ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θέλω να γινω χορτοφάγοοοος - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Θέλω να γινω χορτοφάγοοοος - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

NeCrOpHiLe2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
NeCrOpHiLeΝέο Μέλος
10/12/2009, 09:08:54
Allzzaro, εδώ βλέπω έχεις δώσει απαντήσεις σε απίστευτα ερωτήματα, αρα το δικό μου το τόσο απλό πιστεύω το χεις για την πλάκα σου!
Είμαι 19 στα 20 και θέλω να ξεκινήσω χορτοφαγία και να σταματήσω ενδεχομένως και όλα τα ζωικής προέλυσης τρόφιμα, για λόγους υγείας, ευεξίας, λίγο για τη διατήρηση/απώλεια βάρους/λίπους και για λόγους όπως άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης των ζώων, κλπ.
Ξέρω άτομο που το κάνει εδώ και χρόνια και είναι μια χαρά, μου λένε όμως κάποιοι οτι αν το κάνω μακροχρόνια θα έχω πρόβλημα γιατί θα λείπουν θρεπτικά στοιχεία απ τον οργανσιμό μου. Λέω να χρησιμοποιώ παράλληλα πρωτείνη σόγιας σε σκόνη για συμπληρωματικό και ενδεχωμένως και κάποιο άλλο φυσικό οργανικό συμπλήρωμα.
Προτείνεις να ξεκινήσω τη νέα μου διατροφή? Υπάρχει κάτι βασικό που πρέπει να προσέχω? Υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να κάνω... εννοώ να συμπεριλάβω κάποια ζωικα στη διαροφη μου όπως ψάρι, αυγό η γάλα?

Υ.Γ. Εννοείται οτι αν τελικά το κάνω θα δίνω μεγαλύτερη έμφαση στο να έχω μεγαλύτερη ποικιλία στη -μη ζωικη- διατροφή μου!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!

10/12/2009, 09:14:30
Αγαπητέ/ή NeCrOpHiLe, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Διαβάζοντας το μήνυμα σου καταλαβαίνω ότι απευθύνεσαι στον allzzaro όσον αφορά το θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2

Ενδεχομένως να μπερδεύτκες και να κλίκαρες την επιλογή "Νέο Θέμα" αντί για την επιλογή "Απάντηση στο Θέμα" όπως θα έπρεπε.
Προκειμένου να αποφύγουμε τα διπλά θέματα, η συζήτηση και το ερώτημα σου μπορούν να συνεχιστούν στο αναφερθέν θέμα καθώς αυτό θα απενεργοποιηθεί.
Μπορείς εάν θέλεις να κάνεις copy - paste σε εκείνο το θέμα το μήνυμα που έστειλες εδώ.

In anticipation of my resurrection...