- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Όμως έχουμε πραγματικά δει "το τελικό στάδιο";
Έχουμε δει αυτό που ζήσαμε. Κάποια στάδια, τίποτ' άλλο.
Η επανάσταση ήταν ο σκοπός; Η επανάσταση ήταν το μέσον.
Μία μικρή αναγέννηση σε μία νέα σπείρα ανέλιξης...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Αν απαντήσω επί λέξη… έχω την εντύπωση πως θα ανέβει αρκετά η θερμοκρασία, και φοβάμαι πως δεν θα βγει τίποτα θετικό…
Επιασαν ηδη οι ζεστες...![]()
Ας πάρει το ποτάμι λοιπόν…. τα είδωλα του Πλάτωνα... και εμενα! Οποιος καταλαβε...καταλαβε.
Ειλικρινά… για όλα όσα γράφεις, χάρηκα ιδιαίτερα… που δεν φοράς πια το ράσο!!!!
Το μαστιγιο?![]()
Σε φιλω!
Εχμ είμαι κοντός δε φτάνω τα ψηλά …. Καλύτερα εδώ στη θάλασσα που ήρεμα μ’ αγκαλιάζει χρόνια , που ταραγμένη με κάνει δυσνόητο , που φουρτουνιασμένη με κάνει επιθετικό και σαρωτικό , που όμως μέσα της έχει όλη τη ζωή.
Κάθαρση ?
Χμμμ ναι γιατί σα λύκος ξεχνιέμαι και πατώ της λάσπες της Γης , μα και η λάσπη αυτή πάλι με νερό έγινε που έτρεξε στις γυμνές πλαγιές γιατί η Φωτιά έκαψε τα δέντρα.
Τα ψηλά ? Αυτά που χτυπάνε ?
Ναι αυτά , αυτά που μέσα στη θάλασσα δεν μπορεί καμιά φωτιά να καταστρέψει .
Μα καλά τελικά αυτή η θάλασσα τα έχει όλα ?
Μμμμ Μάλλον ναι , απ’ ότι θυμάμαι έχει και ερμαφρόδιτα !!!
Ναι αλλά την μαγνητίζει η σελήνη , τη χρησιμοποιεί ο ουρανός για να καθρεφτίζετε , μα τα ως άνω και κάτω δε λένε ?
Ξέφυγα ?
Ίσως ναι αλλά πάντα αυτή με κάνει να ταξιδεύω ελεύθερα , ίσως επειδή της ανήκω και με τις δύο μου όψεις , ίσως επειδή κανείς ποτέ δεν την ανακάλυψε και δεν πρόκειται να την ανακαλύψει σ’ όλο της το μεγαλείο .
Ταξίδι λοιπόν καλή μου ΑΡΠΑ ( Θυμάσε ; ) …………. Μάκια.

Ο κακός λύκος
hare Ram....A!
...λεω συνηθως πως η μνημη μου ειναι ελεφαντας....
μα ετσι δεν γεννηθηκε το τεκνο του ερωτος του θεου..καταστροφεα...καθως ενωνονταν με τη σακτι του...
εχμ..τι λεω εδω αχλαδοτυρο...καιηρθανε τα πανω κατω....
ετσι μπορει να πας επανω...επανω..και να βρεις πολλα...απο δω κατω..:)
συνταξιδευουμε την αυτη ωρα ...επιβεβαιωθηκα οσακις/αλλη μια αφου ενοιωσα ενα καλεσμα.-
...Ζαντοκ...εισαι επισης καπου εδω χμ;...
ανεβαινω τωρα...εχω κατι να δωσω στο μυθο+ στη θρησκεια..:)
Πλατωνακο...καθε περυσι ειναι παρελθον...
δεν ξεχναμε συγχωρουμε/κ προχωραμ...ε
+παλι απο την αρχη....//αφου το ξερεις ...γιατι αναφερεις τη δικη σου θερμοκρασια...
