- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Συστήνω το βιβλίο "ΤΣΑΚΡΑ - οι Πύλες της Ψυχής στους Αόρατους Κόσμους" του C.W. Leadbeater, εκδ. Τετρακτυς.
Εδώ ο συγγραφέας κάνει μία ανάλυση για τα τσάκρα, την ενεργοποίηση των οποίων θεωρώ απαραίτητη, για συνειδητή αστρική προβολή.
"Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος αφυπνίζεται κατά τον τρόπο αυτό ως προς το καθήκον του, πώς θε ξεκινήσει;
Είμαστε όλοι μας ικανοί για ένα τέτοιο έργο σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, έστω κι αν δε συνηθίζουμε να το κάνουμε.
Όλοι οι άνθρωποι με συνηθισμένη καλλιέργεια και ανάπτυξη έχουν το αστρικό τους σώμα έτοιμο για εργασία, όπως ακριβώς όλοι οι γενικά υγιείς διαθέτουν τους αναγκαίους μυώνες και το αναγκαίο σθένος, για να μπορέσουν να κολυμπήσουν.
Αν, όμως, δεν έχουν μάθει πώς να τους χρησιμοποιούν, θα χρειασθούν ορισμένα μαθήματα, για να μπουν στο νερό με ασφάλεια και για να προκύψει κάποιο όφελος απ' αυτό."
Ο Leadbeater μάς παροτρύνει να δοκιμάσουμε, χρησιμοποιώντας το αστρικό μας σώμα, να προσφέρουμε ωφέλιμο έργο.
Στη συνέχεια θα δούμε πώς προτείνει να χρησιμοποιήσουμε το αστρικό μας σώμα, για το σκοπό αυτό.
Ζήσε τη στιγμή!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Ίσως Κωστα, θα ήταν καλύτερο να επιχειρήσει κανείς αυτό που πέτυχε η gretel.Δηλαδή, να προσπαθήσει με κάποιον τρόπο - υπάρχουν πολλοί - να ξυπνήσει μέσα στο όνειρο.
Είναι κάτι που το έχω κάνει δύο τρεις φορές και πιστεύω πως έτσι αποφεύγεις ένα αίσθημα άγχους, που μπορεί να αίσθάνεται κανείς, όταν δοκιμάζει να βγει συνειδητά, πριν τον ύπνο.
Δικιο εχεις αλλα δεν το προσπαθησα μονο του συμβαινει τα βραδυα.
Αστρικη προβολη μεσα απο συνειδητο ονειρο ειναι κατι το οποιο το εχω κανει λιγες φορες αλλα θελω να πετυχω αστρικη προβολη και με πληρη συνειδητοτητα!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ:
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠ ΣΤΟ ΚΑΘΗΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΒΗΣΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ <<ΤΙΠΟΤΑ>>ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ
ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΩ ΨΗΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ,ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ(ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ)ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ
ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΙΤΑΩ ΓΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΙΔΑ
ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΑ
ΜΕΤΑ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΙΛΑΝΟ. ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΥΛΑΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΦΙΛΙΚΑ Rebecca
Ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου.
Πιθανολογώ πως πρόκειται για συνειδητή αστρική προβολή ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της.
Να σε ρωτήσω, όμως, κάποια πράγματα.
Από τη στιγμή που σηκώθηκες από τον καναπέ, μέχρι που είδες τον άγνωστο δίπλα σου, τα κτίρια και τα φώτα, μεσολάβησε κάτι ή βρέθηκες ξαφνικά εκεί;
Όταν ήσουν στο Μιλάνο, η αίσθηση και η αντίληψή σου ήταν διαφορετική απ' ό,τι σε ένα κοινό όνειρο; Δηλαδή, το βίωνες σα να είσουν ξύπνια, πραγματικά εκεί;
Όταν είχες αυτήν την εμπειρία με τη μητέρα σου, είχες την ίδια αίσθηση, όπως στο Μιλάνο;
Ο χώρος ήταν γνωστός ή άγνωστος;
Η μητέρα σου ζει;
Ζήσε τη στιγμή!

