- ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
quote:
Έχει γίνει συμπαγής μάζα. Άσε τον κόσμο που ενεργοποιείται στο forum να έχη βοήθεια.Μην προκαλείτε τις ενέργειες του Σύμπαντος.
Αγαπητή Ιωάννα,ευτυχώς που δε μας θεωρείς και κούφιους δηλαδή!!!Πάντως σατανοκρατούμενους μας έχεις πει.Βοήθεια έχουμε ο ένας του άλλου και έχουμε το θάρρος και να την εκτιμούμε και να τη ζητάμε.Εκτός αν κωδικοποιημένα εννοείς ιατρική βοήθεια.Τώρα το ποιος προκαλεί ποιον είναι θέμα που χωρά πολλή συζήτηση.Όπως έχω πει και σε άλλο μέλος του forum,η συμμετοχή είναι προαιρετική.Μην αναγκάζεσαι να συμμετέχεις προς διαφώτιση των υπολοίπων.Όποιος την αναζητά τη διαφώτιση θα τη βρει,πίστεψέ με.Τα είπαμε και άλλη φορά!!
Α! Αν μπεις στον κόπο να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό,σου λέω εκ των προτέρων ότι δε πρόκειται να απαντήσω ξανά και μη το θεωρήσεις φυγομαχία.Απλά δε θέλω να γίνει το forum πεδίο λεξομαχιών (πάλι) ούτε να κλειδωθούν θέματα (πάλι)...
Ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Παρότι η απουσία μου ήταν μεγάλη,παρατηρώ ότι μερικοί ακόμα ζούν τον μύθο σου φίλε Σίσιφε!!Κρίμα....
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ
ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ.
.ΥΓ. ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Αγαπητέ WHITE_WOLF, μάλλον άδικα θα περιμένεις την συμπαθέστατη Ιωάννα να παραθέσει επιχειρήματα και όχι να κάνει μονόλογο. Όσες φορές κι αν της ζητήθηκε αυτό, το αποτέλεσμα ήταν 0
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"