ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Ypokinitis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚωσταςΜέλος
24/06/2004, 23:01:36
quote:

Φίλε Κωστα, έχω καιρό να ακούσω νέα σου.

Μήπως, την έχεις κάνει, για τίποτα διακοπές;

Όπου κι αν είσαι, να περνάς καλά.

Ζήσε τη στιγμή!

Που τετοια τυχη!!!

Απλα βρισκομαι σε μετακομιση και ...πανικος!
Εχω και καιρο παλι να κανω προσπαθεια για α.π. αλλα χθες ειχα μια περιεργη εμπειρια:

Ημουν κοιμισμενος και ονειρευομουν αλλα δεν το χα παρει χαμπαρι οταν ξαφνικα νιωθω μια δυναμη/ενεργεια σε ολο μου το σωμα και τοτε σκεφτομαι οτι δεν φοβαμαι και μετα τελος!
Δεν βγηκα αλλα ημουν παλι πολυ κοντα!

Εσυ τι κανεις με το θεμα προοδευεις?

Να σαι καλα.

Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ

ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

oneiric1Μέλος
25/06/2004, 10:43:50
quote:
Ειρήνη μου, θα συμφωνήσω μαζί σου, σε γενικές γραμμές.

Σίγουρα έχεις δίκιο λέγοντας πως πρέπει να έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον εαυτό μας, πιο πριν.

Επίσης συμφωνώ με το ότι ένας αρχάριος δεν έχει την εμπειρία να χειριστεί εύκολα τέτοιες συναντήσεις.

Παραθέτοντας το απόσπασμα του C.W Leadbeter, είχα σκοπό να δείξω πως ο βασικός στόχος όλων μας, όταν βρεθούμε συνειδητά στο αστρικό, πρέπει να είναι η προσφορά και εν γένει η χρήση θετικών κινήτρων.

Καλέ μου Στέφανε καλήμερα!

Συμφωνώ μαζί σου! Η προσφορά και η αναζήτηση γνώσης πρέπει να είναι τα κίνητρά μας για αστρικά ταξίδια. Έχω ακούσει φοβερά κίνητρα (όπως π.χ. τα χρήματα) και πραγματικά έχω σοκαριστεί κατά διαστήματα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

25/06/2004, 16:44:52
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΤΑΠΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:

-ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ-

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ -ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΘΝΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ -ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ-.

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ:

1. ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ (ΑΤΜΙΚΟ)
2. ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ (ΒΟΥΔΙΚΟ)
3. ΝΟΥΣ (ΜΑΝΑΣ)
4. ΝΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ (ΚΑΜΑ ΜΑΝΑΣ)
5. ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ Ή ΑΣΤΡΙΚΟ (ΛΙΓΓΑ ΣΑΡΙΡΑ)
6. ΖΩΤΙΚΟ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ (ΠΡΑΝΑ ΣΑΡΙΡΑ)
7. ΦΥΣΙΚΟ-ΑΙΘΕΡΙΚΟ ( ΣΤΟΥΛΑ ΣΑΡΙΡΑ)

ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΕΣ.
ΤΑ 4 ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΝΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Α.Π. ΜΕΝΟΥΝ "ΚΑΤΩ" ΜΟΝΟ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ 7 ΚΑΙ "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.

ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 7 ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 -ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΟΡΔΗΣ-.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΝΟ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 5ο ΣΩΜΑ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
25/06/2004, 23:31:49
Ποιό βιβλίο έχεις μελετήσει πάνω σε αυτό?

"Τάδε έφη Avallon"
26/06/2004, 01:05:07
quote:
Κώστα, στην παρούσα φάση, ασχολούμαι με το τσάκρα της καρδιάς, αφιερώνοντας την προσοχή μου εκεί.

Αποτελέσματα; Θετικά, προς το παρόν, αλλά ελπίζω σε κάτι πιο δυνατό.

Ζήσε τη στιγμή!

