- Κρόνος, ο παρεξηγημένος πλανήτης - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Αγαπητή Κάρμα,
διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το θέμα σχετικά με τον κ. Κρόνο, αλλά κυρίως τις απαντήσεις σου, οι οποίες είναι πραγματικά πολύ εύστοχες και δείχνουν ότι "γνωρίζεις πράγματα", όπως λέμε.
Θα ήθελα τη γνώμη σου για τα παρακατω : ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου αλλά έχω αγχωθεί και εγώ για την έλευση του Κρόνου. Ωροσκόπος στο Λέοντα γαρ, αλλά και γενέθλιος Κρόνος στο Λέοντα..
Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω, πως θα με επηρεάσει αυτή η αλλαγή. Κάποιοι μου έχουν πει ότι θα την περάσω "ζάχαρη", γιατί έχω Άρη, Άφροδίτη και Σελήνη σε σύνοδο στον Κριό στον 9ο οίκο (καλά τα είπα?).
Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά? Παντως αν χρειάζεσαι περαιτέρω στοιχεία μπορώ να σου τα δώσω..
Σ' ευχαριστώ
taurus77
Καλώς ήρθες στο θέμα μου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
Από τα στοιχεία που έγραψες δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Ο Κρόνος στον Ωροσκόπο μας σημαίνει ότι τελείωσε ένας κύκλος μάθησης και ξεκινάει ένας καινούργιος. Ίσως σου δοθούν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα και με σύνεση. Ο Κρόνος, όταν τετραγωνίζει τον Ήλιο μας, μπορεί να μας φέρει κάποιες πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις ή έναν πρόσθετο φόρτο εργασίας. Εκεί θέλει να μας δοκιμάσει. Αν δει ότι είμαστε εργατικοί και υπεύθυνοι θα μας αποζημιώσει με το παραπάνω !
Το ότι έχεις Κρόνο στο Λέοντα και ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται εκεί σημαίνει ότι ενισχύει τις ιδιότητες της γενέθλιας θέσης του.
Και βέβαια είναι καλό το ότι έχεις στοιχεία Κριού, τα οποία είναι φιλικά απέναντι στον Κρόνο στον Λέοντα !
Κάθε δυσαρμονική διελαύνουσα όψη ενός πλανήτη σε ένα ωροσκόπιο έχει ένα και μοναδικό σκοπό. Να μας ωριμάσει και να μας εξελίξει !
Όλα γίνονται για το καλό μας !
Φιλικά
σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να μου απαντήσεις άμεσα στους προβληματισμούς μου.
Δηλαδή με άλλα λόγια την επόμενη 2ετία θα λιώσω στη δουλειά??Ευνοούνται επίσης και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, έναρξη σπουδών?
Ποιες είναι εν συντομία οι γενέθλιες τάσεις και χαρακτηριστικά του γενέθλιου Κρόνου που ξαναενεργοποιούνται όπως είπες?
Σε ευχαριστώ και πάλι!!
taurus77
Για να μπορέσω να απανήσω στα ερωτήματά σου χρειάζομαι τα πλήρη στοιχεία σου (ημερομηνία, τόπο και ώρα γέννησης).
Υ.Γ. Χαίρομαι που αγαπάς την Αστρολογία !
Φιλικά
Πράγματικά αγαπώ αρκετά την Αστρολογία, οι λόγοι δεν είναι της παρούσης να τους αναπτύξω, αλλά αυτό που μου λείπει είναι η εμπειρία να διακρίνω κάποια βαθύτερα πράγματα πίσω από τις όψεις και τις διελεύσεις. Μπορώ να κατανοήσω απλώς τα βασικά (π.χ. αν μου πεις τρίγωνο ή συναστρία ή 3ος οίκος, καταλαβαίνω σε τι πράγμα αναφέρεσαι).
Σε ευχαριστώ ξανά που έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς. Από ότι διαισθάνομαι το κάνεις αφ'ενός επειδή το πιστεύεις και το θέλεις, αλλά και για να εμπλουτίσεις λίγο παραπάνω τις εικόνες σου βλέποντας ακόμα έναν αστρολογικό χάρτη!! (Καλοπροαίρετο το παραπάνω σχόλιο, φυσικά!)
