- Ο Μαγικός Κόσμος Των Ξωτικών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παρακαλώ όσους χρήστες του esoterica.gr κατέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες επι του θέματος να τις παρουσιάσουν στο θέμα αυτό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μιχάλης Μπενάκης
Take a look to tke sky just before you die! It's the lust time you will!
θα μου επιτρέψεις να σου κάνω ποδαρικό λόγω ονόματος και ιδιότητας...
και να σου ευχηθώ να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς....![]()
και θα ήθελα να επισημάνω πως ξωτικά δεν υπάρχουν και βασιλεύουν μόνο στα δάση της Σκωτίας και της Ιρλανδίας,
αλλά όπου υπάρχουν αγνές καρδιές να τα δούν...
και βλέπω πως ένα απ'αυτά έχει ήδη βάλει το χεράκι του στην ψηφιακή σου υπογραφή ![]()
![]()
με ένα γράμμα διαφορά και δίνουν το νόημα που αυτά θέλουν στις λέξεις...
μμμ... και ένα άλλο που πρόσεξα τώρα... οι τέσσερις τελευταίοι χαρακτήρες του nickname που χρησιμοποιείς σχηματίζουν (σ'αυτή την γραμματοσειρά) το περίφημο 11.11....
αμέσως αμέσως λοιπόν, δύο ξωτικά μέσα στο ίδιο σου το εισαγωγικό ποστ !
ομολογώ πως είμαστε παιχνιδιάρικα τα άτιμα ![]()
να'σαι πάντα καλά
και καλώς ήλθες
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ομολογώ ότι αντί να μου δώσεισ απαντήσεισ μου δημιούργησες περισσότερες απορίες!
τι εννοείς με το 11.11 και τι με την υπογραφή μου?
Μιχάλης
Take a look to the sky just before you die! It's the last time you will!
έλα λοιπόν να δούμε μαζί ξανά τα ξωτικάκια που παρείσφρυσαν στο μήνυμα σου....
ας πάρουμε για αρχή την υπογραφή σου, την οποία όπως βλέπω διόρθωσες .... ![]()
quote:
Take a look to tke sky just before you die! It's the lust time you will!
όπως θα ξέρεις υπάρχει και η λέξη lust στα αγγλικά, η οποία ερμηνεύεται σαν λαγνεία ή γενικότερα σαν σαρκικός πόθος....
δεδομένου ακριβώς ότι υπάρχει η συγκεκριμένη λέξη, θα μπορούσε κανείς να "δει" την παρέμβαση ενός ξωτικού στην υπόθεση.... ![]()
![]()
κι αν θέλουμε να κάνουμε μια πρόχειρη ανάλυση του μηνύματος που θέλουν να περάσουν είναι ότι κοιτάζοντας κανείς προς τον ουρανό, πριν πεθάνει, είναι η λαχτάρα του που θα τον κάνει να δει....
αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα ξωτικά... πρέπει κανείς να απελευθερωθεί από τη "γήινη" οπτική των πραγμάτων ("πριν πεθάνει") και να κοιτάξει με λαχτάρα τον ουρανό για να τα δει...
είναι αυτό ακριβώς που είπα και πιο πάνω... τα βλέπουν όσοι έχουν αγνή καρδιά...
όσο για το 11.11...
γύρω από το συγκεκριμένο νούμερο αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις πολλές θεωρίες γύρω απ'αυτό...
και σε ανάλογο τόπικ εδώ μέσα ομολογώ πως διασκεδάσαμε ιδιαίτερα συζητώντας το....
για μένα όμως τέτοια νούμερα δεν δείχνουν τίποτα περισσότερο από μια κατάσταση "συντονισμού" με τον κόσμο που μας περιβάλλει...
και αυτό πολλές φορές δείχνει πως κάποιο ξωτικό έχει βάλει το χεράκι του... ![]()
δες για παράδειγμα και την ώρα αποστολής της πρώτης μου απάντησης στο θέμα σου... 22.34.44 ! ![]()
![]()
αυτά....
ελπίζω πως δεν δημιούργησα παραπάνω απορίες, αλλά πως έδωσα μόνο έναυσμα να κατατεθούν και άλλες απόψεις και εμπειρίες σχετικά με το θέμα...
γιατί τα ξωτικά μόνο μέσα από την εμπειρία (τη δική μας ή των άλλων) μπορεί να τα προσεγγίσει κανείς...
και όχι μέσα από στοιχεία ή αποδείξεις επιστημονικού τύπου..
και πάλι εύχομαι μια πολύ καλή μέρα ![]()
Galadriel of Galadhrim
Υ.Γ. "φίλη"

Edited by - galadriel on 18/03/2005 08:21:43
quote:
με ένα γράμμα διαφορά και δίνουν το νόημα που αυτά θέλουν στις λέξεις...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ/H GALADRIEL ΒΟΗΘΑΜΕ ΛΙΓΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ
quote:.
μμμ... και ένα άλλο που πρόσεξα τώρα... οι τέσσερις τελευταίοι χαρακτήρες του nickname που χρησιμοποιείς σχηματίζουν (σ'αυτή την γραμματοσειρά) το περίφημο 11.11....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο FREEFALL11!!
Edited by - 3ADA on 18/03/2005 08:25:58
βρε παιδιά...
μήπως να κάνατε τον κόπο να ξαναδιαβάσετε το αμέσως προηγούμενο μήνυμα μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel of Galadhrim

