- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΗ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ 9Η ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ Η ΜΟΤΣΑΡΤ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ehetlaios@yahoo.gr
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE?
Σαν ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ πάντος θα πρότεινα την αγορά του CD ή του DVD καλύτερα γιατί θα σε συνεπάρει αν σου αρέσει και θα το θες για πάντα.
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
Θα ήταν ευχάριστη ή άποψη όλων σας και θέλω την κατανόηση του φίλου Εχετλαίου, διότι το ζητούμενο στην συζήτηση αυτή είναι οι στοίχοι της Μυθω-ΔΙΑΣ, επομένως δεν φεύγουμε εκτός θέματος.
Ο συγγραφέας του παρόντος θέματος (ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ) πως θα το έθετε ίσως…;
Τωρα γιατι οι φιλοι μας οι αμερικανοι στελνουν διαστημοπλοια με Ελληνικα ονοματα και τραγουδια στο διαστημα απο την πρωτη κιολας μερα που ξεκινησαν αυτη την δουλεια ειναι λιγο περιεργο.
Γιατι δεν χρησιμοποιουν τα υπεροχα κατα τα αλλα ονοματα των αξιοπροσεχτων πολιτικων τους (και οχι μονο) που εχουν δοξασει την χωρα τους ανα τους αιωνες (καλα μην βαρατε τους αιωνες τους περνω πισω) παρακατω παραθετε ορισμενες ιδεες για ονομασιες διαστημοπλοιων
ΝΤΟΝΑΛΝΤ 11
ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ 13
ΝΙΞΟΝ 6
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 2011 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΙΝ ΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΩΤΟ, ΩΣΠΕΡ ΑΙ ΔΩΔΕΚΑΣΚΥΤΑΙ ΣΦΑΙΡΑΙ, ΠΟΙΚΙΛΛΗ ΧΡΩΜΑΣΙ ΔΙΕΙΛΛΗΜΕΝΗ....
~ΗΩ ΣΚΟΤΟΣ ΕΜΟΝ ΦΑΟΣ~
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΝΙΑΣ.
ΑΠΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΩ...
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.

quote:
agapite file,synehise na psahneis.Des to vivlio meta to 2011 toy anesti keramida,selida 76.
mariokoko
ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ.
ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
ΑΝΑΜΕΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
http://www.e-e-e.gr/_ehetlaios
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
ΥΓ: ΟΧΙ, ΦΙΛΕ GEORGE_D ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ...

Edited by - Εχετλαίος on 21/10/2003 01:47:55