- WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
o Κυρ.Μήτσος και η Κυρα Κούλα είναι θύματα της ιδέας "σκοπός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια,να έχει μια δουλίτσα, δύο τηλεοράσεις και κανα κουτσούβελο"
Σωστός
Γιατί όμως να προβάλλεται συνέχεια αυτό το πρότυπο απ’όλους; Τι εξυπηρετεί τελικά; Προβάλλεται άραγε από το κράτος ή είναι κάτι άλλο;
Ποιοί μπορεί να έχουν όφελος από αυτό;
Διευκρίνηση: τα ανωτέρω ερωτήματα αναφέρονται αποκλειστικά στο θέμα Δημιουργία οικογένειας - τεκνοποίηση

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
quote:
WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX
να σου πω δεν ξέρω .. αλλα σαν White Male 30+ professional σκοπευω να εχω μπόλικο.....
call back in 40 years και θα σου πω αν ηταν ολα σχετικά με το σέξ... (ο χρόνος ...θα μας πεί)
anyway
the last one was made in Taiwan... (μικρή στο μάτι αλλα μεγάλη στο κρεβάτι ...τίγρης η κυρία!.![]()
)*
Γιώργος![]()
. the teddy bear....(a big one)...![]()
* και να μην ειναι all about sex .... εχεις πάντα ωραίες αναμνήσεις
quote:
Που τα βρίσκεις τα παραδείγματά σου; Στον κανόνα; Μα η εξαίρεση είναι το ζητούμενο και όχι ο κανόνας (τουλάχιστον για μένα). Εγώ δεν θαυμάζω ούτε αγαπώ τους κανόνες, αλλά τις εξαιρέσεις. Μπροστά π.χ. σε μια Espresso και σε ένα περιοδικό για τον Βουδισμό, θα προτιμήσω το δεύτερο. Μπροστά σε μια βιογραφία του... Ρουβά και σε μια βιογραφία του Βούδα θα προτιμήσω να διαβάσω και να εμπνευστώ από την βιογραφία του Βούδα. Οι εξαιρέσεις κάνουν την αλλαγή στην ιστορία. Οι εξαιρέσεις κάνουν τις πνευματικές επαναστάσεις. Εκεί βρίσκεται η δύναμη του ανθρώπου και όχι στο να ακολουθεί τις συνήθειες των ζώων.Ο Σιντάρτα Γκοτάμα Βούδας (μιας και τον χρησιμοποίησα πιο πάνω) ήταν και ματσωμένος και υγιής και νέος και παντρεμένος και με παιδί. Το ότι επέλεξε να μην ψάχνει να τον... χώσει κάπου είναι το αξιοθαύμαστο και για αυτό άλλαξε την ιστορία. Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρία ας αναζητούν να τον "χώσουν" ή να τον "αρπάξουν", είναι το φυσιολογικό για αυτούς στην παρούσα φάση τους. Δεν θα τους κρίνω ούτε θα τους κατακρίνω, αλλά όχι και να τους βάλω στο βάθρο των προτύπων μου !
εσυ που τα βρισκεις τα παραδειγματα και μου μιλας οχι για μειονοτητα ουτ καν για αισχρη(με την ενοια του αριθμου) μειονοτητα αλλα για μια η δυο ντουζινες περιπτωσης στην ιστορια
που επελεξαν την πνευματικη εξελιξη και οχι τα καθημερινα
μα και αυτες οι εξαιρεσης ειναι αυτες που επιβαιβεωνουν τον κανονα
quote:
Εκεί βρίσκεται η δύναμη του ανθρώπου και όχι στο να ακολουθεί τις συνήθειες των ζώων.
εγω φιλε μου πιστευω οτι εκει βρισκετε η ριζα του κακου
στο οτι παραξεφυγαμε απο την φυση και μαλιστα ενοχοποιησαμε , ανιθηκοποιησαμε ή ποινικοποιησαμε οτιδοιποτε μπορει να μας θυμιζει την φυση
φιλε αιον
quote:
Thoth o Κυρ.Μήτσος και η Κυρα Κούλα είναι θύματα της ιδέας "σκοπός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια,να έχει μια δουλίτσα, δύο τηλεοράσεις και κανα κουτσούβελο"
Βόλευε πολύ το παραμύθι.
Αλήθεια φαντάζεστε πως θα ήταν τα πράγματα αν εισερχόταν απο την παιδική ηλικία του ανθρώπου πως σκοπός του είναι η Αρετή ?
δεν ειναι ιδεα φιλε μου
ειναι φυση....
και η αρετη ειναι ιδεα παραφυσην
για αυτο την διδασκεσαι και προσπαθεις να την κατακτησεις
ενω οτι πραγματικα ειναι φυση το εχεις μαζι σου
βγαινοντας ή μπαινοντας αν θες.... στον κοσμο αυτο
Γιώργο καλη τυχη και οτι ποθεις να παθεις αδερφε μου![]()
![]()
![]()
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Έτσι κι αλλιώς είμαστε όλοι όπως τα φαντάσματα στην "Έκτη Αίσθηση".
Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε

