- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Είπα να σου πω και ένα γεια, μιας και χαθήκαμε...

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
quote:
Σωστος.Μονο που θα πρεπει να κανω μια αναβαθμιση στην κγ γιατι δεν βλεπω αλλιως να το παιζει.Ελειπα ειχα παει διακοπουλες και για πρωτη φορα πηγα στην ζωη μου εκτος Ελλαδος ειχα παει Κωνσταντινουπολη πανεμορφη πολη!!!!!!
Και εγώ για αναβάθμιση είμαι. Και επεξεργαστή όμως.
Κωνσταντινούπολη; Για εκεί είμαι να πάω αρχές Σεπτέμβρη. Επίσης πρώτη φορά, εκτός Ελλάδος. Μόνο που δεν γουστάρω να αφήσω λεφτά στους Τούρκους. Κάτι θα σκεφτώ...
Το μονο που δεν καταφερα ηταν να μπω στην Αγια Σοφια γιατι μου χαλασε η διαθεση βλεποντας την σε αυτην την κατασταση

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle

Η πλάκα είναι πως όταν είχα δει το Rome, κλαιγόμουν και έλεγα πως τώρα πρέπει να ξαναβγάλουν το medieval με τα γραφικά του Rome. Και να που έγινε. Δεν βλέπω την ώρα να κυκλοφορήσει. Τότε, όντως θα έχουμε να πούμε πολλά...