ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Peronosporos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DrillgrΜέλος
01/11/2006, 15:22:07
Ο "αγαπητος" μας Λιακο κοιταξτε σε τι περιπετειες εμπλεξε εναν ανθρωπο και μας ρεζιλεψε διεθνως...Μια υπόθεση διαδικτυακής λογοκρισίας, μετά την Σιγκαπούρη & την Κίνα, τώρα & στην Ελλάδα

.::Greek Motorola Community::.

Edited by - Drillgr on 01/11/2006 15:39:28

velialΜέλος
02/11/2006, 07:00:35
Αν ειχε αυτη την σιχαμενη εκπομπη στη Γαλλια, στη Γερμανια ή σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα, θα ειχε μαστιγωσει πολλα δελφινια στις φυλακες. Εκει ο ρατσισμος δεν συγχωρειται!

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

james_hetfieldΝέο Μέλος
09/12/2006, 07:49:09
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ=ΛΑΣΚΟ+ΠΟΥΛΟΙ=ΟΙ ΠΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΣΚΟΥ.ΤΟΥ ΛΑΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Σκοτάδισον

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*

19cp20ehΜέλος
12/12/2006, 01:13:44
γεια

δεν ξερω εαν ειναι καλος πλασιε βιβλιων και ουτε εαν εξυπηρετει συμφεροντα η κοιτα πως θα βρει χαζους για να γεμισει τις τσεπες του αυτο
που καταλαβα χωρις να εχω αγορασει ουτε ενα βιβλιο του αλλα παρακολουθωντας 2 και οχι περισσοτερες φορες την εκπομπη του οτι εχουμε ταυτιση αποψεων δηλαδη 9 στο 10 να μην πω 10 στα 10 απο αυτα που λεει ασχετα εαν τα πιστευει ο ιδιος τα πιστευω και εγω απο πολυ παλια χωρις να χρειαζομαι τον λιακοπουλο για να τα εμπεδωσω

τωρα απο την αναγνωση των απαντησεων στο θεμα προσεξα οτι υπαρχουν ατομα
που ειναι σχεδον τυφλοι οπαδοι του ενω και αλλα που τον πολεμουν μεχρι εσχατων και υπαρχουν βεβαια και κατι ufo που λογο του καλοβολεμενου (κλεφτη)μπαμπα και με πληρη αποχη απο την πραγματικοτητα αλλα και με IQ γοπας τσιγαρου πετιουνται μεσα στο θεμα και λενε ασυναρτησιες και βλακειες ανεγκεφαλων η μαλλον καλοταισμενων ζωων

αυτοι που τον υποστηριζουν και οι αλλοι που τον πολεμουν εας συνεχισουν να υπαρχουν στο θεμα γιατι γινεται καποια καλη συζητηση οσο
για τους αλλους βλεπε ufo ας βαλουν καλυτερα κανενα line age η κατι παρομοιο η ας παρουν στα 200 καινουργια πανακριβα κινητα τηλεφωνα τους
τους αναλογους ηλιθιους φιλους τους και ας φυγουν απο το θεμα

19cp20ehΜέλος
13/12/2006, 00:22:04
μια απαντηση στον peronosporo...απο αεροπλανα δεν γνωριζω (φυσικα μπορω σε χρονο ντε τε να μαθω τα παντα ) αλλα τουλαχιστον ακουω και διαβαζω καλα οτι βλεπω και εχω να πω οτι το αεροπλανο που λεει ο λιακοπουλος ειναι το su 47 και οχι το su 37 που λες εσυ (τουλαχιστον ετσι το αναφερει ο ιδιος)

κατι αλλο..απο οτι καταλαβα ο τυπος βλεπε λιακοπουλος ειναι οχι απλα γατος αλλα γατος με πεταλα
καταφερε απο ενας αγνωστος που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του να ασχολουνται ολοι με αυτον
τον εχουν καλεσει τα περισσοτερα καναλια στην αθηνα αλλα και αναφερονται συχνα σε αυτον μετα εχει γινει πασιγνωστος και στο internet λογω των πολεμιων και των σατηριστων του και μετα την μηνυση
εχει γεμισει ολα τα site με αναφορες σε αυτον
θα μου πειτε τι σημαινει αυτο..σημαινει οτι και οποιος δεν τον ηξερε τωρα θα ψαξει να τον ακουσει για να δει ποιος ειναι και τι λεει και παρα πολλοι που εχουν κοινες ιδεες και παρασυρονται ευκολα απο λογια θα γινουν αμεσως οπαδοι του..αρα εαν ηταν αυτος ο σκοπος του το πετυχε

