- Ένα Παραμύθι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ"
....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΩ...
ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ..-
ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΚΡΙΝΕΙΣ" + Ν'ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..-
...ΑΡΧΩΝ,
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

Let there be Light!
Θα ήθελα να διατυπώσω μια παρατηρηση για τη ΣΚΙΑ ΜΑΣ.
Μήπως αυτό σημαίνει ότι ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ??
Γιατί ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΜΑΣ!!
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
KAΛΕ ΜΟΥ ARCHON
Kαταρχην, δεν υπαρχει λογος να βρισκεσαι σε δυσαρεστη θεση. Ειναι αποψη σου
Σεβαστη!
Εδω ολοι οσοι γραφουμε, οτι γραφουμε βγαινει απο την ψυχη μας
Αναδυεται η ψυχη.. Ευκολα..
Ξερεις γιατι... Μας βοηθα το ονειρο.. αυτο που μπορουμε να βιωσουμε εδω..
Δεν ειμαστε οτι πρεπει.. Αλλα αυτο που θελουμε
Δε λεμε οτι πρεπει.. Αλλα αυτο που αισθανομαστε...
Γιάυτο ειμαστε ολοι εδω..
ΖΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ - ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ) ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΧΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ 'Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ , ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΩ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.
Μ΄αρεσει.. αν και ειναι απολυτο..
Εισαι απολυτος.. Δεν ειναι κακο...
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ¨ΤΟΠΙΚ¨
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..
Φιλικα....
Γιατί ...
ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΜΑΣ!!
ΑΝΑΛΥΩΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟ..
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΔΙΔΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Destiny ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
quote:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΠΑΩ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.....
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ....
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ MOY...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Ειναι το σημειο αναφορας σου..
Γιάυτο ζηταω τη δικη σου αναλυση..
Εστω και με το λυχναρακι σου...
Η Φιλη Destiny
Έπαιζε ο καθένας έναν ρόλο: πότε πορτιέρης γινότανε ο ένας, πότε βασιλιάς γινότανε ο άλλος.
Παίρνανε όλους τους ρόλους, με τη σειρά, αλλά πάντα ήξεραν ότι όλοι είναι ίδιοι, και το να είσαι βασιλιάς ή πορτιέρης δεν σήμαινε τίποτα.
Ήταν όπως τα παιδιά όταν παίζουν. Έτσι έπαιζαν και αυτοί. Με τα χρόνια, όλοι τους είχαν παίξει όλους τους ρόλους, ξανά και ξανά. Οι Θεοί, που τους παρακολουθούσαν από τον ουρανό, είδαν ότι οι άνθρωποι έπαψαν να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Βαριόντουσαν. Βαριόντουσαν τα ίδια και τα ίδια. Το παιγνίδι έπαψε να έχει ενδιαφέρον.
Οι Θεοί σκέφτηκαν να διορθώσουν την κατάσταση, και κατέληξαν ότι ο λόγος που οι άνθρωποι είχαν βαρεθεί, ήταν γιατί ήξεραν ότι όλοι είναι ίδιοι.
Σκέφτηκαν, λοιπόν, να τους κάνουν να ξεχάσουν ότι όλοι είναι ίδιοι, τι βασιλιάς τι πορτιέρης. Θα έκρυβαν το κλειδί του μυστικού, ότι όλοι ήταν το ίδιο, κάπου που οι άνθρωποι να μην το βρουν.
"Στο πιο ψηλό βουνό ", είπε ένας Θεός.
"Όχι, όχι, ο άνθρωπος Θα πάει μια μέρα εκεί ", είπαν οι άλλοι.
"Στα πιο βαθιά νερά των ωκεανών ", είπε ένας άλλος Θεός.
"Όχι, όχι, ο άνθρωπος θα πάει μια μέρα εκεί ", είπαν οι άλλοι.
"Το βρήκα, Θα το κρύψουμε μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο.
Οι άνθρωποι δεν Θα σκεφθούν ποτέ να κοιτάξουν εκεί.
Ακόμα κι αν κάποιος τους το πει δεν Θα τον πιστέψουν.
Έτσι δεν θα βαριούνται να παίζουν το ίδιο παιγνίδι ξανά και ξανά ", είπε ένας από τους Θεούς.
Όλοι συμφώνησαν, ότι οι άνθρωποι, που Θα 'φταναν μια μέρα στο πιο ψηλό βουνό, και στον πιο βαθύ βυθό των ωκεανών, δεν Θα σκεφτόντουσαν ποτέ να ψάξουν μέσα τους.
Και έτσι έκαναν!
Από τότε οι άνθρωποι παίζουν τους ρόλους τους χωρίς να Θυμούνται τι βασιλιάς τι πορτιέρης, και ψάχνουν με μανία να βρούνε το κλειδί της ευτυχίας.