Λοιπόν είμαι γεννημένη στις 14 Μαϊου 1977, στις 12.10 (μεσημέρι), στην Αθήνα.
Ότι μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις, καλοδεχούμενο!!
taurus77
quote:
Σε ευχαριστώ ξανά που έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς. Από ότι διαισθάνομαι το κάνεις αφ'ενός επειδή το πιστεύεις και το θέλεις, αλλά και για να εμπλουτίσεις λίγο παραπάνω τις εικόνες σου βλέποντας ακόμα έναν αστρολογικό χάρτη!! (Καλοπροαίρετο το παραπάνω σχόλιο, φυσικά!)
Έχω μελετήσει μέχρι τώρα πάνω από 3.000 ωροσκόπια και από ότι καταλαβαίνεις η εμπειρία μου είναι μεγάλη ! Ο λόγος που το κάνω είναι για να δείξω στους φίλους μας ότι η σύγχρονη Αστρολογία έχει ξεπεράσει τις παλιές «ακραίες», ντετερμινιστικές ερμηνείες, τις ερμηνείες εκείνες που φόβιζαν τον κόσμο (ότι δηλαδή αν έχεις μία δυσαρμονική όψη θα σου συμβεί κάτι κακό) ! Το ίδιο, άλλωστε, κάνω και στην ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr όπου και εκεί προσπαθούμε να προωθήσουμε τη σύγχρονη Αστρολογία !
Έριξα μια ματιά στο χάρτη σου. Ο Κρόνος βρίσκεται ακόμα στον Δωδέκατο Οίκο σου. Προτίμησε, λοιπόν, να αναλάβεις δράση μετά την καινούργια χρονιά. Δέχεσαι, όμως, τώρα μία ευνοϊκή όψη του διελαύνοντα Δία με τα στοιχεία σου στον Κριό. Αυτή η όψη θα σου φέρει αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες (ίσως και στα αισθηματικά σου) !
Φιλικά
σε ευχαριστώ για την περικτική σου πληροφορία!
πραγματικά, μακάρι πάω μέχρι το τέλος του έτους στο "ρελαντί" γιατί είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και επαγγελματικά και αισθηματικά.
Καλή συνέχεια,
taurus77
quote:
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος. Θα μας ανταμείψει όταν μας δει φιλότιμους, ώριμους και μεθοδικούς. Άλλωστε, αυτό θέλει. Να συγκροτήσει το «εγώ» μας και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους και τα σχέδιά μας. Δεν είναι κάποιος τιμωρός, αλλά ένας σοφός γέροντας που κουβαλάει πάνω του την εμπειρία της ζωής !
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ!
Δάσκαλος όπως το είπες!
Τα δύο τελευταία χρόνια είδα άλλους καρκίνους να γελάνε κι άλλους να κλαίνε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν δίκαιος με όλους! Δεν υπήρξε άδικος με κανέναν. Το σύμπαν τους έδωσε ακριβώς όσα τους χρωστούσε κι έπρεπε να τους δώσει…
κάτι τέτοιο έχω ήδη αρχίσει να συναντάω και με τα λιοντάρια! Όσοι κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ δεν έχουν να περιμένουν τίποτα δυσάρεστο από τον Κρόνο! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…
Φιλικά Πάντα
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...
quote:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ!
Δάσκαλος όπως το είπες!
Τα δύο τελευταία χρόνια είδα άλλους καρκίνους να γελάνε κι άλλους να κλαίνε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν δίκαιος με όλους! Δεν υπήρξε άδικος με κανέναν. Το σύμπαν τους έδωσε ακριβώς όσα τους χρωστούσε κι έπρεπε να τους δώσει…
κάτι τέτοιο έχω ήδη αρχίσει να συναντάω και με τα λιοντάρια! Όσοι κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ δεν έχουν να περιμένουν τίποτα δυσάρεστο από τον Κρόνο! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…
Ο Κρόνος στα Καρκινάκια έκανε καλό (τα έβγαλε λίγο από την κούνια) ! Τώρα για τα Λιοντάρια, αυτά που κοιμούνται νωχελικά στον Ήλιο θα τα ξυπνήσει… Αυτά που θέλουν να ξεχωρίζουν θα τα βοηθήσει να καταξιωθούν.
Σ’ ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου.
Φιλικά