ρωτας...αν θυμαμαι πως ημουν?εσυ... τι λες;
"εγω λεω" παντως πως υπενθυμιζουμε "πως ηταν καποιος"
οταν δειχνεικαθολικα ... πως εχει ξεχασει/
οχι οταν νομιζουμε...οτι μας ξεχασε...
(εμαθα καλα+πολλα απ'οσα μου ψελλισες σε αλλωτερους συνειρμους, αγαπημενε μου φιλοσοφε/αφορα κανεναν αλλο/οχι μοναχα εμας/ειχες πει να μην ανηκω/δεν ανηκω ακομη...αλλα εχω επισης ακομη την δυνατοτητα του..ενωσουμεταπαντα/μην ξεχνας επισης..:)
θυμασαι ενα ασμα... για την επανασταση;
η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει
δεν τη σκιαζει
φοβερα καμμια
μοναχα μια στιγμη
ξαποστενει
και ξανα
προς
τη δοξα
τραβα...."
μακια...

Technoshamanism
το θεμα το αφησα επειδη καλε μου φιλε εδω εσω απο τοτε που ηρθε η τηλεοραση ..εχουμε αποκτησει τσιμπουρια*...δηλαδη.(τα τσιμπουρια ερχονται οταν ενας υγιης χωρος αποκτησει πολλη κινησηκαι δεν προαλβαινει να ανασανει η..πατριδα.../τοτε εχουμε το φαινομενο η φαρμα των ζωων/+σε καθε τετοια ειτε θελεις, ειτε οχι θα συμμετασχεις και μαλιστα θα πρεπει να επιλεξεις τι ..ζωο θα γινεις..!!!ανρθωπος δεν χωραει..εσι επιλεγεις απο μια ευρεια γκαμα τοτεμικων μορφων... εχμ.μεχρι την επανενσαρκωση σου σε ανθρωπο/καποιοι παντα σε εκτιμουν:)(μετα απο επιτυχη μεταμορφωση / δεν μπορουν ολοι να φτασουν στην ανελικτικη μεταμορφωση οποτε μενουν..πισω....οι υπολοιποι συνεχιζουν.. )
so...
εχουμε τους κριτες που οχι μονο δεν καταλαβαινουν αλλα εχουν και το θρασσος να σερνονται στο κατοπι μας και καθε φορα που κατι ειναι ετοιμο να γεννησει την πιο ομορφη συμπαντικη στιγμη ..τοτε εμφανιζονται και δημιουργουν τοση πολυπολοκοτητα και αναταραχη .δειχνοντας ποσο σαστιζουν με την επερχομενη και μονο στην ιδεα ανοδο σου..που σε κολανε σε κολανε σε κολανε..σε κολανε.....και οταν δωσεις τη σφαλιαρα...τοτε λενε ....πως τους χτυπησες...και κλεινε περα δωθε....περα δωθε....και σερνονται....και φτιαχνουν το σεναριο της πραγματικης σου υποστασης που παριστανεις την καλη αλλα δεν εισαι...αλλα πως να εισαι οταν ζεις μια χαλατρη ζωη και δεν ασχολεισαι παρα ζεις μια απλη ζωη με λιγοστους ανθρωπους που εχεις επιλεξει και ερχονται σαν σκιες και με το ζορι επιβαλλουν την αχαρη παρουσια τους..και συκοφαντουν....και κοροιδευουν....
και τι γινεται στο τελος;
στο τελος τους τραβας ενα χερι ξυλο αφου τους τη στισεις στη γωνια/η αδιαφορεις οπως ελεγε ο μεγας μερλιν..και τοτε οι σκιες....εξαφανιζονται....
μα ξερεις....αν πεις οτι ηταν σκιες...και δεν τους φωτογραφησες....δεν σε πιστευοουν....επειδη μαθημενοι οι αχλαδοτυροι και λοιποι οπαδοι της τατιανας και της αλλης της αχαρης...εχουν την ικανοτητα να εξαφανιζουν///με τα ιδια σου τα αποτυπωματα...τα ιχνη...
γιατι τι παπαρατσι θα ηταν...αν τους τσακωνες ευκολα και τους εκανες κινεζικες ρομπιτσες που ειναι και φθηνες;
εχμ....
