ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

pandi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
hanterΜέλος
28/05/2010, 14:57:44
quote:

quote:
καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!

DARK HUNTER..!!!!

να το κανονισουμε καποια στιγμη τοτε!

NOVUS ORDO SECLORUM

αμεεεεεεεεεεεεεε..!!!!! θα γινει κ αυτο φιλοι μου καποια στιγμη..!!!!!!! στειλε μου στο inbox που ειναι το πρακτωριο σου ή το e-mail του fcb σου αν εχεις..!!

DARK HUNTER..!!!!

hanterΜέλος
28/05/2010, 15:06:02
που ειστε βρε..???? γιατι δεν μιλατε..??

DARK HUNTER..!!!!

28/05/2010, 16:01:34
quote:
u+r..?? αεροπλανο εννοεις..?? αν εννοεις αυτο δεν μπαινω με τιποταααααααααα..!!!!! κ ποιος ειπε οτι εγω βιαζομαι..???? οσο πιο αργα τοοοοοοσο καλυτερα γιατι κ κατι να γινει θα κολυμπησω κ θα σωθω αν πεσω απο αερος ομως πως σωνομαι..?????? εκτος κ αν εξοπλιστω με αλεξιπτωτο,ετσι ναιαιαιαιαιαι..!!!!
Αααα έχουμε προβλήματα εδώ... ακούς εκεί δε μπαίνει σε αεροπλάνο... εγω μπήκα πρώτη φορά 9-10 χρονών και ήμουν μόνος μου! Βέβαια ήταν(δυστυχώς) μόνο μισή ώρα. Απο Αθήνα Ζάκυνθο. Εσύ κοτζάμ γαιδάρα τι φοβάσαι; Όνειδος!

quote:
καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!
Κέρασέ μας στις πανελλήνιες τότε είναι που θα αξίζει πραγματικά.. Α και όπως σου είπα. Αν θες να εμπλουτίσεις τις φιλοσοφικές ιστορικές και άλλες γνώσεις σου και δεν ενδιαφέρεσαι να μπεις σε κάποια συγκεκριμένη σχολή πήγαινε θεωρητική κατεύθυνση. Αλλιώς Τχν/κη, θετικη κλασικά.

Άλλη χημεία λέει ο Πρέντι, ο Πρέντι αναφερόταν στις πανελληνίες(εξού και τα λατινικά) αυτά είναι μαθήματα κατεύθυνσης, λυκείου.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/05/2010 16:39:18

EstellaΜέλος
28/05/2010, 16:11:20
Καλησπέρα :)

28/05/2010, 16:28:25
ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ?---------------------------- ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ CHARM TON PRED ----------------------------------KAΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΩ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΦΟΒΩ?

28/05/2010, 16:35:12
quote:

που ειστε βρε..???? γιατι δεν μιλατε..??

DARK HUNTER..!!!!

εδω ειμαστε... κανουμε δουλιτσα!

NOVUS ORDO SECLORUM
28/05/2010, 16:37:30
quote:

Καλησπέρα :)

Γεια σου Εστελλα! Καλως ηρθες!!!! πως εισαι σημερα?

NOVUS ORDO SECLORUM
EstellaΜέλος
28/05/2010, 16:47:03
Είμαι πολύ καλύτερα Predator μου... Ελπίζω η διάθεση μου να φτιάξει ακόμα περισσότερο κατα τη διάρκεια της ημέρας...
Εσείς τι κάνετε;

28/05/2010, 16:51:51
quote:

u+r..?? αεροπλανο εννοεις..?? αν εννοεις αυτο δεν μπαινω με τιποταααααααααα..!!!!! κ ποιος ειπε οτι εγω βιαζομαι..???? οσο πιο αργα τοοοοοοσο καλυτερα γιατι κ κατι να γινει θα κολυμπησω κ θα σωθω αν πεσω απο αερος ομως πως σωνομαι..?????? εκτος κ αν εξοπλιστω με αλεξιπτωτο,ετσι ναιαιαιαιαιαι..!!!!
ΑΝ ΠΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΟΘΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΤΙΝΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ,,ΑΝ ΠΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΓΟΥΡΑ Θ'ΑΧΗΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ,

28/05/2010, 17:07:03
quote:

Είμαι πολύ καλύτερα Predator μου... Ελπίζω η διάθεση μου να φτιάξει ακόμα περισσότερο κατα τη διάρκεια της ημέρας...
Εσείς τι κάνετε;

περα το οτι σκαμε απο τη ζεστη... μια μικρη βαρεμαρα την εχω

NOVUS ORDO SECLORUM