ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ: Να γνωρίζεις από πριν ποιος σε καλεί στο τηλέφωνο! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ: Να γνωρίζεις από πριν ποιος σε καλεί στο τηλέφωνο! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

amalia24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ydroxoos25Μέλος
03/12/2006, 02:45:28
Εκτός από το φαινόμενο της πρόβλεψης του ατόμου που μας καλεί στο τηλέφωνο, υπάρχει και το φαινόμενο της πρόγνωσης του κουδουνίσματος του τηλεφώνου. Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Σε μένα πολλές φορές. Δηλαδή είναι σαν να ακους το τηλέφωνο να χτυπάει, δευτερόλεπτα όμως πριν χτυπήσει πραγματικά.

Καταπληκτική είναι επίσης η ερμηνεία της Αμαλίας σχετικά με τη "χροιά - συναίσθηση" του ήχου. Είναι λες και έχει χίλιες απόκρυφες ιδιότητες ένα απλό και συγκεκριμένο κουδούνισμα, σαν να μεταφέρονται μαζί με τον ήχο και πολλά άλλα δεδομένα.

Δεν αποκλείω την πιθανότητα να είναι ψυχολογικό, χρειάζονται και άλλα πειράματα ακόμα για να θεμελιωθεί, αν και πρέπει κάθε μα κάθε φορά να λέμε ότι τα μεταφυσικά φαινόμενα επηρεάζονται από αστάθμητους (γνωστούς και άγνωστους) παράγοντες και είναι αδύνατο να επιτυγχάνουμε σε κάθε πείραμα το ίδιο αποτέλεσμα.

«Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της». "Nicola Tesla"

HelenakiΜέλος
01/09/2005, 12:10:50
Καλημέρα κι από εμένα και καλό μήνα σε όλους. Είμαι καινούρια στην παρέα σας, χμμμ δηλ μερικών λεπτών. Αρκετές φορές επισκεφτόμουν το site λόγω διαφόρων αποριών μου αλλά αυτή την φορά αποφάσισα να γραφτώ λόγω μίας ανάλογης εμπειρίας που είχα πριν ένα μήνα.
Πρίν ένα μήνα λοιπόν ήμουν διακοπές στην Πάτμο με μία φίλη μου. Υπήρχε ένα παιδί που γνωρίσαμε εκεί ο οποίος μας είχε πει τι ήταν σαββατογεννημένος και ότι θα έκανε μια ευχή για εμάς (και θα γίνει σίγουρα) το έπόμενο πρωί που θα πηγαίναμε στο μοναστήρι. Δεν ξέρω αν έχουν σχέση όλα αυτά αλλά το θέμα είναι ότι πηγαίνοντας για ύπνο μετά από ξενύχτι(δεν είχα πιει) προσπαθούσα να κοιμηθώ σκεπτόμενη το πως περάσαμε. δεν κοιμόμουνα είμαι σίγουρη όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ημουν έξω απο το ξενοδοχέιο μαζι του και να τον εχω αγκαλια. δεν μιλουσαμε απλα κρατιομασταν αγκαλια. Ενιωθα το σωμα του ηταν πραγματικοτητα .Εγω επειδη εχω μια σχεση ειπα μεσα μου:¨" Τι θέλω εγώ μαζι με αυτον ??? Τι κανω εδώ θελω το αγορι μου..." και ξαφνικα ένιωσα την ψυχή μου , το σώμα μου ουτε που ξέρω να φευγει από κει και να ακολουθει φθινουσα πορεια . Εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι ισωσς να ειχα πραγματοποιησει ενα αστρικο ταξιδι και επειδη φοβηθηκα παρα πολυ δεν ανοιγα τα ματια μου... περιμενα να μπω στο σωμα μου και μετα να τα ανοιξω. Ενιωσα σιγα σιγα να γεμιζω το σωμα μου να τρεμω να ποναω να τριζουν τα δοντια μου...και μετα αφου τελειωσε αυτο ανοιξα τα ματια μου και εβαλα τα κλαμματα. Τελικά να έγινε όντως αυτό? Πως εγινε να πραγματοποιησω ενα αστρικο ταξίδι χωρίς να το προκαλεσω..? Υπαρχει περιπτωση να το προκαλεσε το παιδι αυτο? ποτε δεν τον ρωτησα το οτιδηποτε γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει... Θα ηθελα πολυ να μου απαντησετε , πειτε μου οτι νομιζετε..

Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...

BizarreΜέλος
01/09/2005, 13:02:10
Helenaki, υπάρχουν ήδη ενεργά θέματα για την αστρική προβολή. Καλύτερα να γράψεις εκεί την ιστορία σου, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα θέματα και να μπορούμε όλοι να τα παρακολουθούμε καλύτερα.
HelenakiΜέλος
01/09/2005, 13:06:16
ουπςςςς....σωστα... τωρα καταλαβαινω το πως λειτουργει το site. θα το αντιγραψω εκει . σε ευχαριστω!

Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...