το αχλαδοτυρο αντιστοιχει στο τσακρα των... γεννητικων οργανων..
ετσι το θεωρω/ισως και να ισχυει και για οσους μπορουν να παραδεχονται μεσα τους κι οχι μονο σε ριαλιτυ σοους(αυτο ειναι" η πραξις" που λεμε/οχι η δεντροκομια:)
δεν ειμαστε "καλογριες" (ημασταν ισως σε αλλη ζωη...καποιες τις θυμαμαι απο παλια:/περυσι ισως το θυμηθηκα κι αυτο..:))μα ακομη κι αυτοι που μας ξερουν καλα καμμια φορα λενε πως κι εμεις ειμαστε δεδομενες...κιας μην ειμαστε!
κιας ειναι αυτος ο λογος που δεν μας αγαπουν οι προβλεπομενες κατινες 2be...επειδη το αδοκιμαστο και το απο αλλου φερμενο...που ελεγε ο εκεινος αγαπημενος ελληνας ποιητης...
καλως ηρθες στο κοσμος του ματριξ σεξοτερικα...εδω εχουμε ολα τα δικια...
επειδη πιστευω πως οι γυναικες που δεν με συμπαθησαν στη ζωη ηταν οι γυναικες που μειονεκτουσαν απεναντι στην λιονταρισια αφροδιτη μου και εκαναν τα παντα για να...με σπιλωσουν....
μα "οταν η καρδια ειναι αγνη μπορεις να βαλεις το κεφαλι σου στο στομα του θηριου...και εκεινο .....να μην σε φαει...."
χμ..καποιοι ακομη και αχλαδοτυρακιζοντας...χμ....βρισκουν τις αρκανες.
δεν φοβαμαι παρα μονο το δημιουργο μου....'η το εαυτο μου:)
σε χαιρετω...οπως λεει + γνωστη παρουσιαστρια συκοφαντικης διαφημησης.![]()
![]()
![]()

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/05/2004 00:48:34
(Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης, Στίχοι: Σπύρος Γιατράς)
Δεν είσαι εσύ το καλοκαίρι πια για μένα
είσαι σιωπή, ντροπή και όνειρα καμένα
δεν θα σου δώσω εγώ το σώμα μου ξανά
να συμπληρώνεις τα δικά σου τα κενά
Οι σκιές δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή
οι σκιές δεν αγαπάνε
μια σκιά ήσουν κι εσύ
Δεν είσαι πια ό,τι αγαπούσα κι είναι κρίμα
είσαι ο ήχος απ'του χωρισμού το βήμα
δε θα σ'αφήσω μες στο ψέμα να κρυφτείς
θα σε πετάξω στην αλήθεια να καείς

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
(βλεπω και εγω την Λαμπιρη ...για κακη μου τυχη ομως συμπτωματικα/δηλαδη οταν δεν ειμαι συντονιστρια στο τηλεκοντρολ .....μα πως να με πιστευουν οι φανατικες οπαδοι//σκεψου να πεις σ'εναν παναθηναικο κατι για τον ολυμπιακο...λες και δεν ειναιδυο πολοι σε εναν αξονα/καμμια φορα το ξερουν καμμια φορα εξηπηρετουν..καποια συμφεροντα:))
ας πουμε καλυτερα για την εσωτερικστικη αποδοση του φορεματος δια χειρος tom ford.. για τον οικο gucci...και τωρα μια κατινα θα ελεγε..
ποιον ford καλε...ο Μαζωνακης το λεει...(να ακουσω κι αυτο oh! mon deux!...)
θα παρω κι ενα...ζειμπεικικο της ευδοκιας..και ας παει το παλιαμπελο..χασαμε την νικη των εντυπωσεων..προσωρινα ως χωρα...επειδη πολεμιομαστε και απο μεσα..(οπως παντα)
αλλα θα εχουμε την ιστορια (του θεσμου /αφου ακομη για τον sakis και την eurovision μιλαμε...)
ΜΑΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ...
ΧΜ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ .. ΑΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ../
σκεφτομαι κατι που ανακεφαλαιωσα σημερα...
"η αναστροφη του....κεριου...."
+
"η δευτερη αναστροφη του κεριου"'
(...ανεβαινουμε...ζαντοκ....ανεβαινουμε κατευθειαν...στα περι ψυχης +την αρκανα του κρεμασμενου...:)
λες να εχει να κανει με τις σκιες γυρω απο τη φωτια που χορευε η ρουσλανα με την παρεα της;....
αναρρωτιεμαι αν εχουνολα αυτα να κανουν..με τις lacta εξω απο την πορτα...μας..και τις καρδουλες....της eurovision...
χμ..θα παρω τη βοηθεια του κοινου..
Πυθιατμα -με ολισθηση πρς το μελλον>>> channeling malvinatma..![]()

Technoshamanism
Καλή η στόχευση αγαπητή Zadok .

Ο κακός λύκος
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Ερμηνευτές: Δήμητρα Γαλάνη
Πάρε με νύχτα, πάρε με
στων αστεριών το άρμα
να σεργιανίσω μια ψυχή
που τυραννάω καιρό
Στον κόσμο αυτό παιδεύτηκα
γιατί ήρθα μ' ένα κάρμα
το παραπέρα απ' τη ζωή
να μάθω ν' αγαπώ
Ατομική μου ενέργεια
κι ανάσα μου στα χείλη
την πρώτη ουσία, την αρχή,
σηκώστε με να δω
Όχι από περιέργεια,
μα δε χωράω στην ύλη
κι ετούτη η ψεύτρα η εποχή
την έχει για θεό
Δίνε μου, κόσμε, δίνε μου
το πιο θλιμμένο όπα
να στο γυρίσω μια στροφή
με σώμα ευγενικό
Κι αν είναι από το είναι μου
κι απ΄ την καρδιά που το 'πα
να γίνει η αγάπη προσευχή
και στάχτη το κακό
Ατομική μου ενέργεια
κι ανάσα μου στα χείλη
την πρώτη ουσία, την αρχή,
σηκώστε με να δω
Όχι από περιέργεια,
μα δε χωράω στην ύλη
κι ετούτη η ψεύτρα η εποχή
την έχει για θεό

Edited by - Zadok on 21/05/2004 04:42:11

Ο κακός λύκος
Κι από μας: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μουσική: Νίκος Αντύπας
Ερμηνευτές: Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
απ' όνειρο βαθύ
κι ό,τι φτιάχνει τα βουνά
κλαίει να γεννηθεί
Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
εφτά γενιές σβηστό
Λάβα μου,λάβα μου
αίμα μου ζεστό
Κάτι λίγοι συγγενείς
ξαδέρφια μακρινά
πες μου αν έμεινε κανείς
για μας τα πετεινά
Κάτι λίγοι συγγενείς
στα έγκατα του νου
Λάβα μου ,λάβα μου
σώμα τ' ουρανού
Εγώ το φως μετάλαβα
κι εκεί σε πάει η καρδιά συνήθως
Υπ' όψιν μου δεν τα 'λαβα
του κόσμου τα χλωμά
Κατάλαβα
Εγώ το φως μετάλαβα
κι αντέχω τη φωτιά
στο στήθος
Υπ' όψιν μου δεν τα 'λαβα
του κόσμου τα χλωμά
κατάλαβα
Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
απ' όνειρο βαθύ
κι ό,τι φτιάχνει τα βουνά
κλαίει να γεννηθεί
Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
εφτά γενιές σβηστό
Λάβα μου ,λάβα μου
δάκρυ από Χριστό
Εγώ με λάβα τα 'λαβα
αυτά που λέει κρυφά το πλήθος
κι ας μοιάζαν θεοπάλαβα
τα αχ των ζωντανών
κατάλαβα

Κάποτε θα σε στριμώξω πάλι σε συνειρμικές κουβεντούλες! ….Καλά βρε καλό μου, έβγαλες το ράσο…. και σκεπάστηκες…. με την ελληνική σημαία
Όταν γεννήθηκες πριν 33 χρόνια….ήσουν γυμνουλα… και τσαπερδόνα! ![]()
Αν σε παίρνανε τότε και σε πήγαιναν να μεγαλώσεις σε μια ινδιάνικη φίλη της Αμερικής, θα ήσουν μια ΙΝΔΙΑΝΑΤΜΑ!![]()
Βέβαια, και εκεί θα γαργαλούσα την ψυχούλα σου με κάνα φτερακι,
και όταν δεν τα βρίσκαμε θα πηγαίναμε στη μάγισσα Ζαντοκ, που μέσα από την ομίχλη από τα Νερά… του μέγα δάσκαλου και κουμπάρου μου, του πεινασμένου Λύκου,
θα μας έλεγε!
