ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/06/2019, 12:35:19
quote:

Ό,τι έχεις γράψει παραπάνω, είναι λάθος!
Αυτά μόνο προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας!
Οι προφορικές παραδόσεις του χριστιανισμού, που πολύ αργότερα κάποιοι, χριστιανοί γραφείς, κανονικοποίησαν ως ιστορία δεν μας ενδιαφέρουν.

Απολαμβάνω τη λεπτότητα επιχειρημάτων και την τεκμηρίωση!

26/06/2019, 22:17:19
Να στο πω λίγο πιο καθαρά, μπας και το εννοήσεις, αν και δεν έχω ελπίδες. Οι τύποι σαν κι εσένα, έχοντας μεγάλη ιδέα για την πάρτη τους, υποτιμούν τους άλλους σχεδόν πάντα. Το "Λουκάς Αυγερινός" δεν είναι παρά ένα ψευδώνυμο, που φτιάχτηκε για να προκαλέσει διαγραφές μελών. Είναι προορισμένο να καεί, συμπαρασύροντας κι άλλους. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο.

Αν ψάχνεις και το λόγο, ξαναρίχνω τη γνωστή ατάκα (ακόμα ψάχνω να βρω ποιος την πρωτο-είπε). Πάει κάπως έτσι:
Το esoterica είναι μια πίστα, την οποία κάποιοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν ποτέ. Κάτσε τώρα Master Sunday και άνοιγε θέματα εδώ και εκεί, μήπως τσιμπήσει κανένα κορόιδο ακόμα και εμπλακεί μαζί σου. Ήδη αρκετά (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ασχολήθηκαν, αν δεν σου έφτασαν αυτά.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

27/06/2019, 09:16:21
quote:

Να στο πω λίγο πιο καθαρά, μπας και το εννοήσεις, αν και δεν έχω ελπίδες. Οι τύποι σαν κι εσένα, έχοντας μεγάλη ιδέα για την πάρτη τους, υποτιμούν τους άλλους σχεδόν πάντα.

Ήδη με κατατάσσεις κάπου χωρίς να με γνωρίζεις κρίνοντας από τη σύντομη παρουσία μου εδώ και ήδη από αυτή την παρουσία έβγαλες και συμπέρασμα το οποίο μου αποδίδει ιδιότητες που θεωρώ πως δεν έχω γιατί πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια αξία και κανένας δεν είναι άξιος υποτίμησης. Επίσης με θεωρείς στενοκέφαλο , ανόητο, ή δ εν ξέρω τι άλλο όταν λες "μπας και το εννοήσεις, αν και δεν έχω ελπίδες". Αυτό είναι ρποσβλητικό αλλά δεν θα σταθώ σε αυτόε επιδή είναι προφανές ότι το λες για να με εκνευρίσεις, για να αποδείξεις αυτό οπυ θέλεις. Αν έκρινα τους ανθρώπους (όπως εσύ κάνεις) από την παρουσία τους σε ένα φόρουμ θα ηταν πολύ ρηχή και ανούσια και φυσικά λανθασμένη μια τέτοια κρίση λόγω έλλειψης δεδομένων αφενός αλλά και λόγω της φύσης του φόρουμ που επιτρέπει στους περισσότερους να βγάζουν τα εσώψυχά τους καλυπτόμενοι πίσω παό ένα ψευδώνυμο, αφετέρου. Δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι τέτοιο. Ούτε ακολούθησα την τακτική, που στα μάτια μου δείχνει ψυχοπαθητική ούτως ή άλλως, στο ίδιο μήνυμα να ζητώ από κάποιον να απαντήσει σε κάτι ενώ στην αρχή του μηνύματος να τον βρίζω, ότως έγινε επανειλημμένα σε μένα από μέλη του φόρουμ.

quote:

Το "Λουκάς Αυγερινός" δεν είναι παρά ένα ψευδώνυμο, που φτιάχτηκε για να προκαλέσει διαγραφές μελών.

