ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΟΡΚΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΟΡΚΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

avg40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DidoriumΜέλος
17/10/2005, 15:26:11
Και γώ ένιωσα άβολα διαβάζοντας κάποια προηγούμενα πόστ στο συγκεκριμένο τόπικ.

Δεν είναι καθόλου σωστό να προσβάλλετε μ' αυτό τον τρόπο τον όποιονδηποτε - είναι απαράδεκτο - δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνετε αν κάποιος είναι μορφωμένος ή αμόρφωτος, εσωτεριστής ή μη.

Πόσο έξαλλος γίνομαι ρε γμτ όταν διαβάζω κάτι τέτοια...

Better to save the mystery than surrender to the secret..

DASKRENAΝέο Μέλος
17/10/2005, 15:32:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΗ Ο ΚΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ!! ΠΡΟΤΗΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΑΡΑ ΜΩΡΦΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΕΣ!!

DASK

DASKRENAΝέο Μέλος
17/10/2005, 15:45:15
ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΔΗΣ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ...... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ!! ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΕΝΗ!! ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!! DASK.

DASK

17/10/2005, 16:30:06
Δεν νομιζω οτι ειναι το forum einai ο καταλληλος χωρος για να λυσει καποιος τα οικογενειακα του προβληματα.Υπαρχουν εξειδικευμενα ατομα που ειναι ψυχολογοι και κοινωνικοι λειτουργοι που θα βοηθησουν καποιον με τετοια προβληματα.Θα συμφωνησω με τον Απεριττο,οτι υπαρχουν και καποια πραγματα δεν πρεπει να συζητουνται με αγνωστους.Οσο για την ορθογραφια...μην ξεχνατε οτι ο λογος και η γραφη ειναι ο τροπος εκφρασης του ανθρωπου.Αν καποιος δεν μπορει να εκφραστει σωστα τοτε και οι αλλοι δεν μπορουν να τον καταλαβουν και δημιουργουνται παρεξηγησεις.DASKRENA η παρουσια σου ειναι οντως περιεργη,αναφερεις οτι εχεις το χαρισμα και μπορεις να λυνεις οικογενειακα προβληματα,να προβλεπεις και να ερμηνευεις ονειρα κλπ.Μηπως εχεις μπερδευτει;Δεν ειναι εδω οι μικρες αγγελιες!!!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

DASKRENAΝέο Μέλος
17/10/2005, 17:03:23
H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ? ΠΙΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!! ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΦΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΕΛΙΚΑ!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΗΣΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΛΑΜΒΑΝΗ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΦΟΜΕΝΟΣ!! Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΣ? ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΦΑΝΗΣΤΗ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!! Η ΑΠΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΛΟΣ ΤΟ ΘΕΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ? ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ << ΑΝΩΤΕΡΟΥ >> ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΟΚ?

DASK

angiΜέλος
17/10/2005, 17:39:59

Δεν ειμαστε ανωτερου επιπεδου.
Ειμαστε κατι σαν ομαδα, αλλα οχι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Μπορω να σε καταλαβω, αλλα δεν θα αφηνα σε καμμια περιπτωση ενα μικρο παιδι να διαβασει τα γραφομενα σου.
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ!!!
Και το λιγοτερο, θα ηταν οι ανορθογραφιες. Αλλα ειναι κι αυτες τοσες.....

17/10/2005, 17:44:08

quote:
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΛΟΣ ΤΟ ΘΕΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ?

Κανεις δεν χαρακτηρισε κανεναν προβληματικο.Μονος/η χαρακτηριζεις τον εαυτο σου.Ειπαμε οτι δεν ειναι πρεπον να μιλαμε για προσωπικα προβληματα εδω.Η παρουσια σου ειναι περιεργη γιατι τα θεματα σου ειναι διατυμωμενα με τροπο που θυμιζουν μικρες αγγελιες.Εδω δεν κανουμε διαφημιση.Τελικα απεδειξες οτι οχι μονο εισαι ανορθογραφος/η αλλα και οτι δεν μπορεις να κατανοησεις τι λενε οι αλλοι.Αν εχεις δυναμη και χαρισματα με γεια σου και χαρα σου και να τα χαιρεσαι και να τα παρουσιαζεις στις καθολα σοβαρες εκπομπες της ελληνικης τηλεορασης.

angiΜέλος
17/10/2005, 17:44:59
Και τελος παντων,
τι σχεση εχουν τα οικογενειακα προβληματα με το ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;

DASKRENAΝέο Μέλος
17/10/2005, 17:55:57
ΒΛΕΠΩ ΟΤΟ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!! << ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΥΒΗ Τ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ!!>> ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ε?

DASK

angiΜέλος
17/10/2005, 18:10:39
Εσυ τι εχεις κανει, για να διορθωσεις κατι;

KrisnnaΜέλος
17/10/2005, 19:10:35
quote:
Ειπαμε οτι δεν ειναι πρεπον να μιλαμε για προσωπικα προβληματα εδω.Η παρουσια σου ειναι περιεργη γιατι τα θεματα σου ειναι διατυμωμενα με τροπο που θυμιζουν μικρες αγγελιες.Εδω δεν κανουμε διαφημιση.