Οι άνδρες μου κοιμούνται με την Τζουντ και ξυπνάνε με την Ρίτα!
Θα λέγαμε! Όμορφα μάγισσα…εδώ το είδωλο κολλάει!
Μα αν μας έλεγε κάνα τραγουδάκι, σαν…τα παραπανω,
Θα απαντούσαμε!
Ότι και αν κάνεις στη ΖΩΗ, αν το κάνεις με ΑΓΑΠΗ και ΟΜΟΡΦΙΑ….δεν είναι βλάσφημο, ούτε ενάντια στο θειο!
Μα είναι διαφορετικό, το να σε κινεί και να γίνεται ΣΚΟΠΟΣ…. η ευχαρίστηση!
Βέβαια, μετά από αυτό…νασου πάλι ο κουμπάρος, ο πεινασμένος Λύκος, να μας πει Χρονια πολλα... και για θάλασσες….που ο Ήλιος δεν φτάνει…
Μα χωρίς τον Ήλιο τι υπάρχει?
Τα αλλά αστέρια….
Μα και αυτά….. Ήλιοι δεν είναι?
Για αυτό σου ΛΕΩ….….μην ανήκεις πουθενά…
Ότι κρατάς…σε κρατά!
Ήλιος….εξ-ΑΤΜΙ-ΖΕΙ!
Μεγάλη κουβέντα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑ!![]()
Χμμμ! Λάθος εκ παραδρομής ή σκόπιμο λογοπαίγνιο ;
Ίσως βέβαια και εγκεφαλικό δημιούργημα της αχαλίνωτης φαντασίας, ίσως έτσι να ήθελε ο κουμπάρος μου να με βλέπει ή να είμαι.
Κρίμα όμως που η αλήθεια απέχει παρασάγγας, διότι ο κακός ο Λύκος είναι χορτασμένος.
Κοίτα καλέ μου κουμπάρε τη φώτο, δε δείχνει να πεινάει ίσα ίσα το αντίθετο δείχνει, χορτασμένος απολαμβάνει το φως της σελήνης, ήρεμος και προστατευτικός προς το περιβάλλον του.
Ελπίζω να θυμάσαι πως στο λήμμα Λύκιος βρίσκουμε πως αυτό συνταυτίζετε με το φως εκς ου και ο Λύκος, αλλά δυστυχώς τα αστέρια είναι ετερόφωτα άρα χωρίς τον Ήλιο δε θα φωτίζονταν.
Κλέβουν το φως ίσως γιατί «ζηλεύουν» τη λάμψη του.
Μα η ζήλια δεν είναι φθοροποιό συναίσθημα ;
Ναι και εκτός του ότι σε φθείρει σε εκθέτει κιόλας.
Βάλε λοιπόν καλέ μου μια ακόμα ερεθιστική φώτο απ’ αυτές που συχνά πυκνά βάζεις για να μας παρουσιάσεις την άποψη σου περί κάλους, δε πειράζει που μπορεί να μην έχει σχέση με το θέμα.
OSAKIS μιλήσαμε για αυτό το συναίσθημα διαφωνήσαμε και το θυμάσαι ελπίζω.
