- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΠΩΠΩ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΚΙΝΙΖΩ ΚΟΘΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ...
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!! Κ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ!!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..
ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΝΤΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ...??
quote:
Ε ΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ 500 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ??
SHALL IT BE..
CHARMED
quote:
δεν καταλαβες το πως το εννοουσα αλλα τέλος παντον.
elmic MΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΥΑΛΑΒΑ...
ΛΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..
CHARMED
quote:quote:
ΠΩΠΩ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΚΙΝΙΖΩ ΚΟΘΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ...
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!! Κ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..
ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΝΤΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ...??
quote:
Ε ΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ 500 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ??SHALL IT BE..
CHARMED
AN ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!
ΠΟΛΕΜΟ !!!!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !!! ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 93!!!!!!!!!![]()
Ειμαι νεος στο forum αν κ το παρακολουθω απο καιρο..
Επειδη απο καιρο θελουμε να παιξουμε το ποτηρακι με φιλους , μηπως θα μπορουσε να μου στειλε καποιος τις οδηγιες με eMail ή pm ;;
quote:
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !!! ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 93!!!!!!!!!
ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΑ...
quote:
γεια σας παιδες!καινουρια στο φορουμ αλλα το παρακολουθω καιρο..πρωτα απ'ολα να ευχηθω καλη χρονια σε ολους και πανω απ'ολα υγεια και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!θα ηθελα να πω πως κ εγω εχω μπει στην περιεργεια να δοκιμασω το ποτηρακι η οuija board αλλα παντα κατι με σταματουσε.θελω να πω πως τοσα και τοσα πνευματα και οντοτητες στοιχειωνουν κοσμο ακομα και για χρονια χωρις καποιον προφανη λογο και θα τα καλεσεις και απο πανω?δηλαδη τι σε κανει να πιστευεις οτι μια αγνωστη δυναμη θα ερθει απο το πουθενα μονο και μονο για να σου λυσει καποιες αποριες?πιστευω πως οποιος δοκιμαζει κατι τετοιο παιζει με την φωτια.υπαρχουν βεβαια πιθανοτητες να μην συμβει τιποτα αλλα ποτε δεν ξερεις.
ΓΙΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
ΣΩΣΤΗ....
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Ωρα 1:30 τη νυχτα λιγο πιο πανω απο το ποταμι, κατω απο κατι ελατα. Αφου καναμε τις απαραιτητες προετοιμασιες, μετα απο 10 λεπτα περιπου το ποτηρακι αρχισε να κουνιεται απο μονο του! "Υπαρχει καποιο πνευμα εδω?", ρωτησαμε. Το ποτηρακι πηγε μονο του στο ΝΑΙ! ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!
"Ποιο ειναι το ονομα σου?" Το ποτηρακι αρχισε να παει σε διαφορα γραμματα που δεν εβγαζαν νοημα. Ξ Δ Ε Ρ.
"Θελεις να μας πεις κατι σημαντικο?" Οταν καναμε αυτη την ερωτηση ακριβως απο πισω μας επεσε ενα κλαδι απο ενα δεντρο και τρομαξαμε! "Εσυ το εκανες αυτο?" ρωτησαμε. Μας ειπε ΝΑΙ. "Για ποιο λογο?" Τοτε σχηματιστηκε η εξης φραση...
"Θελω να κοψετε το κλαδι αυτο σε 3 ισα κομματια και ενα μικροτερο απο τα υπολοιπα (4 παιζαμε) και να τραβηξετε τα κλαδια χωρις να ξερετε ποιο ειναι το μικροτερο"
Εμεις υπακουσαμε και ταυτοχρονα φαγαμε και ενα μπισκοτο γιατι πεινασαμε. Το μικροτερο κλαδι ετυχε σε εμενα. "Τωρα θελω να σηκωσετε το ποτηρι", μαε εγραψε. Μολις σηκωσαμε το ποτηρι ειδαμε πως μεσα σε αυτο ηταν ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!!! Αυτος κουνουσε το ποτηρι!!!
Και τις φρασεις?? Ποιος εγραφε τις φρασεις?? Αναρωτηθηκαμε, οπως και εσεις καλοι μου φιλοι! Και τοτε εγινε ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο βατραχος γυρισε και μας μιλησε!!! Και ειπε...
"Εγω σας μιλουσα ολη την ωρα! Ειμαι ενα πριγκηποπουλο παγιδευμενο μεσα στο σωμα αυτου του βατραχου. Αυτος που διαλεξε το μικροτερο κλαδακι θα μου δωσει ενα φιλι για να ξαναγινω πριγκηπας!" Και γυριζοντας σε εμενα ειπε...