Μάλλον δέν έπιασες καλά τον τίτλο του θέματος. Δέν μας ζητάει να ξεράσουμε τα οικογενειακά μας προβλήματα, εδώ ούτε το όνομα μας δέν λέμε. Ζητάει τον τρόπο που είναι δυνατόν να συζητηθούν και να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα σε συνολικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο του κάθε ένα ξεχωριστά. Άν αυτό είναι κάτι έντελώς ξένο με την θεματολογία του Esoterica ας δώσει κανένας πιό υπεύθυνος την απάντηση, αλλά τέτοιου είδους θέματα θυμάμαι οτι έχουν ανοιχτεί πάρα πολλά στο παρελθόν.
Όσο για το άν θέλει να πεί κανένα μέλος το πρόβλημα του ελεύθερος είναι, όπως και ελεύθερος είναι να πάει άν θέλει και στον Μικρούτσικο και να τον παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

DidoriumΜέλος
17/10/2005, 20:56:34
Για δες που κάποιοι άνθρωποι έχουνε τελικά αυτό τ' αναθεματισμένο το τουπέ και την αλαζονεία. Προκειμένου να εξυψώσουνε το δικό τους εγώ δεν διστάζουν να γίνονται προσβλητικοί και επικριτικοί για ασήμαντα θέματα όπως η ορθογραφία.!!

Αυτό που μαιτρα ιναι ι σκεπσι και οχι το πως γραφετε ι λεξι

Υπάρχει χώρος για όλους μας. Δεν θα φάνεις περισσότερο αν "σπρώξεις" πιο δυνατά.

Έχετε υπόψη σας τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη???

Τα-πεινά

angiΜέλος
17/10/2005, 21:27:12
quote:

17/10/2005, 22:02:59
quote:

ΚΑΜΙΑ!
ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

17/10/2005, 22:40:47
Αν νομίζεις ότι αυτό που έγραψα είναι κρίση για το αν είσαι σπουδαγμένος ή οτιδήποτε άλλο κάνεις λάθος. Άλλο πράγμα εννοούσα. Διάβασε πιο προσεκτικά. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι τελείως αναλφάβητοι αλλά έχουν εσωτερική καλλιέργεια. Δεν μου έδωσες την εντύπωση ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Όλες μας οι κινήσεις μας χαρακτηρίζουν. Τώρα για τα περαιτέρω σε παραπέμπω σε ένα παλιότερό μου θέμα με τίτλο: "Η πινακοθήκη των ηλιθίων"... Που ξέρεις.. μπορεί να ανήκω κι εγω σε αυτούς... No problem...όπως είπες θα μας κρίνει η ιστορία...
ΥΓ: (για τους συνήγορους της πεντάρας...) αν ξέρατε πόση σημασία έχει ο λόγος στην ζωή μας θα καταλαβαίνατε το πνεύμα μου... άντε γειά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 17/10/2005 22:50:59

DidoriumΜέλος
17/10/2005, 23:53:29
Συνήγοροι της πεντάρας... τουλάχιστον είναι αυτοί που κατάφεραν να ρίξουν το κέρμα και να συνειδητοποιήσουν πως και οι δύο του πλευρές έχουν την ίδια αξία!

Υ.Γ. Πωλείται "πνεύμα" σε τιμή ευκαιρίας

17/10/2005, 23:56:44
quote:
ΥΓ: (για τους συνήγορους της πεντάρας...) αν ξέρατε πόση σημασία έχει ο λόγος στην ζωή μας θα καταλαβαίνατε το πνεύμα μου... άντε γειά...

Ασε τους συνηγορους για τα δικαστηρια,ο καθενας τις αποψεις του υποστηριζει.Εκτος και αν νιωθεις την αναγκη να στηριζουν τις αποψεις σου οι αλλοι και ονειρευεσαι συνηγορους...

angiΜέλος
18/10/2005, 00:02:10
quote:
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ....

angiΜέλος
18/10/2005, 00:20:50
Εμενα μου εκανε εντυπωση, το οτι της ανεφεραν με καλο τροπο και χιουμορ οτι ανοιξε θεμα σε λαθος τοπικ (το εχω κανει κι εγω), και αντι ν΄αστειευτει ή να παραδεχτει το λαθος της, εγινε τελειως επιθετικη και ειρων...
Εχω πολλα να της πω για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα οχι εδω...
Δεν το θεωρω ΠΑΡΑΞΕΝΟ...
Κι εξαλλου περιμενω κι εγω την Αμαλια...
Οι συνοριοφυλακες κανουν καλη δουλεια...

ΜορφέαςΜέλος
18/10/2005, 10:00:17
Καλησπέρα σας, τελικά το θέμα άνοιξε για οικογενειακά προβλήματα, και πράγματι ξέσπασε ένας διχασμός ενδοοικογενειακός του εσωτέρικα... πρέπει να παραδεχτούμε οτι κι αυτό είναι παράξενο....
Εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν σταματάτε να γράφετε, αντί να δημιουργείται ολόκληρο θέμα. Βέβαια από την άλλη καλό είναι και το ξέσπασμα διότι τονώνει όλα τα εσωτερικά μας....
Η ανωτερότητα εξάλλου φαίνεται όταν ανοίγουμε τον δρόμο...

Να είστε καλά
Ευχαριστώ πολύ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