- ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αποφάσισα λοιπόν από σήμερα (πράγμα που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό) να ξεκινήσω να χαρτογραφώ τα όνειρα που βλέπω καθημερινά και να τα μοιράζομαι μαζί σας. Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να δημιουργηθεί ένας «χάρτης» για τις ονειροχώρες τις οποίες επισκεπτόμαστε καθημερινά. Ο χάρτης αυτός λοιπόν ο οποίος θα περιέχει, εκτός από περιγραφές συναισθημάτων που δημιουργούνται όταν βλέπουμε κάποιο όνειρο, περιγραφές τοπίων, περιγραφές ανθρώπων, ήχους και άλλα πολλά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να πέρνει ο καθένας μας διάφορες πληροφορίες
¨Ας ξεκινήσω λοιπόν να δίνω τις περιγραφές από τα τελευταία όνειρα που είδα χθες το βράδυ. Θα δώσω ονομασίες στο κάθε ένα από αυτά.
ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
Λοιπόν ήμουν μαζί με πολύ κόσμο (κάτι σαν φεστιβάλ) σε μια περιοχή της Δράμας που έμοιαζε συναισθηματικά με τον δημοτικό κήπο της πόλης, αλλά μορφολογικά δεν είχε καμία σχέση. Ήμασταν μαζεμένοι λοιπόν πολλοί νέοι και κάτι κάναμε η κάτι περιμέναμε. (πχ να αρχίσει η μουσική.) Σε κάποια στιγμή είδα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται σε κάποιο άνοιγμα που κάνανε τα δέντρα σαν μια φυσική πόρτα και να λένε ότι «κάτι συμβαίνει». Κοίταξα και εγώ από το άνοιγμα και είδα ένα πυροσβεστικό όχημα να πηγαίνει προς κάποιο σημείο και φαντάστηκα ότι κάποιο ατύχημα θα έγινε. Ακούστηκε τότε μια τρομοκρατημένη αντρική φωνή να φωνάζει «τρέξτε να σωθείτε είναι παγίδα!!!!» πριν καταλάβω καλά καλά τι συμβαίνει βλέπω αμέτρητους μπάτσους παραταγμένους λες και κάνουν παρέλαση με μάσκες οξυγόνου να κατευθύνονται προς το άνοιγμα το προαναφερθέν, με πολύ κακές διαθέσεις πιασμένοι αγκαζέ να περπατάνε προς το μέρος μας πειθαρχημένα σταθερά αργά και αποφασιστικά. Ανάμεσά τους υπήρχε και μία σειρά από πυροσβέστες που κρατούσαν μια μάνικα αλλά δεν υπήρχε νερό και η μάνικα ήταν αυτή που μάλλον τρομοκρατούσε τον κόσμο. Ήταν κάτι σαν όπλο μάνικα. Ακολούθησε πανικός και όλοι τρέχαμε να σωθούμε. Άλλοι έπεφταν κάτω και άλλοι ούρλιαζαν. Ένοιωθα ότι ήρθε το τέλος.
Όπως γίνεται στα περισσότερα όνειρά μου οι απότομες εναλλαγές τόπων και προσώπων τα κάνουν ακόμα ποιο ενδιαφέροντα.
Κατά παράδοξο τρόπο μας έπιασαν όλους και μας ανάγκασαν να μπούμε σε κάποιο κινηματογράφο επιβάλλοντάς μας να παρακολουθήσουμε μια ταινία. Οι μπάτσοι όμως χαθήκανε ξαφνικά και την θέση τους την πήραν κάποια ισχυρά πρόσωπα, κάτι σαν κυβερνητικά στελέχη που μας φρουρούσαν και συζητούσαν για κάτι τρομακτικό. Σηκώθηκα νευριασμένος εγώ και πήγα προς το αυτοκίνητο (μέσα στον κινηματογράφο) που μέσα υπήρχε κάποιος που έμοιαζε με υψηλόβαθμο στέλεχος, (ας τον ονομάσουμε πρόεδρο). Σηκώθηκα λοιπόν αγανακτισμένος από την όλη πίεση που δεχόμουν και έφτυσα στο τζάμι. Η προεδρική φρουρά άρχισε να ρωτά ποιος το έκανε αυτό. Τότε σηκώθηκε ένας απαίσιος ρουφιάνος που τον ξέρω καλά αλλά μόνο στα όνειρα μου και έδειξε εμένα. Μου κάνανε ανάκριση και με πιέζανε να πω την αλήθεια σε ‘ένα σκοτεινό σωμάτιο.
