- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
με προβλημάτισαν αυτά που έγραψες περί αδικίας. Πολλές φορές αδικώ τον εαυτό μου, αλλά αντιδρώ μόνο όταν με αδικήσει άλλος. Χμμμ...
Έχεις δίκιο.Είναι καιρός να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.Ακούς sansationf?
Καλημεεέρα!
Ποίημα είναι….όπως λέει και η θωθουλα που ομόρφυνε….και στα ποιήματα… υπάρχουν μεγαλες αλήθειες!!!![]()
Tώρα θα ξαναρωτήσει...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Υπάρχει κάτι ακόμα που με ενοχλεί.
Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ του κόσμου και όλοι όσοι μασάνε με το στόμα ανοιχτό, κάνοντας διάφορους φορύβους.
οπως η αδικια, η υποκρισια, η ελλειψη σεβασμου, η αγενεια, κλπ....
Σε πολλα πραγματα συμφωνω με αυρα που εχουν ηδη γραφτει απο τους υπολοιπους...
Ομως, αυτο που με εξοργιζει ειναι το να ειναι καποιος στενομυαλος!! Εγω ειμαι πολυ ανοιχτομυαλο ατομο, και δε μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που εχουν παρωπιδες και ειναι απολυτοι σε καπιοα πραγματα...
Υπαρχει χειροτερο ελλατωμα???

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
δεν με νοιαζουν οι ανεγκεφαλοι συνανθρωποι μου
δεν με νοιαζει η μικροψυχια
δεν με νοιαζει η κουτοπονηρια των ανθρωπων
δεν δινω δεκαρα για αυτον που παει να μπει μπροστα στην ουρα
σκασιλα μου για τον ταριφα που κανει ολοκληρη παρασταση για να μου φαει 00.5 ευρο
δεν ασχολουμε με αυτους που μεταχειριζονται τους ανθρωπους σαν σκουπιδια
περαστικος ειμαι απο την γειτονια δεν μπορω να αλλαξω τιποτα και πυρηνικη βομβα να πεταξω οι ανθρωποι παλι ιδιοι θα ειναι απλα θα πεθανουν πιο γρηγορα
ετσι λοιπον δεν χαλαω τα νευρα για ανθρωπους που δεν αξιζουν την προσοχη μου γιαυτο και δειχνω και μερικα χρονακια νεοτερος
δεν με νοιαζει τιποτα λοιπον
εκτος απο το οτι αργησε το βαπορακι μου και θα συνελθω και αναγκαστικα θα ανοιξω τα ματια μου και θα δω τον κοσμο οπως πραγματικα ειναι και θα με ενοχλησουν ολα ![]()
![]()
![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
καταρχήν πρέπει να πώ ένα χαίρεται σε όλους σαν νέο μέλος του forum! ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενη στην παρέα σας!
σχετικά με το τι με ενοχλεί...
πολλές φορές ο ίδιος μου ο εαυτός που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την διαφορετικότητα των άλλων..
τι λέτε;; δεν το έχετε αισθανθεί;;
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..
quote:αυτο ξαναπεστο......................ο εαυτός που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την διαφορετικότητα των άλλων..
ο εαυτός που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την διαφορετικότητα των άλλων..
γεια σου solitude σοβαρα τωρα αυτο ειναι πολυ σωστο ![]()
![]()
![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you