ΚωσταςΜέλος
26/06/2004, 06:22:28
quote:

quote:
Κώστα, στην παρούσα φάση, ασχολούμαι με το τσάκρα της καρδιάς, αφιερώνοντας την προσοχή μου εκεί.

Αποτελέσματα; Θετικά, προς το παρόν, αλλά ελπίζω σε κάτι πιο δυνατό.

Λενε οτι η συγκεντρωση στο τσακρα της καρδιας ειναι αρκετα αποτελεσματικη.
Αν δεχτω ομως αυτα που λεει το βιβλιο ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ τοτε δεν ειναι ολα τα τσακρας "αθωα" γιατι συνδεονται και αντιστοιχουν σε κατωτερα επειπεδα εκτος απο το τσακρα στο τριτο ματι.
Τι λες για αυτο?

Επισης δεν σε ανησυχει μηπως ενεργοποιησεις προωρα την κουνταλινι και ειναι ανεξελεγκτη μετα?

Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ

ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

26/06/2004, 10:56:53
quote:
Αν δεχτω ομως αυτα που λεει το βιβλιο ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ τοτε δεν ειναι ολα τα τσακρας "αθωα" γιατι συνδεονται και αντιστοιχουν σε κατωτερα επειπεδα εκτος απο το τσακρα στο τριτο ματι.
Τι λες για αυτο?
Κώστα, πράγματι κάποια τσάκρας αντιστοιχούν σε κατώτερα επίπεδα και κάποια άλλα σε ανώτερα.

quote:
Επισης δεν σε ανησυχει μηπως ενεργοποιησεις προωρα την κουνταλινι και ειναι ανεξελεγκτη μετα?

Σίγουρα, επίσης, προβληματίζεται κάποιος, για το θέμα αυτό.
Όμως, η θέση μου έχει να κάνει με το: ο τολμών νικά. Ήδη, με το διαλογισμό στα τσάκρας, έχω δει θετικές διαφοροποιήσεις στον εαυτό μου.
Πιστεύω, λοιπόν, πως αξίζει να δοκιμάσει κανείς, έστω κι αν ελοχεύουν κάποιοι κίνδυνοι.

Άλλωστε, κανένα επίτευγμα, στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν έγινε, χωρίς να υποκρύπτονται διάφοροι κίνδυνοι, πριν υλοποιηθεί.

Ζήσε τη στιγμή!

ΚωσταςΜέλος
26/06/2004, 11:01:37
quote:

Άλλωστε, κανένα επίτευγμα, στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν έγινε, χωρίς να υποκρύπτονται διάφοροι κίνδυνοι, πριν υλοποιηθεί.

Γεια σου φιλε Στεφανε.

Συμφωνω και να προσθεσω απο προσωπικη εμπειρια οτι ο φοβος αλλες φορες μπορει να σε κρατησει δεμενο και αλλες να σε οδηγησει σε ασχημα μονοπατια.

Να σαι καλα και να μας ενημερωνεις με την προοδο σου.

ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ

ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

26/06/2004, 17:49:36
quote:

Ποιό βιβλίο έχεις μελετήσει πάνω σε αυτό?

"Τάδε έφη Avallon"

"Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥ C. JINARAJADASA
KAI TO "ANOIΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ" ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
T-SEEKERΜέλος
29/07/2004, 21:11:00
Πολύ ενδιαφέρον θεμα το οποίο με απασχολεί κι εμένα . Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες του θεματος ( λίγο δύσκολο μιας και τώρα βρίσκομαι στην τρίτη του συνέχεια ) και θα ήθελα αρχικα να συμφωνήσω με την Avallon στο ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή . Παραθέτω αυτο που είχα γράψει πριν λίγο καιρό σχετικα με το ίδιο θεμα
quote:
Φίλε ******* αγγίζεις ένα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικό θεμα . Αλλα θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι μπορεί να έχει πολύ σοβαρές επιπτωσεις πανω σου και ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετωπίσεις θα καθορίσει αν θα είναι θετικες ή αρνητικες.
Διακρινω έναν ενθουσιασμό στα λεγόμενά σου και πραγματικα σε νιώθω.Αλλα πριν κανεις οποιεσδήποτε προσπαθειες καλό θα ήταν να διαβάσεις αρκετα πανω σε αυτό γιατί όταν εισερχόμαστε σε τέτοια επίπεδα καλό είναι να είμαστε προετοιμασμενοι. Ο ενθουσιασμός μερικες φορες οδηγεί σε βιασύνη και η βιασύνη σε λαθεμενες κινήσεις . Δε λεω φυσικα να τον διωξεις , είναι απαραίτητος ως κινητήρια δύναμη , αλλα απλα να συνδυάζεται με...προσγειωμένη μελετη όλων των παραμέτρων.
Υπάρχουν κίνδυνοι ,υπάρχουν πραγματα που πρέπει να προσέχεις και αν ξεκινήσεις τις προσπαθεις χωρίς να τους λαμβάεις υπόψιν τότε μπορεί να υποστείς δυσάρεστες συνέπειες. Κι εγώ στην αρχή το έβλεπα πολύ ελαφριά αλλα μετα απο λίγο ψάξιμο καταλαβα πως δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρωτη ματια κι ότι δεν είναι ακόμη ο καιρός για να ασχοληθω εις βαθον μαζί του . Πρέπει να δεις αν σου ταιριάζει κατι τέτοιο και αν είσαι έτοιμος ...

Επίσης θα ήθελα να αναφερθω σε καποια εμπερία πουδιαβασα καποιου και να δωσω μία άλλη πιθανή εξήγηση . Ανέφερε ότι καθως ταξίδευε σε αυτοκίνητο "ξύπνησε" αλλα δεν μπορουσε να κουνηθει καθόλου ενω ήταν εντελως συνειδητός . Αυτο καθως και παρόμοια φαινόμενα ίσως να οφείλεται απλα (μερικες φορες ) στο εξής :
όταν κοιμόμαστε τίθεται σε εφαρμογή ένας μηχανισμός που διαθετουμε ο οποίος μας ακινητοποιεί σωματικα κατα τη διάρκεια του ύπνου . Αυτος υπαρχει πολύ απλα για να μην γίνονται αυτες οι κινήσεις που βλέπουμε στα όνειρα μας και στο πραγματικό μας σώμα .Φανταστείτε αν δεν υπήρχε αυτος ο μηχανισμός τί θα γινόταν καθε φορα που βλέπουμε όνειρο . Οι επιστήμονες λοιπόν έχουν βρει ότι για καποιους (παθολογικους και μη ) λόγους υπαρχει περίπτωση αυτος ο μηχανισμός περιοδικα ή στιγμιαία να αδρανήσει και να μη λειτουργεί φυσιολογικα . Ετσι μπορεί να τύχει μερικες φορες να ξυπνάμε αλλα ο μηχανισμός αυτος να μην έχει "απενεργοποιηθεί" για ορισμενο μικρό χρονικό διάστημα . Φυσικα αυτο είναι απλα μια εκδοχή...
μπορεί καλιστα μερικες φορες να σχετιζεται με ΑΠ και τα σχετικα .

υγ:φίλε κωστα , διαβάζω ότι έχεις αναφέρει καποια πολύ ενδιαφέροντα βιβλία σχετικα με αυτο το θεμα . θα μπορουσες αν όχι νατα αναφέρεις ξανα να μου πεις σε ποια σελίδα βρίσκεται το σχετικό σου μύνημα ? Πάντως απότι βλέπω κυκλοφορουν πολλα βιβλία περιαυτού όχι και τόσο αξιόπιστα...καποια αναπτύσουν απλα προσωπικες θεωρίες του καθενός και κινουνται μόνο σε αυτο το πλαίσιο .

[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"