ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα 3 Η - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα 3 Η - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sevastianos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SevastianosΝέο Μέλος
20/09/2005, 14:42:02
Καλησπέρα σας..Κάθως το συγκεκριμένο forum κινείται στα πλαίσια του παράξενου θα ήθελα να αναφέρω κάτι παράξενο που έχω παρατηρήσει και μου έχει προξενήσει το ενδιαφέρον..Σε περιόχες των Βορείων Προαστείων(Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Δροσιά , Ανοιξη και Πολιτεία)έχει πάρει το μάτι μου κάποιες κίτρινες ταμπέλες που αναγράφουν 3 Η το ένα κολλητά με το άλλο(ΗΗΗ) και δείχνουν προς μια κατεύθυνση.Τις έχω δεί σύνολο 5 φορές,στις προαναφερθείσες περιοχές,σε κεντρικά σημεία(στη Χαρ. Τρικούπη στη Κηφισιά 2 φορές)και είναι πιασμένες ή ακουμπησμένες σε δέντρα και σε κολώνες της ΔΕΗ.Οι εν λόγω ταμπέλες την επόμενη μέρα αφαιρούνται.Εχω ακολουθήσει τις δύο τελευταίες φορές τη κατεύθυνση που έδειχνε η ταμπέλα αλλά δεν είχα βρει άλλη στη συνέχεια ώστε να καταλάβω που οδηγεί.Το ότι αφαιρούνται την επόμενη μέρα το κατάλαβα τις τελευταίες 3 φορές τις 2 προηγούμενες απλά τις είχα δει αλλά υποθέτω πως θα ισχύουν τα ίδια γιά όλες τις φορές.Αν κάποιος ξέρει περί τίνος πρόκειται ή αν τις έχει δει κάπου αλλού ας απαντήσει..

giorgos poyliadis

νιντζαΜέλος
20/09/2005, 19:29:31
ειναι συνθηματικα της ομαδας ε τα βαζουν για να συννενοουνται στην προετοιμασια της επιστροφης τους το 2012
astral-projectΜέλος
20/09/2005, 21:18:41
εξω απο το αντιριο, περιπου στο χιλιομετρο υπαρχει μια χαμηλη ταμπελα, ισα ισα που φαινεται μεσα στα χορταρια, που λεει...

ΤΕΛΟΣ

αραγε να εννοει το τελος του κοσμου? το τελος των Ε? το τελος του αντιριου? το τελος της γεφυρας (γιες γιες!!!)

τι αραγε να σημαινει αυτο το απλο ΤΕΛΟΣ?

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

STERMΜέλος
20/09/2005, 21:31:16
Την επόμενη φορά που θα τις δεις αν μπορούσες να τις φωτογραφίσεις και να τις ανεβάσεις στο topic θα βοηθούσε αρκετά, εκτός και αν κάποιος ξέρει κάτι επί του θέματος όπου θα ήταν ενδιαφέρον να τον ακούσουμε.

UndergroundΜέλος
20/09/2005, 22:55:33
LOOOL ,OTAN ΕΙΠΕΣ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΡΑΦΙΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ STENSIL KAI EINAI HI ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ Η .

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

SevastianosΝέο Μέλος
20/09/2005, 23:43:18
Φίλε Underground αυτό που λέω δεν έχει καμία σχέση με tag(υπογραφή grafitti)και δεν είναι γραμμένο αλλά τυπωμένο πάνω στη ταμπέλα και με ένα βέλος από κάτω που δείχνει αριστερά ή δεξιά.Εξάλλου δεν θα είχε νόημα να εξαφανίζεται η ταμπέλα την επόμενη μέρα και να μην έβλεπε κανένας την υπογραφή..
Φίλε Sterm εννοείται, αλλά αν σκεφθείς πως την έχω δεί 5 φορές τα τελευταία 5 χρόνια,σε διαφορετικά μέρη και μένει γιά 1 μέρα(μπορεί και λιγότερο)στο σημείο που την τοποθετούν, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να την πετύχω πολύ σύντομα.Αλλά και να τη δεις δεν θα καταλάβεις περισσότερα.Είναι ανοιχτού κίτρινου χρώματος,την υπολογίζω 50cm*20cm, και αναγράφει ΗΗΗ με ένα βέλος από κάτω.

NortrinΜέλος
21/09/2005, 13:22:53
Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί μένω κι εγώ βόρεια και έχω περάσει από τη ΧαρΤρικούπη 1.000.000 φορές αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

Ατά τα "Η" που βλέπεις είναι έτσι: "ΗΗΗ" ή έτσι: "Ι-Ι-Ι-Ι"?

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

21/09/2005, 14:10:00
Καλά, δεν είχε κανείς έστω και κινητό με φωτογραφική μηχανή επάνω του ?

SevastianosΝέο Μέλος
21/09/2005, 15:06:03
Nortrin την έχω παρατηρήσει 2 φορές στην Χαρ. Τρικούπη στα 5 χρόνια οπότε δεν είναι περίεργο που δεν την έχεις πετύχει.Επιπλέον λόγω του χρώματος και του μικρού μεγέθους είναι λογικό να ξεφεύγει από το μάτι.Την μία φορά την έχω πετύχει ακουμπισμένη γειρτά στη βάση ενός δέντρου που ήταν στο διαχωριστικό των λωρίδων και την άλλη φορά πιασμένη σε κολώνα της ΔΕΗ.
Η ταμπέλα είναι--> ΗΗΗ
Vril δεν μου πέρασε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή, αλλά και να έβγαζα φωτογραφία δεν νομίζω να είχε ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα καθώς είχε σκοτάδι και είχα και μούφα φωτογραφική μηχανή στο κινητό.