Εγώ δεν παραδεχόμουν τίποτα. Με οδηγήσανε σε ένα δωμάτιο με μικρά παιδιά ΄δυο κοριτσάκια αν δεν κάνω λάθος και 3 αγοράκια ηλικίας γύρω στα 6 με 7. Ένοιωθα πάρα πολύ όμορφα στο δωμάτιο εκείνο. Τα παιδιά δείχνανε ότι με αγαπάνε και ένοιωθα την αγάπη τους και τα λάτρευα και εγώ. Μιλούσαμε γελούσαμε και παίζαμε συνέχεια ενώ αισθανόμουν και μια άλλη παρουσία μέσα στο δωμάτιο αόρατη να μας παρακολουθεί και να μας προσέχει. Ξέχασα να πω ότι το ένα αγόρι ήταν ο γιος του προέδρου. Το αγόρι αυτό έγινε ο καλύτερος φίλος που είχα σε εκείνο το δωμάτιο. Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε ήμουν σε ένα κρεβάτι και στο διπλανό κρεβάτι ήταν το αγόρι αυτό. Σε κάποια στιγμή ακούσαμε και οι δύο ένα τικ τακ τικ τακ τικ τακ σαν ρολόι πίσω από το κρεβάτι μου. ‘Έσκυψα και το πήρα. ‘Ήταν μία ορθογώνια κυκλική οθονίτσα που έγραφε επάνω τον αριθμό 21:και κάτι δευτερόλεπτα να τρέχουν αντίστροφα. Τελικά ήταν χρονομετρητής για βόμβα!!!! Ο γιος του προέδρου μου είπε ότι μάλλον ο πατέρας έβαλε την βόμβα. Και μετά δεν θυμάμαι τίποτα . Το όνειρο τελείωσε.
ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ
Ήμουν με το αυτοκίνητο μου και έκανα βόλτες σε κάποια βουνά. Πήγα σε μια λίμνη που η μισή ήταν βούρκος και η άλλη μισή ήταν υπέροχη με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Εγώ περνούσα πάνω από την λίμνη χωρίς να την ακουμπάω και το συναίσθημα μου εκείνη την στιγμή ήταν ότι με τίποτα δεν θα ήθελα να αγγίξω τα νερά της γιατί θα πονούσα. Παραδόξως πάλι βρέθηκα πάνω σε ένα ποδήλατο και ήμουν μάλλον στην ίδια περιοχή. Βρέθηκα σε ένα χωριουδάκι σε μαγευτική τοποθεσία. Σε εκείνο το χωριό λοιπόν είδα μία γυναίκα να με κοιτάει και να με προκαλεί ερωτικά καθώς την είχα προσπεράσει με το ποδήλατο. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι είχε παράξενη μύτη. (έχετε δει ποτέ κάποια ντοκιμαντέρ με κάτι γορίλες που είναι είδος προς εξαφάνιση και έχουν μια πολύ παράξενη μεγάλη τσαλακωμένη μύτη σαν σακούλα?) κάπως έτσι έμοιαζε η μύτη της. Το ενεργειακό πεδίο της γυναίκας ήταν πολύ ισχυρό και κατά κάποιο τρόπο ανατρίχιασα που την κοιτούσα και ήθελε κάτι να μου πει.