Καλό είναι βέβαια όταν αποφασίζουμε να παίξουμε ένα ρόλο ( π.χ. του φιλόσοφου ) να προσπαθούμε να υποδυθούμε καλά το πρόσωπο που αντιγράφουμε, μόνο έτσι ο θεατής βλέπει στο πρόσωπο μας την ενσάρκωση της αλήθειας που θέλουμε να δείξουμε.
Αν ξεφύγουμε από το ρόλο και αφήσουμε να βγει έξω ο δικός μας αληθινός εαυτός τότε ίσως κάτω από τη μάσκα εμφανιστεί κάτι τόσο ψεύτικο που καμία επιτροπή δε θα μπορεί να βαθμολογήσει έστω και με μηδέν.
Ας τραγουδήσουμε μαζί λοιπόν το στοίχο που λέει :
Που με πας κορμί μου απόψε
Που με πας το βήμα κόψε
Ποιο τραγούδι φταίει
Ποια πληγή
Που με πας γιατι με ρίχνεις
Κι άλλο δρόμο δε μου δείχνεις
Σου φωνάζω άχρηστο κορμί
( NOTIS )

Ο κακός λύκος
Μόλις μου έστειλαν την πλήρη ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ!!!!! μετάφραση του Shake It....
Σας την παραθέτω...
Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Πορνοτράγουδο το Shake it του Σάκη Ρουβά!
ΠΑΤΡΑ: Η μετάφραση των στίχων του τραγουδιού "Shake it", όπως την παραθέτει η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, κ. Αμβροσίου, είναι η εξής:
"ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΤΟ"!
Κάθε φορά που θέλεις να παίξεις
άναψέ με, μέχρι τέλους!
Έλα σε μένα και ίππευσε
σώμα με σώμα, καθαρή απόλαυση
δίνοντάς μου πάθος, μου καίγεις την καρδιά.
Θα σε κουνήσω μέχρι τελικής πτώσης.
Μωρό, είσαι η αιτία που νιώθω τέτοια κάψα.
Σε θέλω τώρα, αδύνατο να σταματήσω.
Θα έδινα τη ζωή μου
για μια νύχτα μαζί σου.
Στην ορμή της επιθυμίας
κάνε εκείνη την κίνηση πάνω μου
καιρός για να δεις
πως ο κόσμος μου φλέγεται!!!
Κούνα, κούνα, κούνα το αγάπη μου
τρελός για έρωτα
δος μου κι άλλο!
τρελός για έρωτα
δος μου κι άλλο!
τρελός για έρωτα
δος μου κι άλλο!
Αιώνια!!!
Κάθε μέρα δεν μπορώ ν' αντισταθώ,
θέλω τη γεύση των χειλιών σου.
Αγάπη μου, είναι το σώμα σου που με τρελαίνει,
άφησέ με να μπω, πρέπει να σ' αγγίξω!
Συντελεστές
Ερμηνευτής: Σάκης Ρουβάς
Συνθέτης: Νίκος Τερζής Στιχουργός: Νεκτάριος Τυράκης
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ SIX HUNDRED SIXTY SIX!!!!!!!![]()
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα. ![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας). ![]()
Στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους
Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους
Ερμηνευτές: Νατάσα Θεοδωρίδου
Μόνο η ζήλια μπορεί να θολώσει το μυαλό
και αρνούμαι να παίξω στο έργο αυτό
υποσχέσεις και όρκους τα ξέρω αυτά καλά
όλα τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές μια από τα ίδια τα ίδια ξανά
λόγια λόγια όλο λόγια είσαι τελικά
αχ να τα έκανες και πράξη έστω μια φορά
λόγια λόγια της στιγμής συγνώμες κι ενοχές
δεν πιστεύω ούτε λέξη ότι και να λες
θέλεις μια ευκαιρία ξανά από την αρχή
ρίχνεις στάχτη στα μάτια μου μ’ένα φιλί
μα δεν γίνεται έτσι αγάπη μου γλυκιά
όλα τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές μια από τα ίδια τα ίδια ξανά

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΜΑ-ΠΛΑΤΩΝΑ-ΡΑΜΟΓΛΟΥ-ZADOK(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ?
