ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

TRISTANIA000430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DarkEternityΜέλος
01/10/2010, 00:53:00
Για περιπτωση αστρικης προβολης εχω διαβασει και για τον Αγιο Πετρο.Ο οποιος ηταν φυλακισμενος,και αποφυλακιστηκε μ αυτον τον τροπο.Σ αυτην περιπτωση ομως ειχε μπει με το φυσικο του σωμα στο αστρικο πεδιο.Δεν ξερω ειλικρινα αν γινεται αυτο.

Οσον αφορα την συναντηση,αν ειχαμε ολη την δυνατοτητα αστρικης προβολης,θεωρητικα θα μπορουσαμε να συναντηθουμε.Πιστευω ομως πως εχουμε πολυ δρομο ακομα.

"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
01/10/2010, 01:24:39
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΝΜ!!!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΧΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ!ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ -ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ......ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑΙ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΟΜΩΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ,ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ......ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΟΥ......

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
01/10/2010, 02:34:53
ΑΓΑΠΗΤΗ DARK ETERNITY ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ???ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ??????

FascRhythmΝέο Μέλος
01/10/2010, 21:19:18
quote:

ΑΓΑΠΗΤΗ DARK ETERNITY ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ???ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ??????

Γειά και πάλι αδέρφια, αλήτες και πουλιά

Dark Eternity, δεν ξέρω αν έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά αν σκεφτείς αυτό το δρόμο σαν ταξίδι...δεν ξερω...μου φαίνεται ελκυστικότατο!

Τριστανια, όσον αφορά τους αγίους και την εκκλησία εν γένει, δεν νομίζω ότι θα βρεθεί αντιπρόσωπος της που να παραδεχτεί την αστρική προβολή, πόσο μάλλον σε ενσώματο επίπεδο. Όλα αυτά τα φαινόμενα έχουν μυσταγωγικό χαρακτήρα για την εκκλησία και θεωρίες τύπου αστρικής προβολής, νομίζω, ότι απορρίπτονται διότι εμπεριέχουν τις έννοιες της μετεμψύχωσης, καθώς και της ύπαρξης πνευμάτων πέραν των αγγελικών και δαιμονικών που λέει η ίδια η εκκλησία. Παρόλα αυτά, επιφυλάσσομαι για αυτά που λέω, όταν μάθω θα σας πω.

Φιλικά,

FRhythm

ΥΓ. Δεν μπορείται να πείτε, ήμουν συντομότερος

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
02/10/2010, 00:35:44
ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!! FascRhythm ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ "ΑΛΗΤΗΣ"Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΗΤΙΣΣΑ!!!!!!!!!!

καθώς και της ύπαρξης πνευμάτων πέραν των αγγελικών και δαιμονικών που λέει η ίδια η εκκλησία.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ?
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ!ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΜΝΜ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΔΟΞΑ...."ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ!!!!ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

FascRhythmΝέο Μέλος
04/10/2010, 22:55:11
Μπορεί χρόνο να μην έχω για να γράψω στο φόρουμ, αλλά χρόνο για μια καλησπέρα έχω!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ λοιπον!

Και θέτω ένα νέο (;;) θέμα στο τραπέζι. Στο 3ο μέρος, αν θυμάμαι καλά, του θέματος αστρική προβολή, κάποιος μίλησε συνοπτικά για τους κατοίκους του αστρικού πεδίου. Τους χώρισε σε 3 κατηγορίες ( http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4045 ).

Παρόλα αυτά στο βιβλίο που διαβάζω, αναφέρει ως κατοίκους του αστρικού πεδίου και τις νεράιδες, οι οποίες, συμφωνα με τον συγγραφέα δεν έχουν σχέση με τα αθώα πλασματάκια με τα φτερά που βλέπουμε στα παραμύθια. Τι ξέρετε για αυτή την υπόθεση;

Φυσικά, η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αλλά αν πρόκειται να ασχοληθείς με αστρικό ταξίδι, πρέπει να ξέρεις τι θα συναντήσεις...