Μπορεί να είναι ή μπορεί να μην είναι ψευδώνυμο. Εσένα δεν σου πέφτει λόγος αν είναι ή δεν είναι. Ούτε θα σου απαντήσω τι από τα δυθό συμβαίνει διότι δεν υποχρεούμαι από κανένα νομικό ή ηθικό κανόα. Αυτό μόνο κάποιος φίλος μου θα μπορούσε να το ξέρει. Και φίλος με προσβολές δεν γίνεται κνείς νομίζω. Ποια ηλογική του σκεπτικού σου ότνα λες ότι φτιάχτηκε για να προκαλέσει διαγραφές μελών; Ποιό θα ήταν το όφελος το δικό σε αυτή την περίτπωση ακόμη και αν διαγράφοτναν όλα τα μέλη; Προφανώς κανένα. Αν εσύ βλέπεις να έχω κάποιο όφελος να μου το πεις γιατί εγώ δεν το βλέπω. Ναι γενικά θεωρώ επηζήμιες τις συμμετοχές ορισμένων μελών για το κάθε φόρουμ όπου έχω συμμετάσχει και αν ήμουν εγώ διαχειριστής θα τους διέγραφα. Δεν μπροώ να ξέρω όμως το σκεπτικό του κάθε διαχειριστή ούτε έχω λόγο να κρίνω τονκαθένα με το δικά μου μέτρα και σταθμά γιατί είναι μια διαφορετική προσωπικότητα. ¨Αλλος θέλει να τους αφήνει να σκοτώνονται και να βρ΄ζονται και άλλος το σταματάει από την πρώτη στιγμή. Άλλος έχει χρόνο να ασχοληθεί και άλλος δεν έχει. Δεν μπροώ να ξέρω τι συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, όπως και στο Εσωτέρικα και ούτε έχω κανένα λόγο να θέλω να ξέρω. Αν κάνει κακή διαχείοριση κάποιος τα αποτελέσματα θα τα δρέψει πρώτα απ' όλους ο ίδιος και το φόρουμ του που θα υποβαθμιστεί. Αντιστρόφως αν κάνει καλή διαχείρηση πάλι το φόρουμ θα δεχτεί τα αποτελέσματά της και ο ίδιος. Εμένα με ικανοποίησε που εστω και αργά παρενέβει κάποιος.Αν είχε παρέμβει νωρίτερα δε χρειαζόταν να φτάσω εγώ σε ειρωνίες κλπ. για να προφυυλάξω τον εαυτό μου και να απαντήσω στις σκόπιμες επιθέσεις που δεν είχαν αντικειμενικό λόγο ύπαρξης γιατί ήταν αποτέλεσμα εικασιών και έωλων συμπερασμάτων , όχι αποδείξεων.

quote:

Είναι προορισμένο να καεί, συμπαρασύροντας κι άλλους. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο.

Πολύ κακές προθέσεις μου αποδίδεις. Γιατί αυτό; Υπάρχει κάποιος λόγος; Γιατί τόση προκατάληψη εναντίον ενός νεου μέλους που δεν ξεκίνησε με καμιά προσβολή ή ειρωνία; Δες τα κείμενα πως ξεκίνησα και πως απαντήσατε από την ρπώτη στιγμή και κρίνε αν είναι αντικειμενικά ουδέτερη η στάση των μελών του Εσωτέρικα. Ο Σαμψών που αυτοκτόνησε για να σκοτώσει τους αλλόφυλους δεν είναι πρότυπό μου ως προς τη συμπεριφορά. Αν εννοείς με τη γενική έννοια είναι προορισμένο να καεί μαζί με το σύμπαν στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου , ναι και αυτό θα καεί κάποτε. Αν εννοείς ότι θέλω να κάνω το Σαμψών του Εσωτέρικα, όχι δεν έχω τέτοια πρόθεση, ούτε όρεξη.

quote:

Αν ψάχνεις και το λόγο, ξαναρίχνω τη γνωστή ατάκα (ακόμα ψάχνω να βρω ποιος την πρωτο-είπε). Πάει κάπως έτσι:
Το esoterica είναι μια πίστα, την οποία κάποιοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν ποτέ.

Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρι ποιος το είπε.

quote:

Κάτσε τώρα Master Sunday και άνοιγε θέματα εδώ και εκεί, μήπως τσιμπήσει κανένα κορόιδο ακόμα και εμπλακεί μαζί σου.

Και πάλι προσβητικός με την ονομασία αυτή που μου αποδίδεις. Προσπαθείς να αποτρέψεις οποιονδήποτε να ασχοληθεί χαρακτηρίζοντας τον "κορόιδο" χωρίς να εξηγείς γιατί. Αυτό δεν είναι ψυχολογικό bulling ;;;. Προκαταλαμβανεις την κρίση του και θέλεις να τον ποδηγετήσεις εκεί που θέλεις εσύ. Το θεωρείς υγιές αυτό σαν στάση;
Τα θέματα που ανοίγω τα ανοίογω για τους λόγους που ξέρω εγώ και που εσύ μάλλον δεν βλέπεις και δεν υποψιάζεσαι γιατί μόνο κακές προθέσεις μπορείς να μου αποδώσεις. Όπως άλλωστε και τα περισσότερα μέλη που μου επιτέθηκαν απρόκλητα. Αυτό σε ξαναρωτώ το θεωρείς υγιή στάση, να αποδίδοντια κακές προθέσεις σε κάποιον άγνωστο με το καλημέρα, λόγω της υποψίας ότι μπορεί να είναι το Α ή Β παλαιό μέλος; Ή μήπως δείχνει ένοχη συνείδηση εναντι αυτών των παλαιών μελών; Αναρωτιέμαι, δεν ξέρω αλλά ρποσπαθώ να βγάλω συμπερασμα κρίνοντας από αυτά που βλέπω και όχι από αυτά που υποθέτω ότι έχει στο μυαλό του ο Χ άλλος ...
quote:
Ήδη αρκετά (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ασχολήθηκαν, αν δεν σου έφτασαν αυτά.