Υ.Γ peronospore δες λιγο εδω για su 47
http://www.answers.com/topic/sukhoi-su-47

Υ.Γ2 Drillgr ο λιακοπουλος μας ρεζιλεψε διεθνως η οτι ειμαστε απο τις
πρωτες χωρες στη διαφθορα τα ναρκωτικα και τα τροχαια ατυχηματα για να μην πω και στο αλκοολ την πορνεια και την βολεψια....για να καταλαβαινουμε τι λεμε λιγο

Edited by - 19cp20eh on 13/12/2006 00:48:56

velialΜέλος
17/12/2006, 03:14:26
Κοιτα φιλε, δεν ξερω τι κανει ρεζιλι την Ελλαδα. Εσενα παντως, και συγνωμη δηλαδη, αλλα τα αγγλικα σου δεν φαινεται να σε τιμουν...

quote:
The Sukhoi Su-47 Berkut ... is an experimental supersonic jet fighter ...Although the Berkut has been referred to as the Su-47 since 2002, suggesting that it is a ready-for-production warplane, it will more likely be heavily redesigned (as part of the Prospective Air Complex for Tactical Air Forces or PAK FA program) before any series production begins

Και απο το link http://www.worldsairspace.com/su47.htm που υπαρχει στη σελιδα που παρεθεσες:

quote:
he Su-47 doesn't look like it is going to be put into production for the Russian air force because of the economy and that it was never designed as a fighter.

Εριξα και μια ματια στο net και φαινεται οτι ετσι εχουν τα πραγματα. Οποτε αφου εισαι σιγουρος οτι ο Λιακο αναφερθηκε σε αυτο το μοντελο, τοτε εχουμε αλλη μια αποδειξη του ποσο πρωταγωνιστης του παραδοσιακου θεατρου σκιων ειναι. Το αεροπλανο δηλαδη ειναι ασορτι με τους κενταυρους "που μας τους κρυβουν", τις αφορισμενες απο την εκκλησια "προφητειες" του τραχωνιου, τις πυραμιδες του σαχλαμαραν και ολα τα αλλα παραμυθακια.

Οσο για το αν ειναι "γατος" ο Λιακο, να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω. Ενας απλος παπατζης ειναι, με στημενο τον παγκο στην Ομονοια, που διαλαλαει το προιον του : "Περαστε να δειτε το φιδακι τον Διαμαντη, που μιλαει 3 ξενες γλωσσες! Αλλα πρωτα δειτε την καταπληκτικη μας κρεμα που βγαζει μαλλια, μαλακωνει τους κάλους και θεραπευει την ποδαγρα." Βεβαια και στην Ομονοια, αν τυχει κανας επαρχιωτης να μην εχει ξαναδει παπατζη, τον "ψαρωνουν". Ετσι και στην TV, αμα τυχει κανεις να μην εχει ξαναανοιξει βιβλιο στη ζωη του, θα πιστεψει οτι με το που θα αγορασει ενα θα... κατακτησει τον κοσμο.

Και μη νομιζεις οτι επειδη τον καλεσανε και σε 2-3 ψωροεκπομπες τρεχει και τιποτα. Εχεις δει τι ατομα βγαινουν στο γυαλι για να γεμισουν με αηδιες τον "πολυτιμο τηλεοπτικο χρονο?" Κατι Ελενη Λουκα, κατι Αντζελα Δημητριου, κατι ξεπεσμενα τρανσεξουαλ, μιλαμε για πολυ επιπεδο! Το Λιακοπουλο δε θα εβγαζαν? Που θα ξαναβρουν τετοιο γραφικο?

