- Ο μόνος τρόπος που θα επικοινωνούσαν οι εξωγήινοι με μας είναι... τηλεπαθητικά! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σε στιγμές απόλυτης ηρεμίας κι εκει που σκέφτεσαι την απεραντοσύνη του σύμπαντος αφήνεις τη σκέψη σου να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα κι από το φως(Γίνεται στ' αλήθεια!). Στο ίδιο "forum σκέψης"
Η συνέχεια γνωστή ...
Του θέτεις (του "άλλου") και σου θέτει ερωτήσεις ... όπως αυτές που είχε ο φίλος μας Υδροχόος στο τοπικ "Γκάλοπ μόνο μια εερώτηση - απάντηση"
Και τώρα στο δια ταύτα:
Κάπως έτσι έρχονται στο νου κάποιων ανθρώπων , που έχουν "κεραίες" μεγαλύτερες από κάποιους άλλους , οι εφευρέσεις , οι μεγάλες μουσικές εμπνεύσεις , και οι μεγάλες ιδέες που αντέχουν στο ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ...
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
Στο θεμα μασ τωρα..εαν καταφερεισ ποτε,με τον τροπο που ανεφερες να "συντονιστεις" με τον φιλο σου ή οποιοδιποτε αλλο,ελα να μμου το πεις.
τι θελω να πω;εδω δεν επικοινωνουμε εμεις μεταξυ μας "τηλεπαθητικα" (..καλα γενικα δεν επικοινωνουμε), με τους εξω θα το λανουμε;
έχεις δίκιο που λες οτι δεν επικοινωνούμε ,γενικά, μεταξύ μας εμείς οι γήινοι (αν και υπάρχουν και εδ΄ς στη γη άνθρωποι με μεγαλύτερες "κεραίες " ... όπως κάποια άτομα του παρόντος φόρουμ).
Απλά οι εξω-γήινοι ίσως έχουν βρει πιο εξελιγμένους τρόπους ωστε να στέλνουν δεδομένα (ή ξερω κι εγώ τι?)στα μυαλά μαας ...
Για σκέψου και το σενάριο αυτό να το κάνουν ΚΑΙ γήινοι "χρονοναύτες" μετά από 200-500-η και 3000 χρόνια . Να στείλουν δηλαδή "πίσω" σε μας δεδομένα από το μέλλον . ![]()
Πάντως αν έχω κάτι τις από μακριά ... θα σου πω.
Προς το παρον έχω να σου δείξω μια εφεύρεση για την οποία έχω πάρει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η οποία μου ήρθε ΤΕΛΕΊΩΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ ένα απόγευμα πίνοντας καφέ χαλαρωμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού μου ....
Η εφεύρεσή μου βρίσκεται στη διεύθυνση www.geocities.com/bajanacker/RVC.html και με λίγα λόγια είναι κάτι σαν bluetooth αλλά και με οθόνη μπροστά στα μάτια μας , με την οποία επικοινωνούμε με ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ με τον υπολογιστή μας ...
quote:
Προς το παρον έχω να σου δείξω μια εφεύρεση για την οποία έχω πάρει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η οποία μου ήρθε ΤΕΛΕΊΩΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ ένα απόγευμα πίνοντας καφέ χαλαρωμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού μου ....
Η εφεύρεσή μου βρίσκεται στη διεύθυνση www.geocities.com/bajanacker/RVC.html και με λίγα λόγια είναι κάτι σαν bluetooth αλλά και με οθόνη μπροστά στα μάτια μας , με την οποία επικοινωνούμε με ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ με τον υπολογιστή μας ...
Και ?
Δουλεύει ?
Ή έμεινε μόνο στο χαρτί ?
quote:
Και ?
Δουλεύει ?
Ή έμεινε μόνο στο χαρτί ?
Και βέβαια δουλεύει φίλε μου Vril . Είναι πολύ απλή κατασκευή , στην υλοποίησή της , για όσους έχουν μια σχετική ιδέα από ηλ. κατασκευές , αλλά το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μου το έδωσε ο ΟΒΙ(ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΙΣΙΑΣ) επειδή δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο κάτι τέτοιο ...(Σημ. αυτή την κατασκευή την έκανα το 1999 !) τότε ούτε το bluetooth δεν υπήρχε ,για να πούμε οτι πηρα από κει την ιδέα και της έβαλα αλατάκι και πιπεράκι και την πλάσαρα για δική μου ...
