- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ/UFO.... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΚωσταςΜέλος
http://www.coasttocoastam.com/
Το ανακαλυψα τελειως τυχαια!! Δειτε το ΑΞΙΖΕΙ!
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
KikaΝέο Μέλος
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο κάποιες φωτογραφίες ή κάποιες βιντεοσκοπήσεις είναι πλήρως ελεγμένες & πιστοποιημένες ως γνήσιες.
Εκεί που πας να χαρείς με τα ενδιαφέροντα που βλέπεις, βγαίνει στην μέση ο δαίμων της αμφισβήτησης & σου τα χαλάει όλα!
Πάντως όσοι δεν έχετε μπει στην παραπάνω ιστοσελίδα σπεύσατε, νομίζω είναι αρκετά αξιόλογη.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να βάλω & εγώ κάποιο ενδιαφέρον link για να ικανοποιήσω τους φιλομαθής αναζητητές του Διαδικτύου!
Εκεί που πας να χαρείς με τα ενδιαφέροντα που βλέπεις, βγαίνει στην μέση ο δαίμων της αμφισβήτησης & σου τα χαλάει όλα!
Πάντως όσοι δεν έχετε μπει στην παραπάνω ιστοσελίδα σπεύσατε, νομίζω είναι αρκετά αξιόλογη.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να βάλω & εγώ κάποιο ενδιαφέρον link για να ικανοποιήσω τους φιλομαθής αναζητητές του Διαδικτύου!
Always listen to your inner child
ΚωσταςΜέλος
Ναι οντως η αμφιβολια μπαινει στο μυαλο μας αλλα μονο και μονο οι φωτογραφιες ειναι πολυ εντυπωσιακες!
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...