ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

miou31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
miouΜέλος
25/02/2005, 18:35:23
[/quote]Με ξενίζει πολύ το γεγονός οτι φυλακίζουμε ζώα μεσα σε διαμερίσματα κλουβιά και ενυδρεία και εκμεταλευόμενοι την αδυναμία τους[/quote]

Αγαπητέ 1900,

πραγματικά σέβομαι την άποψή σου απλά θα ήθελα να σου επισυμάνω το εξής όσο αφορά τα παραπάνω, αυτά τα ζώα συγκεκριμένα τα δικά μου τα έσωσα από βέβαιο θάνατο!!! Το σκυλάκι πριν 11 μήνες το βρήκα μαζί με τα αδέρφια του πεταμένο (2 μηνών σχεδόν) σε μια άσχημη τοποθεσία, θεονήστικο και άρρωστο από τσιμπούρια παρόλο αυτά που για μένα ήταν αρκετά τα πήρα όλα στην αγκαλιά μου τα φρόντισα, τα γιάτρεψα και έψαξα να τους βρω μια στέγη (5 σκυλάκια)! Καλέ μου φίλε όλο αυτό το "τρέξιμο" μου πήρε 4 έβδομάδες και τα κατάφερα!!! Τα έδωσα σε ανθρώπους που τα σέβονται και τα προσέχουν, εγώ κράτησα το πιο αδύναμο. και τώρα θα σε ρωτήσω, ποια είναι η "φυλάκιση"? ΖΟΥΝΕ!!!!!!! και ΄΄οχι στον δρόμο με όλους τους κινδύνους που για μένα ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο ανθρωπος. Τώρα όσο αφορά την γάτα την γλύτωσα από την "δολοφονία" μιας "καλής" κυρίας η οποία δεν ήθελε να καταστρέφεται ο κήπος της..... θα του έριχνε φόλα.

Και εδώ σε ρωτάω, ποιά είναι η υποτιθέμενη αγάπη? Αν πρέπει να τιμωρήσουμε κάποιους αυτοί πίστεψέ με είναι οι δυο παραπάνω (στο πρόσωπό τους και άλλοι τόσοι)

MIOU

25/02/2005, 18:43:18
Προσοχη!

Αυτη η ερώτηση,

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ?

Βρισκεται σε αρκετα ψυχολογικα τεστ!

Η …γατούλες παντως... που προτιμώ!

Μιαου!!!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 25/02/2005 18:45:05

miouΜέλος
25/02/2005, 18:45:40
Αγαπητέ Τυχερούλη,

χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες απλά θα ήθελα κιόλας να σου πω ότι πήρα το όνομα της γάτας μου ως nick name. Που ξέρεις? την επόμενη φορά ίσως να υπογράψω με το όνομα τυχερούλα!!! έχοντας καταφέρει να δίωξω και τους τρεις :-)))

25/02/2005, 19:01:33
Καλό μου κορίτσι εγώ μίλησα για μια γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Όχι συγκεκριμένα για σένα.
Λες:
quote:
ποια είναι η "φυλάκιση"? ΖΟΥΝΕ!!!!!!! και ΄΄οχι στον δρόμο με όλους τους κινδύνους που για μένα ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο ανθρωπος.

Γι αυτό κι εγώ γραφω:
quote:
Ισως αυτά τα ζώα κι όχι μονο, ετσι οπως έχουν τα πράγματα, να μην έχουν ελπίδα, έτσι οπως ο άνθρωπος εχει εισβάλλει στη φυση
Σίγουρα απ' αυτές τις δυο επιλογές η "φυλάκιση" είναι η καλύτερη. Δε τους έχουμε όμως αφήσει και πολλές επιλογές...εφόσων καταστρέφουμε το φυσικό περιβάλλον για να επιβάλουμε το δικό μας το τεχνητό

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
miouΜέλος
25/02/2005, 19:10:48
quote:

Δε τους έχουμε όμως αφήσει και πολλές επιλογές...εφόσων καταστρέφουμε το φυσικό περιβάλλον για να επιβάλουμε το δικό μας το τεχνητό

Αγαπητέ 1900,

μακάρι κάποια μέρα να ξυπνούσαμε έχοντας αυτό αλλάξει!!!

Miou

25/02/2005, 20:02:14
Αγαπητή amalia,
αγαπητέ admin,
αγαπητοί συντονιστές,

για πρώτη φορά συμφωνώ απολύτως μαζί σας για την μετακίνηση θέματος στην κατηγορία του Αχλαδότυρου....

