ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι καιρός να γίνει κάτι! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Είναι καιρός να γίνει κάτι! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
26/05/2003, 12:37:29
quote:
Απλώς Archon η φύση παίζει μαζί μας και τώρα μας έχει βάλει ανοιχτόχρωμα γυαλιά. Κάποια στιγμή, εκεί που το μέλλον περιμένει να γεννηθεί, θα ξαναέρθει μια τέτοια στιγμή αμφιβολίας και μαυρίλας. Ας είμαστε, τότε πιο υποψιασμένοι και ας μην κάνουμε τόσο απόλυτες κρίσεις.

Thoth τι ακριβός εννοείς;

thothΙδρυτικό Μέλος
26/05/2003, 13:11:26
Γεια σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ.

Θα μου επιτρέψεις να σου δηλώσω ότι... δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που... δεν καταλαβαίνεις.

Νομίζω ότι αν διαβάσεις τα λίγα μηνύματά μου στο topic ήμουν υπέρ του δέοντος κατατοπιστικός.

Μήπως η ερώτησή σου, είναι ένας τρόπος να πεις ότι διαφωνείς με εμένα; Αν διαφωνείς, με την τοποθέτησή μου, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν και συμμετέχουμε στις ίδιες συζητήσεις δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε και τα ίδια συμπεράσματα ούτε κι ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε στο ίδιο πράγμα.

Καλή σου μέρα

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

26/05/2003, 16:28:38
ΘΕΣΗ - ΑΝΤΙΘΕΣΗ - ΣΥΝΘΕΣΗ

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.

ΤΗΟΤΗ, ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ CHAT SERVER ΚΤΛ.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΧΙ Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ, ΔΕ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝΕ. ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ. ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ
ΕΥΚΟΛΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο SERVER ΜΑΣ ΔΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ SERVER EINAI ΔΥΣΚΟΛΗ.

ΤΕΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΩΝ ΚΡΙΝΩ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

27/05/2003, 05:01:22
Μα….thoth δεν διαφωνώ μαζί σου. Πως μπορώ να διαφωνήσω, η να συμφωνήσω, εάν δεν κατανοήσω πρώτα τι εννοείς σε ποιον και σε τι αναφέρεσαι. Ούτε ύφος ειρωνικό είχε η ερώτησή, σε καμία περίπτωση. Συζήτηση κάνουμε. Τέλος πάντων, εάν θες μου εξηγείς.

Αποδιοπομπαίος τράγος;;;;

27/05/2003, 05:24:17
quote:
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.

Όλοι έχουν κάτι να πουν φίλε άρχοντα. Απλός εμείς επιλέγουμε ποιους θα ακούσουμε.

Αποδιοπομπαίος τράγος;;;;

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 27/05/2003 05:26:32

thothΙδρυτικό Μέλος
27/05/2003, 10:44:42
Γεια σου Εχέμβροτε.

Ανάλογα με τις διαθέσεις μας και τα ψυχολογικά μας σκαμπανεβάσματα είναι και η νοοτροπία και η στάση μας και ως προς το forum μας. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε όταν είμαστε στα down μας.

Τώρα ελπίζω να έγινα επιτέλους κατανοητός.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

28/05/2003, 11:13:07
Φίλε Πλάτωνα πόσα μου έφερε στο μυαλό η εικόνα με το παιδάκι…(εξου και ο συλλογισμός μου) να’σαι καλά…

Η λαϊκή μας παροιμία λέει: "από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια"…

Και τι λέγαμε όταν ήμασταν μικρά όταν κάποιος μας κορόϊδευε? «όποιος κοροϊδεύει κοροϊδεύει τον ευατό του»

Σήμερα λοιπόν που μεγαλώσαμε λέμε: «Οποιος προσβάλλει προσβάλλει τον ευατό του» και τα γραφόμενα και τα λεγόμενα του καθενός είναι καθρέπτης της ψυχής του και του χαρακτήρα του…

- Πόσοι θέλουν να κοιτάξουν τον καθρέπτη αυτό?
- Πόσοι από μας έχουν το κουράγιο να γυρίσουν να δουν τα γραφόμενά τους σε παλιότερα τόπικ?

Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει… λίγο μα λίγο «Γνώθι σαυτόν»…

Ας αφήσουμε τα «παιδιά» να παίξουν….
Ας αφήσουμε τα «παιδιά» να προσβάλλουν, να εκφραστούν ελεύθερα… θα βαρεθούν κάποια στιγμή και θα πάνε σ’άλλη παραλία… Ας μη «φιμώσουμε» στόματα και ας αφήσουμε τη δημοκρατία να δουλέψει. Ούτως ή άλλως ποτέ τα λόγια δεν ήταν τόσο επικίνδυνα ώστε να σκοτώσουν κάποιο!

Και ο κυνισμός είναι τρόπος έκφρασης, όπως και το χιούμορ ή η σοβαροφάνεια... και όλοι είναι τρόποι αποδεκτοί ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Δείτε το σα μια τεχνική ψυχανάλυσης του άλλου από τα γραφόμενά του… έχει πολύ πλάκα…

Να ζητήσω συγνώμη για την απλοϊκότητα των σκέψεών μου και για τον παλιμπαιδισμό που με διακατείχε.. ήταν εντελώς αυθόρμητο και δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα… βαθυστόχαστο εσωτεριστή!

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 28/05/2003 11:15:02

Edited by - Avallon on 28/05/2003 11:16:21

HeliosΜέλος
01/06/2003, 00:28:32
Ακριβως αυτο λεω και εγω,απο την αρχη.
Καποιοι εβραιοχριστιανοι,να δουνε παλιοτερα γραφομενα τους,και να συμμαζευτουνε.
Το αν θα πανε για ψυχαναλυση η για εξομολογηση ειναι δικο τους ζητημα.