Θες να βγεις στην τηλεοραση? Πηγαινε στην πλατεια Συνταγματος γυμνος να κυνηγας τα περιστερια τραγουδωντας Εφη Θωδη! Σε ολα τα καναλια συνεντευξη θα δωσεις, και καλεσμενος καπακι στο Θεμο και την βλογιοκομμενη την "Τσικιλιντλογκ!" ΚΑΠΑΚΙ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

profilΜέλος
17/12/2006, 10:15:48
quote:
κατι αλλο..απο οτι καταλαβα ο τυπος βλεπε λιακοπουλος ειναι οχι απλα γατος αλλα γατος με πεταλα
καταφερε απο ενας αγνωστος που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του να ασχολουνται ολοι με αυτον
τον εχουν καλεσει τα περισσοτερα καναλια στην αθηνα αλλα και αναφερονται συχνα σε αυτον μετα εχει γινει πασιγνωστος και στο internet λογω των πολεμιων και των σατηριστων του και μετα την μηνυση
εχει γεμισει ολα τα site με αναφορες σε αυτον

Πασίγνωστο τον έκαναν το ξέρουμε αφού δέν βρίσκεις σήμερα τόσο εύκολα άνθρωπο σάν και αυτό να μας κάνει όλους συνέχεια να πεθαίνουμε στα γέλια

19cp20ehΜέλος
17/12/2006, 16:27:01
προς velial

κατ'αρχην το τι κανει ρεζιλι την ελλαδα επρεπε να το ξερεις μιας και ολα λιγο πολυ τα ξερεις (δεν βλεπω καμια διαφορα σε εσενα και τον λιακοπουλο (για ολα εχεις γνωμη παντογνωστη))
στη συνεχεια δεν ξερω που ειδες να χρησιμοποιω αγγλικα και να τα κανω και λαθος ????
εξαλου δεν εχω να διαφημισω τις γνωσεις μου στα αγγλικα γιατι δεν γνωριζω καθολου (και δεν ντρεπομαι να το πω)
αλλα γενικα δεν εχω και καποια ανεβασμενη μορφωση (ουτε αυτο ντρεπομαι να το πω)
δηλωσα νομιζω οτι δεν ειμαι οπαδος του λιακοπουλου αλλα ουτε και πολεμιος του απλα συμφωνω με τις ιδεες που λεει οτι εχει για τα διαφορα πραγματα (εαν και ο ιδιος τα πιστευει)
τωρα ως προς το προφιλ μου περιουσια απο τον μπαμπα μου δεν βρηκα αλλα
ουτε και μπαρμπα να με βολεψει πουθενα και φυσικα πιστευω οτι σε αυτη τη χωρα ειναι γεματο αχρηστους βολεψακιδες που τα αρπαζουν και απο πανω (καμια σχεση με αρχαιο αλλα και βυζαντινο)
τωρα ως προς το επιπεδο γνωσεων των νεοελληνων για κλοτσιες ειναι ολοι
απο το δημοτικο εως το πανεπιστημιο οι βαθμοι που παιρνουν τα παιδια δεν τους αντιπροσωπευουν διοτι οφειλονται σε γλυψιμο των ιδιων η των γονιων τους η ακομη και σε λαδωματα στο επιπεδο του πανεπιστημιο

προς profil

το αν ειναι απατεωνας με πεταλα η γατος με πεταλα δεν το ξερω για τον λιακοπουλο για αυτο δεν μπορω ουτε να τον κατηγορησω ουτε να τον υποστηριξω βλεπω ομως οτι συνεχως προχωρα με γοργα βηματα
και αν θες να μαθεις οτι μ......α και να πηγαινα να κανω δημοσια εγω αλλα και ο καθενας νομιζω θα ημουν στο γυαλι για μια μερα και οχι παραπανω....αυτος ομως ειναι χρονια απο οτι πληροφορηθηκα...αυτο κατι λεει

Υ.Γ οταν λεω οτι συμφωνω με τον λιακοπουλο δεν εννοω τα βιβλια του διοτι δεν τα εχω διαβασει αλλα ουτε και θα τα διαβασω οχι του λιακοπουλου αλλα κανενος μιας και δεν εχω ουτε χρονο ουτε λεφτα για βιβλια
συμφωνω απλως με το τι πιστευει για αυτη τη χωρα απο τις δυο εκπομπες
που παρακολουθησα

Υ.Γ2 οσο για το link που σας εδωσα για το su 47 εκανα μια αναζητηση στο google μου εβγαλε αυτη τη σελιδα και βλεποντας φωτογραφιες και διαφορα τεχνικα χαρακτηριστικα υπεθεσα οτι μαλλον αναλυει τα του su 47
τωρα το τι λεει δεν ξερω αλλα και αν ηξερα δεν θα τα πιστευα διοτι δεν ειναι γραμμενα απο τους ρωσους αλλα απο παραποιητες του δυτικου κοσμου
(εμμεσως πλην σαφως ελαχιστα πραγματα εμπιστευομαι τα οποια εχουν γραφει απο τον δυτικο κοσμο γιατι μεσα σε ολα εχει βαλει το χερακι της η αμερικη και οι εβραιοι)φυσικα μεσα στους παραποιητες πιανονται και οι καθε λογεις χρηστες του διαδυκτιου και οχι μονο η αμερικη και οι εβραιοι διοτι και αυτοι ειναι θυματα της δυτικης προπαγανδας

