ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπνος...Ανασκελα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Υπνος...Ανασκελα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ahlobar31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ahlobarΜέλος
01/08/2011, 22:38:38
Εισαι τελειως εκτος θεματος....

cogito ergo sum

violent kingΜέλος
01/08/2011, 22:44:26
να σαι καλα

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

01/08/2011, 22:46:38
quote:

ειναι αυτο ακριβως ου ειπε η Narkissa. Το συναισθημα της Μορας αν και δεν το εχω βιωσει,απο οτι εχω διαβασει δεν εχει καμια σχεση.Δεν εννουσα τετοιο φοβο,αρα μια περιεργη ανησυχια.Θα το εξασκησω και θα σας πω ακριβως.Στο σημειο που φτανεις narkissa με προσπαθεια (χωρις να το λεω καπως) φτανω μεσα σε δυο λεπτα,μετα το σταματαω.Και αναμφισβιτητα δεν ειναι μορα.

cogito ergo sum

Ναι, δε διαφωνώ μαζί σου. Άρα το έκανες. (μερικά δευτερόλεπτα μου παίρνει και έρχεται εντελώς μόνο του, αρκεί να χαλαρώσεις όσο πιο πολύ γίνεται). Δηλαδή μετά από τα δυο λεπτά γυρίζεις πλευρό?

01/08/2011, 22:48:43
Παραπάνω είχα γράψει λεπτά, ε? Τώρα το παρατήρησα. Δεν είμαι και σίγουρη, ανάλογα την περίσταση ίσως. Πάντως θυμάμαι ότι γίνεται πολύ γρήγορα.

01/08/2011, 22:52:20
quote:

ahlobar ολοι λιγο πολυ εχουμε προβληματα με το αγχος και ο καθενας σε διαφορετικο θεμα και επιπεδο,εγω παντως σε συμβουλευω να μην το ψαχνεις μεταφυσικα,αλλα ψυχολογικα,τοκαλυτερο ειναι να επισκεφτεις εναν ειδικοπχ ψυχολογο η ψυχιατρο και αυτος σιγουρα θα σε κατατοπισει,καλυτερα ψυχολογο ομως γτ οι ψυχιατροι χαπακωνουν ευκολα.

Κοίτα, πρώτα από όλα οφείλουμε να το ψάχνουμε πατώντας στη γη και αφού εξαντλήσουμε όλα τα "απτά" ή είμαστε σίγουροι τέλος πάντων ότι αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι "φυσικό", τότε -κατα τη γνώμη μου- μπορούμε να το ψάξουμε και "μεταφυσικά". Πάντως, επειδή το βιώνω και γω δεν νομίζω πως αποτελεί λόγο για να πας σε ψυχολόγο (πόσο μάλλον σε ψυχίατρο!!), εκτός κι αν τελικά επηρεάζει τόσο έντονα την καθημερινότητά σου.

Edited by - Narkissa555 on 01/08/2011 22:55:04

01/08/2011, 23:27:25
Φίλε ahlobar σε διαβάζω αρκετά αρνητικό και επιθετικό σε συμβουλές για ψυχοσωματική παρενέργεια, λες και θέλεις με το ζόρι να είναι κάτι παραφυσικό αυτό που βιώνεις. Γιατί ας πούμε όταν γυρίζεις πλευρό νιώθεις καλύτερα;

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

violent kingΜέλος
02/08/2011, 03:05:51
προσωπικα δεν ασχολουμαι ξανα με wannabe δαιμονισμενους και ατομα που θελουν να τους μιλανε τα πνευματα με το ζορι,εδω περα δεν ειναι φορουμ ψυχολογιας, αν ειναι ετσι να αρχησουμε ολοι να βαζουμε συμπτωματα που νιωθουμε και να βαφτησουμε μεταφυσικα

ahlobarΜέλος
02/08/2011, 04:26:10
violent king καμια σχεση με δαιμονισμενους,δεν ειμαι ψυχακι και σορρυ αν σου φανηκε αποτομη η απαντηση μου.Επισης δεν επηρεαζει την καθημερινοτητα μου σε κανενα βαθμο απλα ειχα την περιεργεια..Αποκλειω το γεγονος να οφειλεται σε αγχος,αλκοολ,φαι το οτιδηποτε παθολογικο γιατι το βιωνω απο παιδι..κυριολεκτικα οσο θυμαμαι τον ευατο μου.Και σε διαβεβαιωνω ειμαι απολυτος φυσιολογικος..καθολου ψωνισμενος με φαντασματα,πνευματα κτλ..

LordThomas απο οσα λιγα ξερω η αστρικη προβολη και ο "διαλογισμος" δεν ειναι παραφυσικα...

