- Αλλεπάλληλες συχνές επιθέσεις: Πώς το διαχειρίζομαι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
quote:Θεωρείς απίθανο μια αόρατη δύναμη ή ενέργεια να επηρεάζει πρακτικά τη ζωή σου ή/και να μπορεί να σε υπηρετήσει;
Ειλικρινα,στη σημερινη εποχη ειναι δυνατον η μαγεια να εχει ακομα θεση στη ψυχη των ανθρωπων?Χωρις καποια προθεση ειρωνιας ή αιχμης για τους προηγουμενους φιλους.
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
Φίλε Αθήλειε καλησπέρα,
δεν θα σταθώ στο τι όνομα θα μπορούσε να έχει η ιστορία σου (αν δηλαδή ονομάζετε μαγεία, κακή ενέργεια, κακοτυχία, συμπτώσεις ή όπως αλλιώς) ούτε και νομίζω σε ενδιαφέρει να την βαφτίσουμε κάπως.
Ούτος ή άλλως από την στιγμή που το αισθάνεσαι και το βλέπεις έτσι είναι μια πραγματικότητα της ζωής σου και το πόσο πραγματικό μπορεί να είναι για κάποιον άλλον ουδέ μία σημασία έχει, η ερωτησή σου δεν ήταν αν αυτό που βιώνεις είναι πραγματικό, η ερωτησή σου ήταν τι μπορείς να κάνεις μέσα στην πραγματικότητα που βιώνεις.
Δυστυχώς δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να σου δώσει κάποια απάντηση για το πώς θα μπορούσες να σταματήσεις το ότι αρνητικό μπορεί να σε κυνηγάει, κανείς, εκτός ίσως από εσένα.
Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι πιθανόν να εισπράττεις κάποια αρνητική ενέργεια που να επηρεάζει εσένα και τα ζώα σου (υπάρχει κάποιος γύρω σου που να μην θέλει τα ζώα σου? κάποιος που θα σκεφτόταν πολύ αρνητικά και που θα ενοχλούταν από την παρουσία τους?) εκείνο που αναρωτιέμαι όμως είναι κατά πόσο εσύ όταν αυτή η αρνητική ενέργεια σου χτυπάει την πόρτα της ανοίγεις να μπει.
Ανέφερες ότι η φίλη σου διέκρινε κάτι στην συμπεριφορά σου και σου μίλησε επι του θέματος, ύστερα ότι σούταρες τον παπά (πως συμπεριφέρθηκες στον παπά πριν εκείνος αρχίσει να σε αποφεύγει?) ότι οι εργάτες σου σε κρεμάνε (ποια ήταν η συμπεριφορά σου στους εργάτες?) ότι πλακωνόσουν με την μητέρα σου (ποιος ήταν αρχικά ο εκνευρισμένος πριν τον καυγά?) ότι στα επαγγελματικά σου γινόντουσαν παρεξηγήσεις (που άρχιζαν πως?) τι θέλω να πω με αυτές τις ερωτήσεις, ότι αν αυτή η αρνητική ενέργεια σου κάνει επίσκεψη μήπως μέσα στον φόβο, τον εκνευρισμό και τις χιλιάδες σκέψεις που κάνεις για να λύσεις το θέμα σου, την ταίζεις με τον ακριβώς ίδιο τρόπο αφήνοντας της περιθώριο να εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου?
Αν το νερό είναι για το λουλούδι ζωή, η αρνητική ενέργεια όταν τρέφεται με αρνητική ενέργεια είναι δύναμη που έχει τον τρόπο να επηρεάσει την ζωή σου. Τι να το κάνεις να ψάχνεις το ποιος σε χτυπάει απ έξω, αν εσύ από μέσα τον εξυπηρετείς χτυπώντας με τον ίδιο τρόπο τον εαυτό σου?
Ανέφερες ότι ψάχνεις μέσω αυτής της συγκεκριμένης τράπουλας να βρεις τι και πως, πως ρίχνεις την όποια τράπουλα όταν ψυχολογικά είσαι ήδη επιβαρημένος?, τι έλκεις με την κουρασμένη και εκνευρισμένη ψυχολογία σου? και τι ψάχνεις να βρείς? Αν βρεις ότι η αρνητική ενέργεια προέρχεται από την συχωρεμένη ας πούμε προγιαγιά σου τι θα κάνεις? αν βρεις ότι η αρνητική ενέργεια προέρχεται από την Κούλα την γειτόνισσα τι θα κάνεις? Γνωρίζεις τον τρόπο να το λύσεις? γιατί αν δεν τον γνωρίζεις ποιος ο λόγος που επιβαρύνεσαι περισσότερο?
