- O TEΛEYTAIOΣ ΠEIPAΣMOΣ - - Κινηματογράφος -
quote:
Δεν εχω τιποτα με τον κοσμο σου ξανθο πραμα, που σου αρεσει να ειναι μακρυ και χοντρο και παρεξηγηθηκες κιολας γιατι σε ειπα πραμα. Απλα πρεπει να βρεις καποιον να σου ριχνει και καμια σφαλιαρα μεσα μεσα και θα εισαι ok.
Kαι επαναλαμβανω βαψου μπλε και πεσε στην θαλασσα μπας και συνελθεις λιγο...Α! Και αν δεν ειχες κομπλεξ με το δικο σου μεγεθος δεν θα σχολιαζες το τι αρεσει σε εμενα,οποτε...
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
Βλεπεις οτι η διδασκαλια των "ανδρων" στις μερες μας, ειναι οτι το νινι σερνει καραβι και οτι πρεπει να σας χαιδευουμε μονο και μην τολμησουμε να απαντησουμε στις προκλησεις σας. Γιατι εισαστε γυναικες!!
Θα ειχε ενδιαφερον να κατσω και εγω εδω μεσα να σας γλυφω το νινι(μου αρεσε το τραγουδι που βρηκες στην φιλη σου και το αλλο που εβαλες), αλλα ειναι και θεμα κοσμικης ισορροπιας να υπαρχει αναμεσα σας ενας μισογυνης οπως ο Πλατων και ο Σαυλος, για το καλο σας.
Edited by - Predoulis on 26/01/2011 18:00:37
[/quot
http://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU
Tραγουδα μας και λιγο.....Και μην θεωρεις καλο το οτι εισαι μισογυνης...Οι μεγαλυτεροι μισογυνηδες ειναι gay....Mην στεναχωριεσαι ομως.....Πας για πρωτο βραβειο στην κατηγορια....
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ GEO.... και αυτο φαινεται.... αλλος τον εκρινε... εγω ειδα την συμπεριφορα του ΜΕΤΑ τα πρωτα περιστατικα διαγραφης του, που ηταν ηδη θυμωμενος με ολους...
και παλι, δεν του ειπα τιποτα που να μπορει να νιωσει οτι του επιτεθηκα!
ουτε με εσενα (ως Loupous) ειχα κατι, αλλα εχω τωρα με τη συμπεριφορα σου που δειχνεις και βριζεις...

PRED μάλλον βλέπω νά πίνουμε καφέ τά δυό μας στό Σύνταγμα ή στό Μοναστηράκι![]()
ΗΡΘΕ Η PANDI....
PANDI 4 EVER!!!!!!!!!!
CHARMED
quote:
και εδω μεσα γιατι εκανα πλακα
πλακα? πολυ μετα ανεφερες οτι εκανες πλακα... πρωτον αυτο...
ποτε δεν "ηδονιστηκα" με μια διαγραφη μηνυματων... ΕΚΤΟΣ και αν προσβαλλουν ανθρωπους....
οι χυδαιοτητες δεν ειναι ουτε για πλακα, ουτε για "μηνυμα" σε ενα forum...
και φυσικα η ηλικια ποτε δεν παιζει ρολο, και αυτο το ξερουμε ολοι μας....
εξακολουθεις παντως να υποστηριζεις κατι που δεν εγινε!
Αν ο geo ειχε καθωσπρεπει συμπεριφορα (οπως και εσυ) ποιος ο λογος να σας διαγραφουν συνεχεια?

ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο DR..!!!
quote:
Ωχου....Μην τσακωθειτε..Σταματηστε κ οι 2! Σταματηστε πια να απανταει ο ενας στον αλλο.... Οτι εγινε,εγινε...Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
εγω δεν μαλωνω με τον Predouli, προσπαθω να συζητησω, αλλα δεν το βλεπω, γιατι εχει καθαρο θυμο εναντιον μου... ποιο πολυ απο οτι στον εαυτο του, που "αφηνεται" πολυ

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ..
quote:
Να που ειπε και κατι σοφο η ξανθουλα.
Koφτο ομως το ξανθουλα γιατι θα αρχισω τα γαμοσταυριδια ετσι...Χωρις λογο....

quote:
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ.
ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο DR..!!!
καί νά ερθει κουκλα μου φοβάμαι
πως το αποτέλεσμα το ιδιο θά είναι ![]()
τσεςς αγγλικά μήν γράφης α'ι' ντον νόου![]()
![]()