ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ

- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ

ellovos60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
23/03/2007, 03:10:00
23/03/2007, 03:11:10
23/03/2007, 03:12:59
23/03/2007, 03:14:00
23/03/2007, 03:15:14
23/03/2007, 03:16:18
23/03/2007, 03:17:31
23/03/2007, 03:18:43
23/03/2007, 03:19:57
23/03/2007, 03:21:03
04/01/2007, 11:44:42
quote:
Εσύ φίλε μου τη γνώμη έχεις για το πρώην σχόλιο;

ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

quote:
Τι γνώμη έχετε για το Survivor;

Κάλος έγινε; ή κακός;

ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΜΑΝΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ .
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ 25ΡΗΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΝ ΣΕΛΙΜ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
04/01/2007, 17:51:24
To Survivor, αν εγινε καλως ή κακως, δεν πρεπει να ρωτανε εμας... αλλα αυτους που ειχαν την ιδεα, για το αν κερδισαν ή αν εχασαν..

Εμεις απλως το ειδαμε, λες και μας σερβιριζαν φαγητο στο πιατο...

Δυστυχως (ή ευτυχως για ορισμενους) θα υπαρξει συνεχεια στο Survivor Ελλας-Τουρκια...

NIGHTHAWK

...and the Predators wll prevail...

04/01/2007, 19:05:02
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Φίλε Open Mind έχεις απόλυτα δίκιο, πολλές απαιτήσεις = πολύ δουλεία.

Πάντως αν κλέψουμε κάνα δεκάλεπτο από τη δουλειά, για... μια στιγμή χαλάρωσης, δεν χάλασε και ο κόσμος, ε

quote:
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ .

Αυτό ακριβώς είναι φίλε μου, αυτό που με προβληματίζει όμως εμένα, είναι κατά πόσο άξιζε των κόπο;

Βασικά πιστεύω ότι αντί να φέρει τους δύο λαούς κοντά, τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο. Εσύ τι λες;

quote:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ 25ΡΗΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΝ ΣΕΛΙΜ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Χμμμ το σκέφτομαι πολύ αυτό, δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε κιόλας. Μάλλον είχε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και από τους δύο

νεαρούς. Άλλωστε κατά τη γνώμη μου πάντα (μπορεί να κάνω και λάθος) ήταν υπέρ εθνικιστής. Αυτό εξηγεί πολλά.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

Χρόνια πολλά σε όλους

04/01/2007, 20:01:19
Φίλε PREDATOR με στεναχώρησες πολύ...

Κανένα σχόλιο για το κρασάκι δεν έχει;

Μη μου πεις ότι δεν πίνεις καθόλου οίνο;

quote:
To Survivor, αν εγινε καλως ή κακως, δεν πρεπει να ρωτανε εμας... αλλα αυτους που ειχαν την ιδεα, για το αν κερδισαν ή αν εχασαν..

Αν εννοείς το συγκεκριμένο ΜΜΕ... μάλλον κέρδισε, χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια, ίσος

όμως να έχασε και μερικούς... πελάτες.

quote:
Εμεις απλως το ειδαμε, λες και μας σερβιριζαν φαγητο στο πιατο...

Όπως πάντα...

quote:
Δυστυχως (ή ευτυχως για ορισμενους) θα υπαρξει συνεχεια στο Survivor Ελλας-Τουρκια...

Σοβαρά; Τι να πει κανείς, τι να πει...

"Το δις εξ αμαρτίν ουκ ανδρός σοφού" Κάππος έτσι δεν το λέει το αρχαίο ρητό;

Μπορεί να κάνω βέβαια και λάθος...

Χρόνια πολλά σε όλους

05/01/2007, 07:24:48
Καλή σας μέρα!

Καλή χρονιά σε όλους

05/01/2007, 13:34:05
quote:
Βασικά πιστεύω ότι αντί να φέρει τους δύο λαούς κοντά, τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο. Εσύ τι λες;

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

quote:

Χμμμ το σκέφτομαι πολύ αυτό, δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε κιόλας. Μάλλον είχε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και από τους δύο

νεαρούς. Άλλωστε κατά τη γνώμη μου πάντα (μπορεί να κάνω και λάθος) ήταν υπέρ εθνικιστής.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΩΣ 250.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ .
ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
05/01/2007, 16:44:55
Παιδια, μην κολλατε τοσο... ενα ψωροπαιχνιδι τηλεθεασης ηταν... που φυσικα "νομιζει" ο Τουρκος νικητης κερδισε η Τουρκια... εκει κανει ενα λαθος, γιατι δεν νομιζω οτι κερδισε η χωρα του... αμα ειναι ετσι, ας μοιρασει τα χρηματα στα υπολοιπα 80.000.000 των Τουρκων!!!

Μην γελιωμαστε απο τετοιες απατες!!!!

Φιλε Κριος, πινω κρασι αλλα που κολλαει?? Δεν παρακολουθησα ιδιαιτερα το θεμα...

NIGHTHAWK

05/01/2007, 17:22:35
Φίλε PREDATOR, αφού δεν ... κεράστηκες προχτές ...

Άντε βρε ξανά ... κερνάει το ... μαγαζί.

Και βέβαια τα μεζεδάκια, είναι απαραίτητα με τον οίνο. Ε;

Άλλος βρε παιδιά; Μέχρι και ... Σαμπάνια κερνάει το μαγαζί.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

05/01/2007, 17:25:43
quote:
Δεν παρακολουθησα ιδιαιτερα το θεμα...

Κακός... κακός, θα σου βάλω... απουσία.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

05/01/2007, 17:25:52
Eυχαριστω για το κερασμα φιλε Krios...

NIGHTHAWK