ζωη και παψε να με κρινεις οπως ειδες καθως επραξα το αυτο δεν σου αρεσε καθολου.
maaa durga....

ειμαι καλη οταν ειμαι καλη....μα γινομαι καλυτερη αν γινω κακια....

ταο....;
ποιος αραγε μπορει να πει οτι δεν ειμαι αυτα που βιωνω ως ειμαι!;
ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΡΕΥΤΕΙ.

Ειχα γραψει πως ο Χειρωνδηλωνει τον "λαβωμενο διδασκαλο" ....
Ελοιπον το γνωριζω βρε αυτο καποια χρονια!...παντα απο εναν κριο /αντρα κυριως μαθαινα για μενα τοσα πολλα!//απο το γυναικειο φυλο συνηθως αντιλαμβανομουν ολα οσα θεωρουσα "προς αποφυγην"//αυτο ειναι η πραγματικοτητα μου δεν φτιαχτηκε τωρα!(για να μην το δει κανεις προσωπικα/ειμαι ξεκαθαρη)
εβρισκα παντα οσα δεν δυναμαι να ειμαι επειδη δεν θα με αναγνωριζω οτι ειμαι "εγω"!+αρα λοιπον ματαιο εως ασκοπο νασχολουμαι με αυτες τις υπαρξεις που υποδεικνυουν μοναχα εριδες και παροπμητικες ανευ λογου κινησεις(ως προς το ποια ειμαι παντακαι τι θελω να γινω ..οταν μεγαλωσω)Οταν λοιπον κατι ειναι γνωστο απο μενα ~εξ αρχης για ποιο αλλο λογο υποτιθεται πως κινουμαι οπως δεν μου αρμοζει;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...(Α!ΒΑΤΑΡ...ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...ΓΡΑΜΜΑΤΑ ...ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ...ΑΒΓ:)

ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟ.."ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ" ΑΝΤΙ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗΣ..(ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟΥ ΕΓΩ:)..ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ 'Η Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ν' ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.-

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΥΛ" ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ....ΕΝ ΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ! ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ..ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΙΠΑΜΕ...

Η "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ...ΤΟΥ ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ~ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ.
ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ!...ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:))
ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ/ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΖΩΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΕΝΑ...
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ//ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ/ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΦΩΝΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΣΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΔΩ ΕΣΩ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΚΑΝ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ Η .."ΕΝΟΧΗ".!!!
ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΚΚΙΝΗΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..ΑΠΤΕΣ!ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ...ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ....ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ :)))
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ...ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ..:))ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ...(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ..:)

.....ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΩ....ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΤΡΟΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΤΗ..ΜΕ Χ Κ Ψ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΡΜΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΑ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΜΑ....ΕΛΑΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΣΩ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞ.....Ω ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟΚΚΟΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΑΚΘΡΕΦΤΙΖΩ ΑΣΧΗΜΙΕΣ...ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΝΕΣ...ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ..!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ.ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΣΥΝΓΧΩΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ...ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΟΥ...ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙΣ...
ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ...
ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΛΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ....
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ....
ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ/ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΖΣΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΗ ΘΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΤΙ ΑΚΙΡΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ Η ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΙ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ...ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ..ΚΑΝ.

GRETEL Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ....ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ...ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ..
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ..
ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΣΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΔΕΟΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΡΙΝΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ...
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΩΡΙΟ ΚΑΘΕΦΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΡΦΟΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ "ΘΕΛΩ!"..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΑΝΤΑ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΨΥΧΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΛΗΡΗ....
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΩ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ/ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ >>>ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!
ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΕΞΩ...ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ..ΜΕ ....ΑΕΡΑ....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΔΡΟΧΟΙΚΟ....ΙΣΩΣΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
..
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ.
(ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΣΤΩ!//ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΝΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ..ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩΜΕΣΑ.!!1ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟ;Σ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΘΙΟΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ/ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΝΑΙΣΧΙΝΤΑ ..ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

ΕΣΤΩ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ..
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΜΑ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΕΛΕΓΑ...ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ....ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟΠΡΕΥΣΗ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;....

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!
(DELEVERY PLEAZZZ)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ! ΕΤΣΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ !

ΑΝΤΜΙΝ ΧΑΙΡΕ...!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ "ΠΥΡΓΟΣ"(ΑΡΗΣ)....ΥΠΑΡΧΟΥΝ + ΑΛΛΕΣ...:))
('TILL "COSMOS",DEAR:)
NA ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΑΣΤΡΟ" ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ "ΠΥΡΓΟΥ"...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...
+....ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

"ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΟΥΣ"...ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ..
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΟΤΗΣ...
"ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΟΣΟ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"...

Paramatma...

28/06/2004, 19:08:53
ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..."ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ"...:

paramatma...

28/06/2004, 20:14:24
Aτμα...
κοιτάμε στην ίδια όχθη...
περνάμε το ίδιο ποτάμι...
με την αυτή βάρκα...
και
...ΝΑΙ! ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ...

Μην το αρνείσαι...
Είναι ανώφελο...
αφού κατά βάθος το ξέρεις...

Οσο για τις αποδείξεις... που λες πως δεν έχεις...από πότε καταδικάζεται κάποιος σε θάνατο χωρίς αυτές

Εις αναμονήν...του δικού μας Αλέξανδρου...

