- Τι ηταν τελικα ο Μεγας Αλεξανδρος? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Χαιλ!

ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...
quote:
Λίγες ώρες υπομονή ζητάω ακόμα, πολλύ είναι?
Φτου σου λαιβέντι μου!
Δεν κιτάς λέο εγό τιν γκαβομάρα σου, θες να μας το πέξης και δάσκαλος!!!!
****Όσον αφορά αυτό που είπα και το είχα βάλει με αστεράκια, ισχύει λαιβαίντι μου!!!!!!!!

Για τις σφαγες που καναν οι ελληνες ποτε θα μαθουμε σε αυτη τη χωρα επιτελους???

quote:
Ουτε αναρχικος είμαι ουτε διανοουμενος, ουτε ορθογραφια ξερω, ουτε θελω να μαθω! ΕΝΑ ξερω Uncorrupted : Κατι αποψεις σαν τις δικες σου δειχνουν ένα προσωπο για την χωρα μας στο εξωτερικο τουλαχιστον τριτοκοσμικο. Αλλα γιουρουκια υπηρξαμε τοσους αιωνες ετσι και θα παραμεινουμε! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!Χαιλ!
Επιτέλους!!!!!!!!!!!
Ήρθε η στιγμή να συμφωνήσουμε και σε κάτι!!!!![]()
![]()

Λογικό είναι.
Εγω δεν μεγαλωσα στα εξαρχεια. Μεγάλωσα στην επαρχια κι εκει ειδα πως εκμεταλευτηκαμε τους οικονομικους μεταναστες στο μεγιστο βαθμο. Για να μην πω για τις μειωνοτητες στην θρακη που εκανα φανταρος.
Ντροπή και ονειδος.

quote:
φίλε ΨηλεΛογικό είναι.
Εγω δεν μεγαλωσα στα εξαρχεια. Μεγάλωσα στην επαρχια κι εκει ειδα πως εκμεταλευτηκαμε τους οικονομικους μεταναστες στο μεγιστο βαθμο. Για να μην πω για τις μειωνοτητες στην θρακη που εκανα φανταρος.
Ντροπή και ονειδος.
Κοίτα να δεις που και εδώ, και στα δύο που ανέφερες, οι εμπειρίες σου, συμπίπτουν ακριβώς με τις δικές μου.
Πρόσεχε όμως, γιατί ξύνεις σπυριά και λες πράγματα που δεν αρέσουν στους ελληναράδες σαν και το φίλο μας τον αδιάφθορο (έτσι δεν μεταφράζεται;) και την παρέα του!!

Ίσως η αναρχοβλακεία σου σε εμποδίζει να δεις καθαρά οτι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα συνεχώς μαζεύουν χρήμα απο παράλληλες βρώμικες δουλειές.
Ίσως σου διέφυγε οτι ο ένας στους τρεις αλλοδαπούς δίνει μέρος των χρημάτων του για να αγοράσει και να αποθηκεύσει όπλα και πυρομαχικά.
Κυρίως οι Αλβανοί που έχουν φτιάξει και κόμμα στην Ελλάδα που σου απαγορεύουν την είσοδο ακόμη και αν είσαι δημοσιογράφος.
Αλλά με τέτοια κοιμώμενα βλήματα σαν εσένα τι άλλο θα έκαναν οι Αλβανοί, που σε λίγο θα μας κάνουν πόλεμο μέσα στα σπίτια μας.
Κάθε μέρα οι νταλίκες που μπαινοβγαίνουν στα βόρεια σύνορα μεταφέρουν τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ κρυμένο μέσα σε μολύβδυνα κουτιά.
Όσσο εσύ αγόρι μου σχεδίαζες την επανάστασή σου στο χωριό σου εγώ ήμουνα στην πιάτσα και είμαι ακόμα σ' αυτήν και βλέπω αυτά που εσύ προσπερνάς με εμπάθεια.
Και συ ρε Ψηλέ τι κοτσάνα πέταξες?
Πότε μας έδωσαν τον λόγο για να μιλήσουμε?
Πότε σου έδωσαν εσένα τον λόγο να μιλήσεις για την πατρίδα σου?
Εδώ παλέυεις να μιλήσεις σε ένα κωλοφόρουμ και ο κάθε στριμένος βλάκας μπορεί να σου πετάξει λουκέτο επειδή δεν συμφωνεί μ' αυτά που λες.
Φίμωση μέχρι αηδίας, μετά σου λέει να εκφέρεις την άποψή σου με κόσμιο τρόπο και μόλις του κάνει η γκόμενα την στραβή την αρχίζει στα καντήλια!
Και έρχεται να σου μάθει τρόπους το κάθε σκατό που πήρε έναν server στα χέρια του και την είδε Θεός.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
quote:
Κάθε μέρα οι νταλίκες που μπαινοβγαίνουν στα βόρεια σύνορα μεταφέρουν τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ κρυμένο μέσα σε μολύβδυνα κουτιά.
Aστα ρε συ. Εχω γνωση. Τουσ μαδάμε για να τους αφησουμε να μπουν γυμνοι και οταν θελουν να πανε να δουν τους δικουσ τους, τους ξαναμαδαμε. Αλλωστε 'Ελληνες ειμαστε. Ξερουν ολοι τι θα πει τη σημερον!

Χαλαρωσε λιγακι, πιες μια μπυρα και θαυμασε την πατριδα μας οπως την καταντισατε.. αα και αν βρεις χρονο σηκωσε και το λαβαρο της επαναστασεως του 1821 (των αγγλων) χαχα. Ψευτοπατριωτες!
Αν εισαι εθνικιστης κάργα κανε κατι για το πιστευω σου και κατσε 12 χρονια σαν το φιλο μου τον καλέτζη στην ψυρου! χαχαχα

Το όνομά μου είναι αδιάφθορος φίλε μου, οι αγαπημένοι σου αλλοδαποί δεν κατάφεραν να μου το στερήσουν αυτό.
Αλήθεια ρε συ εκτός απο τους έλληνες που τους έβαλες στην μπούκα για πες μας για τους καημένους τους Αλβανούς που ζητάνε $2.500 το κεφάλι για να τους περάσουν στην Ελλάδα...
Για πες μας για τους καημένους τους Αλβανούς που σας δίνουν τα κινέζικα μπρελοκάκια των 7.65 mm για να ρίχνετε στις πορείες σφαίρες στον κόσμο. (Δεν τα είδες στην τηλεόραση ε)?
Για πες μας πως γίνεται το κάθε καθίκι που πάει να κάνει ληστεία να έχει το προσωπικό του ΤΤ και full σφαίρες για να σκοτώσει τον φουκαριάρη τον περιπτερά.
Α ρε κακομοίρη, σ' εμένα θα κάνεις μάθημα?
Άντε στο χωριό σου να τα πεις αυτά στους χαζοβλάχους που θέλουν να το παίξουν Τσιε Κι Βάρα.
Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αδιάφθορος μέχρι το τέλος μου, όσο σύντομο κι αν είναι αυτό.
Κι αν είναι να φύγω θα φύγω με το κεφάλι ψηλά.
για γελια ειστε,,, ή για κλαματα????????