Το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται μέσα μας και είναι η ΑΓΑΠΗ.
----------------------------------------------------------------------
Μόνο μέ την Θεία Ευχαριστία (Ευγνωμοσύνη για την ύπαρξη μας) μπορεί το φως να μας οδηγήσει στην Αγάπη.
Σε όποιο πνευματικό δρόμο και αν είμαστε. Γιατί αν ο δρόμος μας είναι λουσμένος με φως τότε όλοι εμείς κάποτε θα ενωθούμε. Και όταν ενωθούμε θα γελάμε με την δράση μας, την αντίδραση και την επίδραση μας.
Πολύ καλό το Θέμα Archon.
ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ, ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ(ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ)
ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
Με αγάπη σε όλους,
Από το Forum: H Θρησκεία της Αγάπης.
Εύχομαι η Ζώη μας να είναι Γλυκιά σαν Παραμύθι Αγάπης.
Αν και το τελευταίο ακούγεται πολύ ρομαντικό,αλλά καλύτερα Ρομαντικός παρά ......
Just A Man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
Edited by - Just_A_Man on 01/07/2003 14:46:34
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ. ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΑΤΜΑ. ΚΑΛΕ ΜΟΥ AVATAR, ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΔΑΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙΠΡΑΤΕΙ. ΕΓΩ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΙΤΙΕΣ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΡΕΣΑΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΔΑΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ JUST A MAN, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗ ΘΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΝΑΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
AVATAR, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΥΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ Η ΣΚΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΥΠΑΡΚΤO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Edited by - ARCHON on 01/07/2003 22:36:06
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ARCHON ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑ-ΒΟΛΗ (ΠΑΡΑΒΑΛΛΩ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΔΑΧΗ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΛΟΓΟ (ΦΩΣ) ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
ΜΑ ΕΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΣΚΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Destiny ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Άλλα όταν είναι απλά, βαριόμαστε. Δεν μας αρέσει πια να κουραζόμαστε και να πονάμε, και περιμένουμε πάντα από κάποιον άλλον να μας δώσει την λύση η την ευτυχία στην ζωή μας.
Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν την γνώση του καλού και του κακού και δεν μπορούν καταλάβουν την σοφία που κρύβει η κάθε έκφραση του Θεού. Γιατί πόσα πράγματα που τα θεωρούμε ως κακά μέσα στο μυαλό μας (που εδώ που τα λέμε το ξέρουμε όλοι ότι το μόνο εμπόδιο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση θετικά η αρνητικά) είναι νοητικό.
Μόνο μέσω της πυρός έρχεται η αναγέννηση. Και αυτό πολλοί μπορούν να θυμηθούν που υπήρχε γραμμένο.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρχε γραμμένο πάνω στο Σταυρό.
Αυτό που η θυσία της τρίτης πεταλούδας της έδωσε ήταν το μόνιμο πέρασμα στην πνευματική Ζωή. Για οι ηρωική θυσία μιας ψυχής είναι αυτή που την ανεβάζει μόνιμα στον Ουρανό. Γιατί, έχοντας ζήση σαν πεταλούδα μια όμορφη και ανέμελη ύπαρξη, με την θυσία της πήρε το εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τον Ουρανό.
Με την θυσία της, έμαθαν και οι άλλες πεταλούδες τη σημαίνει να βιώνεις την φωτιά εσωτερικά. Που εκ πρώτης όψης φαίνεται σαν κάτι πολύ κακό για το γλυκό σωματάκι της πεταλούδας, από την άλλη ελευθερώθηκε μόνιμα το αιθέρικο της σώμα στον Ουρανό. Γιατί έζησε και το καλό και το κακό.
Και τελειώνοντας, θα σας πω μια άλλη ιστορία που είχε πει ένας γέροντας σε ένα μοναστήρι όταν ρωτήθηκε πριν πολλά χρόνια αν υπάρχει ζωή μετά το Θάνατο.
Παρατηρείστε μια κάμπια πια είναι η εξέλιξη της ύπαρξης της.
Με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή απομονώνεται,
υφαίνει το κουκούλι της,
πεθαίνει μέσα σε αυτό,
και όταν ανοίγει το κουκούλι,
βγαίνει μια πεταλούδα από μέσα.
Πεθαίνοντας η κάμπια μεταμορφώνεται σε πεταλούδα.
Για την τελευταία ιστορία έχω να σας πω πολλά αλλά δεν έχω το χρόνο αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να με συγχωρέσετε για αυτό.
Φιλιά και αγάπη σε όλους,
ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ, ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ(ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ)
ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
Just A Man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”