Anyway, σε όσους (σχετικούς με ηλεκτρονικά ) την έδειξα , όλοι έλεγαν :"εεε σιγά το πράγμα ! Απλό είναι !" ....
Μα , και ο τροχός απλός είναι...
συνεχιζω..
η εφευρεση τρομερη ακουγεται!!
στο θεμα μας τωρα..
δηλαδη τι;πιστευεις οτι καποιος εξω σου ""εστειλε" αυτη την ιδεα;
προσεχε τι θα απαντησεις..
αλλα και να επικηνωνουσανε ετσι μαζι μας,για ποιο λογο να το κανανε;
στην ονη λογικη απαντηση που εχω καταληξει,ειναι για να δουν εαν μπορουν να παρουν κατι απο εμας..π.χ. να μας στειλαν τον ιό του Σ.Ε.Α.Α. για να δουν εαν μπορεσουμε εμεισ να το βρουμε,ενω αυτοι δεν μπορουν..
τελος παντων αυτα ειναι θεωριες..
Υ.Γ.:Α! τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε..;ρωταω για να το συνδιασω με την bluetooth σου.
quote:
δηλαδη τι;πιστευεις οτι καποιος εξω σου ""εστειλε" αυτη την ιδεα;
προσεχε τι θα απαντησεις..
Στ' αλήθεια δεν ξέρω πως μου "κατέβηκε" αυτή η ιδέα ... πάντως το επάγγελμά μου είναι άσχετο . Δάσκαλος είμαι . Η αλή8εια είναι οτι από μικρός ασχολούμαι με ηλεκτρονικές κατασκευές και έχω αρκετές γνώσεις .
Ο συνδυασμός όμως κα΄ποιων ηλεκτρονικών μερών είναι αυτό που κάνει το καινούριο ... έχεις δηλαδή μπροστά σου τις 8 νότες της μουσικής , αλλά το κομμα΄τι που συν8έτεις (η έμπνευση ) είναι το παράξενο ...
Πω πω! Ωραία εφεύρεση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακή...
![]()
"I have no master. I am CHAOS!"
δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ και τοσο και τοσο πολυπλοκο...αλλα το θεμα ειναι να σου ερθει η ιδεα!ξανα μπραβο!!!
quote:
Πω πω! Ωραία εφεύρεση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακή...
... Δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή η εφεύρεση Oxygen girl !, απλά αν δούμε σε λίγα χρονάκια να βάζουν στα bluetooth και μια οθονίτσα μπροστά στα μάτια μας ,(πω πω ! το πράγμα αρχίζει να βρωμάει! θα γίνουμε cyborgz hehehe!)... τότε ΝΑΙ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
Φίλε sanomiK , πριν αρκετά χρονάκια είχα στο μυαλό μου και μια οθόνη ... 3D αλλά αυτές ήταν καθαρά δικές μου σκέψεις... (μπορούν να υλοποιηθούν αλλά απαιτούνται πολλά χρήματα ... πάρα πολλαά χρήματα !!!) ![]()
Οσον αφορά την επικοινωνία με τους εξωγήινους (γιατί αυτό ήταν το θέμα του τοπικ...) υπάρχει ένα πρόβλημα ! Ο "δέκτης" που θα λάβει το σήμα πρέπει να καταλήξει ... στο ψυχιατρείο !!! ![]()
![]()
, γι αυτό και θα πάρει αρκετό καιρό να αποκαλυφθούν άμεσα "επαφές ψυχιατρικού τύπου" ... θα φοβούνται να πουν κουβέντα οι άνθρωποι .
quote:
Οσον αφορά την επικοινωνία με τους εξωγήινους (γιατί αυτό ήταν το θέμα του τοπικ...) υπάρχει ένα πρόβλημα ! Ο "δέκτης" που θα λάβει το σήμα πρέπει να καταλήξει ... στο ψυχιατρείο !!!, γι αυτό και θα πάρει αρκετό καιρό να αποκαλυφθούν άμεσα "επαφές ψυχιατρικού τύπου" ... θα φοβούνται να πουν κουβέντα οι άνθρωποι .
Γενικα πανω σε αυτο το θεμα πιστευω οτι,οχι οι περισσοτεροι,αλλα σε αρκετους απο τους ψυχασθαινεις δεν ερχονται ασχετα πραγματα στο νου...
