ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

stemix7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
stemixΜέλος
07/08/2006, 11:27:46
Άψογος... Και γω το ίδιο.
Είπα να σου πω και ένα γεια, μιας και χαθήκαμε...
VELISSARIOSΜέλος
07/08/2006, 11:54:09
Σωστος.Μονο που θα πρεπει να κανω μια αναβαθμιση στην κγ γιατι δεν βλεπω αλλιως να το παιζει.Ελειπα ειχα παει διακοπουλες και για πρωτη φορα πηγα στην ζωη μου εκτος Ελλαδος ειχα παει Κωνσταντινουπολη πανεμορφη πολη!!!!!!

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

stemixΜέλος
10/08/2006, 12:57:23
quote:
Σωστος.Μονο που θα πρεπει να κανω μια αναβαθμιση στην κγ γιατι δεν βλεπω αλλιως να το παιζει.Ελειπα ειχα παει διακοπουλες και για πρωτη φορα πηγα στην ζωη μου εκτος Ελλαδος ειχα παει Κωνσταντινουπολη πανεμορφη πολη!!!!!!

Και εγώ για αναβάθμιση είμαι. Και επεξεργαστή όμως.
Κωνσταντινούπολη; Για εκεί είμαι να πάω αρχές Σεπτέμβρη. Επίσης πρώτη φορά, εκτός Ελλάδος. Μόνο που δεν γουστάρω να αφήσω λεφτά στους Τούρκους. Κάτι θα σκεφτώ...

VELISSARIOSΜέλος
10/08/2006, 13:15:27
Πηγαινε και οσο για τα λεφτα απο μενα τουλαχιστον θελωντας και μη δεν πηρανε και πολλα ενα απλο εισοδημα εχω οπως σχεδον οι πιο πολλοι.
Το μονο που δεν καταφερα ηταν να μπω στην Αγια Σοφια γιατι μου χαλασε η διαθεση βλεποντας την σε αυτην την κατασταση.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

templierΝέο Μέλος
11/08/2006, 10:39:19
Βελισσάριε, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο; Εάν και τα έχω όλα (ως φανατικός του είδους) νομίζω πως αξίζει. Χαίρομαι που βρίσκω εδώ τέτοια παρέα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε όταν βγεί το Medieval 2.

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle

VELISSARIOSΜέλος
11/08/2006, 11:49:45
Kαι εγω μια απο τα ιδια αλλα μονο με την συγκεκριμενη σειρα.Το πακετο αξιζει να το παρεις γιατι εκτος του οτι τα εχει ολα shogun medieval rome barbarian ivasion εχει και το alexander.Αν και το τελευταιο δεν λεει πολλα αφου οι χαρτες ειναι κακοσχεδιασμενοι και ειναι μονο 100 turns αλλα οπως και να εχει μπορει να σε καθηλωσει για αρκετη ωρα.Δεν σταματαει εκει ομως το πακετο καθως περιλαμβανει ενα πολυ αξιολογο preview του medieval ii καθως και συνεντευξη ενος απο τους εμπνευστες της σειρας total war.Ακομα διαθετει και ενα cd με μουσικη απο τα παιχνιδια της σειρας πεπριπου 40 στον αριθμο αλλα και ενα υπερπληρες manual που αν και δεν σου χρειαζεται ειναι αρκετα αναλυτικο.Επισης στην εκδοση του ROME μπορεις να δεις οτι εχει και ελληνες στην συγκλητο της Ρωμης.

stemixΜέλος
11/08/2006, 14:36:18
Για το πακέτο τα είπε όλα ο VELISSARIOS. Total War, άψογο έως απίστευτο. Να φανταστείς ότι από το 2002 παίζω ακόμα το παλιό το medieval. Όσο για την μουσική. Εξαιρετική. Ιδίως αυτή του medieval.
Η πλάκα είναι πως όταν είχα δει το Rome, κλαιγόμουν και έλεγα πως τώρα πρέπει να ξαναβγάλουν το medieval με τα γραφικά του Rome. Και να που έγινε. Δεν βλέπω την ώρα να κυκλοφορήσει. Τότε, όντως θα έχουμε να πούμε πολλά...