CIAO...
SHAKE IT BABY...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 21/05/2004 17:48:34
Μουσική: Ara Dinkjian
Ερμηνευτής: Ελευθερία Αρβανιτάκη
Μένω εκτός, θυμάμαι ονόματα
τρέχω με ταχύτητα φωτός
μένω εκτός, σαν κάτι στόματα
που 'διωξε απ' τον κόσμο ένας λωτός
Τα βράδια μου τα εργένικα
τραγούδια λέω αρμένικα
θέλω να γυρίσω
μα ο παράδεισος κλειστός
Τα βράδια μου τα εργένικα
τραγούδια λέω αρμένικα
θέλω να μιλήσω
μα ειν' ο τόπος μου κλειστός
Μένω εκτός, μιλάω με σύρματα
στη σιωπή ζυγιάζω σαν αϊτός
μένω εκτός, σαν κάτι σχήματα
που 'φτιαξε στην άμμο ένας πιστός

Edited by - Zadok on 21/05/2004 18:36:45
quote:
Ευχαριστούμε το μέλος Ramoglou για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμά μας, το οποίο, όπως είναι σαφές, είναι αφιερωμένο εξαιρετικά...Κι από μας: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΛΕΝΚΟΛΑΣ .. ΗΤΑΝ ONTΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ...:))
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ "ΞΑΝΑ"* ΤΟΥ ΣΑΚΗ...+_ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
ΠΛΑΤΩΝΑ ..ΓΙΑΤΙ 'ΣΟΝΙ +ΚΑΛΑ' ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ;...
ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ...
ΔΕΝ ΗΤΑΝ/(ΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΘΕΑ!/ναι ειμαι και τετοια/δεν απογορεςυω πολλα απο αυτα που η ψυχη μου οφειλει να βοιωσει/για τη ματαιοδοξια δενμιλησα για την ανελιξη ναι/τι τα θες ποσοι καταλαβαινουν αν δεν συμπνεουν ..:)
...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ (εσυ το ειπες)
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ;
-ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.-
ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...
(ΕΔΩ ΘΕΩΡΩ 'ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ' ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ.-)ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ "ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ";
..ΧΜ..ΑΝ ΟΧΙ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ/ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΔΗΛ.ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ..ΤΥΧΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ***)
***ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ/ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ...
χαμογελαμε..επειδη αν οφειλουμε να'νηκουμε καπου....ειναι στο παρον ...
χρονια μου πολλα..
μακια
*...ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ SHAKE IT...ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ.../ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ..ΘΑ ΠΩ..ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ..../ΑΚΟΜΗ + Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ...(ΤΩΝ ΑΜΑΝ) ΒΡΗΚΕ ΤΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ EUROVISION..:)))
ΜΑΚΙΑ...

Technoshamanism
Δεν τα πάω καλά με τις εορτές, αντίθετα τα γενέθλια τα θυμάμαι!![]()
Να μου δώσεις ελπίδες? Να σε δω από την Αρχή?
Δεν ζω με ελπίδες…. απλά αγαπώ *(αυτό θα πει βλέπω…. εξ αρχής)
Η καρδιά, γλυκια μου, γύρισε σαν τον Ήλιο…κάθε πρωί…χαμογελά, και ο νους...Θυμάται…. κάτι ξεχωριστό….και σπάνιο….
Οταν σκεφτόσουν… ήσουν εδω… (το ξέρεις πως σε ένοιωθα….μα… η μυρωδιά από τριαντάφυλλο… σταμάτησε!)
Ας είναι….
ήσουν ενας γλυκός κομήτης στη ζωή… Χρόνια σου πολλά.. ΨΥΧΗ!![]()
Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!!!!![]()
Τι έπαθες βρε κουμπάρε και βρίζεις?
Έτσι δείχνεις και εσύ… την όψη της Αγάπης σου?
Βρε αφού σε αγκάλιασα και σε φίλησα το καλοκαίρι…![]()
Αλήθεια, δεν ξέρεις τι λένε…
για όποιον κατηγορεί κάποιον,
ΠΩΣ...Είναι ο ίδιος…. έτσι μέσα!