γιατί πράγματι,
εδώ γινόταν μία συζήτηση με αφορμή τα ζώα και έπαιρνε μια σοβαρότερη μορφή, όπως αυτή της αναζήτησης των βαθύτερων αιτίων στη συμπεριφορά μας.
Οταν το μέλος Πλάτωνας φρόντισε πως το συγκεκριμένο θέμα, και ακόμη περισσότερο όλος ο χώρος του esoterica είναι ο πλέον κατάλληλος για την ανάπτυξη και κατάθεση των ερωτικών του φαντασιώσεων...

αν μάλιστα θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερα θα ήταν να κλειδωθεί και να πάει στο "Μουσείο", γιατί πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό το θέαμα είναι ντροπή για τα μάτια μας και την νοημοσύνη μας...

απ' όσο γνωρίζω υπάρχει πληθώρα σελίδων στο διαδίκτυο που μπορούν να αναρτηθούν τέτοιες φωτογραφίες και να γίνουν και οι ανάλογες "συζητήσεις"....

ελπίζω οι "ρυθμίσεις" ειδοποίησης να λειτουργούν ακόμα...

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

25/02/2005, 20:43:58
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΙΟΥ,
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ'ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΑΠΟ ΤΟΝ Attis

quote:
Γιατί οι γάτες είναι πιο κακές, πιο όμορφες και πιο "στ' ******* τους όλα". Είναι ανεξάρτητες και καθόλου δουλοπρεπείς. Καθαρές και χαδιάρες, ναζιάρες, πουτανίτσες ολκής και πολλά άλλα.

......................................................................
Γιατί είναι μνησίκακη και κακιά και το έχει γραμμένο το Μεγάλο το Ζώο στα απ' αυτά της, και καλά κάνει...

garadriel

quote:
τέλος, κάθε ζώο και κάθε ψυχή έχει την αξία της, αρκεί να την αφήσουμε να αναδειχθεί χωρίς να την περιορίζουμε μέσα από κοινότυπες αντιλήψεις...

για παράδειγμα, έχω δει γάτα να υπερασπίζεται το αφεντικό της με καταπληκτική επιτυχία (μη σας τύχει αυτό φίλοι μου... είναι να λυπάσαι αυτόν που θα πέσει στα νύχια τους... )

και έχω δει και σκύλους, που μπήκε ο κλέφτης μέσα στο σπίτι, άδειασε το σαλόνι, πήρε μέχρι και την τηλεόραση και ο σκύλος συνέχισε να κοιμάται τρισευτυχισμένος....

έχω δει όμως και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό....

σκυλί να θηλάζει γάτες, αρσενικά γατιά να "θηλάζουν" τα γατάκια γιατί έλειπε η μαμά τους, γάτες να κοιμούνται αγκαλιά με σκύλους και πολλά άλλα... που καλό θα ήταν να γίνουν παράδειγμα για μας που θέλουμε να λέμε ότι είμαστε άνθρωποι

Legent 1900

quote:
Εγώ θα λεγα χωρίς να τα περιορίζουμε γενικότερα... Με ξενίζει πολύ το γεγονός οτι φυλακίζουμε ζώα μεσα σε διαμερίσματα κλουβιά και ενυδρεία και εκμεταλευόμενοι την αδυναμία τους να τους επιβάλουμε την αρρωστημένη "αγάπη" μας. Είναι πολλές φορες που τα ζώα τουτα που τόσο ευκολα ονομάσαμε "κατοικίδια" χρησιμεύουν ως υποκατάστατα για διαπροσωπικες σχέσεις.
Κι έτσι αντί για να δίνουμε την αγάπη μας σε συντροφο, φίλους και γενικότερα στον άνθρωπο, καταφεύγουμε στην συναισθηματική ασφάλεια μια σχέσης με ζώο που δε θα μας προδώσει, δε θα μας αντιμιλήσει, αφού το υποβάλουμε σε μια σχέση εξάρτησης στην οποία εμείς έχουμε το πάνω χέρι, στερώντας τους το φυσικό τους περιβάλλον.

Ισως αυτά τα ζώα κι όχι μονο, ετσι οπως έχουν τα πράγματα, να μην έχουν ελπίδα, έτσι οπως ο άνθρωπος εχει εισβάλλει στη φυση κι αλλωνίζει όπως κι όποτε του καπνίσει,
μα ρόδα είναι και γυρίζει
και η φύση θα πάρει κάποτε την εκδικησή της
Δε θελω να προσβάλω κανεναν· απλά αυτή είναι η αποψή μου

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘ'ΑΥΤΟ,ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ...ΘΑ ΔΕΙΣ...