Έφτασα στην πλατεία του χωριού όπου (έχω ανατριχιάσει τώρα που τα γράφω) έβλεπα ανθρώπους (με κανονικές μύτες) και δεν μου έδινε κανένας σημασία λες και δεν με βλέπανε. Πέρασα από κάποιο σπίτι και είδα πάλι έναν άνθρωπο με την ίδια τσαλακωμένη μύτη που είχε η γυναίκα. Με κοιτούσε πολύ έντονα και το βλέμμα του ήταν κάπως χαμογελαστό αλλά και πονηρό σαν να ήξερε κάτι. Τελικά σε εκείνο το χωριό με βλέπανε μόνο αυτοί που είχαν τσαλακωμένη μύτη. Και το όνειρο τελείωσε.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ.ΘΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.
ΙΣΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.
piece love unity respect
ΙΣΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ
Δηλαδη πες μου το ονειρο σου να σου πω ποιος εισαι![]()
![]()
Εχτες ειδα ενα πολυ παραξενο ονειρο,ας το χαρτογραφησω λοιπον και τα συμπερασματα δικα σας.
Ειδα οτι βρισκομουν μεσα σε μια διαστημικη ομιχλη μαζι με αλλο κοσμο.
Ολοι περιμεναν κατι μα η ομιχλη σκεπαζε τα παντα με ενα μεταξενιο πεπλο,και καποια στιγμη γινεται ευδιακριτο οτι ολοι περιμεναν τον
νεο Αιωνα,μια φωνη ακουγεται απο το πληθος ΝΑ ΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
Ο Αιωνας ετοιμαζεται να κατεβει στην γη,ομορφος,νεος,φωτισμενος,με το βλεμμα του στραμενο στα αστρα.
Aρχιζει να τραγουδα ενα περιεργο τραγουδι:
MEΣ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΙΤΑ ΔΙΑΒΑΙΝΩ
ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ
ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ
το δοξαρι του εσπασε ενας
ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΚΑΤΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ,ΦΤΩΧΑΙΝΩ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ.
των ματιων μου να τσινορα αφηνει
πεταλουδα που τα χε βαρυνει.
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ
ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ;
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΤΙ ΑΦΗΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ!
μια μικρη τρυφερουλα την Παχνη
και μια αλλη που την ελεγαν Αχνη.
και στο τριτο ουρανο τι ανθιζει;
και του ανεμου το κυμα στολιζει;
ειχες χασει ενα δακρυ μικρος
ηρθε δω κι ειναι τωρα καρπος.
ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕ ΝΑ ΜΑΙ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΘΩ,ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ;
ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.
ουρανε μου πρωτε μη φευγεις
και τα χαδια μου μην αποφευγεις.
ΟΣΟ ΦΕΥΓΕΙΣ ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΡΤΕΡΩ.
η ομιχλη διαλυεται σιγα σιγα..
τοτε:
ενας κυριος με γκρι κοστουμι που κρατα,μια ντουντουκα η μικροφωνο
μπαινει αναμεσα στο πληθος και φωναζει,
Θεωρωντας χρεος μου να συνδιασω της καλοκαιρινες μου διακοπες με τον σχεδιασμο ενος μεγαλοπνοου προγραμματος,για την αποκατασταση των δυστυχισμενων,των αποκληρων των απορων,καθως και για την επανενταξη τους στην παραγωγικη μας κοινωνιας εγω ο προεδρος της ενωμενης γης,
ανακοινωνω τα εξης:
ΠΡΩΤΟΝ:ουδεις πλεον δυναται να θετει εαυτον εκτος της παραγωγικης διαδικασιας.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ουδεις δυναται να τεμπελιαζει,να ονειρευεται,να λιαζεται εις τον ηλιο.
Ουδεις εις τα καφενεια,τα λουνα παρκ,ουδεις εις τα περιπλανωμενα τσιρκα.
Εμπρος εις τα εργοστασια,εις τα γραφεια,εις τας σκαλωσιας.
Ας αδραξουμε την ολοι το σφυρι,το αμονι,και την πενα.
Για την προοδο και την ευημερια!
ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ 13
ενας απο τους εκατο Υπουλους που κυβερνουν τον κοσμο.
Μενουν σε διαφορα μερη της γης,ομως τον περισσοτερο χρονο τους τον περνουν στον γυαλινο ουρανοξυστη του χρηματος.