Γιατί να ζηλέψω μάτια μου?
Και αν είσαι χορτασμένος... γιατί αντέδρασες έτσι… στη λέξη Πεινασμένος?
Και αν ο Πεινασμένος Λύκος που έγραψα, ήταν απλά ένα ινδιάνικο πραγματικό όνομα….μιας και μετέφερα το σκηνικό (και στα άλλα ονόματα…ΙΝΔΙΑΝΑΤΜΑ, ΖΑΔΟΚ ΜΑΓΙΣΣΑ…) εσένα… ακόμα περισσότερο… μιας και δεν πιστεύω σε Λαϊκές κατηγορίες... περί ΚΑΚΩΝ ΖΩΩΝ…(ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΛΥΚΟΙ)…
….γιατί αυτή η αντίδραση?
Αν είσαι αδερφή ψυχή… όπως συχνά λες, δεν θα ζητούσες πρώτα από τον κουμπάρο σου μια εξήγηση, (αυτό λέγετε πολιτισμός)….και αν δεν κάνω λάθος, γίνεται ολόκληρη συζήτηση μέσα στις στοές…
Ύστερα λες,
quote:
Καλό είναι βέβαια όταν αποφασίζουμε να παίξουμε ένα ρόλο ( π.χ. του φιλόσοφου ) να προσπαθούμε να υποδυθούμε καλά το πρόσωπο που αντιγράφουμε, μόνο έτσι ο θεατής βλέπει στο πρόσωπο μας την ενσάρκωση της αλήθειας που θέλουμε να δείξουμε.
Μαθέ λοιπόν καλέ μου κουμπάρε, πως δεν υπάρχει ρόλος στο φιλόσοφο!
Οποίος υποδύεται το ρόλο ενός φιλόσοφου για να δείξει και καλά ένα πρόσωπο….είναι ΦΑΛΣΟΣ 100/100, μιας και δεν είναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ… αλλά μια ΜΑΣΚΑ…
Δεν ξερω κουμπαρε, αν εσείς έχετε επιτροπές *(Τεκτονες)… να σας βαθμολογήσουν....
ΜΑ Όχι οι φιλόσοφοι….
Αυτοί βρε είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!
Τόσο μάλιστα ελεύθεροι, που και μια Φώτο (OSE κατ εσε) είναι ανοιχτός στην κρίση του καθενός….και όχι στον κλειστό, υποκριτικό καθωσπρεπισμό, του σωστού και λάθους…άρρωστων πεποιθήσεων!
Κοίτα την ΑΤΜΟΥΛΑ….Όλα έξω λέει!!!![]()
![]()
Τέλος, αν κουμπάρε δεν σε πειράζει….επέτρεψε να μην τραγουδήσω το τραγουδάκι….
μιας και άχρηστο κορμί δεν έχω……
είναι ακόμα υγιές,
ζωντανό…
ζεστό
και ακμαίο!!!…
Όσο τα περί έρωτος…. και ότι άλλο νομίζεις …. γνώριζε πως η εγκράτεια είναι στη φύση μου, μιας και δεν κυνηγώ βαθμούς, πετραχήλια η αναγνώριση από κανένα….
Η συνείδηση είναι πάντα παρόν!
Για τους Ήλιους….
Μια καλή ανάγνωση Αστρονομίας….θα σου πει… πόσα εκατομμύρια τέτοιοι υπάρχουν…
Τέλος για να δεις πόσο ζηλιάρης είμαι….σου παραθέτω την πρωινή γυμναστική μου…όμορφο ρεπερτόριο, κλασσικότατης μουσικής…. που έχω….

Σπουδαζω..τις αντιδράσεις μου!
Αυτά, δεν διδάσκονται σε Στοές!
Η πραγματική αυτογνωσία έχεις να κάνει με διαβαθμίσεις… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!![]()
Κουνήσου λοιπον κουμπάρε….![]()
Σεικ σεικ σεικ!!!
Μακια!![]()