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΖΩΑ,
ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!!!

ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΩ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Υ.Γ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΑΤΟΥ Legent 1900...
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;
Α, ΝΑΙ...

quote:
Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!!!...

GothicΜέλος
25/02/2005, 21:02:54
Γεια σου Πλάτωνα μεγάλε διαδυκτυακέ εραστή

Το θέμα όμως είναι,γατούλες σαν κι αυτή,να σε προτιμούν κι αυτές

Αλήθεια...εκτός από cyber,ονειρώξεις και online καμάκι κάνεις τίποτε άλλο

Αν και στερημένος είσαι γραφικός όμως

Ξέρω-ξέρω...έχω χιούμορ
Και υπέροχη σύντροφο έχω γι αυτό δεν ξεσπάω στο σάιτ (αλλά και να μην είχα πάλι δεν θα ξέσπαγα).

Άντε να δεις τώρα και ποση υπομονή έχω [/purple]

25/02/2005, 21:07:00
quote:

Αγαπητή amalia,
αγαπητέ admin,
αγαπητοί συντονιστές,

για πρώτη φορά συμφωνώ απολύτως μαζί σας για την μετακίνηση θέματος στην κατηγορία του Αχλαδότυρου....

γιατί πράγματι,
εδώ γινόταν μία συζήτηση με αφορμή τα ζώα και έπαιρνε μια σοβαρότερη μορφή, όπως αυτή της αναζήτησης των βαθύτερων αιτίων στη συμπεριφορά μας.
Οταν το μέλος Πλάτωνας φρόντισε πως το συγκεκριμένο θέμα, και ακόμη περισσότερο όλος ο χώρος του esoterica είναι ο πλέον κατάλληλος για την ανάπτυξη και κατάθεση των ερωτικών του φαντασιώσεων...

αν μάλιστα θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερα θα ήταν να κλειδωθεί και να πάει στο "Μουσείο", γιατί πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό το θέαμα είναι ντροπή για τα μάτια μας και την νοημοσύνη μας...

απ' όσο γνωρίζω υπάρχει πληθώρα σελίδων στο διαδίκτυο που μπορούν να αναρτηθούν τέτοιες φωτογραφίες και να γίνουν και οι ανάλογες "συζητήσεις"....

ελπίζω οι "ρυθμίσεις" ειδοποίησης να λειτουργούν ακόμα...

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Μπα μπα, αυτό σας μάρανε Galantriel?

Ακομα το φυσάς.... και δεν κρυώνει αγαπητή?

1. Ώστε μια Φωτογραφία με γελάκια…. είναι Φαντασιώσεις μου?

2. Μήπως διάβασες τι έγραψε το μέλος Πλάτωνας πριν της φωτογραφίας?

3. Μήπως γνωρίζεται τα ψυχολογικά τεστ, που κρύβονται πίσω από αυτές τις ερωτήσεις, ώστε να μας πληροφορήσετε?

4. Εσείς μπερδεύεται τον Λορενζο με τον Πλατωνα, ιδού το μεγαλείο σας…

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5597&whichpage=3&ARCHIVE=

και θα καταλαβαίνατε τι κρύβεται στις απαντήσεις του καθένα, και ιδιαίτερα στο πνεύμα μου?

5. Αλήθεια galadriel, από πότε αναλάβετε χρέη Συντονιστή?

6. Galantriel, μήπως είσαστε το πιόνι ορισμένων?

Γιατί αν είστε, ωφειλετε να λετε τα παντα, και όχι αυτά που πιστεύεται πως σας σηκώνουν στα μάτια του/τους.

Δυστυχώς για εσάς, για άλλη μια φορά…..δοκάρι και έξω.

Αχμ... περιμενω να γραψετε τα ΜΥΣΤΙΚΑ του Πλατωνα, που εσεις... καλα γνωριζεται!

Προσοχη, να κανεται λεπτομερη αφηγηση, ωστε να γινει ΚΑΛΗ ΕΣΩ ΚΑΘΑΡΣΗ!

Περαστικα σας.... GALADRIEL!

- Admin

25/02/2005, 21:20:05

Βλέπω το πρώτο μάθημα δεν σας έγινε μάθημα αγαπητέ Ghothic

quote:
Το θέμα όμως είναι,γατούλες σαν κι αυτή,να σε προτιμούν κι αυτές

Εσεις τι λετε?

25/02/2005, 21:21:31
Εεεεε ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ αναβοσβήνει κοκκινο λαμπάκι!!! Όχι δεν είναι απλά συναγερμός...Το τοπικ γίνεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος