ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Mara6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MaraΜέλος
07/12/2003, 11:58:39
quote:
αγαπω
ζηταω αγαπη, καρτερια, μη διαχωρισμο, πραοτητα, ηρεμια οταν ειμαι ευαλωτος ...οταν αισθανομαι αδυνατος σε ενα συμπαν αγνωστο και σαν αγνωστο εξ ωρισμου εχθρικο.

Δεν ζητάς τα παραπάνω μόνο όταν είσαι σε ένα περιβάλλον άγνωστο και εξ’ ορισμού εχθρικό. Συνίθως εκεί επιτίθεσαι γιατί ακριβώς νοιώθεις την εχθρικότητα, στην καλύτερη των περιπτώσεων αμύνεσαι με απόσταση μέχρι να «ζυγίσεις» τις καταστάσεις.

quote:
διοικω, οριζω, κομανταρω, διαφωνω, επιτιθομαι, εξωστρακιζω χωριζομαι οταν αισθανομαι δυνατος...κεντρικο στοιχειο σε ενα συμπαν που αν δεν ειναι ηδη φιλικο για μενα
ειναι θεμα χρονου να γινει

Θέμα χρόνου να γίνει ένα σύμπαν φιλκό όταν βγάζεις τόσα πολλά στοιχεία του ΕΓΩ? Οταν επιτίθεσαι, όταν διαφωνείς, εξωστρακίζεις ?? Εκτός και αν μιλάμε για εντελώς υποχθόνιες κινήσεις...
quote:
γιατι ντυνομαι με ωραια ρουχα εχω καλο αυτοκινιτο(λεμε τωρα) ακριβο κινητο ξοδευω τα χρηματα μου σε μαλακιες αγορες, φτιαχνω το μαλι ..και δειχνω ενα προσωπο που τονιζονται τα καλα στοιχεια και ατονουν τα ασχημα μου κοματια

Δεν πιστεύω ότι το κάνουν όλοι για να κερδίσουν την αποδοχή των άλλων και κυρίως του αντίθετου φύλου. Όσο τρελλό και αν μπορεί να σου ακουστεί υπάρχουν άτομα τα οποία μπαίνουν σε μία τέτοια διαδικασία γιατί απλά τους αρέσει να νοιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους, γιατί θεωρούν ότι δούλεψαν σκληρά και αξίζει ο εαυτός τους μία ανταμοιβή (π.χ ακριβό αμάξι). Καλύπτουν το προσωπικό τους ΕΓΩ χωρίς να έχουν στόχο να ελκύσουν κανένα άτομο του αντιθέτου (ή και του ιδίου) φύλου.
quote:

καταληγω στο συμπερασμα οτι η μονη αποστολη και στοχος του ανθρωπου στην γη ειναι...
για τον ανδρα
να γονιμοποιησει οσα περισοτερα θυληκα μπορει στο καθημερνο και παντα παρων τραπεζι του ερωτα.
και για την γυναικα
να βρει τον καλυτερο μπαμπα για τα μικρα της.... τον καλυτερο μεζε απο το τραπεζι..
και ολα τα αλλα ειναι τα μεσα για να πετυχεις τον στοχο που σου εχει βαλει το φυλο σου
its all about SEX

Συγνώμη αλλά όλο αυτό μου ακούγεται εντελώς παθέτικ (εσύ καλε μου drumx13 δεν την είχες χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση παλιότερα?)
Δηλαδή το μόνο που θα έπρεπε να με απασχολεί, να με προβλιματίζει, ο μόνος λόγος που θα φερθώ με τον Χ τρόπο, θα ντυθώ με τον Χ τρόπο θα ήταν να βρω τον καλύτερο μεζέ? Μην τρελλαθούμε κιολάς... μήπως δηλαδή να θεωρήσω ότι επειδή έχω ένα διαζύγιο στον ενεργητικό μου η αποστολή μου έχει μέχρι στιγμής αποτύχει? Μάλλον δεν ήταν τελικά ο κατάλληλος μεζές, το όλο του «στήσιμο» μάλλον κάπου έφασκε, και ασυνείδητα το κατάλαβα και έφυγα...
Ή να μετρήσω με πόσους άντρες μπορεί να έχω κοιμηθεί και να ηρεμήσω έτσι το μυαλό μου απο τους παραπάνω προβληματισμούς λέγοντας για τα πόσα άρσενικά (λίγα ή πολλα δεν έχει σημασία) βοήθησα στον να εκπληρώσουν την αποστολή τους λίγο ακόμα...
Και μην νομίζεις ότι το προσεγγύζω απο την μεριά των φεμινιστρίων...όχι καλε μου drumx13…το κοιτάω απο την μεριά ενός ατόμου, το οποίο προσπαθεί όσο μπορεί να ψάχνει λίγο παρακάτω την κάθε του κίνηση, αντίδραση και απόφαση...

