- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
tarja forever ρεεεεεεεεεεεεεεεε
-αν και οντως, ψιλομ***κια να πανε για δοκιμαστικο για τη γιουροβιζιον... ελεος
tHANKS

Open mind for a different view....
Edited by - judas priest on 06/11/2005 18:11:47
quote:
Που ειναι οι μαυρομεταλαδες ρεεε!!! Πια Ταργια και φλωριες μου λετε! Hail to BURZUM, EMPEROR, GORGOROTH!!! HYPOCRISY ΡΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΡΕΞΤΕ!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ METAL ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ GROUP ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ (ΚΑΙ ΣΤΟ DEATH,BLACK ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ),ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ BLACK,DEATH ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ").ΔΙΟΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΛΕΟΣ...
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ.....
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ HYPOCRISY (ΚΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ....
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ CRUCIFIRE ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ.
Edited by - Masvidal on 07/11/2005 23:10:35

ΜΑΣΤΟΡΕΣ.....!!!
ΔΕΝ υπάρχει «φλώρικη» μουσική. Υπάρχει μουσική κακιάς ποιότητας. Τώρα, αν κάποιος (όχι εσύ προσωπικά) θεωρεί ότι η μουσική των NIGHTWISH είναι κακιάς ποιότητας, τότε σίγουρα δεν έχει μουσική παιδεία.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
ρε παιδιά,έχει ακούσει κανείς το the black halo απο τους kamelot?
αν και δεν πολυ ακούω τέτοια ομωλογώ οτι έχω πάθει πλάκα με αυτο τον δίσκο...ΔΙΣΚΑΡΑ!
ώρες-ώρες απορώ πως γίνετε να γράφει κάποιος τόσο ωραία μουσική...
καλα απο στίχους δεν το συζητω...faust,σας λέει τίποτα?
επίσης πολύ καλό και το arrival τον hypocrisy
χθες το άκουσα ολόκληρο και απορώ γιατί το hammer το βαθμολόγησε μόνο με 7...
τρομερό και το καινούριο απο arch enemy...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
π.χ τους theatres des vampires τους θάβει κανονικά
εγω είχα σχηματίσει άσχημη γνώμη για το γκρούπ απο αυτα που διάβαζα αλλα και γενικά απο τις κριτικές στα album τους
μόλις άκουσα ομως έπεσα απο τα σύννεφα!φανταστικοί!!
Δεν είναι ομως πάντα έτσι
το the black halo των Kamelot το είχαν δίσκο του μήνα(λογικό θα μου πείς,αν τους ξέρεις)
Κανένα νέο απο τον King Diamond?
καιρό έχει να φανεί...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos
κατ' εμε, για το χαλφορντ και τη μουσικη του, σαφως δεν εχει σημασιοα και δεν ειπα κατι τετοιο. αλλα οταν βλεπω "χαρουμενους" στο δρομο να πηγαινεουν σα βαρκες σε τρικυμια, λες και το κανουν επειτηδες [μη μου πειτε τωρα τοι αυτο ειναι φυσιολογικο ακομα και για ομοφυλοφιλο] μου 'ρχετε να τους θυσιασω στο σατανα....
καλα, ο μερκιουρι ειναι στη μαυρη λιστα μου, γιατι αυτος μεταφερει την ομοφυλοφιλια και στο τραγουδι και στην παρουσια....
και ο tuomas των nightwish για gay μου φαινεται, αλλα τον σεβομαι απεριοριστα...
τελος παντων, ληξη θεματος γιατι προφανως δεν καταλαβαινετε τι εννοω...
απ' το black halo, ενα τραγουδι μονο εχω ακουσει και τρελαθηκα...
μου το συστηνετε;
Ενταξει,καλοι οι NEVERMORE αλλα μας τους παρουσιαζουν σαν το υπερ-σουπερ συγκροτημα του πλανητη Γη ενω δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.
Επισης θα ηθελα να καυτηριασω το γεγονος της τρανταχτης απουσιας καποιου αλμπουμ (απο τα πολλα) των RAGE στη λιστα των 200 καλυτερων αλμπουμ "που δεν πρεπει να λειπουν απο την δισκοθηκη σας" οπως υποστηριζει το metal hammer στο τευχος 248.Δεν λεω οτι οι RAGE ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ-ΘΕΪΚΟ συγκροτημα αλλα τουλαχιστον αξιζαν μια θεση στη λιστα,την στιγμη μαλιστα που διαβασα ονοματα οπως τους BURZUM,τους DODHEIMSGARD,MASTODON,NEUROSIS,SATYRICON κλπ.
Ξεκαθαρζω προς αποφυγη παρεξηγησων οτι τα αλμπουμ των παραπανω συγκροτηματων που παρουσιαζονται στο αφιερωμα εχουν την δικη τους αναμφισβητητη ποιοτητα,αλλα ελεος....οχι και στα 200 καλυτερα.
Και μαλιστα εξεπλαγην με πολλες απουσιες ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ albums οπως για παραδειγμα το "Edge of thorns" των Savatage ή εστω ΕΝΑ αλμπουμ (μονο ενα,οχι παραπανω) των φοβερων (για το ειδος τους) ST.VITUS.
Αλλα μαλλον το χαμηλων τονων στυλ των ST.VITUS δεν "κολλαει" με τις
illustrated σελιδες καποιων περιοδικων....

Edited by - DAGON on 09/11/2005 04:06:12
katalaves?
katalaves?
Προσωπικά θεωρώ ανούσιο να κρίνεις έναν άνθρωπο από το τι είδος μουσικής ακούει.
Αν ο άλλος ακούει Nightwish δικαίωμα του.
Αν ακούει Στανίση πάλι δικαίωμα του.
Είναι προσωπικές εκφράσεις και πρέπει να είναι σεβαστές.
Μην καταφεύγουμε σε κλισέ που ακούγαμε στα διαλείμματα όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο...

In anticipation of my resurrection...