"Τωρα ομως που σε βλεπω δε μου αρεσει το κωλαρακι σου, καλυτερα να με φιλησει η ταδε..." και εδειξε την κοπελα της παρεας που για καποιο λογο καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου ηταν τσιτσιδη. Η κοπελα δεχτηκε να φιλησει το βατραχο, αλλα μονο αν τη φιλουσε με γλωσσα, η οποια θα της εφτανε μεχρι τα μισα του οισοφαγου της, οπου ειχε το σημειο G της και ετσι εγινε. Η φιλη μας ηρθε σε οργασμο, ο βατραχος εγινε πριγκηπας, αλλα με το που τον ειδε η κοπελα ξενερωσε και τον χωρισε επιτοπου. Αυτη ηθελε γλωσσα βατραχισια για να κανει τα κολπα της!
Ηταν μια καταπληκτικη εμπειρια και σιγουρα θα την ξανακανω, γιατι πριν το ξεκινησουμε φαγαμε λουκουμαδες με σοκολατα γαλακτος που μου αρεσουν πολυ! Και ολα αυτα μονο με δυο πεντακοσιες!
ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ....
Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΤΣΙΤΣΙΔΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ESOTERICA..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ..
CHARMED
Προφανως και απο την αρχη εκανα πλακα οταν ελεγα οτι θα κανουμε αυτο το πραγμα στο δασος. Απλα ηθελα να το παω λαου λαου και να μην αρχισω να σας δουλευω με τη μια!
Και τωρα που εριξα τις μασκες μου να τα πω ενα χερακι...
Τα επιχειρηματα οσων εχουν ασχοληθει με το αθλημα και προσπαθουν να αποτρεψουν τους αλλους ειναι "παιδια ειναι πολυ επικινδυνο αλλα δε θελω να αναπτυξω το πως", ή "το πνευμα που θα μεινει ειναι ΑΚΡΩΣ επικινδυνο! Μπορει να κουνησει απο μονο του ενα ποτηρι στο σπιτι!" Μαντεψτε κατι... Ακομα και αν ισχυουν αυτα που λετε περι πνευματων το να κουνιεται ενα ποτηρι μονο του ΔΕΝ ειναι επικινδυνο! Ισα ισα που μπορει να γινει και εξυπηρετικο αν το καλοσκεφτεις! Επικινδυνο θα ηταν αν ακουγα απο καποιον να λεει οτι του εστελνε με ταχυτητα 100χλμ/ωρα μαχαιρια και μπαλταδες κατα πανω του!
Επισης "το πνευμα εμφανιζεται στον υπνο σου και μπορει να αυτοκτονησεις". ΟΥΑΟΥ! Κατι που θα δω στον υπνο μου θα με κανει να αυτοκτονησω! Εγινε! Καθε βραδυ βλεπω εφιαλτες και πολυ χειροτερους απο την εικονα ενος πεθαμενου και ολα ειναι μελι γαλα!
Παμε τωρα και στην πιο λογικη περιπτωση, του να μην ισχυουν οσα λετε...
Και γιατι το λεω αυτο? Γιατι πολυ απλα, αν ισχυαν, τοτε το "ποτηρακι" θα ηταν ουσιαστικα κατι παραπανω απο παιχνιδι. Θα ηταν ενα πειραμα αποδειξης της υπαρξης πνευματων και της μεταθανατιας ζωης. Ομως τοτε γιατι αναρωτιομαστε ολοι αν υπαρχει ζωη μετα το θανατο και αν υπαρχουν πνευματα????? Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ισχυουν τα οσα λετε! Αν ισχυουν αντε βγειτε να δημοσιευσετε σε επιστημονικο περιοδικο την ολη πειραματικη διαδικασια, με υλικα, μεθοδους κλπ. ως αποδεικτικο στοιχειο για να σταματησει και ο κοσμος να αναρωτιεται! Οταν ενα ατομο κανει πειραμα με τον ηλεκτρισμο και το δεχεται ολος ο κοσμος και ενα εκατομμυριο ατομα κανουν πειραμα με πνευματα και δεν το δεχεται κανεις, ε τοτε το συγκεκριμενο πειραμα απλα δεν εγινε ποτε, η ειχε αλλα αποτελεσματα απο αυτα που λετε!
Καποια στιγμη θα το κανω κι εγω αυτο το "πειραματακι" μονο και μονο για να επιβεβαιωσω και επισημα αυτο το μπλα μπλα (τη θεωρια) που αραδιασα στις παραπανω γραμμες. Μπορει και να καταρριφθει η θεωρια μου αυτη, δε λεω, αλλα οι στατιστικες και η ολη αντιμετωπιση του θεματος, λενε πως αυτο ειναι απιθανο. Απλη λογικη δηλαδη.
Οποιος εχει να πει κατι σοβαρο ας το πει. Αν παλι θελετε να μου δειξετε σαν πειστικο στοιχειο videos και φωτογραφιες που φαινονται "πνευματα", τα οποια και ενα παιδακι 3 ετων μπορει να δημιουργησει με καποιο προγραμμα στον υπολογιστη, καλυτερα να μη γραψετε τιποτα, θα χαλασετε και το δικο σας αλλα και το δικο μου χρονο.