- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αγαπητέ Vril θα σε ξαναπαρακαλέσω να μην ανακινείς θέματα, τα οποία είναι παλιά ξυνά σταφύλια και ίσως μόνο εσένα σου έχουν αφήσει μια πικρία, ή μια εμμονή.
Αγαπητέ κε Διευθυντά,
θα σας απαντήσω σχετικά με την τοποθέτησή σας.
Ναι, εν μέρη έχετε δίκιο, οτι τα σταφύλια είναι περσινά (Νοέμβριος 2004) καθώς και οτι είναι ξινά. Επίσεις θα προσθέσω, οτι προφανέστατα δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Διαφωνώ σε αυτό που λέτε, ότι πίκραναν εμένα.
Δεν θέλω να συνεχίσω με προσβολές σε προσωπικό επίπεδο, δεν το έχω ανάγκη και ούτε θα περιπέσω σε απολογία, που πιθανότατα θα περιμένατε να πράξω.
Έχετε μέχρι ενός σημείου δίκιο. Δημιουργείται μια αναμόχλευση παλιών και ξεχασμένων ιστοριών, που πιθανότατα η πλειοψηφία των συμμετέχοντων σε αυτό το forum αγνοεί. Και δικαίως, διότι πρόκειται για μια ιστοριούλα, που δημιουργήθηκε απο μια παρεξήγηση και εύκολα θα μπορούσε να μην μνημονευτεί καν.
Αξιόλο είναι το γεγονώς, οτι προφανώς πληροφορηθήκατε και ασχοληθήκατε με λεπτομέρεις των γεγονότων. Πιστεύω όμως οτι άδικα σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας, άσχετα με το άν συμφωνείτε μαζί μου ή όχι, ο χρόνος είναι δικός σας και τον σπαταλάτε όπου θέλετε, ακόμα και ασχολούμενος μαζί μου.
Η βασική μου τοποθέτηση είναι οτι συμφωνώ με τους κανόνες και τους όρους λειτουργίας αυτού του forum και συμπλέω με τις επιταγές του. Αν προς το παρόν είστε μέλος της διευθύνσεως, υποχρεούμαι να συμπλέυσω με τις επιταγές που εκφράζετε μέσω της προσωρινής ιδιότητάς σας.
Φυσικά δεν εκφράστηκαν κατάρες στο θέμα που διαχειρίζεστε και από αυτή την άποψη και μόνο, όποιες αναφορές μου στον εκτροχιασμό κάποιων προσφιλών και ιδιαίτερα γνωστών σας συμμετεχόντων αντιτίθονται στην δεοντολογία του θέματός σας, κατατάσουν τις απόψεις μου εκτός θέματος, άρα και κατακριτέες.
Στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου, αναφέρω εδώ απλά, οτι εκτιμώ διευθντές και διαχειριστές που είναι πιστοί στα ιδανικά τους, πιστοί σε μια γραμμή πλεύσης και συνεπείς στις δηλώσεις τους. Πελαγοδρομήσεις και αντιφάσεις διαχειριστών και διευθντών είναι ιδιαίτερα προσφιλη θέματα και προκαλόυν ποικίλες και γραφικές αντιδράσεις συμμετεχόντων. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να διαπιστώσω οτι ευαγγελίστε άλλα και πράττετε διαφορετικά. Κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τις δηλωμένες απόψεις του επαναστατικού κίνηματος αντι-διαχειριστών, που τόσο ένθερμα υποστήριξε στο πρόσφατο παρελθόν η ιδιαίτερα προσφιλής και πέρα συμμετέχουσα.
Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας και πιστεύω οτι είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τα προσωπικά από τα θεσμικά.
Με εκτίμηση,
ο υπερβόρειος και πάντα κακός Βρίλ
Υ.Γ. με δυσκολία παραδέχομαι οτι κάποιες απόψεις σας είναι αντικειμενικά σωστές, διότι πιστεύω οτι δεν μπορείτε πάντα να ξεχωρίζετε το ένα από το άλλο.
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Σας ευχαριστώ τα μάλα (και επιφυλάσσομαι), δια την αναγνώριση των δικαίων μου και της αρμοδιότητος μου, ως διευθυντού του συγκεκριμένου Topic, ή όσων έχω δημιουργήσει.