Αν θέλεις την ταπεινή μου άποψη προσπάθησε να γεμίσεις με θετικότητα, όσο μπορείς, μην ψάχνεις μέσα στην λογική να εξηγήσεις μη λογικά φαινόμενα κατά τον τρόπο που τα βλέπεις, ψάξε με την καρδιά. Την στιγμή που θα σου έρθει να βρίσεις ας πούμε έναν εργάτη μη το κάνεις, εξηγήσου ευγενικά, την στιγμή που θα σου έρθει να σπάσεις τα πράγματα γιατί εκνευρίστηκες με την μητέρα σου, σκέψου κάτι να σε αλλάξει, κάτι του στυλ πόσα πέρασε να σε μεγαλώσει, τη ταλαιπωρημένη που είναι ή ότι άλλο σε εξυπηρετεί να αλλάξεις την συνηδητοτητά σου εκείνη την στιγμή. Προσπάθησε να νοιώσεις αγάπη για ότι σε περιβάλλει, να φερθείς δίκαια και ευγενικά με ότι συναναστρέφεσαι, προσπάθησε να το αλλάξεις χτυπώντας το με θετικότητα. Και στην αρχή πολύ πιθανόν να τα κάνεις όλα προσποιητά, γιατί μέσα σου θα βράζεις, αλλά όπως το σώμα τρέφεται με ότι πέφτει στο στομάχι, η ψυχή τρέφεται με ότι πέφτει στην σκέψη και στο αίσθημα και όπως μαθαίνεις έναν σκύλο να μην καταστρέφει το παπούτσι σου έτσι μπορείς να διδάξεις και τον εαυτό σου να μην κάνει του κεφαλιού του.
Και αυτό θα γίνει η ασπίδα σου και η προστασία σου και δεν ξέρω αν θα εξαλειφτεί η αρνητικότητα που δέχεσαι σίγουρα όμως νηστική θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο.
Ο παπάς αυτό που κάνει είναι να έρχεται σε μια επαφή με κάτι ανώτερο και να επικαλείται την προστασία του και την βοηθειά του (αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίς τον παπά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο) μπορεί να μην ξέρεις τα ίδια λόγια, να μην έχεις την ίδια επαφή αλλά δεν είναι εξετάσεις, η παράκληση είναι παράκληση από όποιον και να γίνει, τουλάχιστον έτσι το αισθάνομαι εγώ.
Και αν φυσικά θες, πάρτον ένα ευγενικό τηλέφωνο και ρωτησέ τον γιατί απομακρύνθηκε, πάρτον για να δεις ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος γιατί αυτό ίσως σου δώσει μια απάντηση σ αυτό που ψάχνεις.
Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να είμαι σίγουρη αν όλα όσα έγραψα συμβαίνουν (ότι δηλαδή πλέον ενεργείς με την ίδια αρνητικότητα που σε κυνηγάει) αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις και μόνο εσύ θα το κρίνεις, αλλά αν κάπου έτυχε να είμαι αληθινή, σκέψου το λίγο, ίσως κάτι να μπορέσεις να αλλάξεις και ίσως βρεις έναν εναλλακτικό τρόπο να το εμποδίσεις.
Δεν αμφισβητώ τον παπά ότι έδιωχνε για αυτό το διάστημα την αρνητικότητα αλλά και η ίδια σου η πίστη ότι ο παπάς θα την έδιωχνε ίσως βοηθούσε και αυτή στην περίοδο ηρεμίας σου.
Χάιδεψε λίγο την ψυχή και το μυαλό σου, γεμισέ το θετικότητα και βάλε μέσα σου την πίστη ότι και εμείς οι ίδιοι είμαστε ενέργειες, μπορούμε να εμποδίσουμε ή να επιτρέψουμε λοιπόν το κατά πόσο θα μας καταβάλουν ξένες ενέργειες.
Κάποτε μια κυρία που πίστευε ότι έχω άσχημο μάτι από γεννησιμιού μου, μου έδωσε μια προσευχή και μου είπε όταν αισθάνομαι άσχημα να την χρησιμοποιώ, δεν ξέρω αν πράγματι είχα μάτι ή όχι, ούτε το έψαξα ούτε ασχολήθηκα αλλά ωστόσο αυτή η προσευχή μου άρεσε και στην δίνω και σε εσένα
Θεέ , φως και σωτήρα μου ποιον να φοβηθώ?
Θεέ, πύργε της ζωής μου τι να φοβηθώ?
Τι ευχάριστη έκπληξη
Χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω στα forum

και εγώ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω και εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά.

In anticipation of my resurrection...