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

MaraΜέλος
07/12/2003, 12:13:40

Εχω μία αίσθηση ότι είμαστε λίγο των άκρων!
Δηλαδή ή πας με σύμφωνα με τα πρώτυπα που ακολουθεί η μάζα ή κλείνεσαι σε μοναστήρι?

Η περίπτωση του να κάτσει κανείς να σκεφτεί – δεν είπα ούτε διαλογιστεί, ούτε φιλοσοφήσει ούτε καμία άλλη μυστιριακή λεξούλα – απλά και μόνο να ΣΚΕΦΤΕΙ, τι ακριβώς θέλει να κάνει και τι ακριβώς πετυχαίνει με την κάθε του κίνηση (στην προκειμένη περίπτωση του τόπικ να «ρίξει» όσα πιο πολλα θυληκά μπορεί) δεν μπορεί να ισχύσει?

quote:
και γιατι συνχεουμε το σεξ ως πραξη με την οποια πνευματικη ανοδος που μπορει να συντελεστει σε ενα ανθρωπινο μυαλο

Δεν είναι πάντα η πράξη που το πετυχαίνει αυτό... εξαρτάται βέβαια με πιο τρόπο ο καθένας προσεγγιζει την πράξη. Ακόμα και η διαδικασία που θα ακολουθήσει κανείς μέχρι να φτάσει στην πράξη μπορεί να αποτελέσει άνοδο. Το πώς θα σκεφτεί ο καθένας και το τι διεργασίες θα κάνει ο καθένας για να φτάσει στην πράξη.
Γιατί λοιπόν να μην δούμε την πράξη σαν το τρόπαιο (απορία)
Με την λογική της αποστολής που έχεις δώσει drumx13 από το πρώτο σου μύνημα... ας αφεθούμε όλοι στις ορμές μας... ας ακολουθήσει ο καθένας μία μέθοδο προσσέγγισεις του άλλου φύλλου, και ζήτω ανακαλύψαμε το νόημα και την ουσία της υπαρξης μας!!!
Να πούμε και ένα ζήτω σε διαγωνισμούς όπου θα φαίνεται ποιό αρσενικό έχει επιτελέσει την αποστολή του με μεγαλύτερη επιτυχία, και κάποια καλλιστεια όπου θα βγαίνει νικήτρια η γυναίκα που τσίμπησε τον καλύτερο μεζέ και ας πάμε όλοι ύσηχα να κοιμηθούμε στα σπίτια μας!!!
quote:
και αληθεια εχεται παρατηρησει ποσο σπανιο ειναι να βρεις ανθρωπο ομορφο και ανοιχτομυαλο ή τελος παντων ψαγμενο
και ποσο ευκολο ειναι να βρεις μοντελο ηλιθιο

Εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δύσκολο να βρεις άτομο το οποίο να έχει την επίγνωση των κινήσεων του, των πράξεων του, άτομο που να έχει μέσα του την αναζήτηση και να μην παραμένει στο «χίλιοι καλοί χωράνε» ...

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

drumx13Μέλος
07/12/2003, 22:17:21
quote:
Αυτό που χρειάζεται είναι να δεις το "γιατί" την έκανες!

Βασικα συμφωνω
και αν το βρω θα γνωρισω τον εαυτο μου

μαρα μου

quote:
Δεν ζητάς τα παραπάνω μόνο όταν είσαι σε ένα περιβάλλον άγνωστο και εξ’ ορισμού εχθρικό. Συνίθως εκεί επιτίθεσαι γιατί ακριβώς νοιώθεις την εχθρικότητα, στην καλύτερη των περιπτώσεων αμύνεσαι με απόσταση μέχρι να «ζυγίσεις» τις καταστάσεις.