21/09/2005, 15:22:23
quote:

Vril δεν μου πέρασε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή, αλλά και να έβγαζα φωτογραφία δεν νομίζω να είχε ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα καθώς είχε σκοτάδι και είχα και μούφα φωτογραφική μηχανή στο κινητό.

Αυτό το πρόβλημα το ξέρω καλά ... !

Τελικά απόφάσισα οτι πρέπει να έχω πάνω από μία μηχανή.

Με τις τιμές που έχουν πάρει την κατρακύλα, βρίσκεις εύκολα μια μικρή ψηφιακή, με έστω καλά προσόντα, σε πολύ χαμηλή τιμή. Κάνε μια γύρα στα Carefour...

Και μη βασίζεσαι σε μία φωτογραφία. Βγάζε δεκάδες.

SevastianosΝέο Μέλος
21/09/2005, 15:59:45
Φίλε Vril ευχαριστώ πολύ γιά τα φωτογραφικές σου συμβούλες...Εχω ψηφιακή απλά δεν την είχα μαζί μου εκείνη την στιγμή..Εκτός αν μιλάς για εφεδρική αυτοκινήτου...

quote:
Και μη βασίζεσαι σε μία φωτογραφία. Βγάζε δεκάδες.

Γιά τη συγκεκριμένη περίπτωση σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.Αν μιλάς γενικά μαζί σου.Ιδίως στις παραλίες το καλοκαίρι..Ξέρεις εσύ..

Πάντως θα την έχω πρόχειρη την ψηφιακή στο αμάξι μήπως την ξαναπετύχω πουθενά..

21/09/2005, 16:24:24
quote:

αν μιλάς για εφεδρική αυτοκινήτου...
...

Πάντως θα την έχω πρόχειρη την ψηφιακή στο αμάξι μήπως την ξαναπετύχω πουθενά..

Ακριβώς !

astral-projectΜέλος
21/09/2005, 16:30:16
κινητο με καμερα δεν εχουτε?

κομπουτεραδες ανθρωποι????

The world was on fire and no one could save me but you.
Its strange what desire will make foolish People do I never dreamed that Id meet somebody like you

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
24/09/2005, 16:30:41
kalispera se olous,
epsaxna gia ta tria H kai kateliksa sto forum sas. Eimai katoikos Dionysou, perioxh pou ka8e toso gemizei me aftes tis tabeles. exw foto, mporei kapoios na mou pei pws thn anevazw? h na th steilw sto mail kapoiou melous gia na thn anevasei ekeinos?

efxaristw

Selectively Bred for Battle

STERMΜέλος
24/09/2005, 16:53:11
NDoRPHiNE καλωσήρθες.
Στο προφίλ μου, δηλ. κάνοντας κλικ στο nickname μου θα βρεις το mail μου, αν θες στείλτες μου και τις ανεβάζω.

Βέβαια αν θες γράψου σε κάποιο site όπως το http://photobucket.com/ και ύστερα την ανεβάζεις στο forum, την ώρα που γράφεις την απάντηση σου πατάς τις εικόνες από πάνω, αρχικά αυτή του υπερσύνδεσμου (με την γή) και κατόπιν την παραδίπλα με την εικονίτσα, μετά κάνεις paste το link της εικόνας σου.
Πιο απλά θα βγει κάτι τέτοιο [ur1][/ur1][1mg]http://photobucket.com/[/1mg], προσοχή χωρίς κενά όμως, όλα κολλημένα.

Edited by - STERM on 24/09/2005 16:53:58

STERMΜέλος
24/09/2005, 20:54:22
Η foto όπως μου την έστειλε ο NDoRPHiNE.....

Όντως δεν λέει τίποτα.
Έτσι όπως το λέγατε νόμιζα πως ήταν κάτι πιο επίσημο από μια χειρόγραφη πινακίδα.
Παρ' όλα αυτά είναι περίεργο, σε ποιούς απευθήνεται και που τους στέλνει;
Δεν την έχει ακολουθήσει ποτέ κανείς από όσους την έχετε δει (εκτός του Sevastianos) για να δείτε αν βγάζει κάπου και που είναι αυτό;

Edited by - STERM on 24/09/2005 20:58:24

24/09/2005, 21:50:11
Παιδιά δεν βλέπω τίποτα!
Κάντε κάτι γιατί με έφαγε η περιέργεια... Μένω Ν.Ερυθραία και καθημερινά κυκλοφορώ στην ευρύτερη περιοχή, Κηφισιά, Δροσιά κ.α.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
NDoRPHiNEΝέο Μέλος
25/09/2005, 00:06:16
pantws edw sthn perioxh oloi lene pws prokeitai gia high class parties, me orgia, kokaines, etc. skeftomai na strpsw kamia fora oles tis pinakides pros to spiti kanenos geitona na dw ti kosmos 8a er8ei...

NortrinΜέλος
25/09/2005, 17:34:01
Φίλε NDoRPHiNE,
Έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι μετά από μία μέρα τις μαζεύουν?
Αν θες να μας πεις από ποιο σημείο είναι αυτή η πινακίδα και γενικά σε ποιους δρόμους τις βλέπεις.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
25/09/2005, 18:09:36
loipon, h sygkekrimenh tabela vre8ike epi ths lewforou dionysou se shmeio pou temnetai me th lewforo Kairh kai edine katef8ynsh pros afthn. oles oi tabeles pou exw dei einai se diastavrwseis opws afth pou anefera, h diastavrwsh apo khfisias pros politeia, h diastavrwsh apo ekalh pros dionyso, etc.

oles tis exw dei vradines wres, mono mia thn eida kai thn hmera kai afto epeidh eixan ksexasei na thn afairesoun, to prohgoumeno vrady thn eixa ksanadei sto idio shmeio.

einai afth pou fotografisa.