ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΡΑΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΡΑΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

.46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
SpinΝέο Μέλος
27/09/2004, 22:40:31
Εγώ πάλι νομίζω πως ήταν ένα όνειρο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως τέτοιου είδους εμπειρίες συμβαίνουν συνήθως λίγο πριν κοιμηθούμε, κατά τη διάρκεια του ύπνου ή και μόλις έχουμε ξυπνήσει. Όταν δηλαδή ο εγκέφαλός μας δεν είναι εντελώς "ξύπνιος". Πάντως ό,τι και να ήταν αυτό που μετράει είναι το ότι σου έκανε καλό όπως λες.

junk95Μέλος
27/09/2004, 22:51:55
quote:

Οντως εκεινο τον καιρο ειχα εντονο το συναισθημα να κανω κατι παραπανω απο τα συνηθησμενα καθως και να διορθωθω ως ανθρωπος...δεν ξερω πολυ περιεργο σε εναν τοσο απομακρυσμενο ανθρωπο απο την εκκλησια οπως εγω (δεν πηγαινω σχεδον ποτε αν και ειμαι ορθοδοξος και πιστευω)να παρουσιαστει κατι τετοιο....Επισης εκεινον τον καιρο σκεφτομουν αυτο ακριβως...οτι ειχα αρχισει να χανω την πιστη μου.....

Η παροιμία "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" σου λέει τίποτα;

ManickΝέο Μέλος
27/09/2004, 22:59:58
Ναι. Ειναι μια ακομα εξηγηση για το τι μπορει να σημαινει αυτο που ειδα.

soliusΝέο Μέλος
27/09/2004, 23:46:03
που λες Manick αυτό μου θύμισε κάτι ιστορίες που έχω ακούσει για στρατιώτες στον ελληνοαλβανικό πόλεμο. Σύμφωνα κ με μαρτυρίες τους όταν πήγαιναν να κοιμηθούν έβλεπαν κάτι σαν σκιές οι οποίες πήγαιναν να τους πνίξουν κ όταν το έκαναν αυτό, οι στρατιώτες ένιωθαν ένα σφίξιμο που πολλές φορές οδηγούσε και στον θάνατο. Αυτό βέβαια εξηγείται επιστημονικά: στο περίπου, λόγο της έντασης στην οποία βρίσκονταν το διάφραγμα έκανε συσπάσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συνέβη. Η δίνη θα μπορούσε να συνδεθεί με το παραλίγο χάσιμο των αισθήσεων ή και με το γεγονός ότι εκείνη την ώρα κοιμόσουν και μπορεί να μεταφράστηκε στον εγκέφαλο σου υπό τη μορφή ονείρου με αυτό τον τρόπο. Who knows!?
ManickΝέο Μέλος
28/09/2004, 12:37:30
EΕυχαρστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Πραγματικά με βοηθουν πολυ σε καποια πιθανη ερμηνεια του τι μπορει να ειδα.. Αν το προχωρουσα ομως? Γιατι αυτο το πραγμα που μπορουμε να εξηγησουμε επιστημονικα, δεν ειναι πιθανον να ειναι και παλι παρεμβαση Θεου? (δεν ειμαι αλαζονας ουτε εγωιστης για το οτι μπορει να εμφανιστηκε σε μενα, απλα λεω, σε πιθανη περιπτωση που εγινε αυτο). Κατι τετοιο δεν ειναι γενικα εφικτο? Δηλαδη, ό,τι εξηγουμε με επιστημη, παυει να εχει "θεικες" προελευσεις? (μιλαω για συγκεκριμενες περιπτωσεις οπως αυτη).

Ευχαριστω και παλι!

XaraughΜέλος
01/10/2004, 10:03:19
Αγαπητε μου Manick καλη σου ημερα και καλο μηνα.

<< Ναι εχεις απολυτο δικιο..παντως εχω παρατηρησει στον εαυτο μου οτι μετα απο εκεινο το γεγονος, τα καλα πραγματα ηταν πιο πολλα απο τα ασχημα...Δεν ειναι συμπτωση.Το ξερω, το αισθανομαι! Αν και ειμαι ενας απο τους ανθρωπους που πολυ δυσκολα πειθονται αν δεν δουν πρωτα...Σιγα σιγα ομως αυτο φευγει...>>

Manick με ολη μου την ψυχη ημουν μαζι σου, μεινε σταθεροs και αν θεs την γνωμη μου, και περισσοτερα να ειναι τα ασχημα βαστα!

Ο Θεοs μαζι σου.+