quote:
για μένα όμως τέτοια νούμερα δεν δείχνουν τίποτα περισσότερο από μια κατάσταση "συντονισμού" με τον κόσμο που μας περιβάλλει...και αυτό πολλές φορές δείχνει πως κάποιο ξωτικό έχει βάλει το χεράκι του...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ????
quote:
κοιτάζοντας κανείς προς τον ουρανό, πριν πεθάνει, είναι η λαχτάρα του που θα τον κάνει να δει....αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα ξωτικά... πρέπει κανείς να απελευθερωθεί από τη "γήινη" οπτική των πραγμάτων ("πριν πεθάνει") και να κοιτάξει με λαχτάρα τον ουρανό για να τα δει...
είναι αυτό ακριβώς που είπα και πιο πάνω... τα βλέπουν όσοι έχουν αγνή καρδιά...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. ΟΚ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ????
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ..
Φιλικά
Raistlin
Αγνή καρδιά δεν το νομίζω να έχω ώστε να μπορέσω να δώ τις λεπτομέρειες που βλέπεις εσύ. Άρα λες να σταματήσω το ψάξιμο ξωτικών? Εσύ θα έπρεπε να ψάχνεις που απ'ότι βλεπω ίσε ΚΑΤΑΓΝΗ!!!!!
Άσημένιο Βέλος: Είσαι ο ραιστλιν του μεταφυσικού? Κι εγώ ο Μπενάκης αν θυμάσε......χαίρομαι και πάλι που σε βρίσκω εδώ συνταξιδιώτη!
Δεν χρειάζεται να σταματήσεις το ψάξιμο, απλά κάνε την καρδιά σου ποιο αγνή από δω και μπρος! Και ξόδευε ώρες στο δάσος, Επίσεις λένε πως στα ξωτικά αρέσει η πορτοκαλάδα και το κέικ...τώρα δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύουν...
Tha sas protina na diavasete:Marjorie johnson(the people of the woods) kai Eddie Lenihan(the creatures of the night).Exoun polles martiries kai para polles istories.
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=963
Edited by - mariha2912 on 19/03/2005 13:07:26
το βιβλίο βασίζετε περισσότερο στην εικονογράφηση. Δεν είναι ένα βιβλίο έρευνας όσον αφορά τα ξωτικά. Αλλά παρουσιάζει βάση θρύλων πλάσματα με τα χαρακτηριστικά τους (τόποι κατοικίας, ιδιότητες κλπ)) και το παρουσιαστικό τους με εκπληκτικές εικονογραφήσεις και σκίτσα των ταλαντούχων και έξοχων καλλιτεχνών Alan Lee και Brian Froud
Έργο τέχνης.......
Παραθέτω και κάποια δείγματα που σκανάρισα, αρκετά θα έλεγα αντιπροσωπευτικά του τι θα απολαύσει ο αναγνώστης......
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
quote:
Λέγονται και Ανεράιδες ή Ανεράδες. Το όνομά τους προέρχεται από τις Νηρηίδες, τις θαλάσσιες νύμφες που ταυτίστηκαν με τις Νύμφες των πηγών. Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι Νεράιδες γίνονται Ξωτικά, Αγερικά, Ανεμικές, Ξωνέρια, Κυράδες, Καλομοίρες, Καλούδες. Εμφανίζονται στα σπήλαια, στις πηγές, κοντά στα πηγάδια, στα ποτάμια αλλά και στους αγρούς και στα αλώνια. Διακρίνονται επίσης σε τοπικές και ξενικές. Οι τοπικές είναι καλές και προστατεύουν τους συντοπίτες τους, ενώ οι ξενικές είναι επικίνδυνες. Οι όμορφες Νεράιδες με μακριά μαλλιά και λευκά φορέματα είναι καλόγνωμες, αν και μπορούν να γίνουν επικίνδυνες. Οι άσχημες και μαυροντυμένες είναι πάντα κακές. Για τους Σαρακατσάνους οι λευκοντυμένες νεράιδες ζουν στις πηγές και τα ρέματα και το σούρουπο μπορεί κανείς να ακούσει τα γέλια τους. Οι μαυροφορεμένες κατοικούν στα σκοτεινά σημεία και τις χαράδρες των βουνών.
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ SITE ΣΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ..
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5369
KAI EIKONES:
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1234
quote:
Ενδιαφέρομαι στη μελέτη των θρυλικών αυτών πλασμάτων που βασιλεύουν στα δάση της Σκωτίας και της Ιρλανδίας.
Παρακαλώ όσους χρήστες του esoterica.gr κατέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες επι του θέματος να τις παρουσιάσουν στο θέμα αυτό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μιχάλης Μπενάκης
FILE FreeFall11, SOY PARETHESA PIO PANO THEMA ME 9 SELIDES SYZHTHSH. DEN KATALAVAINO,TOSO LIGO SOY PEFTEI? KAI OI YPOLOIPOI, EINAI TOSO DYSKOLO NA SYNEXISETE EKEI THN SYZHTHSH?
ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΕΝΑ TOPIC ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤOPIC.ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΙΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ "ΞΩΤΙΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΗ-ΚΑΘΑΡΙΑ ΨΥΧΗ (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ GALADRIEL) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ.
quote:
αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα ξωτικά... πρέπει κανείς να απελευθερωθεί από τη "γήινη" οπτική των πραγμάτων ("πριν πεθάνει") και να κοιτάξει με λαχτάρα τον ουρανό για να τα δει...είναι αυτό ακριβώς που είπα και πιο πάνω... τα βλέπουν όσοι έχουν αγνή καρδιά...
Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ "FREEFALL11" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΗΝΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΗΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ / ΥΛΙΚΩΝ. ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ALICE....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΟΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΗΡΩΙΔΑ GALADRIEL ΣΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ" : "THE TIME OF THE ELVES HAS PASSED, THE TIME OF THE MEN HAS CAME....". Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΕΓΩΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ......
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΕΓΩΝΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ........
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

Edited by - osiris_myth on 01/04/2005 15:23:21