- ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ... (γιατί?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θέλω επίσης να θίξω το θέμα υπόγειες & κρυφές στοές κάτω από τον Παρθενώνα… Ποιοι άραγε τις έκαναν??? Άνθρωποι ή κάποια άλλα ξένα όντα???
Πιστεύετε ότι αυτές οι στοές γενικά στη Ελλάδα οδηγούν σε κάποιο άλλο σύμπαν η στο διάστημα??? Δεν το θεωρώ απίθανο………………
Ίσως όμως υπάρχουν και άλλα όντα μέσα στο εσωτερικό της γης ίσος είναι όλα τις ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ μας…
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας και ότι άλλο ξέρετε πάνω στο θέμα…
Με εκτίμηση και σεβασμό
ZoZe3hp
Υ.Σ.Sorry αν το θέμα υπάρχει έτσι όπως υπάρχει εδώ και αναφέρει παρόμοια πράγματα…
OΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
Καταρχήν γιατί τα παλιά τα χρόνια γινόταν σημεία και τέρατα με πρωταγωνιστές φαντάσματα και άλλα τρομακτικά όντα...που τέτοιες ιστορίες έχουν φτάσει στην εποχή μας ως "μύθοι"? Όλα αυτά γινόταν μέχρι τα τέλη του 19αι και λίγο πιο μετά. Τότε άρχιζαν να χτίζονται εκκλησίες και μοναστήριες δίπλα σε σπηλιές και διόδους γενικά που οδηγούσαν στα έγκατα της γης. Λέγαν οι παλιοί πως από εκεί έβγαιναν τέρατα!...Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά όλα αυτά άρχισαν να εκλείπουν. Μήπως η εκκλησία ανέλαβε τον εξορκισμό κάποιων πύλεων για να μην έρχονται στην επιφάνεια αυτά τα πλάσματα? Γιατί η εκκλησία πλεόν δεν μας αφήνει να εξερευνήσουμε αυτές τις σπηλιές?
Όλα αυτά οδηγούν σε μία πολύ καλοφτιαγμένη θεωρία...θα μπορούσε να είναι αληθινή?
Φιλικά, Νότης Σκορπιός...!
Και όμως η γη γυρίζει...(φράση με έννοια και βαθύτερο νόημα που έχουν διαχρονική αξία...!)
Πιστέυω οτι θα είναι καλύτερα εκεί για να μην ψαχνουμε και ισως σου δώσει καποιες απαντησεις σε διάφορες απορίες σου.
TSEA
quote:
γιατί πολλά μοναστήρια είναι χτισμένα πάνω σε στοές? Μπορούσαν να χτίσουν κάλλιστα κάτι άλλο αντί για μοναστήρια…
ZoZe3hp εχεις μπερδεψει οτιδήποτε με το μεταφυσικό.Μοναστήρια υπαρχουν μόνο σε απομακρυσμένα σημεία και πιθανόν πολλα απο αυτά να είχαν στοες απο κάτω γιατι τα μοναστήρια ηταν κατι σαν είδους καταφυγίου στους πολέμους.
-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;
Ευχαριστώ.
quote:
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;
Τι θά έπρεπε να παρατηρήξω ?????
Έπρεπε να παρατηρήσεις Βρίλ , ότι ο παππούς
(λόγο ηλικίας πιθανότατα)
άρχισε να ψιλοξεχνάει την αλφαβήτα
....Φ_φ_Χ_χ_"Υ_υ"_Ω_ω
« Κι όμως ... γυρίζει. »
-------------------------
τι παρατηρήτε;
quote:
Έπρεπε να παρατηρήσεις Βρίλ , ότι ο παππούς
(λόγο ηλικίας πιθανότατα)
άρχισε να ψιλοξεχνάει την αλφαβήτα
Τι είναι αυτό ????
Ακουστά το έχω....
Ξι Ξι Ξι Ξι Ξι![]()