το να επιτεθεις σε ενα περιβαλον εχθρικο ειναι εξαιρετικα ανωριμο

πρωτα φτιαχνεις με αλλους τροπους την κατασταση-περιβαλον σε οσο το δυνατον φιληκοτερη εκδοση (φιλους συμαχους προδοτες συνωμωτες) και μετα επιτηθεσαι και τσακιζεις κοκκαλα

και για να το πετυχεις αυτο πρεπι να το παιξεις καλος με ολους στην αρχη

ολα αυτα ισχυουν οταν μπαινεις σε ενα συστημα με σκοπο να το αλαξεις
(κατι που εξ ορισμου θα γινει εφοσον μπηκες και εσυ)

αν δεν αναλαβεςι εσυ κατι τετοιο και επειδη η φυση απευχανεται τα κενα θα αναλαβει καποιος αλλος και εσυ θα εισαι ενας ακομα "απλος πολιτης" ο οποιος αγεται και φερεται απο κατα καιρους ηγετες

quote:
Θέμα χρόνου να γίνει ένα σύμπαν φιλκό όταν βγάζεις τόσα πολλά στοιχεία του ΕΓΩ? Οταν επιτίθεσαι, όταν διαφωνείς, εξωστρακίζεις ?? Εκτός και αν μιλάμε για εντελώς υποχθόνιες κινήσεις...

αυτο αναφερεται στην επιθεση
και εξηγει την φραση που εγραψα παραπανω
"τσακιζεις κοκκαλα"

και δεν μιλω για υποχθονιες κινησης μονο αλλα για ολα τα μεσα
διοτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ασχετα τι ευχομαστε να συμβαινει

και ο καλυτερος σου φιλος ειναι εχθρος αν παιχτει θεμα συμφεροντος

μια εξηγηση
δεν αναφαιρομαι σε αυτα που πιστευω οτι θα επρεπε να συμβαινουν ή σε αυτα που θα ευχομουν να συμβαινουν

αλλα σε αυτα που συμβαινουν
ας ειμαστε ρεαλιστες

quote:
Δεν πιστεύω ότι το κάνουν όλοι για να κερδίσουν την αποδοχή των άλλων και κυρίως του αντίθετου φύλου. Όσο τρελλό και αν μπορεί να σου ακουστεί υπάρχουν άτομα τα οποία μπαίνουν σε μία τέτοια διαδικασία γιατί απλά τους αρέσει να νοιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους, γιατί θεωρούν ότι δούλεψαν σκληρά και αξίζει ο εαυτός τους μία ανταμοιβή (π.χ ακριβό αμάξι). Καλύπτουν το προσωπικό τους ΕΓΩ χωρίς να έχουν στόχο να ελκύσουν κανένα άτομο του αντιθέτου (ή και του ιδίου) φύλου.

ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ

Αυτη η θεωρηση αφορα εγωκεντρικα ατομα τα οποια δεν αντεχουν την κριτικη και εχουν βρει το βολεματακι τους στο

"Δεν το κανω για εσενα αλλα για εμενα"
οταν ομως η κριτικη ειναι ευνοηκη την δεχονται

Η αληθεια ειναι...-
και αυτο ειναι απολυτο και οσο ποιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσ καλυτερα θα κατοανοησουμε την πραγματικοτητα μας...-
ο καθρεφτης ειναι στα ματια του κυκλου μας εκει θα δουμε τι αξιζουμε αλλα και εκει θα δουμε το επιτημητικο βλεμα την επιδοκιμασια αλλα και την αποριψη την ειρωνια ή την αδιαφορια για αυτα που λεμε

πχ (αν και υποβαθμιζουν την συζητηση)

Γραφω μια μαλακια μεσα στο φορουμ (κατι που εχει γινει πολλες φορες και θα γινει και αλλες)
και δεν μου απανταει κανεις
δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
ή οτι ειμαι πολυ εξυπνος για να με καταλαβεται(αδυνατον)
ή η μαλακια μου ηταν πολυ χοντρη για να σχολιαστει

στα ματια σας αλλα και σε αυτα που θα πειτε
θα δω αν εχω ματια τι εργαψα...

quote:
Συγνώμη αλλά όλο αυτό μου ακούγεται εντελώς παθέτικ (εσύ καλε μου drumx13 δεν την είχες χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση παλιότερα?)

ναι εγω και δεν ζητω πνευματικα δικαιωματα

quote:
Δηλαδή το μόνο που θα έπρεπε να με απασχολεί, να με προβλιματίζει, ο μόνος λόγος που θα φερθώ με τον Χ τρόπο, θα ντυθώ με τον Χ τρόπο θα ήταν να βρω τον καλύτερο μεζέ? Μην τρελλαθούμε κιολάς... μήπως δηλαδή να θεωρήσω ότι επειδή έχω ένα διαζύγιο στον ενεργητικό μου η αποστολή μου έχει μέχρι στιγμής αποτύχει?