Φιλικά,

FRhythm

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
07/10/2010, 21:04:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
07/10/2010, 21:06:44
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!

FascRhythmΝέο Μέλος
08/10/2010, 01:46:34
quote:

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!

Και γώ, που νόμιζα, ότι είμαι ο μόνος με σύνδρομο εγκατάληψης!!! χαχα...
Νομίζω οτι οι φορουμίτες και οι φορουμίτισες (πως το σπικάρω το greeklish...!!! με θαυμάζω ) είναι συνεπή άτομα, αφιερωμένα στις σπουδές και τις δουλειές τους. Όχι ρεμάλια, σαν και εμάς, που ξενυχτάμε στο net.

Παρόλα τα παραπάνω, προχθές ένιωσα τις δονήσεις όταν κάτι πάει να γίνει...και το όνειρο που βλέπεις είναι συνειδητό, αλλά αυτό το καταραμένο κινητό χτυπούσε δαιμονισμένα με αποτέλεσμα να με αποτρέψει 3 φορες απο το να ανακαλύψω τι στην ευχή ήταν. Δεν ξέρω...οι φυσιογνωμίες παλιών γνώριμων σου ή ακόμα και πολύ οικείων προσώπων τι μπορεί να σημαίνουν; Ότι ίσως και αυτοί να βρίσκονται στο "πεδίο"; Ή μήπως απλά είναι κάποια δική σου ανάμνηση/φόβος/επιθυμία; Ή μήπως...κάποια "ντόπια" οντότητα παίρνει αυτή τη μορφή για να σε προσεγγίσει;

Το συγκεκριμενο άτομο, που ονειρεύτηκα, είχε ζήσει μια τέτοιου είδους εμπειρία στο μακρινό παρελθόν και όταν το συζητούσαμε (πάλι στο μακρινό παρελθόν) με είχε αποτρέψει έντονα να το κάνω, αν ήταν στην επιλογή μου (είχε αναφέρει μάλιστα και την παρουσία κάποιου αγγέλου που βοήθησε).

Take care guys & ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕΕΕΕ...γιατι χανόμαστε...

fRhythm

TRISTANIA0004Νέο Μέλος
08/10/2010, 22:06:38
Νομίζω οτι οι φορουμίτες και οι φορουμίτισες (πως το σπικάρω το greeklish...!!! με θαυμάζω ) είναι συνεπή άτομα, αφιερωμένα στις σπουδές και τις δουλειές τους. Όχι ρεμάλια, σαν και εμάς, που ξενυχτάμε στο net.

ΟΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΑΝΕΡΓΟ ΡΕΜΑΛΙ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ)ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!
ΣΟΡΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ(ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΙ'ΓΩ!!!!!)ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΖΟ!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!!!!!

Δεν ξέρω...οι φυσιογνωμίες παλιών γνώριμων σου ή ακόμα και πολύ οικείων προσώπων τι μπορεί να σημαίνουν; Ότι ίσως και αυτοί να βρίσκονται στο "πεδίο"; Ή μήπως απλά είναι κάποια δική σου ανάμνηση/φόβος/επιθυμία; Ή μήπως...κάποια "ντόπια" οντότητα παίρνει αυτή τη μορφή για να σε προσεγγίσει;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ -ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΗΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!!!

Το συγκεκριμενο άτομο, που ονειρεύτηκα, είχε ζήσει μια τέτοιου είδους εμπειρία στο μακρινό παρελθόν και όταν το συζητούσαμε (πάλι στο μακρινό παρελθόν) με είχε αποτρέψει έντονα να το κάνω, αν ήταν στην επιλογή μου (είχε αναφέρει μάλιστα και την παρουσία κάποιου αγγέλου που βοήθησε)

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ????????ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ?ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΟΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ?????

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!
I'LL BE WAITING FOR YOU!!!!!!!!!