"Τάδε έφη Avallon"
thothΙδρυτικό Μέλος
28/06/2004, 20:42:58
Το ξέρω πως θα το μετανιώσω αυτό που κάνω μόλις τώρα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν "μετρούσα" τις επιλογές μου.

Σας παρακαλώ γλυκές και αγαπημένες μου κυρίες, μήπως μπορείτε να κάνετε ένα μορατόριουμ;

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όταν βλέπετε τα τρυφερά και όμορφα δαχτυλάκια σας να αρχίζουν να γράφουν λέξεις με υπονοούμενα και "μπηχτές" για την άλλη, πνίξτε εσείς το δίκιο που σας πνίγει και χρησιμοποιείστε το... κομβίο με το αντίστροφο βελάκι, που ονομάζεται backspace.

Φιλοσοφείστε το... Μπορείτε να γράψετε τα υπόλοιπα μηνύματά σας χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με το παρελθόν, τις υποψίες, τις καχυποψίες, τις "κλίκες" και τα συναφή;

Μπορείτε να υπάρχετε χωρίς να έχετε ως σημείο αναφοράς εδώ μέσα, η μία την άλλη; Έχετε αυτά τα λίγα δράμια δύναμης και αυτοκυριαρχίας που χρειάζονται;

Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ σε εσάς. Λυπάμαι που εσείς δεν πιστεύετε πάντα, τόσο όσο εγώ, στην καλή, γλυκιά και γεμάτη ανθρωπιά ψυχή σας.

Μπορώ να ελπίζω; Μην μου απαντήσετε, σας παρακαλώ. Μην αρχίζετε να μου γράφετε "δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτός είναι μαύρος"

Σκεφτείτε το, κι αν μπορείτε κάντε το. Αν δεν μπορείτε, πάλι, δεν πειράζει. Εγώ θα συνεχίζω να πιστεύω σε εσάς, μέχρι να το καταφέρετε εσείς για τον εαυτό σας. Ο Θεός είναι πολύ ευσπλαχνικός μαζί μας. Μας παρέχει μια αιωνιότητα για να μάθουμε. Ελπίζω απλώς να... μην περιμένω τόσο πολύ.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

28/06/2004, 23:53:18
quote:
----------------------------------------------

atmashakti@pathfinder.gr wrote: Γεια σου geraki10

Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : ΑΤΜΑ (atmashakti@pathfinder.gr)

Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/

τι νομιζεις οτι παριστανεις;
χμ..δειλια η πολυπροσωπια.-

Επισυνάπτεται προώθηση μηνύματος

Από: altin hasa <altinhasa@yahoo.com>
Θέμα: Re: Αποστολή Μέσω των ESOTERICA.gr Forums! από το Μέλος ΑΤΜΑ
Ημερομηνία: Sun, 27 Jun 2004 22:39:25 -0700 (PDT)

ρε μαγκα παλι την εκανες την μαλθακια σου !

καλα εισαι σουργελο και πολυ λαχειο κριμα τους τεκτονες που σε προτιναν για μασονα:
ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

βρε μαγκα, ακου χτιστρια η --------- της θεσσαλονικης!

σα να λεμε η τρελη του λιμανιου:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

αρε τσαμπα μαγκα:-)

ακου κατι λογικο, μην τα βαζεις με αυτους που εχουν χρημα μα και τους δυνατους:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ]

ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΩΣ "ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΣΑΣΤΗ ΒΑΡΚΑ!" ~ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!~

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ "ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ" ;
ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ; ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ/ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ....!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 6000+.. ΜΕΛΗ ΤΟ "ΘΥΜΑΣΑΙ";

ΕΓΩ "ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ" ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ + ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ.
ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΝΑ ...ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΓΩ.../
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ..ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΔΩ ΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΩ../
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ..
ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...(Ο ΑΣΤΡΟΛOΓΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΝΟΩ//ΕΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ...)
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ .
ΕΓΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΟΙΤΩ ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ "ΕΔΩ"...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ;
ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ
ΝΑ ... ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ".-

"ΟΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΠΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ."

ΔΗΛΑΔΗ!
ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΦΩΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ "7 ΤΣΑΚΡΑΣ"(ΙΣΩΣ + ΑΛΛΑ...ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ") ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ!

ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ/ ΕΙΤΕ ΟΧΙ "Ο ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ+ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ".
ΟΠΩΣ +ΜΑΛΛΟΝ... ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
DIANATMA

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/06/2004 00:00:35

29/06/2004, 00:10:51
quote:
Ελπίζω απλώς να... μην περιμένω τόσο πολύ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΜΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΥΝΟΜΑΙ.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Η ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑ/ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΘΕΩΡΩ ΦΡΟΝΙΜΟ ..

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ/ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

....

ΕΣΤΩ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ(!) ΟΥΤΕ ΚΑΝ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ//ΥΠΑΡΧΩ +ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ//ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑ --ΝΑΙ,ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ---ΠΟΛΥ ..ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ...! ..//ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΧΜ;

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΠΟΡΕΥΤΗΚΑ.

ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ...
ΣΩΣΤΑ;....
ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ.

ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.
ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΕΣΥ(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ) ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;~~~ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ.;

aumshanti...

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/06/2004 00:12:27