μα το κανεις ηδη χωρις να το καταλαβαινεις
{αυτο που κανω ειναι να εξηγω (προσπαθω )και οχι να κρινω }

δεν θα εβγαινες εξω γυμνη ουτε και ατημελητη κατα πως θεωρεις εσυ τον ορο
και πολυ θα σε εριχνε να ανακαλυπτες απο τα βλεματα των αλλων οτι εχεις εναν τεραστιο λεκε στο πρωσοπο που προκαλει γελιο

quote:
Μάλλον δεν ήταν τελικά ο κατάλληλος μεζές, το όλο του «στήσιμο» μάλλον κάπου έφασκε, και ασυνείδητα το κατάλαβα και έφυγα...

αφου μου δηνεις την αδεια
θα σχολιασω
παντευτικες για τι σε συμφερε (συναισθηματικα ερωτικα κλπ)
εζησε μαζι του γιατι σε συμφερε (συναισθηματικα ερωτικα κλπ)
εφυγες για σε συμφερε ή γιατι δεν σε συμφερε πια (συναισθηματικα ερωτικα κλπ)

τα κινητρα σου ηταν παντα ενα
εσυ

quote:
Ή να μετρήσω με πόσους άντρες μπορεί να έχω κοιμηθεί και να ηρεμήσω έτσι το μυαλό μου απο τους παραπάνω προβληματισμούς λέγοντας για τα πόσα άρσενικά (λίγα ή πολλα δεν έχει σημασία) βοήθησα στον να εκπληρώσουν την αποστολή τους λίγο ακόμα...

το ιδιο και εδω
quote:
Και μην νομίζεις ότι το προσεγγύζω απο την μεριά των φεμινιστρίων...όχι καλε μου drumx13…το κοιτάω απο την μεριά ενός ατόμου, το οποίο προσπαθεί όσο μπορεί να ψάχνει λίγο παρακάτω την κάθε του κίνηση, αντίδραση και απόφαση...

το ιδιο και εγω

δεν σου κανω επιθεση και ουτε θελω να φανει κατι τετοιο
αλλα χρησιμοποιηω την ιστορια σου για να φερω παραδειγματα στο θεμα αρσενικων που βοηθησες να εκπληρωσουν την αποστολη τους εγω θα ελεγα οτι ελαβες οτι ζητουσες... πρωταρχικα

quote:

μα ανα κατσει να σκεφτει και καταφερει να αποδραματοποιησει τα πραγαματα θα φτασει στο ιδιο συμπερασμα ....δεν επιμενω ομως διοτι υπαρχουν και οι αδιωρθωτοι ρομαντικοι...που θελουν να βλεπουν τα πραγματα ποιο περιπλοκα και πολυσυνθετα απο οτι ειναι ειναι οι πραγματικοτητες που λεγαμε πριν με τον ΤΗΟΤΗ
quote:
Γιατί λοιπόν να μην δούμε την πράξη σαν το τρόπαιο (απορία)

παγιδα ερωτηση
αν απαντησω ως αντρας θα χασω πολλα και θα παρω απαντηση απο γυναικες
να απαντησω ως γυναικα δεν μπορω και ουτε νομιποποιουμε
οποτε θα επιλεξω σαν τους σοφους να μην απαντησω
quote:
Με την λογική της αποστολής που έχεις δώσει drumx13 από το πρώτο σου μύνημα... ας αφεθούμε όλοι στις ορμές μας... ας ακολουθήσει ο καθένας μία μέθοδο προσσέγγισεις του άλλου φύλλου, και ζήτω ανακαλύψαμε το νόημα και την ουσία της υπαρξης μας!!!

συμφωνω ας το κανουμε σαν πειραμα

και τελος

quote:
Εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δύσκολο να βρεις άτομο το οποίο να έχει την επίγνωση των κινήσεων του,

τι αναγκη εχει η τζουλι ρομπερτς ή η παμελα αντερσον να ψαχτει αφου εχει το καλως ως οπλο...
δεν ειναι τυχαιο οτι καποιοι αναφερονται σε αυτο ως μια στυλη του ναου

και παλι δεν κανω επιθεση αλλα το κειμενο σου ηταν μια καλη αφορμη για πολυ και καλη κουβεντα
ευχαριστω για την συμετοχη ετσι και αλιως

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

lencolasΜέλος
08/12/2003, 00:58:40
quote:

δηλαδη πως το ενοεις αυτο
να κλειστω σε μοναστηρι μηπως

και γιατι συνχεουμε το σεξ ως πραξη με την οποια πνευματικη ανοδος που μπορει να συντελεστει σε ενα ανθρωπινο μυαλο

δηλαδη τοσοι μεγαλοι σοφοι στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν γα*******???

