- Χαμένες Ήπειροι και η Προέλευση των Αρχαίων Θεών και Μύθων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η ιστορία μας λέει:
---------------------------------------------------------------------
................................
ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ
ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ.
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΕΓΩ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΣ?
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ: ΦΥΣΙΚΑ, ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
---------------------------------------------------------------------
tο πραξικόπημα έγινε το 1967
Και σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστορίας μας οι αμερικανοί μάλλον τους πήραν αμέσως μετά το πραξικόπημα!
Γιατί άλλωστε να περιμένουν μέχρι το 1974 που έγινε η εισβολή;
Επομένως η διαφωνία του Γ. Παπανδρέου με τους μετέπειτα χουντικούς (τότε ήταν απλά ανώτατα στελέχη του ελληνικού στρατού) έλαβε χώρα πριν το 1967.
Και κάτι άλλο αν οι Αμερική ήθελε να μας τους φάει τσάμπα γιατί δεν φωνάξαμε τους Άγγλος; Ή τους Γάλλους ή ακόμα και τους Σοβιετικούς.
Οι Αμερικάνοι θα μας έκαναν υπερδύναμη στην περιοχή προκειμένου να τους εξασφαλίσουν.
Γι΄ αυτό αμφισβητώ τον ενδιαφέρον πληροφοριοδότη μας .
kapou eida auton ton kirio....mipos xeretai pou tha ton vro????????????????????????????
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia
Έχω πάντως να σου πω πως άμα αυτά που λες είναι "μούφες" τότε χαραμίζεις τον ευατό σου εδώ μέσα. Μιλάμε πως η ιστορία σου μπορεί να γίνει καταπληκτικό σενάριο για σειρά τύπου ALIAS ή 24...
Δεν σου το λέω με καμμία δόση ειρωνίας για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι, στο κάτω-κάτω υπήρξες ντόμπρος εξαρχής και μας είπες πως δεν έχεις καμμία απαίτηση να σε πιστέψουμε.
Σκοπεύεις να αποκαλύψεις αυτά που μας είπες κάπου παραπέρα ? Δεν ξέρω αν ο Χαρδαβέλλας είναι σοβαρός ή όχι, σίγουρα όμως θα έχει τις άκρες για να επιβεβαιώσει ή να καταρίψει κάποια από αυτά που υποστιρίζεις...
MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS