- Σχετικα με το 666... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
Τελικά έτσι είναι ... (Θα κάνω ΚΡΑΚ αλλά θα το πω)... αν έτσι νομίζετε !!!!
Οι "προφητείες" εκπληρώνονται !
Ο "Ακατανόμαστος" , ο "Τρισκατάρατος" πλησιάζει!
Το βλέπουμε παντού γύρω μας !
Ποιο βλέπουμε ???!!!
Μα τον "Αριθμό του Θηρίου" το 666!!!
"Μετανοείτε ! Ηγγηκε γαρ η Βασιλεία των ουρανών!"
Ο Λομπσάν Ραμπά όταν άρχισε τα μαθήματά του για τη μεταφυσική (στο ομώνυμο βιβλίο του "Μεταφυσική" ), ξεκίνησε με απλά μαθηματάκια φυσικής (για τα μόρια , τα άτομα , τα πρωτόνια κτλ κτλ) και σιγά σιγά , με πολλές ασκήσεις φτάνουμε και σε ανώτερα σκαλοπάτια .
Που κολλούν όλα αυτά???? " Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμον του θηριου ' αριθμος γαρ ανθρώπου εστι και ο αριθμος αυτού χξς' "
Αυριο θα σας παραθεσω ενα καινούριο σενάριο για το παγκόσμιο status κατι σαν "σημείο των καιρών " . Αν σε λίγα χρόνια βγει αληθινό , τότε θα έχω το προσόν του "ΠΡΟΦΗΤΗ" .
ΔΕΝ είναι μόνο ιδέα των "Χριστιανών" αλλά όλου του κόσμου .... και αυτό είναι που μου τη δίνει
bajanacker
### knowlege is power ###
Διάβασα προσεκτικά το τοπικ το συγκεκριμένο και μετά θα πάω αμέσως στα άλλα παρόμοια με το 666...
Τα στοιχεία που ανέφερε ο ΤΟΣ, είνα λίγο πολύ γνωστά...Τώρα κατά πόσο αληθεύουν και σχετίζονται με την αποκάλυψη δεν ξέρω, και δεν ξέρω και στην ουσία κατά πόσο μας εςπηρεάζουν..Αυτό που πιστεύω ότι έχει σημασία είναι να ξέρεις ποιος είσαι και τι κάνεις... Οι πράξεις που κάνουμε σε αυτήν τη ζωή είναι που έχουν αντίκτυπο στη μετέπειτα (Ποιος ξέρει?) , και αυτές επηρεάζουν το ψυχικό μας κόσμο..
Θέλω να μου εξηγήσετε γιατί WWW=666 , καθώσ και γιατί Χξς = 666 και γιατί Χ-Α-Λ-Κ-Ι-Δ-Α=600+1+30+20+10+4+1=666. Αυτό με το ότι κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί με ένα νούμερο που ακριβώς το έχετε διαβάσει? Έχει απ' ότι κατάλαβα σχέση με την αριθμολογία, μπορείτε να μου δώσετε διευθύνσεις να ρίξω μια ματιά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Φιλικά,
Λουκάς.
The Truth is out there...
"Τhe grand universe number of your world, Urantia, is 5,342,482,337,666. That is the registry number on Uversa and on Paradise, your number in the catalogue of the inhabited worlds."
Paper 15, Page 182 http://www.urantia.org/papers/paper15.html
Tα τρία τελευταία νούμερα αυτού του νούμερου (ο οποίος υποτίθεται είναι ο άυξων αριθμός των κατοικημένων πλανητών στο μέγα σύμπαν και αντιστοιχεί στον πλανήτη μας) οπως παρατηρείτε είναι 666. Οπότε νομίζω οτι εν συντομία είμαστε ο πλανήτης του νούμερου 666 στον οποίο πλανήτη έχουν διαδραματιστεί κάποια γεγονότα απο την επιρροή του Lucifer. Τα αλλα ολα περι bar codes κλπ. τα βρίσκω τραβηγμένα.
Just a thought...
nimo164
quote:Θέλω να μου εξηγήσετε γιατί WWW=666 , καθώσ και γιατί Χξς = 666 και γιατί Χ-Α-Λ-Κ-Ι-Δ-Α=600+1+30+20+10+4+1=666. Αυτό με το ότι κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί με ένα νούμερο που ακριβώς το έχετε διαβάσει? Έχει απ' ότι κατάλαβα σχέση με την αριθμολογία, μπορείτε να μου δώσετε διευθύνσεις να ρίξω μια ματιά?
The Truth is out there...
κατά το Ελληνικό σύστημα αρίθμησης τα ΑΡΑΒΙΚΑ σύμβολα (αυτά που χρησιμοποιούμε 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 είναι ΑΡΑΒΙΚΑ !!!) αντιστοιχούν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:
α'=1
β'=2
γ'=3
δ'=4
ε'=5
ς'(ή στ')=6 (νάτο το τελευταίο εξάρι !)
ζ'=7
η'=8
θ'=9
ι'=10
κ'=20
λ'=30
μ'=40
ν'=50
ξ'=60 (νάτο και το 60!)
ο'=70
π'=80
=) = 90
π'=100
σ'=200
τ'=300
υ'=400
φ'=500
χ'=600 (νατο και το 600 !)
ψ'=700
.... κτλ
Ο αριθμός λοιπόν χξστ ή χξς = 666. (χ=600 ξ=60 στ=6)
Αυτά , ελπιζω να σε διαφώτησα.
Τα συστήματα αρίθμησης (ΑΡΑΒΙΚΟ , ΛΑΤΙΝΙΚΟ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ) διδάσκονται και στην Ε' τάξη Δημοτικού . (Αλήθεια , σκέφτηκες ποια είναι η "Ε" Τάξη Δημοτικού ?) ![]()
bajanacker
θα δώσω μια εξήγηση γιατι ο σατανάς εχει ταυτότητα 666.
καταρχήν όπως γνωρίζουμε ο Ιωάννης στην αποκάληψη αναφέρει τον σατανά ως το μέγα θηρίον.
Σύμφωνα με το σύστημα αρίθμησης των αρχαίων ελλήνων έχουμε:
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= 300+70+40+5+3+1+9+8+100+10+70+50= 666
ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= 666
και κάτι αλλο για να λυθούν οι απορίες
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=300+100+10+1+4+10+20+70+200+9+5+70+200=999
Αρα ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999.
TYXAIA??????
OXI GIATI DEN YPARXEI TYXH!!!
το Ρ γιατί το μετράς ως 100 αφού δέν λέει τιποτα
π'=80
=) = 90
π'=100
?????????????
Άλλοι χριστιανοί μας λένε για την θεωρεία περί 9 κτλ
δηλ 6+6+6=18 1+8= 9
Άρα ακόμα σατανικότερος ο 999
9+9+9= 27 = 2+7 = 9
και μάλιστα ακόμα χειρότερος όταν πολλαπλασιάζουμε το αποτέλεσμα με τον εαυτό του μας στέλνει πάλι πίσω
9*9=81 1+8= 9
ενώ το 6 μας επιβεβαιώνει για την σατανικότητα του 999 σου. 6*6= 36 3+6= 9 οπότε μην το ψάχνεις.
Συμπέρασμα, ο τριαδικός θεός είναι ο ίδιος ο διάολος αυτοπροσώπως.
Ας ρωτήσω και για τις ξενόγλωσσες.
Ένα δείγμα από τις δικές μου προτιμήσεις...
LIFE OF BRIAN - Monty Python.
Την πρώτη φορά που το είδα, μου φάνηκε λίγο χαζό. Την δευτερη χαμογέλασα μερικές φορές. Την τρίτη γέλαγα κανονικά. Την... έκτη, πια δεν συμαζευόμουνα...
(Οι κατάδικοι περιμένουν στην ουρα:
-Σταύρωση;
-Όχι, Ελευθερία!
-Ε, πώς το΄πες αυτό;
-Να, μου είπαν οτι είχε γίνει ένα διοικιτικό λαθάκι άλλα τώρα το διορθώσαν και είμαι ελεύθερος...
-Α, εντάξει, αν είναι έτσι, η έξοδος είναι η δεύτερη πόρτα αριστερά.
-Χα, χα, αστειευόμουνα, και εγώ για σταύρωση είμαι...
-Χαχαχα, και εγώ σε πίστεψα, βρε πειραχτήρι - Πρώτη πόρτα δεξιά, έναν σταυρό έκαστος, παρακαλώ... )
BAD TASTE -
Να και κατι λίγο διαφορετικό από τον σκηνοθέτη του "Αρχοντα των Δακτυλιδιών".
Εξωγήινοι απαγάγουν ανθρώπους για να τους κάνουν hamburger σε ένα πολύ επιτυχημένο διαγαλακτικό McDonalds
ROCKY HORROR PICTURE SHOW - Και musical και κομωδία.
EVERY WHICH WAY BUT LOOSE &
ANY WHICH WAY YOU WANT - Clint Eastwood
Για εμάς τους φίλους της Καλιφόρνιας και των Ουρακοτάγκων.
A FISH CALLED WANDA - Ιδίως εκεί που ο John Cleese κανει στριπ-τηζ απαγγέλοντας Ρώσικη ποίηση.
Και κανα δύο άλλα που δεν τολμώ να πώ ![]()
Θα χαρώ να ακούσω τις δικές σας...
ΜΦΧ
Κ.
Το γέλοιο είναι (εσωτερική) υγεία...
(Αν δεν είναι κακόγουστο, πού είναι το αστείο; - Αριστοφάνης)
Edited by - kynikos on 03/05/2004 17:20:30
Edited by - kynikos on 23/06/2004 01:26:22
Πητερ Σελλερς ως Κλουζω καταπληκτικος....
Και η πρώτη σκηνή στον Brian, που ο Ρωμαίος τον βάζει να γράψει το σύνθημα 100 φορές, για να μάθει να το γράφει... σωστά.
Και ο Cato, o υπηρέτης του Clouseau που του έστηνε ενέδρες...
Τελίκα, στο γέλοιο συμφωνούμε ![]()
Νά σαι καλά...
Κ
Άλλη σκηνή:στο τέλος επάνω στον σταυτό.. ξαφνικά έρχεται μία ομάδα, που περίμεναν πως θα τους έσωζε
, ξαφνικά όλοι η ομάδα αυτοκτονεί μπροστά τους.. αρχίζει τελικά το τραγουδάκι: always look the bright side of life...... και οι τύποι που έχουν αυτοκτονήσει κουνάνε τα πόδια τους με τον ρυθμο του τραγουδιού.. καθώς είναι σωριασμένοι κάτω..
όπως και κάποιες άλλες των Monty Python... Βλέπε: Οι ιππότες της ελεηνής τραπέζης..
Μία άλλη από τις αγαπημένες μου κωμωδίες.. σειρά όμως..εάν δεν ξεφεύγω από το θέμα.: Η μαύρη οχιά.. αν και έχω χρόνια να την δω..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Μία άλλη από τις αγαπημένες μου κωμωδίες.. σειρά όμως..εάν δεν ξεφεύγω από το θέμα.: Η μαύρη οχιά...
Ξεφεύγεις simori, ξεφεύγεις, και μας χαλάς το τοπικ.
Αν θες να γράψεις για σειρές άνοιξε δικό σου τοπικ! (Εκτός και αν σε προλάβω)
Και αυτό το λέω γιατι... ποτέ δεν χώνεψα τον Blackadder!!! Η οικογένειά μου κάνει σαν τρελλή όταν παίζει στην TV, εγώ βγαίνω από το δωμάτιο...
Η "ομάδα αυτοκτονίας" του Ιουδαϊκού Απελευθερωτικού Μέτοπου ![]()
![]()
πω, πω!
Ώρες, ώρες, μου θυμίζει το esoterica....
Δεν ξέρω γιατί, αλλα to φαντάστηκα οτι θα σου άρεσε το RHPS!
ΜΦΧ
K.
quote:
Ξεφεύγεις simori, ξεφεύγεις, και μας χαλάς το τοπικ.
Αν θες να γράψεις για σειρές άνοιξε δικό σου τοπικ! (Εκτός και αν σε προλάβω)
Τί να κάνω η γυναίκα? Μπήκα στον πειρασμό...
. Μπράβο σου πάντως που εσύ στάθηκες στο ύψος σου.. όχι για να μην λένε μερικοί-μερικοί πως για όλα φταίνε οι γυναίκες...
quote:
Δεν ξέρω γιατί, αλλα to φαντάστηκα οτι θα σου άρεσε το RHPS

Δηλαδή τί υπονοείς??

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
λάιφ οφ Μπράιαν

Ή παρακάτω πάντος είναι η δική μου αγαπημένη σκηνή της ταινίας.. Θυμάσε τον διάλογο..?
'I want to be a woman.
From now on, I want you all to call me
'Loretta'.
It's my right as a man.' 

What about you?
Do you find it...
wisible... when I say the name...
'Biggus'... - ...'Dickus'?

...Hmm. Promised me the known world he did.
I was to be taken to Rome.
House by the Forum. Slaves. Asses' milk.
As much gold as I could eat.
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 07/05/2004 09:02:13