Το θεμα ειναι αν αυτο ηταν ενα απο τα κινητρα τους ή του βασικοτερο για να ψαξουν και να βρουν την.... σοφια

και μην μου πει κανενας για τον ερωτα της Σοφιας
μιλω για σεξ

και αληθεια εχεται παρατηρησει ποσο σπανιο ειναι να βρεις ανθρωπο ομορφο και ανοιχτομυαλο ή τελος παντων ψαγμενο
και ποσο ευκολο ειναι να βρεις μοντελο ηλιθιο

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ! ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ!!
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ? ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΟΤΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ,ΤΟΤΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…!
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΚΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΖΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ! ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΈΙΣΕΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΔΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

inandaboveΜέλος
08/12/2003, 20:33:49
EPANERXOMAI GIATI THA ITHELA NA PROSTHESW KATI OSWN AFORA TO SEX, POU EINAI K TO THEMA MAS...
PISTEVW OTI OI PERISSOTEROI THA SYMFWNOUSAN PWS TO SEX EINAI ENA SIMANTIKO KOMMATI TIS ZWIS ENOS YGIOUS ANTHRWPOU. EITE EIMASTE ANDRES EITE GYNAIKES, EINAI I FYSI TOU ANTHRWPOU TETOIA. OTAN OMWS TO SEX GINETAI AYTOSKOPOS, TOTE PISTEVW XANETAI I OUSIA TIS ZWIS.

PARAKATW PARATHETW ENA APOSPASMA APO TA "11 LEPTA" TOU COELHO (EKDOSEIS LIVANÏ)POU EKFRAZEI APOLYTA TIN PROSWPIKI MOU STASI APENANTI STO EN LOGW THEMA:

"..O ANTHRWPOS POU ZEI ENTONA TI ZWI TOU APOLAMVANEI OLO TO XRONO KAI DEN AISTHANETAI ELLEIPSI TOU SEX. OTAN KANEI SEX, EINAI APO AFTHONIA, EPEIDI TO POTIRI TOU KRASIOU EINAI TOSO GEMATO, POU KSEXYLIZEI FYSIKA, EPEIDI EINAI TELEIWS ANAPOFEYKTO, EPEIDI DEXETAI TO KALESMA TIS ZWIS, EPEIDI EKEINI TI STIGMI, MONO EKEINI TI STIGMI, KATAFERNEI NA XASEI TON ELEGXO." (SEL. 219)

ME ALLA LOGIA, AN KAI POLLOI APOZITOUN TO SEX GIA NA KALYPSOUN KENA, GIA NA "PAROUN", I APOPSI MOU EINAI OTI TO SEX EINAI ENAS THAYMASIOS TROPOS NA "DWSEIS", OTAN EISAI IDI PLIRIS MESA SOU. DEN THA PREPE NA EINAI AYTOSKOPOS, DE THA PREPE NA KATHORIZEI TI ZWI MAS, THA PREPE NA TIN EMPLOUTIZEI.

AYTA PROS TO PARON,

drumx13Μέλος
08/12/2003, 21:13:39
inandabove
quote:
"..O ANTHRWPOS POU ZEI ENTONA TI ZWI TOU APOLAMVANEI OLO TO XRONO KAI DEN AISTHANETAI ELLEIPSI TOU SEX. OTAN KANEI SEX, EINAI APO AFTHONIA, EPEIDI TO POTIRI TOU KRASIOU EINAI TOSO GEMATO, POU KSEXYLIZEI FYSIKA, EPEIDI EINAI TELEIWS ANAPOFEYKTO, EPEIDI DEXETAI TO KALESMA TIS ZWIS, EPEIDI EKEINI TI STIGMI, MONO EKEINI TI STIGMI, KATAFERNEI NA XASEI TON ELEGXO." (SEL. 219)

συμφωνω το εχω πει αλλωστε καπως διαφορετικα αλλα το εχω πει
quote:
παρατηρηστε
α)εναν ματσωμενο υγειη και χορτατο ανθρωπο το μονο που τον απασχολει ειναι να τον χωσει καπου η να βρεθει καποιος να της/του τον χωσει

β)και παρατηρηστε εναν οχι πολυ ευκατασταστο μεροκαματιαρη υγειη αλλα ανυσυχο μην του συμβει κατι
το μονο που τον απασχολει ειναι η καριερα του να σηκωθει νωρις να ποιασει το λεωφορειο και για σεξ ....
κανα σαββατο σε κανα μπαρακι μπας και ψωνιστει ή παντρεμενος για να το εχει σιγουρο