ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

drumx1323 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
31/03/2005, 21:26:07
Mantis

Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με μαλακές και με την Αμαλία (το μπάζο)που εξακολουθεί πάνω στην αγαμία της να ταλαιπωρεί τον κόσμο.
Με πήρε τηλέφωνο εχθές το βράδυ (το μπάζο)που είχε «οξεία έλλειψη αντρικού οργάνου» (ζωντανού εννοώ ) και όταν της «τα έχωσα» γιατί νυχτιάτικα παίρνει τηλ τον κόσμο και ειδικότερα στο σταθερό και όχι στο κινητό που της έχω δώσει (για να μην ξέρει η γυναίκα μου).

Τα πήρε λοιπόν και είπε πρωί -πρωί να ανακατέψει την αλληλογραφία μου και να την βάλει σε άλλο γραμματοκιβώτιο (αυτό με τις μαργαρίτες που θεωρεί οτι ταιριάζει καλύτερα) και μου έστειλε και ένα e mail με τον αινιγματικό τίτλο Topic moved

Τι να πει κανείς …
Στις μέρες μας αυτοί που κατέχουν μια εξουσία είτε πρόκειται για τον Ειρηναίο και τον Χριστοδουλο είτε πρόκειται για τον διαχειριστή ή τον συντονιστή (επι των κοινοχρήστων χωρών ) έχουν χάσει την μπάλα και το μέτρο.

Αεί μωρή να καθαρίσεις καμία τουαλέτα ….θα της έλεγα εάν την είχα τώρα μπροστά μου για να μην της πω το άκρως φαλλοκρατικό και ιστορική παρακαταθήκη των προγόνων αυτής της χώρας….

ΑΕΙ ΜΩΡΗ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ

Ευτυχώς μας μετέφερε και η αμαλια στο μεταξύ τυροαχλαδους και δεν έχουμε πλέον αναστολές…

Τι καλή και αυτή η κοπέλα ρε παιδί μου…μας έχει σκλαβώσει

Όσο για την ορθογραφία… δεν φταίω εγώ κα πρόεδρε ….
τοWord με παρέσυρε

Για να νικήσεις ένα εχθρό πρέπει να αποδεχτείς την σοφία του

Edited by - drumx13 on 31/03/2005 21:51:26

praying__fairyΜέλος
31/03/2005, 21:35:47
και όχι μόνο....

PHILOSOFOS-1Μέλος
31/03/2005, 22:37:38

DRUM TO ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚ΄Σ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

DRUM ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΤΙ

ΑΠΛΑ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ!!

ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΑ!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!

gh