ενας γνωστος μου,για ακριβια δευτερος ξαδερφος,πριν κανα δυο βδομαδες εκανε γνωστο στους γονεις του οτι βλεπει αγειους..Καταλαβαινεται τωρα ψυχοφαρμακα,ψυχιατροι και όλο αυτα τα καλα..μονο στην εκκλησεια που δεν τον πειγαν(και αυτο μετα απο την επεμβαση του πατερα μου,γιατι η μητερα του ηθελε να τον παει..).
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ,που ξερεις μιπως ειναι οντως ετσι;
και εχω την εξης απορεια,οι ψυχιατροι στεκοντε σε αυτο το σημειο η το παραβλεπουν κ κανουν την δουλια τους;
τεσπα στο θεμα μας τωρα,πιστευω οτι οι εξω αμα ηταν ετσι θα το ειχαν καταλαβει,πολυ απλα δεν θα επιαναν τον Μπους να του φανερωθουν.
και αν το ερωτημα ειναι που θα μαθων οτι ο Μπουσ ειναι αυτος που ειναι κ κατα συνεπεια να τον πειστεψουν ολοι οι αλλοι..δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να το καταλαβουν!
ή το πιο αυτονοητο..να μας στειλουν σειματα μεσω της TV!!
((πολυ TV βλαιπω ε;;;!
))
..τι λετε;
quote:
Οσον αφορά την επικοινωνία με τους εξωγήινους (γιατί αυτό ήταν το θέμα του τοπικ...) υπάρχει ένα πρόβλημα ! Ο "δέκτης" που θα λάβει το σήμα πρέπει να καταλήξει ... στο ψυχιατρείο !!!
, γι αυτό και θα πάρει αρκετό καιρό να αποκαλυφθούν άμεσα "επαφές ψυχιατρικού τύπου" ... θα φοβούνται να πουν κουβέντα οι άνθρωποι .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΧ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΟΤΙ
ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ .
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΟΝΟΝΤΑΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ Η
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΚΟΥΣ.
ΠΑραθέτω ακόμα μια-δυο σκέψεις σχετικά με τον τρόπο ή τους τρόπους επικοινωνίας με αυτούς τους μακρινούς μας "συγκατοίκους του σύμπαντος".
Εμείς οι άνθρωποι που πιστεύουμε οτι είμαστε τα τελειώτερα πλάσματα στον πλανήτη γη , υστερούμε πολύ από κάποια ζώα σε ορισμένεες αισθήσεις . π.χ το ανθρώπινο μάτι βλέπει το φάσμα ορατού φωτός (από το κόκκινο μέχρι το ιώδες ) ... ενώ οι γάτες και πολλά άλλα ζώα βλέπουν και κάτω από το κόκκινο (υπέρυθρη ακτινοβολία).δηλαδή το λαμπάκι που έχει μπροστά το τηλεκοντρόλ της TV , οι γάτες το βλέπουν να αναβοσβήνει !!!
Το ανθρόπινο αυτί ακούει από τη συχνότητα των 20 ΗΖ (περίπου) μέχρι τα 16000 ΗΖ περίπου ... ενώ τα σκυλιά και οι νυχτερίδες ακούν και υπέρηχους !!! (Αμ η κουκουβάγια ??? μπορεί να ακούσει μέσα στο σκοτάδι και σε απόσταση 500 μέτρων την ....... καρδιά από ένα ποντικό !!!!
)
Για να μη πολυλογώ , και σε άλλες αισθήσεις υστερούμε κατά πολύ από κάποια ζώα .
Ας φανταστούμε λοιπόν "πλάσματα" σε άλλους πλανήτες που έχουν αναπτύξει δυνατότητες επικοινωνίας (μέσα σ' αυτές και τις τηλεπαθητικές)...
Δε θα χρειάζονταν την τεχνολογία για να έρθουν σε επαφή με μάς !
Ή θα μπορούσαν να "στείλουν" τα σήματά τους ή τις σκέψεις τους σε δικά
μας μέσα λήψης (ακόμα και δέκτη TV που ανέφερε και ο φίλος sanomiK
γιατί όχι?)
Οσο για τα περι αναπτιξης τηλεπ. ικανοτιτων,απλα φαντασου οτι και αυτοι σε ενα forum δικο τους να λενε τα ιδια με εμας τωρα..!