- Τροποποίηση τίτλων θεμάτων με greeklish, ορθογραφικά λάθη κι ασαφή προσδιορισμό. - !! Νέα των Forums !!
Οι τροποποιήσεις αυτές αφορούν:
- Διορθώσεις στον τίτλο του θέματος όταν αυτός είναι γραμμένος με λατινικούς χαρακτήρες.
- Διορθώσεις στον τίτλο κάποιου θέματος όταν αυτός περιέχει τυχόν ορθογραφικά λάθη.
- Τέλος, θα γίνεται η πρόσθεση μια λέξης - κλειδιού όταν ο τίτλος είναι πολύ ασαφής και δεν προϊδεάζει τον αναγνώστη για το περιεχόμενο του θέματος και τον κεντρικό άξονα της συζήτησης που ακολουθεί.
Πιστεύουμε οτι αυτό είναι πιο λειτουργικό για όλους μας καθώς θα προσδώσει μια κάποια ομοιομορφία στην ονομασία των θεμάτων και σίγουρα θα μας προσδώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στην αναζήτηση τους. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Επειδή δεν είμαι καθόλου σχετική με αυτά τα θέματα και έχω χάσει αρκετά χρήματα μέχρι τώρα θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας..
Είμαι πολύ απελπισμένη γιατί ήμουν με ένα παιδί 4 χρόνια πηγαίναμε για γάμο είχα φτιάξει και το σπίτι μας, και αυτός έδειχνε να με λατρεύει...ξαφνικά ανακατεύτηκαν οι γονείς του και μας τα χάλασαν και αυτός απομακρύνθηκε απότομα απο κει που είμασταν απίστευτα δεμένοι. Φοβήθηκαν λέει ότι επειδή εχω περιουσία και είμαι δυναμική θα τον κάνω ότι θέλω και κάτι τέτοια...Πάνε 3 μήνες που χωρίσαμε και έχω κάνει απελπισμένες προσπάθειες να τα ξαναβρούμε..αυτός όποτε βλεπόμαστε κλαίει και είναι χάλια μα κάτι τον κρατά και δε κάνει το βήμα. Άλλη από οτι ξέρω και από οτι φαίνεται δεν υπάρχει στη ζωή του άλλωστε είμασταν όπως σας είπα πολύ δεμένη.
Από το Σεπτέμβριο άρχισα να πηγαίνω σε μέντιουμ και σχεδόν όλοι στα χαρτιά μου λένε το ίδιο πράγμα ότι με αγαπά και ότι η μάνα του μας έκανε νέκρωμα στη σχέση...και να σας πω την αλήθεια τους πιστεύω.
Το θέμα είναι οτι πήγα να κάνω επαναφορά ξόδεψα και 3.000 ευρώ ως τώρα και τπτ δε βλέπω να γίνεται...Τι να κάνω ξέρεται κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει?? Πήγα και στο *** και μου ζήτησε 1200 για τα υλικά μόνο...του χω δώσει τα 600 μα φοβάμαι>...τι γνώμη έχετε??
Σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν αντέχω άλλο οικονομικά και ψυχικά...
Χίλια ευχαριστώ,
07/11/2008

In anticipation of my resurrection...