ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mουσική ημισφαιρικού συχγρονισμού[hemi-sync] - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Mουσική ημισφαιρικού συχγρονισμού[hemi-sync] - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

sonam30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SagaviperΜέλος
26/11/2004, 00:06:56
Ακυρο το προηγούμενο Link για presets
Εδώ θα βρείτε presets για Αστρική Προβολή

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
sonamΜέλος
26/11/2004, 20:34:35

Λοιπόν φίλε sagaviper, καταρχάς ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά μήπως μπορείς να μου/μας πείς αν έχεις χρησιμοποιείσει εσύ το bwgen και ειδικά για α.π. αν είχε αποτέλεσμα;

ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

sonamΜέλος
27/11/2004, 22:13:46

Φίλε sagaviper να υποθέσω ότι το side για το σπάσιμο του προγράμματος δεν είναι και τόσο ασφαλής;

SagaviperΜέλος
28/11/2004, 18:11:01
sonam το κατέβασα εγώ το πρόγραμμα και το χρησιμοποίησα αλλά δεν μπορώ να πω οτι με βοήθησε αφού δεν κατάλαβα καμιά πρόοδο και δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να προσέξω την διαφορά. Αν έχεις antivirus και ένα καλό pop-up blocker μην ανησυχείς για το site.

sonamΜέλος
28/11/2004, 20:05:24

Αν μπορείς sagaviper ή αν ξέρεις gia ta presets astral projectμου λέει ότι αν δεν έχω κάνει register δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, ξέρεις πώς γίνετε;

Ευχαριστώ και πάλι! όσο για τη διαφορά αν φτιάξεις δικά σου κομμάτια σε χαμηλά hz ίσως κάτι κάνεις κ εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο χρησιμοποιόντας το.

SagaviperΜέλος
29/11/2004, 15:43:47
Εσπασες το πρόγραμμα;
Αν έχεις το πρόγραμμα και μετά το σπάσεις τότε μπορείς να βάλεις και εκείνα τα presets μέσα.

sonamΜέλος
29/11/2004, 20:41:43
μάλλον δεν το έσπασα και επίσης δεν ξέρω πίό απο όλα τα crack πρέπει να κατεβάσω; και πως ακριβως να το χρησιμοποιήσω τέλος πάντων θα προσπαθήσω πάλι, αν μπορείς πάντως στείλε μερικές οδηγίες

30/11/2004, 03:42:25
quote:
Ποιός μπορεί δηλαδή να είναι ο σκοπός; Να ονειρευτείς κάτι; να έχεις μια εξωσωματική εμπειρία; μα πάρεις κάποιες πληροφορίες; δεν μπορω να καταλάβω. Πάντως εγώ όταν κάνω μια προσπάθεια γιαχαλάρωση ή διαλογισμό έχω ώς σκοπό να χαλαρώσω και ίσως να ζήσω κάτι που δεν ξέρω τι θα είναι!

Γειά σου sonam και με συγχωρείς για την καθυστέρηση της απάντησής μου.

Το να επιθυμείς να ζήσεις μία "πρωτόγνωρη" εμπειρία είναι σίγουρα ένα κίνητρο, δεν ξέρω όμως αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκοπός. Δηλαδή, αν καταφέρεις κάτι τέτοιο θα νιώσεις πιο πλήρης; Πιο ευτυχισμένος; Θα αποκτήσεις ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει σε κάποιον άλλο σκοπό σου;

Δηλαδή, όταν κάνουμε κάτι και ιδιαίτερα όταν αυτό το "κάτι" εμπλέκεται με πεδία άγνωστα σε εμάς και συχνά επικίνδυνα, θα πρέπει να έχουμε έλεγχο του εαυτού μας πρώτα απ'όλα. Μπορείς να έχεις έλεγχο του εαυτού σου εάν δε γνωρίζεις ποιο κομμάτι του εαυτού σου θέλει να βιώσει τη συγκεκριμένη εμπειρία και για ποιο λόγο;

Αν για παράδειγμα ο "αιτών" την εμπειρία είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος που ψάχνει το διαφορετικό και το ασυνήθιστο για να ικανοποιηθεί έστω και προσωρινά, θα τον διάλεγες για σύμβουλό σου στις πράξεις σου;

Πιστεύω πως πρέπει να γνωρίζουμε πρώτα αυτά τα στοιχειώδη πράγματα για τον εαυτό μας, ώστε μία πράξη πέρα από τα συνηθισμένα να μπορεί να χαρακτηριστεί ως υπέρβαση, ως ένδειξη θάρρους, ως ασίγαστος πόθος για αναζήτηση, όχι όμως ως απερισκεψία.

Τέλος, επειδή βλέπω πως σε επόμενο μήνυμά σου αναφέρεσαι στο συνειδητό ονείρεμα, η δική μου άποψη είναι πως η εργασία με τα όνειρα, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο πεδίο για να ξεκινήσει κανείς την ενασχόλησή του με τον μυστικό και αόρατο κόσμο που τον περιβάλλει αλλά και που βρίσκεται μέσα του. Σε κάθε περίπτωση η καταγραφή των ονείρων, και η προσπάθεια να τα θυμόμαστε, μας βοηθούν να αποκτήσουμε περισσότερο συνείδηση του μυστικού αυτού εαυτού μας. Εάν αυτό συνδιαστεί με περισσότερη συνειδητότητα στον ξύπνιο μας, δηλαδή με το να δίνουμε προσοχή σε ότι κάνουμε και να μην κινούμαστε μηχανικά σαν αυτόματα, τότε έχουμε ήδη καταφέρει να γίνουμε μικροί μάγοι του εαυτού μας.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

sonamΜέλος
03/12/2004, 21:43:28

λοιπόν Φίλη krisna δεν το έχω εμβαθήνει τόσο πολύ το θέμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθούσα τον συναισθηματικό μου εαυτό γιατί γενικότερα είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, 'οσο για τα όνειρα έχω μεγάλη τρέλα με το θέμα και έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και επίσης τα θεωρώ υπερβολικά συμαντικά αλλά και ένα μέσο για να ξεφεύγω απο αυτην την καθημερινή και βαρετή πραγματικότητα, σαν ένα ταξίδι.

γενικά όμως προς το παρόν δεν έχω συνειδειτοποιήσει ότι μου προσφέρουν κάτι σημαντικότερο πέρα από τεράστιους προβληματισμούς.

sonamΜέλος
03/12/2004, 21:45:53
συγνώμη για το λάθος μου Φίλη amalia! εννοώ που σε έγραψα krisna