ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Amazona31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/07/2005, 11:06:58
Ακόμα κι έτσι, Ostria, εγώ στη δεύτερη περίπτωση θα επέλεγα να πήγαινα στην Γαλλία ή στην Αγγλία του 19ου αιώνα...

In the shadows I shall be lost again...

MAX - X5Μέλος
28/07/2005, 11:29:06
Time paradox σας λεει κατι?
MistiriosΜέλος
28/07/2005, 13:46:03
εμενα κατι μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορεις να γινης ποιο σαφης?

I can resist anything, except temptation.

PurePoisonΜέλος
29/07/2005, 15:28:07
Καλησπερα,

Αμαζονα εξυπνο το τοπικ σου( κι ας το εκριναν με καποιο ανωριμο και "κακογουστο" σχολιο) αφου σε βαζει σε σκεψεις για το τι πραγματικα θα ηθελες να ζησεις εχοντας μονο μια επιλογη βεβαια.

Παρολο που το χω δει εδω και καποιες μερες το συγκεκριμενο τοπικ, το σκεφτομουν για καποιο λογο διαφορες φορες μεσα στη μερα και παρολο που γενικοτερα ειμαι πολυ περιεργη και θελω να μαθαινω πραγματα, οσο αφορα αυτο κατεληξα πως θα ηθελα να μεινω στο παρον...δεν θα ηθελα να χαλασω την μαγεια του να ζησω πραγματα...Σκεφτομουν πως οταν γνωριζεις καποιον πχ η ολη διαδικασια που ακολουθει ειναι τοσο ομορφη που σε ανανεωνει και σε κανει ευτιχισμενο. Αμα ξερεις πως αυτος θα σε παρατησει και θα σε κερατωσει και τετοια, τοτε δεν θα χαρεις τιποτα πραγματικα...

Οσο για το μετα (πχ 3000 μ.χ.) δεν θα ηθελα να μαθω τι θα γινει τοτε γιατι μαλλον θα απογοητευτω...Καταστρεφουμε την γη τοσο πολυ που αμφιβαλλω αν θα αντεξει τοσα χρονια...ακομα και ενα πεταμενο τσιγαρο, τοσο δα μικρο μπορει να κανει πολυ μεγαλο κακο, παρολο που πολλες φορες-ακομα κι εγω αφου ανθρωπος ειμαι και κανω ΠΟΛΛΑ λαθη- τα πεταμε χωρις καν να σκεφτουμε τις συνεπειες...αλλα αυτο αλλο θεμα, και δεν θα ηθελα να χαλασω το θεμα σου Αμαζονα.

Μια επιλογη θα ηταν το παρελθον, μονο και μονο για να δεις ποια απο αυτα που εχουν γραφτει ειναι αληθινα και ποια οχι...Αρχαια Ελλαδα μαλλον, σιγουρα ειναι μια πολυ καλη επιλογη...Μηπως μερικες φορες οι "μυθοι" ηταν πραγματικα γεγονοτα?

Καλη συνεχεια (με περισσοτερες απαντησεις),

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

Edited by - PurePoison on 29/07/2005 15:34:20

scar_faceΜέλος
25/11/2005, 18:32:15
Μιας και πολύ σωστά λέει η purevision Μια επιλογη θα ηταν το παρελθον, μονο και μονο για να δεις ποια απο αυτα που εχουν γραφτει ειναι αληθινα και ποια οχι, εγώ θα πήγαινα πίσω ακριβώς 2006 χρόνια στην Βηθλεέμ.. Τότε που γεννήθηκε Ο Θεάνθρωπος για να μπορέσω να δω από κοντά τα γεγονότα που άλλαξαν τον ρου του ανθρώπου....

The love is like a ball. Ul c
.|.
karmaΜέλος
25/11/2005, 22:26:31
Γεια σας και από εμένα ! Αγαπητή Amazona πολύ ωραίο το θέμα σου !

Προσωπικά, θα πήγαινα και στο παρελθόν και στο μέλλον. Πιστεύω ότι και τα δύο είναι μαγευτικά. Στο παρελθόν, θα πήγαινα για να μάθω την πραγματική ιστορία της γης και στο μέλλον για να δω την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Λέγεται, ότι όλοι μπορεί να έχουμε ζήσει και στα δύο, μια και οι καινούργιες θεωρίες υποστηρίζουν ότι ο χρόνος είναι μία ευθεία γραμμή (το ταξίδι στο παρελθόν ονομάζεται αναδρομή και στο μέλλον προδρομή).

Υ.Γ. Αν σας έλκει ιδιαίτερα ένας τόπος από το παρελθόν, μπορούμε να δούμε (με τη βοήθεια της Αστρολογίας) αν είχατε μία προηγούμενη ενσάρκωση εκεί. Περιμένω εθελοντές...

Φιλικά

nossoforosΜέλος
25/11/2005, 23:01:53
Φάση έχει το θέμα σου Αμαζόνα!
λοιπον...εγώ θα πήγενα στο παρελθόν για να σώσω το βαπόρι απο τη περσία...

επίσης(πάλι στο παρελθόν)θα ήθελα να πάω να δείρω το Γκέτε και να του πάρω το Faust ώστε αντι για Γκέτε να γράφει "Μάνος Ρουσσάκης"...

έπειτα θα ήθελα να βρώ τον Ιωάννη και να δω τι τριπάκι είχε φάει πριν γράψει την αποκάλυψη...καλά,κυκλοφορούσαν και τότε τα Alexander the great???

Σοβαρά τώρα.θα ήθελα να βρεθώ στην σχολή του Πυθαγόρα και φυσικά να είμαι μαθητής του...

Και εννοείτε στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας πρίν καεί βέβαια...ασε που όταν κάηκε ήταν άδια,αλλα τέλος πάντων....

"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...

Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos

GeorgiOΜέλος
26/11/2005, 02:34:10
Πολυ καλό το θέμα σου -αμαζόνα-
Αλλα έχω μια απορία αν όντως είχαμε την δυνατότητα να γυρίσουμε στο παρελθών και αφήναμε μια επιγραφή που να δηλώναμε την παρουσία μας, (ακόμα και αν δεν αλάζαμε τον ρου της ιστορίας,) την επιγραφή αυτή θα την βρήσκαμε σε ανασκαφές (πριν ακόμα παω στο παρελθων) οπότε θα ξέραμε οτι είχαμε ταξιδέψη στο παρελθών και επίσης αν ταξιδεύαμε στο μέλλον όταν θα φτάναμε θα μας καλοσορίζανε ανθρώποι γιατί θα θυμόντουσταν ότι το 2005 έκανε καποιος αυτό το ταξίδη οπότε θα μας περίμεναν????????????
Δεν ξέρω μπερδεύτικα αλλα ίσως θα μπορούσαν να γίνουν ετσι οπως τα λέω να είχαμε την δυνατότητα να τξιδέψουμε!!!

Τέλος πάντων παρ' όλα αυτά θα ήθελα να πάω στο παρελθών στην εποχή του Λεωνίδα με τους 300 να γνωρίσω αυτον τον άνθρωπω που ήταν,είναι και θα είναι παράδειγμα ανδρειωσήνης,γενεώτητας και τημιότητας να πολεμήσω στο πλάι ακόμα και ας πεθάνω ή να γίνω μαθητής του Σωκράτη,του Πλάτων, του Αριστοτέλη, του...του...κλπ ή να παρακολουθήσω μια παράσταση απο έργα του Αριστοφάνη...του...του...και να έμενα για πάντα εκεί ή ακόμα και να πάω στο μέλλον δεν θα με πείραζε αλλα σε μια εποχή πιο ανθρώπινη απο την σημερινή και να έμενα για πάντα εκεί.

"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."

null_n_voidΜέλος
28/11/2005, 17:07:50
Θα πηγαινα στο παρελθον, θα σπρεχαρα δυο φωνηεντα στον εαυτο μου τον τοτε περι ΧΑΑ και μετα θα επεστρεφα πλουσιοτερη....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

28/11/2005, 17:26:32
Repudiate

<<θα πηγαινα στο παρελθον να σε αποτρεψω να γραψεις το θεμα>>

να το πρωτο παραδοξο

ας πουμε οτι πας πισω και δεν αφηνεις την Amazona να γραψει το θεμα

εφυγες 28/11/2005, 17:07:50(γιατι τοτε εμαθες για το θεμα)

και επιστρεφεις στις 28/11/2005, 17:07:50 (την στιγμη που εφυγες)

στην επιστροφη δεν υπαρχει θεμα

υπαρχει λογος να κανεις το ταξιδι;

οχι γιατι δεν υπαρχει θεμα

απο την στιγμη που δεν κανεις το ταξιδι δεν αποτρεπεις την καταγραφη του θεματος

με λιγα λογια μενεις παγιδευμενος σε ενα ταξιδι στον χρονο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

DimosthenisΝέο Μέλος
06/12/2005, 02:05:27
Καλημερα σε ολους.. Πολυ ωραιο το θεμα σου Αμαζονα.Εγω θα ηθελα να ταξιδεψω στην Αρχαια Ελλαδα.Στην σοφια , στις αρχες του ανθρωπου και να νιωσω πιο εντονα αυτο που καποιοι εχουν ξεχασει..Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.. Καλο βραδυ σε ολους

Oi an8rwpoi sapizoun psixika olo kai pio polu...Na eiste ELLHNES kai oxi Neoellhnes,na prostatepsoume ton politismo mas..Kai as eimaste "Ligoi"..