"Οι εξαιρέσεις κάνουν την αλλαγή στην ιστορία. Οι εξαιρέσεις κάνουν τις πνευματικές επαναστάσεις. Εκεί βρίσκεται η δύναμη του ανθρώπου και όχι στο να ακολουθεί τις συνήθειες των ζώων."
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΟΤΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..
"Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ"
ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΑΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ)ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΗΛΥΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ...Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ..ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΩ" ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΝΩ"...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
quote:
να σου πω δεν ξέρω .. αλλα σαν White Male 30+ professional σκοπευω να εχω μπόλικο.....call back in 40 years και θα σου πω αν ηταν ολα σχετικά με το σέξ... (ο χρόνος ...θα μας πεί)
anyway
the last one was made in Taiwan... (μικρή στο μάτι αλλα μεγάλη στο κρεβάτι ...τίγρης η κυρία!.)*
Γιώργος
. the teddy bear....(a big one)...* και να μην ειναι all about sex .... εχεις πάντα ωραίες αναμνήσεις
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ?

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
quote:
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ?
να σου πω…!
To καλύτερο που έχεις να πεις είναι ότι το έχουν δια-λογιστεί και είναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους…
Το χειρότερο ότι έχουν μπερδέψει τα πράγματα….(πάνω με κάτω)
Τι θα πάρουμε σήμερα..?
Γιώργος![]()
Do you want fries with that…?![]()
its all about SEX
------------------------------
no it's all about:
ΦΙΛΙΚΑ....
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
quote:
Έτσι κι αλλιώς είμαστε όλοι όπως τα φαντάσματα στην "Έκτη Αίσθηση".
Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε
συμφωνω αλωστε εχω επιλεξει(αναρωτιεμε αν το επελεξα στα αληθεια ή ειναι μοιραιο) και ζω στο δικο μου συμπαν και στην δικη μου πραγματικοτητα.
οπου το παν μετρον ειναι το αριστο
quote:
"Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ"
δηλαδη πως το ενοεις αυτο
να κλειστω σε μοναστηρι μηπως
και γιατι συνχεουμε το σεξ ως πραξη με την οποια πνευματικη ανοδος που μπορει να συντελεστει σε ενα ανθρωπινο μυαλο
δηλαδη τοσοι μεγαλοι σοφοι στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν γα*******???
Το θεμα ειναι αν αυτο ηταν ενα απο τα κινητρα τους ή του βασικοτερο για να ψαξουν και να βρουν την.... σοφια ![]()
![]()
και μην μου πει κανενας για τον ερωτα της Σοφιας
μιλω για σεξ
και αληθεια εχεται παρατηρησει ποσο σπανιο ειναι να βρεις ανθρωπο ομορφο και ανοιχτομυαλο ή τελος παντων ψαγμενο
και ποσο ευκολο ειναι να βρεις μοντελο ηλιθιο
quote:
συμφωνω αλωστε εχω επιλεξει(αναρωτιεμε αν το επελεξα στα αληθεια ή ειναι μοιραιο) και ζω στο δικο μου συμπαν και στην δικη μου πραγματικοτητα.
Την επιλογή την έχεις κάνει ήδη. Αυτό που χρειάζεται είναι να δεις το "γιατί" την έκανες!
Υ.Γ. Τα έχω χάσει, νόμιζα πως είμαι στην Κατηγορία "Κινηματογράφος". ![]()

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΧ.ΤΟ ΣΕΧ ΕΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ PUZZLE ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΡΚΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279