cogito ergo sum

02/08/2011, 09:59:38
Στην πρώτη εξωσωματική εμπειρία ο άνθρωπος βιώνει καθαρά το αίσθημα του Θανάτου, ένα έντονο σφίξιμο στο στήθος, βαρύς και να μην μπορεί να κουνήσει το σώμα του και σαν να του κόβεται η ανάσα και να παθαίνει ασφυξία. Αυτό είναι το πρώτο που νιώθεις την πρώτη σου φορά. Ακόμα κι αν δοκιμάσουν να σηκώσουν το σώμα σου εκείνη την ώρα που το αστρικό σου σώμα έχει "βγει" ας πούμε(πάντα το αστρικό σου σώμα συνδέεται με το φυσικό σώμα με μία λεπτή χρυσή χορδή ώστε να μην πεθάνει το υλικό σώμα κάτι που συμβαίνει όταν αυτή η χορδή κοπεί αλλά είναι άλλη περίπτωση αυτή), θα είναι βαρύ σαν μολύβι. Για πολλούς αυτή η εμπειρία είναι επώδυνη και μπορεί να "τραυματίσει" ευαίσθητες χορδές της ψυχοσωματικής τους ισορροπίας. Επειδή το αστρικό σώμα συνδέεται με το 4ο τσάκρα της Καρδιάς, πιθανόν να επέλθει σε αυτό μια διαταραχή στη διαχείριση ενέργειας και στον ορθό τρόπο φιλτραρίσματος της συμπαντικής ενέργειας οπότε θα επέλθει και διαταραχή στο υλικό σώμα και στα όργανα που επηρεάζει το τσάκρα αυτό. Τώρα μέσω του διαλογισμού και χρήση κατάλληλων λίθων μπορείς να επαναφέρεις την ορθότητα της λειτουργίας. Αυτό βέβαια το φρικτό για υλικό σώμα συναίσθημα όμως που νιώθει την πρώτη φορά έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο και έχει συνδεθεί με την στάση ανάσκελα στο κρεββάτι κάτι που αποτελεί και συλλογικό φόβο αποτυπωμένο στο DNA όλων των ανθρώπων. Συνήθως όταν είσαι αρκετά κουρασμένος μπορείς πολύ εύκολα συνειδητά και μη να "βγεις" (για αυτό μοναχοί που ασχολούνταν με διαλογισμό και αστρική προβολή την ημέρα έκαναν χειρονακτικές κουραστικές δουλειές.). Εκεί είναι όμως που ο εγκέφαλος έχει συνδέσει αυτή τη στιγμή με κάτι επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά, το Θάνατο. Οπότε ανεβάζει παλμούς απότομα, ζητάει περισσότερο οξυγόνο και συντελεί σε βάρος και σφίξιμο στο στήθος και γενικά δυσφορία, φοβία, άγχος. Μη φοβάσαι δεν είναι κάποιος τρελός αν νιώθει κάτι τέτοιο.
Επίσης η αστρική προβολή δεν είναι πάντα ότι πιο ευχάριστο και όσο προχωράς μπορεί να βιώνεις και έντονα αρνητικά συναισθήματα. Επίσης θα πρέπει να έχεις κάποια προστασία από πριν γιατί είναι συχνή η αρνητική συναισθηματική επίθεση άλλων αιθερικών σωμάτων ή συνάντηση με σκεπτομορφές κτλ.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

02/08/2011, 10:08:42
quote:
quote:
Πέρα απ' αυτό, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αναφέρουν ότι βιώνουν την επίθεση της Μόρας μπορεί να βρίσκονται στο στάδιο της ακούσιας αστρικής προβολής και για αυτό το λόγο να έχουν τα συμπτώματα που παρατηρούν.

Εγώ, προσωπικά, επειδή έχω βιώσει μια-δυο φορές αυτό που ονομάζουμε "φαινόμενο-Μόρα", δεν νομίζω πως σχετίζεται με την αστρική προβολή.
Δεν σου έχει τύχει ποτέ να βλέπεις στο όνειρό σου ότι κάποιος σε κυνηγάει και εσύ προσπαθείς να τρέξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά παρόλα αυτά το σώμα σου κινείται σε slow motion? Ή ότι έχουν ακινητοποιηθεί με κάποιο τρόπο τα πόδια σου και δεν μπορείς να ξεφύγεις?

Κάπως έτσι νιώθεις και στην περίπτωση της Μόρας, μόνο που το συναίσθημα είναι πολύ πιο έντονο, τόσο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στην πραγματικότητα κάποιος σε έχει ακινητοποιήσει. Τα βαθύτερα ψυχοσωματικά αίτια του φαινομένου δεν τα γνωρίζω, γιατί δεν το έχω ψάξει τόσο.

Σίγουρα καμία σχέση με αστρική προβολή.
Ψυχοσωματικά ερμηνεύεται ότι συμβαίνει όταν κάποιος έχει κάποια ερωτική απογοήτευση (για αυτό στους άντρες είναι συνήθως γυναίκα-Μόρα) ή επαγγελματική αποτυχία-απογοήτευση και αυτή η θλίψη-άγχος ο εγκέφαλος βρίσκει ένα τρόπο αποσυμφορισμού την παραίσθηση της Μόρας όποια κι αν είναι αυτή σε κάθε περίπτωση. Σωματικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάποιος που σηκώνεται απότομα από τον ύπνο επειδή δεν έχει δοθεί εντολή του εγκεφάλου να εκκριθούν αντίστοιχες ουσίες ώστε να αυξηθούν οι παλμοί της καρδιάς και να οξυγονωθούν οι μύες, βιώνεις προσωρινά μια παραλυσία του σώματος και αυτή η έλλειψη οξυγόνου μπορεί επίσης να σου δημιουργήσει παραισθήσεις.

02/08/2011, 22:20:46
quote:
Κάπως έτσι νιώθεις και στην περίπτωση της Μόρας, μόνο που το συναίσθημα είναι πολύ πιο έντονο, τόσο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στην πραγματικότητα κάποιος σε έχει ακινητοποιήσει. Τα βαθύτερα ψυχοσωματικά αίτια του φαινομένου δεν τα γνωρίζω, γιατί δεν το έχω ψάξει τόσο.

Το έχω βιώσει αυτό που λες, Narkissa555 μου, όμως πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις μια υποτιθέμενη επίσκεψη της Μόρας από μια ακούσια αστρική προβολή.
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει αδυναμία κίνησης του σώματος το οποίο είναι κάτι που επιφέρει φόβο στον άνθρωπο που το βιώνει.

In anticipation of my resurrection...