- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Mε την προοπτική να στριμωχτώ στο σωλήνα μαζί με κάποιον άλλον έγινα αμέσως καλά! Σχεδόν περδίκι... που σημαίνει ίαση κατά 90% με σταθερή αλλά όμως πολύ αργή πορεία καλυτέρευσης....
Οχι δεν είμαι κλειστοφοβική ... αλλά με τη Βίκυ μαζί στο σωλήνα με την κοιλίτσα της να με πιέζει λόγω έλλειψης χώρου...![]()
![]()
Βίκυ μου...![]()
![]()
Ευελπιστώ βέβαια σε μια πλήρη ίαση αν και ξέρω ότι με την ομοιοπαθητική η ίαση έρχεται μετά από αρκετό καιρό στις χρόνιες παθήσεις ενώ είναι πιο άμεση σε οξείες κρίσεις...(έχω δει ίωση να περνά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο μόνο με ένα χάπι!!)
quote:
Nst όταν σκεφτόμουν προχτές το πρωί ποιός χρειάζεται να δοκιμάσει μετά την Avallon, μου ερχόταν το δικό σου όνομα στο μυαλό. Μετά σκεφτόμουν ότι μάλλον θα έμπαινα εγώ, τελικά συνέβει το περιστατικό με την μέση και είμαι εγώ το «θύμα».
Ενα τρανταχτό παράδειγμα του "είμαι ότι σκέφτομαι"
Ο λόγος που δεν έγραψα μέχρι σήμερα ήταν ότι μέχρι πριν από λίγο ήταν δεδομένο ότι την ώρα της "συνάντησης" εγώ θα οδηγούσα στην Εθνική οπότε και δε θα μπορούσα να συμμετάσχω... (Είπαμε είναι νωρίς ακόμη να πλένουμε πιάτα και αυτό να γίνεται αυτόματα![]()
)
Ομως περιέργως όλα τα δεδομένα ανατράπηκαν πριν από μια ώρα και τελικά απ'ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να ταξιδέψω και θα είμαι μαζί σας το βράδυ απόλυτα συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη για χάρη της Ρούλας αυτή τη φορά...![]()
![]()
Εύχομαι σε όλους ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο...![]()

Edited by - Avallon on 24/02/2006 13:41:58
Είστε όλοι καλά?? Γαλάζια σφαίρα μην ανησυχείς κοπέλα μου, αφού τα λέγαμε και από το τηλέφωνο. Εντάξει είμαστε και μεις, αλλά είναι και τα παιδιά... αφού τα ξέρεις, μας φτάνουν και στο αμήν τα άτιμα. Χαλλλλαρα που λέμε και δω. Πυραμιδούλα χαίρομαι που πας καλύτερα. Καρντασίνα όλα καλά με το μωράκι? Είδα που έλεγες για το ζώδιο του μωρού. Ξέρεις εγώ όταν ήθελα να μείνω έγκυος, ήθελα να γίνει ζυγός σαν και μένα, και όντως παιδιά, ο γιος μου είναι ζυγός με ωροσκοπο ζυγό. Ψωνάρα του κερατά. Κάνει πρόβες για το τι θα λέει όταν θα του δίνουν το όσκαρ πρώτου άνδρικου ρόλου. Εγώ είμαι χειρότερη απ'αυτόν. Ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό. Σε δύο κοπέλες που ασχολούνται με αυτά και τους είπα τι είμαι, η μία τίναξε τον γιακά της και η άλλη μου είπε "για αυτό σε χώρισε ο άντρας σου". Να αρχίσω να ανησυχώ??
Μορφέα μου ανησυχώ εδώ και πολυ καιρό για αυτόν τον άνθρωπο και για το τι έχει κάνει μέσα μου. Τα τραύματα ίσως βγαίνουν με αυτή τη συμπεριφορά μου. Και ίσως για αυτό έχω κάνει την εμφανιση μου έτσι, το εντελώς αντίθετο απο αυτό που είμαι. Ίσως από άμυνα, να μη με πάρουν χαμπάρι. Το τι έχει κάνει μπορώ να σου γράψω σε μαιλ.
Παιδιά καμία θεραπεία για να μη σε πιάνει ύπνος και να γίνεσαι duracel υπάρχει? σοβαρά τη χρειαζομαι τρομερά ειδικά μέχρι τη παρασκευή. Για να αντέξω το πρόγραμμά μου πρέπει να μεταμορφωθώ σε super woman!
Αλήθεια μορφέα, τη δική μου τη θεραπεία τη πήρες με μαιλ ή όχι? αν τη πήρες σε παρακαλώ μη διαδοθεί γιατί τέτοια πράγματα δεν πρέπει να πηγαίνουν από στόμα σε στόμα και κινδυνέψουν ψυχές ![]()
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Να μου πεις για το πρόγραμμά σας για να ξέρω και γω.
Γράφεις για τους τύπους ανθρώπων. Εγώ είμαι σίγουρα ο αναλυτικός. Τα περνάω όλα από ψιλό κόσκινο. Πρέπει οπωδήποτε να μαθαίνω το γιατί. Σίγουρα θα έχω και συνδυασμούς, πιο πολύ προς το πως. Γιατί εντάξει μαθαίνω γιατί γίνεται κάτι, αλλά πως , με ποιο τρόπο.
Ανησυχητικός ο συνδυασμός αυτός ? Τα χρώματα όμως πως δηλώνονται? δηλαδή το κίτρινο ας πούμε για μένα θα έπρεπε να με εκφράζει? έχει να κάνει κάτι με την αύρα? δεν το καταλαβα.
Το μαύρο υπάρχει για τύπο ανθρώπου? Και τι μπορεί να βγαίνει από το συνδυασμό ας πούμε του πράσινου και του κίτρινου που λέω εγώ?
Φιλιά πολλά
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
(πω πω ζαχαρωτό θα βγάλω
χαίρομαι πολύ που σας διαβάζω κι ας είμαι κομματάκι πτωματάκι.
Είμαι μια χαρούλα αλλά όπως σας είπα για μια βδομαδούλα ακόμη δεν θα έχω το χρόνο να γράφω συχνά.
Πάντως παρακολουθώ τα πάντα, γιγά μη χάσω οξεία!
Σήμερα το βράδυ έχουμε τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας, αλλά το πήραμε χαλαρά, μιας και ετοιμάζουμε το επόμενο διήμερο με τα αποκριάτικα άρματα και τη Δευτέρα με τις φασολάδίτσες μας.
Οι μερακλήδες παρακαλώ ορίστε να κοπιάσουν
Όσο για τη συνάντηση μας τη χθεσινοβραδυνή, φρόντισα να μην τη χάσω με τίποτε! Τους παράτησα σύξυλους στο Σύλλογο και σας βρήκα![]()
Ελπίζω να κάναμε καλή δουλίτσα και στη δική σου περίπτωση γλυκιά μου Pyramidούλα!
Να πω βέβαια πως οι παρεμβολές χρωμάτων και παραστάσεων στην αρχή ήταν ιδιαίτερα έντονες σ'εμένα, μιας και όλη την ημέρα έχω να κάνω με αυτά αυτό το διάστημα.
Το καλό βέβαια ήταν πως το ευχαηστήθηκα γιατί ήμουν ολομόναχη στο σπίτι!
Τον δράκοντα τον είχα αυτή την φορά παρεούλα μου.
Το μωρούλι κατα διαστήματα έκανε απαλές κινήσεις και για όση ώρα έμεινα μαζί σας, ξέχασα τη δική μου πλάτη και μέση που διαμαρτυρόταν από την "καλομεταχείρηση" των ημερών.![]()
Φιλιά πολλά
Σας αγαπώ πολύ όλους σας