Ωραία τότε καλή συνέχεια στην πορεία σου. Εγώ δε θα σε χρειαστώ άλλο αν είναι να μου αποδίδεις τοση κακότητα. Ευχαριστώ για την όποια συμβολή σοπυ ως τώρα γιατί ακόμη και η αρνητική συμβολή είναι κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά.

27/06/2019, 14:36:49
Σε ένα από όοοολα αυτά που έγραψες, έχεις πέσει μέσα. Είμαι το χειρότερο άτομο εδώ πέρα... άστα να πάνε. Ραδιούργος, συκοφάντης, ψεύτης, κλέφτης και εκβιαστής. Ο άνθρωπος που θα ήθελες να παντρευτεί η κόρη... του εχθρού σου. Το έχουν ήδη διατυπώσει δυο απελθόντες Ρωμαίοι. Αλίμονό μου αν συμβεί και με τρίτον. Οπότε... άντε μετά να βρω θύματα...

PeronosporosΜέλος
27/06/2019, 14:59:52
quote:

Σε ένα από όοοολα αυτά που έγραψες, έχεις πέσει μέσα. Είμαι το χειρότερο άτομο εδώ πέρα... άστα να πάνε. Ραδιούργος, συκοφάντης, ψεύτης, κλέφτης και εκβιαστής. Ο άνθρωπος που θα ήθελες να παντρευτεί η κόρη... του εχθρού σου. Το έχουν ήδη διατυπώσει δυο απελθόντες Ρωμαίοι. Αλίμονό μου αν συμβεί και με τρίτον. Οπότε... άντε μετά να βρω θύματα...

Θερμή παράκληση να μην ταίζεις το τρολ.

27/06/2019, 15:07:17
quote:

Μάλλον έχεις ένα θέμα με τη μνήμη σου. Εσύ έγραψες ότι είμαι ότι πιο άρρωστο έχεις δει στο Εσωτέρικα και σου απάντησα ανάλογα. Συνεπώς μη μου χρεώνεις ότι κάνεις εσύ πρώτος.

μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.
ilias1990Μέλος
27/06/2019, 15:30:19
quote:

quote:

Μάλλον έχεις ένα θέμα με τη μνήμη σου. Εσύ έγραψες ότι είμαι ότι πιο άρρωστο έχεις δει στο Εσωτέρικα και σου απάντησα ανάλογα. Συνεπώς μη μου χρεώνεις ότι κάνεις εσύ πρώτος.

μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.

Δηλαδή Heretic και kangaro είναι το ίδιο πρόσωπο;

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίνκολν

Edited by - ilias1990 on 27/06/2019 15:31:20

Edited by - ilias1990 on 27/06/2019 15:31:57

Edited by - ilias1990 on 27/06/2019 15:33:12

27/06/2019, 15:35:58
Εγω είμαι αυτος! Και καγκουρο και ζιπ και Ηλιας και Ρομπυ. Να σου γνωρισω μονο εναν παλιο μου γνωστό να τα λετε παρέα, Χρηστος Ελ λέγεται. Μονο που δεν συχναζει πια εδω, ειμαι ομως σίγουρος οτι λιαν συντομως θα πας να τον βρείς.

PeronosporosΜέλος
27/06/2019, 15:40:56
quote:

Εγω είμαι αυτος! Και καγκουρο και ζιπ και Ηλιας και Ρομπυ. Να σου γνωρισω μονο εναν παλιο μου γνωστό να τα λετε παρέα, Χρηστος Ελ λέγεται. Μονο που δεν συχναζει πια εδω, ειμαι ομως σίγουρος οτι λιαν συντομως θα πας να τον βρείς.

Αν εσύ είσαι ο καγκουρώ και εγώ είμαι ο κανγκουρώ, τότε εγώ, είμαι εσυ!
Έλα που δεν το ξέρεις τώρα και μας κάνεις τον ανήξερο!

27/06/2019, 15:56:18
Ωχ... εχουν αρχισει και μου απαντάνε όλες οι πολλαπλές μου προσωπικότητες. Ανησυχητικό!

https://www.imdb.com/title/tt4972582/