Edited by - 19cp20eh on 17/12/2006 17:11:49

velialΜέλος
18/12/2006, 01:55:25
Καλα χριστουγεννα φιλε, και ευτυχισμενος ο καινουργιος πασχας. Αρνι στολισατε φετος? Εμεις λεμε να σουβλισουμε τσουρεκι.

ΥΓ Αλλη φορα να μην κανεις παραπομπες, αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο που παραθετεις.

Επισης αφου δεν σου αρεσει η Ελλαδα, και μας θεωρεις ολους για κλοτσιες, σηκω και φυγε απο τη χωρα. Μπορεις μαλιστα να κανεις την αρχη απο τα ελληνικα forum

Επισης το να δηλωνεις οτι συμφωνεις με τις αποψεις του Λιακοπουλου, αυτοματα ακυρωνει την οποια αξιοπιστια σου. Με αλλα λογια, καλυτερα να μην πας ποτε στην Ομονοια... και ο νοων νοειτω.

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

19cp20ehΜέλος
18/12/2006, 14:14:14
Το αν θα φυγω απο τη χωρα δεν εισαι σε θεση εσυ να μου το πεις
εδω ο καθε αλλοδαπος εχει μπαστακωθει στη χωρα και δεν λεει να φυγει αλλα και ο καθε χωριατακος εχει ερθει στην αθηνα η στην θεσσαλονικη και νομιζει οτι ειναι πρωτευουσιανος και θα φυγω εγω με καταγωγη απο κωνσταντινουπολη και με γονεις εγκατεστημενους λογω διωγμου απο τους τουρκους στη θεσσαλονικη εδω και 85 χρονια...εαν ειναι δυνατον

οσο για εσενα η γνωμη μου ειναι οτι 100% δεν εισαι και πολυ καθαρος ελληνας η...αφηνω μια περιπτωση να εισαι απο αυτα τα χαζα παιδακια που
με τα λεφτα του μπαμπα και τους μπαρμπαδες ζουν στον γυαλινο κοσμο τους

εγω δοξα το θεο εγινα 40 χρονων και ζω την οικογενεια μου μονος μου με πολυ αγωνα...αλλα αξια και χωρις να χρωστω χαρη σε κανεναν...εαν ηθελα
μπορουσα να ειμαι καλοβολεμενος αλλα σιγουρα με γλυψιμο το οποιο απεχθανομαι...ετσι ειναι υπαρχουν και ανθρωποι με αξιες...τωρα εαν ηθελα να εντυπωσιαζω μεσα στα forum με ιδεες δηθεν και με γνωσεις υπολογιστων κανοντας εντυπωσιακες παραπομπες θα εβαζα το υιο μου να γραφει που που ειναι στο μαθηματικο και με πολλα χρονια στους υπολογιστες και θα εκανα το κομματι μου αλλα εγω παρουσιαζομαι οπως ειμαι απλος και με τις γνωσεις που εχω

τωρα εσυ σουβλισε κανενα αυγο η τσουγρησε καμια γαλοπουλα..τοσο μυαλο εχεις τετοια λες

καλο καλοκαιρι να εχουμε

Υ.Γ τωρα εαν θες να μαθεις για ρωσικα αεροπλανα βαλε το χαζοgoogle να σου ανοιξει σελιδες στα ρωσικα γραμμενες αν και δεν πιστευω να βρεις ουσιαστικα στοιχεια μιας και το google επεξεργαζεται και δινει οτι θελει προς γνωση συν του οτι οι ρωσοι ειναι κρυφοι τυποι και καλα κανουν
αλλιως πιστευε τα αμερικανακια και ολους τους δυτικους
και μιας και ειπα τα αμερικανακια...απο ποτε εχουν κρατος και απο τι λαο απαρτιζονται (της καθε καρυδιας καρυδι)

Edited by - 19cp20eh on 18/12/2006 14:56:22