Απο εκει κουνανε της κλωστες και κατευθυνουν της ανθρωπινες κουκλες.
Μετα εμφανιζονται ομαδες ανθρωπων
η πρωτη ομαδα ειναι οι φιμωμενοι,
ο καινουργιος αιωνας τους ρωτα:
Γιατι ειστε ετσι ποιος σας φιμωσε;
Μουγκα γκα γκα
η αλλη ομαδα ειναι οι δεμενοι
γιατι ειστε ετσι ποιος σας εδεσε;
η ζωη μας,η ζωη μας,
επειτα ερχονται οι τυφλωμενοι
ο αιωνας τους ρωτα ποιος σας τυφλωσε;
οι αναγκες,οι αναγκες φωναζουν.
Μετα ερχεται μια ομαδα που ειναι φορτωμενοι με ενα μυστηριο βαρος.
Ο αιωνας ρωτα ποιος σας φορτωσε;
Οι συνθηκες,οι συνθηκες απαντουν ολοι μαζι.
Καπου εκει εμφανιζεται και το χρημα γελωντας σαρκαστικα.
Ο νεος Αιωνας Απελπισμενος:
να μια πεταλουδα,να ενα πουπουλο,
να ενα ψεμα στον αερα
να ενα ψεμα στο νερο.
Δεν ειμαι εγω η πεταλουδα
δεν ειμαι εγω το πουπουλο.
Εγω ειμαι το ψεμα στον αερα
εγω ειμαι το ψεμα στο νερο.
Τοτε μια πανεμορφη γυναικα με σκεπασμενο το προσωπο της με ενα γαλαζιο πεπλο εμφανιζεται,παει διπλα στον απελπιζμενο Αιωνα,
και του τραγουδα:
Ροδι μου κλειστο κοιμησου
πηρα εγω την προσευχη σου
θα την παω στο θεο
κι αυριο θα σε ανοιχτο.
Μηλο πρασινο μην κλαις
καποιος σου δωσε ευχες.
Με ενα γελιο θα ξυπνησεις
και την γη θα κοκκινησεις.
Ησυχασε καλε μου του λεει:
Σε αγγιζω και μπαινω στο ονειρο σου.
ΕΓΩ ειμαι το ονειρο σου του λεει απαλα.
Με βλεπεις,με ακους...
Τωρα τα μαγικα μου λογια θα σου πω,τα μαγικα λογια που εσυ πρεπει να θυμασε..
Ακου λοιπον:
Το σκοταδι θα γεννησει χρωματα κι οχι τα χρωματα σκοταδι
κι αυτος που εχει να προσφερει,θα προφερει
κι αυτος που εχει να πει,θα πει
κι αυτος που γερνει θα κανει το βαρος,θαρρος...
Αυτα ειχα να σου πω Αιωνα.Τωρα φευγω.Ομως πολυ γρηγορα θα ξανασυναντηθουμε...και τοτε η ψυχη σου θα εχει ανοιξει σαν ροδι
και θα χει η καρδια σου κοκκινισει σαν μηλο...
αυτο ηταν μετα ξυπνησα και νομιζω πως ηταν συμβολικο το ονειρο μου,αλλα ειχα και λιγο πυρετο και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερειες.
Καλο μεσημερι!

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΦΙΛΕ/Η SPIRIT ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΟΥ.
quote:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ 13
ενας απο τους εκατο Υπουλους που κυβερνουν τον κοσμο.
Μενουν σε διαφορα μερη της γης,ομως τον περισσοτερο χρονο τους τον περνουν στον γυαλινο ουρανοξυστη του χρηματος.
Απο εκει κουνανε της κλωστες και κατευθυνουν της ανθρωπινες κουκλες.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ/ΥΠΟΥΛΟ 13
. ΝΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ,ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.
ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ (ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΛΑΤΕΡΝΑ) ΗΤΑΝ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΙΖΕ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΟΥΣ (ΚΑΜΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΔΩ.
ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ![]()

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!