- ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΧΑΛ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Γειά σου και από μένα,
Η hal, είναι μια πολύ εύχρηστη και εύκολη, θα μπορούσαμε να πούμε για
ένα αρχάριο..., τράπουλα.![]()
Πραγματικά είναι σωστή εκλογή να ξεκινήσεις, από αυτή, δεδομένου και του ότι για μένα, είναι από τις πλέον αξιώπιστες τράπουλες, επάνω στις προβλέψεις...![]()
Δεν ξέρω, αν επιτρέπεται να σου γράψω, στο fotum, που θα την βρεις, γιατί δεν είναι ευρέως διαδεδομένη..., για να μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε. ![]()
![]()
Αυτό όμως που μπορώ να σου πω, αυτή τη στιγμή, είναι ότι μέσα στην τράπουλα, υπάρχει και ένας μικρός συνοπτικός οδηγός, στον οποίο θα βρεις τις έννοιες των συμβόλων περιληπτικά, αλλά στο ίδιο μαγαζί, θα βρεις και το βιβλίο, το οποίο περιέχει πολλές περισσότερες πληοφορίες... ![]()
![]()
![]()
Εκτός όμως από αυτά, έχω και εγώ στην συγκεκριμένη τράπουλα, πάνω από... πολλά χρόνια εμπειρίας..., πάρα πολλά... ![]()
![]()
![]()
Αν λοιπόν δυσκολευτείς σε κάτι, θα τα πούμε... ![]()
![]()
![]()
Περιμένω λοιπόν, την απάντησή σου...![]()
![]()
![]()
Edited by - Isidora on 22/08/2005 02:38:18
θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις κι εμένα που μπορώ να την βρω σε παρακαλώ
αν θες στειλε μου mail και πες μου
Ευχαριστώ
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
quote:
ομως τι σχεση εχει η χαρτομαντεια στο φορουμ της Αστρολογιας;;;;
ATMA
έχεις δίκιο,
δυστυχώς όμως, οι θεματικές κατηγορίες των forums - όπως είναι διαμορφωμένες την παρούσα στιγμή - δεν παρέχουν την κατάλληλη εξειδίκευση για να μπορέσει να τοποθετηθεί επακριβώς το συγκεκριμένο θέμα.
Οι κατηγορίες αυτές θα αλλάξουν και θα εμπλουτιστούν σύντομα (μαζί και με τις υπόλοιπες αλλαγές στα forums) και η θεματική κατηγορία .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-. θα τροποποιηθεί έτσι, ώστε να περιλαμβάνει και τέτοια θέματα, όπως το παρόν.
Για τον λόγο αυτό, είναι καλύτερα το θέμα αυτό να παραμείνει ως έχει.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:quote:
ομως τι σχεση εχει η χαρτομαντεια στο φορουμ της Αστρολογιας;;;;
ATMA
έχεις δίκιο,
δυστυχώς όμως, οι θεματικές κατηγορίες των forums - όπως είναι διαμορφωμένες την παρούσα στιγμή - δεν παρέχουν την κατάλληλη εξειδίκευση για να μπορέσει να τοποθετηθεί επακριβώς το συγκεκριμένο θέμα.
Οι κατηγορίες αυτές θα αλλάξουν και θα εμπλουτιστούν σύντομα (μαζί και με τις υπόλοιπες αλλαγές στα forums) και η θεματική κατηγορία .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-. θα τροποποιηθεί έτσι, ώστε να περιλαμβάνει και τέτοια θέματα, όπως το παρόν.
Για τον λόγο αυτό, είναι καλύτερα το θέμα αυτό να παραμείνει ως έχει.κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ωραια ιδεα Αμαλια.)
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005