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
quote:
μου συνέβη να πετάω εξω σε κάποιο δρόμο ο οποίος μου ήταν άγνωστος και ενώ πετούσα ακουγα σκέψεις άλλων ανθρώπων.
Κάλησπέρα Κούφια Γη. ![]()
Λέγεται ότι είναι απλή η επικοινωνία στο αστρικό πεδίο, με ανταλλάγή σκέψεων.
Από προσωπική εμπειρία, μία φορά που "ξύπνησα στο όνειρο", επικοινώνησα με κάποιες οντότητες, μέσω σκέψης.
Ήταν μία ωραία εμπειρία, αλλά δυστυχώς κράτησε λίγο, ίσως λόγω έλλειψης δικής μου ενέργειας.
Πιθανόν, έτσι να εξηγείται και αυτό που λες παρακάτω:
quote:
Όταν προσπάθησα να πιεστω να απομονώσω κάποια σκέψη ,ένιωσα κούραση και άνοιξα τα μάτια μου.
quote:Δοκίμασε, πριν κοιμηθείς, να πεις στον εαυτό σου πως θα συναντήσεις ένα γνωστό σου άτομο εκεί που βρίσκεται και ότι θα συνομιλήσεις μαζί του.
Δε γίνεται με κάποιο τρόπο να εστιάζεις κάπου ?
Ζήσε τη στιγμή!

Φιλε Στεφανε συμφωνα με τον Γαβριηλ Σιμωνετο ο διαλογισμος στα τσακρας εκτος του τριτου ματιου θα προβαλουν το αστρικο μας σωμα σε κατωτερα πεδια και ειναι σαν τα παραθυρα του σωματος και ετσι δεν βγαινει τελειως η ψυχη και δεν αντιλαμβανεται πληρως το αστρικο πεδιο. Αντιθετως η συγκεντρωση μας στο τριτο ματι το οποιο ειναι η πορτα για το αστρικο επιπεδο θα μας οδηγησει στους οδηγους μας και κατευθειαν στο αστρικο επιπεδο.
Ποια ειναι η γνωμη σου?
Απο ξενα σαιτ που εχω διαβασει πολλοι ειναι αυτοι που περιγραφουν επιτυχιες στην αστρικη προβολη οταν διαλογιζονται στο τριτο ματι.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

quote:Καλημέρα, φίλε Κωστα.
Φιλε Στεφανε συμφωνα με τον Γαβριηλ Σιμωνετο ο διαλογισμος στα τσακρας εκτος του τριτου ματιου θα προβαλουν το αστρικο μας σωμα σε κατωτερα πεδια και ειναι σαν τα παραθυρα του σωματος και ετσι δεν βγαινει τελειως η ψυχη και δεν αντιλαμβανεται πληρως το αστρικο πεδιο. Αντιθετως η συγκεντρωση μας στο τριτο ματι το οποιο ειναι η πορτα για το αστρικο επιπεδο θα μας οδηγησει στους οδηγους μας και κατευθειαν στο αστρικο επιπεδο.
Αν δεν κάνω λάθος, ο διαλογισμός στο τρίτο μάτι ονομάζεται και ως Ράτζα Γιόγκα.
Ίσως να μην έχει άδικο ότι για αστρική προβολή το τρίτο μάτι είναι ο καλύτερος διαλογισμός.
Γενικά, ο διαλογισμός στα τσάκρα θέλει προσοχή και ιδίως στα κατώτερα.
Είμαι, όμως, της άποψης ότι με ένα σωστό βιβλίο ή με σωστή παρακολούθηση από κάποιον που ξέρει μπορεί κανείς σταδιακά να αρχίσει να ανοίγει όλα τα τσάκρα και να ενεργοποιεί την κουνταλίνι.
Ζήσε τη στιγμή!

ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΑΕΙΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΤΛ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ)ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΑΠΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ (ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ Α.Π.ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ "ΞΥΠΝΗΣΑ".
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΟΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
piece love unity & respect