Η Διαχειριστές και συντονιστές του esoterica.gr/forum, δεν έχουν καμία ανάμιξη εις τας τοποθετήσης μου, διότι δεν είναι εις την παρούσα φάση αυτός ο ρόλος τους.
Η ευθύνη λειτουργίας του εν λόγο Topic αφορά το πρόσωπο μου και μόνο αυτό.
Βέβαια όσο αφορά την αμεροληψία μου θα σας παραπέμψω εις το άνωθεν κόκκινο σήμα, του οποίου ίσως να μην καταλάβατε την έννοια.
Εις την έτερη των παρατηρήσεων σας, θα ήθελα προς απλή σας ενημέρωση, να σας ενθυμήσω πως ο Μεγαλοδύναμος μου έδωσε την ικανότητα του παρατηρήν και του κρίνην.
Ωσαύτως, δύναμαι να διαμορφώνω ιδικήν μου άποψην και κρίσην, μη στηριζόμενην εις διασποράς ειδήσεων ή τινών λόγων. Η δε ικανότητα αντίληψης, την οποία διαθέτω, θα παρακαλούσα θερμός να μην τίθεται εις τοιαύτας αμφιβολίας.
Αναγνωρίσατε μοι το δικαίωμα τούτο και μην έχετε στραβλάς εντυπώσεις, κατά το δυνατόν, ή σκέψεις αι οποίαι δύνανται να ορισθούν μόνον εις την σφαίραν της φαντασίας.
Θεωρώ λοιπόν λήξαν το θέμα και αναμένω εις το μέλλον να επιδείξετε την ανάλογη ευγένεια και κατανόηση.
Μετά τιμής
Εκ της Διευθύνσεως
Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ
quote:
Βέβαια όσο αφορά την αμεροληψία μου θα σας παραπέμψω εις το άνωθεν κόκκινο σήμα, του οποίου ίσως να μην καταλάβατε την έννοια.
Εις την έτερη των παρατηρήσεων σας, θα ήθελα προς απλή σας ενημέρωση, να σας ενθυμήσω πως ο Μεγαλοδύναμος μου έδωσε την ικανότητα του παρατηρήν και του κρίνην.
Αν αληθεύει αυτό, πρέπει να σταματήσωμεν εδώ την διαμάχην.
Τείνω χείραν...
Ελπίζω να ανταποδόσετε...
Μετα τιμής,
ο κάκιστος Βρίλ
Μέλος του Βήματος "Εσωτερικα"
.
.
.
Για αυτό φίλε, ας γίνουμε συνοδοιπόροι
και καθώς θα προχωράμε στα ορεινά μονοπάτια
θα σου διηγηθώ ιστορίες, σαν κι αυτές που σου 'λεγαν
η μητέρα σου, η γυναίκα και η αδελφή σου.
Και εσύ θα μου διηγηθείς τα κατορθώματα του
πατέρα σου ή κάποιου ήρωα.
Και καθώς έρχεται η νύχτα, θα μοιραστούμε την
σκοπιά δίπλα στη φωτιά, για να φυλάξουμε τις δυνάμεις μας,
γιατί αύριο έχουμε πολύ δρόμο.
Θα με ειδοποιείς και θα σε ειδοποιώ στον κίνδυνο.
Συνταξειδιώτη, φίλε μου, να θυμάσαι:
σ' ένα ορεινό χωριό πρέπει να φτάσουμε.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
[center]ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ που άθελά μου ίσως πλήγωσα
Μαααα....
δε μου έκανες τίποτα [b]εσύ, Zadok ...
![]()
![]()
![]()
quote:
Ως Κακός Λύκος που είμαι θα μου επιτρέψετε να «τείνω πόδι» …
Να που η λέξη "λυκοφιλίες" μπορεί να αποκτήσει και μία τελείως διαφορειτική σημασία ...
![]()
![]()
![]()
...... να σας αγαπήσω όλους πολύ !
Θα πάω στο σχετικό αγαπησιάρικο τόπικ να σας ανακυρήξω dream team !
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Ή Ο ADMIN ΣΤΟ TOPIC
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5612&whichpage=5
.
.
.
.
Edited by - Ramoglou on 19/02/2005 12:32:03

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"