Περιμένω με αγωνία την πυραμίδα να μας πει πως νιώθει...
Θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη για χθες αλλά μάλλον δεν βοήθησα και πολύ...
Ηρθα στη συνάντηση στις 11.10 γιατί ξεχάστηκα με τις Μάγισσες της Σμύρνης...
Κατόπιν λόγω αντιπερισπασμών μιας και αποφάσισα να μείνω στο σαλόνι με χαμηλό φωτισμό κάθισα μαζί σας μέχρι τις 11.25 Δυστυχώς δεν μπόρεσα καλύτερα... στην αρχή ο άντρας μου είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει κάτι κόκκαλα στο σκύλο και ο θόρυβος του μασήματος αντηχούσε σε όλο το σπίτι...![]()
![]()
Επειτα ο σκύλος αφού με είδε ακίνητη στον καναπέ άρχισε να με γλείφει και όταν είδε ότι - περιέργως - δεν του έδινα σημασία και δεν τον μάλωνα γι'αυτό ανέβηκε στον καναπέ και ξάπλωσε πάνω μου!
Ε εκεί δεν άντεξα και μάλλον έγινα ο αδύναμος κρίκος για την παρέα... Συγνώμη και πάλι αλλά ούτε η προοπτική της τρίχας στον καναπέ ούτε η πίεση των 30 κιλών του σκύλου μου ήταν ευχάριστη!![]()
![]()
Περιμένω νέα της Ρούλας με αγωνία...
Αγκαλίτσες και φιλάκια σε όλους μιας και χθες μόνο ένα ευχαριστώ πρόλαβα να σας πω...![]()

Λοιπόν Avallon σήμερα το πρωί εξιστορούσα στο σύντροφό μου που με κοίταγε άναυδος και με μια περίεργη συγκατάβαση οτι χθές δεν σε έβλεπα πουθενά στην ομάδα.
Τώρα εξηγήται...
Εγώ μέχρι κάποιας στιγμής είμουνα παρούσα, αλλά μετά χαλάρωσα πολύ και έπανήλθα απο ένα τράνταγμα στον αυχένα.
Αρχισα να φεύγω μετά την αποστολή του γαλάζιου στην Ρούλα...
Είχα ένα ήρεμο συναίσθημα και θα έλεγα οτι καιρό είχα να κοιμηθώ συνεχόμενα τόσες ώρες.
Ρούλα περιμένουμε απαντήσεις.
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο.
Καλή η ποσότητα δεν λέω αλλά σαν Αριστείδης θα πρέπει να ξέρεις το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων..."ουκ εν το πολλώ το ευ"![]()

Αγαπητή μου Πούμα, την θεραπεία που μου δίδαξες την έχω σαν επτασφράγιστο μυστικό. Θα την αποκαλύπτω μόνο σε περίπτωση ζωής ή θανάτου![]()
Αχ Βρε Αβαλλον, οι Μάγισσες της Σμύρνης σε απορρόφησαν; Τουλάχιστον έγινε τίποτα σημαντικό; ![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!