- ρινικό διάφραγμα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
evilaΝέο Μέλος
Πριν λίγες μέρες μου είπανε πως πρέπει να κάνω εγχείριση για ρινικό διάφραγμα. Υπάρχει τρόπος να την αποφύγω? Φοβάμαι.
Μου μίλησε ο γιατρός και για εργαστήρι ύπνου για άπνοιες κλπ...Κι όλα αυτά ξαφνικά! Σε μένα που δεν έπαιρνα ούτε χάπι για πονοκέφαλο εύκολα!
Συγχωρέστε με αν το έγραψα σε λάθος σημείο! Φιλικά!evila
Μου μίλησε ο γιατρός και για εργαστήρι ύπνου για άπνοιες κλπ...Κι όλα αυτά ξαφνικά! Σε μένα που δεν έπαιρνα ούτε χάπι για πονοκέφαλο εύκολα!
Συγχωρέστε με αν το έγραψα σε λάθος σημείο! Φιλικά!evila
amatoΝέο Μέλος
Το ίδιο "πρόβλημα" είχα κι εγώ κάποτε.Μέχρι που πήγα και σε 2ο και σε 3ο γιατρό.Ο 2ος μου είπε πως το διάφραγμά μου είναι αξιοζήλευτο.Ο 3ος πως δεν υπάρχει λόγος επέμβασης.
Τελικά έκανα επέμβαση μόνο στις κόγχες.
Τελικά έκανα επέμβαση μόνο στις κόγχες.
Ο πρώτος γιατρός μου είχε βγάλει τα πάντα στην μύτη για διόρθωμα.Να μην σου πω και για την τιμή(much money).Τελικά το μόνο που χρειάστηκα ήταν μια μικροεπέμβαση στις κόγχες, που και γι'αυτό έχω μετανοιώσει σήμερα.
Τελικά κατάλαβα πως η δυσκολία στην αναπνοή οφειλόταν σε κάποιον μύκητα στον οποίο το ανοσοποιητικό μου σύστημα(αποδιοργανωμένο απο χρόνια τοξικότητα υδραργύρου)αντιδρούσε βίαια προκαλώντας τις κόγχες να διογκώνονται υπερβολικά και να παράγεται mucous αποφράσσοντας την ρινική δίοδο και καθιστούσε την αναπνοή επίπονη διαδικασία.
Πάρε κι'άλλη γνώμη πριν προβείς σε κάτι τέτοιο
evilaΝέο Μέλος
thanks για την απάντησή σου!
Η αλήθεια είναι πως πήγα σε δυο γιατρούς και οι δυο μου είπαν το ίδιο πράγμα. :-( Σκοπεύω να πάω και σε άλλους δύο.
Ο πρώτος μου είπε πως θα διορθώσει το ρινικό διάφραγμα μόνο.Σκολίωση ρινικού διαφράγματος είπε σε τέτοιο βαθμό που φράζει και τα δύο ρουθούνια.Επειδή παίρνω μόνο 20% του αέρα που έπρεπε να περνάει μου μίλησε για καταπόνηση των πνευμόνων(ανεβάζουν πίεση) και επίσης και για προβλήματα στην καρδιά απο τον ίδιο λόγο!Το "καλύτερο" είναι πως για πρόβλημα στην καρδιά στο μέλλον μου μίλησε και ο δεύτερος γιατρός! :-( :-(. Ο δεύτερος εκτός απο το ρινικό διάφραγμα είπε πως θα είναι τριπλή η επέμβαση. Καυτηριασμό σε κόγχες καιθα κόψει και τη σταφυλή.Δεν ξέρω γιατί πρέπει να γίνουν αυτά.Προς το παρόν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Δεν αρρωσταίνω ούτε και απο συνάχι. Ούτε πρόβλημα έχω με καρδιά,πνεύμονες κλπ.Δεν πίνω δεν καπνίζω δεν παίρνω φάρμακα(ουτε καν για τον πονοκέφαλο). Έμαθα να ζω αναπνέοντας από το στόμα.Για την ακρίβεια νομίζω πως έτσι γεννήθηκα!
Μήπως οι γιατροί βλέπουν παραπέρα? Τι να πω!Είμαι υγιέστατη και στα καλά καθούμενα να μπω σε χειρουργειο!Άλλο κι αυτό!
Ευχαριστώ!
Και έχεις και δίκιο και για τα λεφτά που ζητήσανε. Είναι πολλά!
Η αλήθεια είναι πως πήγα σε δυο γιατρούς και οι δυο μου είπαν το ίδιο πράγμα. :-( Σκοπεύω να πάω και σε άλλους δύο.
Ο πρώτος μου είπε πως θα διορθώσει το ρινικό διάφραγμα μόνο.Σκολίωση ρινικού διαφράγματος είπε σε τέτοιο βαθμό που φράζει και τα δύο ρουθούνια.Επειδή παίρνω μόνο 20% του αέρα που έπρεπε να περνάει μου μίλησε για καταπόνηση των πνευμόνων(ανεβάζουν πίεση) και επίσης και για προβλήματα στην καρδιά απο τον ίδιο λόγο!Το "καλύτερο" είναι πως για πρόβλημα στην καρδιά στο μέλλον μου μίλησε και ο δεύτερος γιατρός! :-( :-(. Ο δεύτερος εκτός απο το ρινικό διάφραγμα είπε πως θα είναι τριπλή η επέμβαση. Καυτηριασμό σε κόγχες καιθα κόψει και τη σταφυλή.Δεν ξέρω γιατί πρέπει να γίνουν αυτά.Προς το παρόν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Δεν αρρωσταίνω ούτε και απο συνάχι. Ούτε πρόβλημα έχω με καρδιά,πνεύμονες κλπ.Δεν πίνω δεν καπνίζω δεν παίρνω φάρμακα(ουτε καν για τον πονοκέφαλο). Έμαθα να ζω αναπνέοντας από το στόμα.Για την ακρίβεια νομίζω πως έτσι γεννήθηκα!
Μήπως οι γιατροί βλέπουν παραπέρα? Τι να πω!Είμαι υγιέστατη και στα καλά καθούμενα να μπω σε χειρουργειο!Άλλο κι αυτό!
Ευχαριστώ!
Και έχεις και δίκιο και για τα λεφτά που ζητήσανε. Είναι πολλά!