ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρόταση για κλείδωμα άσχετων θεμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρόταση για κλείδωμα άσχετων θεμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ramoglou23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/07/2003, 02:44:14
quote:
(Αν νομίζετε πως μιλάω σαν πολιτικός... έχετε δίκιο !!; )
Όλα τα άσχετα θέματα θα πάνε σε "στρατόπεδα" συγκέντρωσης για αρχή! Ύστερα θα υποστούν μία "λυτρωτική" διαδικασία ανακύκλωσης για να γίνουν η πρώτη ύλη για πιο... σχετικά θέματα!

Και πολιτικό και οικολογικό το sms, έτσι μπράβο!
Πολιτικούς οικολόγους ψηφίζω κι εγώ
'
'
-Ωπ!...ρε συ!...αποκάλυψες τι ψηφίζεις?!
-Οούπς!...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

22/07/2003, 10:33:13
quote:

Όλα τα άσχετα θέματα θα πάνε σε "στρατόπεδα" συγκέντρωσης για αρχή! Ύστερα θα υποστούν μία "λυτρωτική" διαδικασία ανακύκλωσης για να γίνουν η πρώτη ύλη για πιο... σχετικά θέματα!

Kάτι από ολοκαύτωμα μου κάνει το όλο σενάριο...
Βρε μπας και ο admin είναι εκείνης της εποχής?
και επειδή δηλώνω και γω οικολόγος...
....Eνα ανακυκλωμένο σαπουνάκι στο 4 παρακαλώ...

"Τάδε έφη Avallon"
MaraΜέλος
29/08/2003, 20:47:25
Δυστιχως λογου φορτου εργασιας και προσωπικων ασχολιων (αρζουνα δε σε εχω ξεχασει - σε αυτο αναφερομαι :) ) δεν εχω πολυ χρονο να μπω πολυ ενεργα με απαντησεις στο φορουμ, παρακολουθω ομως οσο πιο πολυ μπορω τα θεματα!

Επαναφερω αυτο το τοπικ στην επικαιροτητα γιατι τελευταια παρατηρω οτι τα νεα θεματα (οχι ολα ευτυχως) εχουν αισθητα βγει απο την φιλοσοφια και θεματολογια του εσωτερικα (προσωπικη παντα αποψη)
Παραθετω μια απαντηση του αλατι13 με την οποια συμφωνω απολυτα :

quote:

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας

208 Μηνύματα Posted - 29/08/2003 : 18:03:54
--------------------------------------------------------------------------------

Εγώ από την Άνω Ραχούλα.

Ίσως να έπρεπε να ρίξεις μια ματιά στο θέμα του Ανανά…

«το αχλαδότυρο βλάπτει σοβαρά το εσωτερικά.»

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημασία μπορεί να έχει το

Α/ από πού κατάγομαι ,
Β/ τι ομάδα είμαι,
Γ/ που μένω,
Δ/ τι νούμερο παπούτσι φοράω,
Ε/ τι έφαγα σήμερα,
Ζ/ πόσες φορές ενεργούμαι,
Η/ όταν πονάνε οι μύες τι βάζετε VOLTAREN Ή COUNTERPAIN;
Θ/ Ποια η διαφορά του ζελοτεηπ και του τραυμαπλάστ;
Ι/ ΤΙ σημαίνει η λέξη ΕΛΕΟΣ;;;;

Μήπως θα πρέπει να ανοίξω κα εγώ τα αντίστοιχα θέματα;

Παντα ημουν υπερ της αποψης οτι απο μας εξαρταται ποσο ζωη θα εχει το καθε τοπικ - αλλα τωρα πλεον προβληματιζομαι ακομα πιο εντονα στο κατα ποσο θα επρεπε να υπαρχει ενας ελεγχος στα θεματα που ανοιγονται!

Δεν θεωρω οτι το τυρι και το αχλαδι δεν μπροει να δουλεψει θαυμασια, και ας παρουμε για παραδειγμα το "Μελαχρινακι". Ενα πειραμα πολυ πετυχημενο απο την μερια του Ραμογλου, χαλαρης μορφης και ομορφης κουβεντας! Δεν θα ηθελα να δω το αχλαδοτυρο να αφηνετε στην μοιρα του επειδη και μονο ειναι χαλαρο - πιστευω πως θα πρεπει να δωθει μια πιο συγκεκριμενη κατευθυνση ως με το τι ανοιγετε εκει και να δεσει με το υπολοιπο εσωτερικα...

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ο προβληματισμος μου ηταν αρκετα εντονος για να τον αγνοησω!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.